User
Pass
2FA

Inca o reclamatie pentru pRo.GlonTz

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1466
Wr0nG

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-02-2011 17:37)

Votes: 7

Post Posted: 31-01-2011, 20:32:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog sa faceti ceva cu acest admin, a luat-o deja razna, iar a facut el regulile.

Nick-ul tau: Wr0ng
Nick admin: pRo.GlonTz
Data incidentului: 31.01.2011, aproximativ ora 20:23
Motiv: El era la Counter-Teroristi, acestia faceau toti rush, iar Teroristii faceau camp, GlonTz ii da slay la un Terrorist deoarece face camp, eu cred ca daca da slay la Terro pentru camp, ar trebui sa dea si la Counter pentru rush.
Dovada(Se accepta doar Print la consola):

Mie mi se pare ca el face pe seful tot timpul, parca tot el mi-a dat slay pentru ca l-am luat (nu sunt sigur), el schimba regulamentul, asa cum a facut si pe fy_snow, face si pe de_dust, nu mi se pare corect sa dea slay la Terro pentru ca fac camp si sa nu dea slay la Counter pentru ca fac rush.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sHw

[FaN ]

(since 30-06-2012 14:04)

Votes: 8

Post Posted: 31-01-2011, 21:19:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Man faci topicuri aiurea

ct defuse/t bmb

Logic ca o dat slay la t pt ca facea camp .El trebuie sa puna bmb nu sa stea sa frece menta

Jocu este free dar trebuie sa se puna bmb iar daca un Ct face camp cand bmb e pusa automat ia slay

OmG it's FaN
0 0

Back to top
GlonTzZ

[DonE! GlonTz Is HeRe]

(since 28-11-2011 11:30)

Votes: 9

Post Posted: 31-01-2011, 21:23:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dc te bagi unde nu iti fierbe oala? iam dat slay ptr ca a stat la panda!!! e ceva ilegal in asta sa dai slay daca campeaza? + ca nu tu trebuia sa faci reclamatie si panti ala...-

Simte-te bine din cauza unui codat care a venit pe svr de 1 saptamana pierde 1 admin care e de cand sa deschis svr...!

Stick scoate-mi adminu;)
o sa continui sa dau klickurile p neobux.com ... voi juca pe svr dar fara admin sa nu mai fie probleme........ daca vreti sa raman in comunitate ca admin... scotetii lu wr0ng slotul si datii banip... sau magar slotu.. daca nu asta e.. aveti de alege intre mine.. si el;)

LoVe GanJa -
-
WTf?!

Best Svr!:
Zm.FreaKz.Ro ?!
Sdc.FreaKz.Ro !?
0 0

Back to top
Wr0nG

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-01-2011, 21:56:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GlonTz mie chiar mi se pare ca suferi de adminul ala, mai ales ca ignori unii playeri cand iti spun codatii.
0 0

Back to top
Yahoo.Messenger

[Mentally Stable]

(since 16-04-2011 18:49)

Votes: 3

Post Posted: 31-01-2011, 23:00:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu Wr0ng sa taci!Esti destul de supect si ai gura destul de mare
Cum vrei tu sa fii admin daka nici macar nu stii care sunt regulile!
Eu prpun ca adminu lu glontz sa ramana si sa ii scoateti slotul lu wrong!
Cred ca el nu a citit regulamentu
Eu...lam citit de 8 ori si tot nu il stiu bine...de aceea il citesc
1 data pe zi imi rezerv timp sa invat mai bine comenzile 10 minute nu mai mult!
Tu in schimb joci CS de foame numai pt rank!
Ai avut vreo prietena?uitete la tine cand te vede omu joci CS!
Las-o mai moale cu topicuri aiurea
T/C cineva...ms!

0 0

Back to top
Wr0nG

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-01-2011, 23:27:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu sunt disperat de rank, imi place foarte mult serverul, si daca joc bine inseamna ca sunt suspect?
De ce sa-mi scoata mie slot-ul si sa-i ramana lui GlonTz admin-ul? Pentru ca el a facut greseli in adminat, nu cred ca m-ai vazut cum adminez ca sa ma critici.
Si am citit si eu regulamentul, deci...

0 0

Back to top
GlonTzZ

[DonE! GlonTz Is HeRe]

Post Posted: 31-01-2011, 23:32:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

okz decizia o sa fie a lui stick.... pe cine alege..

