User
Pass
2FA

Pt. admin, gmi si tot asa...Inebunesc!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1160
Ciorapdelana

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-10-2011 11:27)

Votes: 2

Post Posted: 31-01-2011, 22:35:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum stiti s-a deschis noul realm (Evolution) de ceva vreme. Toate bune si frumoase la inceput pana cand au inceput sa se instaleze tot felul de specimene dubioase, copilaresti, crizate si asa mai departe...Mi-am facut si eu un caracter la alianta pentru ca erau foarte putini si queue de la hoarda te ingropa! Aici am dat de altceva!...ceva dea dreptul fantastic....prostie iesita din comun. Urmarind specimenele din categoria "Prostie iesita din comun" i-am impartit in trei sub categorii:

1.Bg botul

Persoana care, indiferent de gs intra in bg si asteapta ca hoarda sa castige si el sa-si ia onoarea pt care a intrat. Cata onoare pe el...Inteleg ca poate fi deprimant sa intri intr-un AV si sa vezi : Alliance:5 Horde:40 , stiu cum ii dar in situatii gen WSG unde-i egalitate n-are rost sa intri ca ciungul si sa ocupi locul aiurea...

2.Omul cu 2k gs (Eroul zilei)

Alta specie fantastica cu capabilitatea de-a exprima un val de furie fara egal daca te legi de gs lui minuscul.Am observat ca gs ii comparat cu lungimea organului genital masculin care isi face aparitia adesea din gura jucatorilor. Cu cat ii mai mare cu cat mai mandru esti de tine! Totusi cu cat ai gs mai mic cu atat mori mai des -> cu cat mori mai des cu atat cresc sansele sa pierzi meciul...

3.Criminalul in serie

Este persoana care intra intr-un bg si il apuca o sete de sange incat ignora tot inafara de jucatorii echipei opuse. Nu se gandeste "Ma, sa-l ajut pe ala cu steagul ca-s 10 hordaci pe el!" sau "Hai sa capturez baza, sa avem un punct mai stabil de unde ne putem respawna" ,nu.... aceasta specie face ceva de genul : " - arrrrghhhh iaiaiaiaiaai farrrrrhghgha DE CE DE CE MAH #%#@ $#@@ EU VREU PUNCTE LA KIL NULA DETHS ARHRAHRHAHGHAHGH NU SUNTETIBUNI DE NImiC BARHRH - !"

Exista insa o solutie pt a evita cele 3 puncte de mai sus si aceea este de a face arene. Nu este o optiune prea buna si pentru mine momentan din cauza timpului, cand intru eu nu-i colegul...cand intra el nu-s eu si tot asa. Stiu ca nu puteti schimba mentalitatea unora dar daca puteti sa faceti oamenii sa intre la alianta, sa-i incurajati ca macar sa mai prindem si noi un meci bun mai des decat unul pe saptamana.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
m1RacLe

[The Real Miracle]

(since 05-01-2024 18:12)

Votes: 32

Post Posted: 31-01-2011, 22:47:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cred ca incerci sa il imiti pe haryy ala ... mai bine va lasati de astfel de posturi, stim cu totii care este treaba cu queue-urile in bg -.
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 3 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 31-01-2011, 22:59:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am dat ~10 desertere azi.
0 0

Back to top
Dazz
[Banned user]

Banned

(since 25-09-2011 20:40)

Votes: 41

Post Posted: 01-02-2011, 00:17:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Install & Patch World of Warcraft to 3.3.5a
Tutorial Shaman Enhancement
0 0

Back to top
Christy

[Guess who's back]

(since 17-01-2012 15:27)

Votes: 4

Post Posted: 01-02-2011, 00:50:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ciorapdelana wrote:
Dupa cum stiti s-a deschis noul realm (Evolution) de ceva vreme. Toate bune si frumoase la inceput pana cand au inceput sa se instaleze tot felul de specimene dubioase, copilaresti, crizate si asa mai departe...Mi-am facut si eu un caracter la alianta pentru ca erau foarte putini si queue de la hoarda te ingropa! Aici am dat de altceva!...ceva dea dreptul fantastic....prostie iesita din comun. Urmarind specimenele din categoria "Prostie iesita din comun" i-am impartit in trei sub categorii:

1.Bg botul

Persoana care, indiferent de gs intra in bg si asteapta ca hoarda sa castige si el sa-si ia onoarea pt care a intrat. Cata onoare pe el...Inteleg ca poate fi deprimant sa intri intr-un AV si sa vezi : Alliance:5 Horde:40 , stiu cum ii dar in situatii gen WSG unde-i egalitate n-are rost sa intri ca ciungul si sa ocupi locul aiurea...

2.Omul cu 2k gs (Eroul zilei)

Alta specie fantastica cu capabilitatea de-a exprima un val de furie fara egal daca te legi de gs lui minuscul.Am observat ca gs ii comparat cu lungimea organului genital masculin care isi face aparitia adesea din gura jucatorilor. Cu cat ii mai mare cu cat mai mandru esti de tine! Totusi cu cat ai gs mai mic cu atat mori mai des -> cu cat mori mai des cu atat cresc sansele sa pierzi meciul...

3.Criminalul in serie

Este persoana care intra intr-un bg si il apuca o sete de sange incat ignora tot inafara de jucatorii echipei opuse. Nu se gandeste "Ma, sa-l ajut pe ala cu steagul ca-s 10 hordaci pe el!" sau "Hai sa capturez baza, sa avem un punct mai stabil de unde ne putem respawna" ,nu.... aceasta specie face ceva de genul : " - arrrrghhhh iaiaiaiaiaai farrrrrhghgha DE CE DE CE MAH #%#@ $#@@ EU VREU PUNCTE LA KIL NULA DETHS ARHRAHRHAHGHAHGH NU SUNTETIBUNI DE NImiC BARHRH - !"

Exista insa o solutie pt a evita cele 3 puncte de mai sus si aceea este de a face arene. Nu este o optiune prea buna si pentru mine momentan din cauza timpului, cand intru eu nu-i colegul...cand intra el nu-s eu si tot asa. Stiu ca nu puteti schimba mentalitatea unora dar daca puteti sa faceti oamenii sa intre la alianta, sa-i incurajati ca macar sa mai prindem si noi un meci bun mai des decat unul pe saptamana.

Ceea ce spui tu se aplica si pe realmu genesis , si chiar daca este plin de troli pe forum eu iti recunosc rabdarea de a scrie acest post . Nu cred totusi ca se v-a putea face ceva impotriva optiunilor 2 si 3 .

PS: Imi place cum ii jignesti subtil pe tipii de genu , chiar e funny .

0 0

Back to top
coldice

[Creep]

(since 02-02-2016 12:42)

Votes: 16

Post Posted: 01-02-2011, 11:56:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HULK SMASH!! ARGHH!!! ENRAGE!!! o no mommy !!! he crit me 27k !

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 01-02-2011, 12:05:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ciorapdelana wrote:

3.Criminalul in serie

Exagerezi . Poate ca unii chiar neglijeaza putin desfasurarea bg , pentru simplul motiv ca se distreaza . Battlegrounds nu sunt doar ca sa faci honor si iteme .

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 10-08-2025, 10:11:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password