Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Unban Kr|nul ...
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
*Just*John*
[Assasin]
Status: Offline
(since 31-03-2022 22:59)
,
Topics: 74
Votes
: 39
Posted: 01-02-2011, 14:20:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
AlexJul wrote:
*Just*John* wrote:
injuriile aduse pe forum se pedepsesc pe forum.ce e pe server ramane pe server.Ce treaba are cererea lui de carutas cu serverul?Daca era primul caz mai ziceam dar sunt o gramada de banuri date pentru ca vine ala cu fundul in sus ca de ce a luat ban.In demo nu e nimic dar ii lasam ban ca a vorbit urat.Atat il duce pe el mansarda cand e banat aiurea.
nenea john ... daca vine unu la care ii dai tu ban aiurea intr-o noapte din cauza prea multor cafele baute... si te face in fel si chip pe FORUM ca tu i-ai dat ban pe SERVER, tu ii dai unban. nu?
si-ti mai si ceri scuze ca i-ai dat banul pe motiv de oboseala defapt, nu pe motiv de cod. hai sa fim seriosi. forumul are legatura cu serverul pentru ca aici se face toate cererile de orice timp pentru SERVER.
eu l-as lasa macar o luna cu ban... si dupaia are dreptul sa intre din nou pe server. la 32 de ani cati spune ca are, ma gandesc ca poate da dovada de putina diplomatie ... nu?
Daca ma injura pe forum caut un moderator sa il arda pe forum.Ion.mzk poate confirma sau socker.Mi-am luat injuraturi prin PM cu caruta.I-am zis lui Shocker sa ii inchida accesul la PM.Sa ma injure pe server si ii dau gag.Daca ma prinde in toane proaste imi pare rau pt el dar pana atunci ii dau gag sau vreo 10 min ban.Nu ma vor ajunge nici in o mie de ani injuraturiile lui asa ca nu ma agit.
"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
AlexJul
, 12 February 2011 11:02
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->