1 admin vechi care cunoastea comunitatea....si are legatura cu ea de 2 ani..... si este prezent pe svr sdc de cand sa deschis sau un muchos care joaca doar pentru rank.... de 1 saptamana...

PS: daca te-as prinde ti-as rupa capu!! -

LoVe GanJa -
-
WTf?!

Best Svr!:
Zm.FreaKz.Ro ?!
Sdc.FreaKz.Ro !?
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 01-02-2011, 00:19:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai ca vad ca nu ati inteles nici de data trecuta.

Nici un admin nu are voie sa faca el anumite reguli ale jocului. Poti avertiza un jucator de camp numai prin comanda slap. Voi cand sunt si eu pe server va spun de 20 de ori sa nu mai spamati si alte lucruri care nu trebuie facute. Bagati-va mintiile in cap toti.De la al mai mic pana la al mai mare. Acest server are un regulament pe care dacanu il respectati o sa va primiti rasplata cuvenita.

Deci mentionez : Jocul este free "dar" sa nu uitati o parte din a fi free. CT / TS trebuie sa puna bomba / Defuse. Daca 2-3 TS nu pun bomba aveti dreptul de a da slay deoarece se crede ca campeaza sau sunt fragari.

Wr0ng nu mai face atatea reclamatii. Este de ajuns sa anunti un owner deoarece acesta o sa il sanctioneze verbal sau scris pe fiecare admin in parte cand greseste.

Si cu asta sa incheiem aceasta discutie.

LE : aici nu se alege cine sa ramana si cine pleaca . Fiecare face ce vrea nu suntem obligatii sa va suportam fasoanele voastre de copii de 12 ani. Nu va convine la vreunu cautati-va alt server amandoi. Glontz din furnica faci gandac. Aici nu este pe preferinte fiecare cu ce il doare. Aici nu esti platit sa adminezi este placerea fiecaruia dintre noi daca isi ia o responsabilitate de un server sau nu.

Playlist javRIX

Last edited by Chrys on 01-02-2011, 00:24:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
GlonTzZ

[DonE! GlonTz Is HeRe]

Post Posted: 01-02-2011, 00:21:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol:| vorba aicea nu era asa.... nu ma intr.. pentru ca nu e motiv de reclamatie ca am dat slay la un T ca campa.... eu vreau ca stick sau complicat sa alega intre mine si el..- BFT:P

LoVe GanJa -
-
WTf?!

Best Svr!:
Zm.FreaKz.Ro ?!
Sdc.FreaKz.Ro !?
0 0

Back to top
Wr0nG

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-02-2011, 01:08:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, dar tu i-ai dat slay imediat, nu l-ai avertizat macar cu 3 slapuri, si dak nu se ducea dupa bomba, atunci trebuia sa procedezi cum ai facut tu, intelegi acum ?
0 0

Back to top
GlonTzZ

[DonE! GlonTz Is HeRe]

Post Posted: 01-02-2011, 01:17:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DUTE TARE! ai venit sa strici comunitatea! nu esti binevenit.. PLEACA!!.. orice rau.. in final tre sa treaca..

LoVe GanJa -
-
WTf?!

Best Svr!:
Zm.FreaKz.Ro ?!
Sdc.FreaKz.Ro !?
0 0

Back to top
Andreyo

[MoOnWaLkeRs]

(since 04-11-2012 12:56)

Post Posted: 01-02-2011, 01:37:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wrong ... slotu iti ramane da pe parcurs nu mai fa reclamatie la ori ce prostie(scuze de vocabular) si in plus nu ti-o dat tzie slay asa ca nu vad motivu sa postezi u - ....

glontz nimeni nu va ramane fara admin sau slot .... ptr un slay ....

wrong si eu ii dadeam la ala slay daca il vedeam la panda.....

asa ca pe parcurs nu mai faceti un topic pentru orice prostie .... daca vrei sa faci o reclamatie fa-o da sa aibe un motiv bhun acel topic nu ca io dat slay la ala ca facea camp ...

P.S : Stick o plecat la munte se intoarce abia sambata ....

Cand ma vezi nu fugi , faci decat sa mori obosit
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Andreyo, 31 January 2011 23:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-08-2025, 13:18:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password