User
Pass
2FA

Balansarea factiunilor
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2804
Smithy

[The Kingslayer]

Status: Offline
(since 27-07-2015 12:47)

Votes: 13

Post Posted: 02-02-2011, 10:46:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate riscand sa ii copiez pe altii, nu stiu sigur, ar trebui balansate factiunile si pe Evolution. H a luat prea mult avant si vezi rar cate un BG castigat de A.
Propunerile mele ar fi urmatoarele se poate alege care e ce-a mai buna dintre toate:
1. Cresterea ratei de Xp doar pentru Alianta si inchiderea caracter creation o perioada la H (Acest lucru ar stimula crearea de caractere noi la A deoarece multi sunt satui de level)
2. Transferul de la H la A a unei guilde sau a playerilor solitari doar a Main charurilor, sau doar pe cei care au doar un singur char(cel care tr transferat). Pentru cei care se transfera de la H la A cu Mchar sa primeasca un bonus..un mount ceva.
3. Transferul charurilor poate sa inceapa cu Charele de Play ale Gmilor, acestia sacrificandu-se putin, daca se vrea cu adevarat o balansare a factiunilor, pentru ca nu multi sunt aceia care spun: ca la H e mai bn, ca sunt Gmii acolo si poate ne ajuta, ca Gmii au facut First Realm Naxx,OS, EOE si multe alte chestii care nu pot fi negate.
4. O solutie ar mai fi cresterea Honorului primit din RBG (cand pierzi), doar la A de la 850(sau cat e acum) la 1k,1k100, astfel alianta putand tine pasul cat de cat cu Gearul ce se face la H cu nenumaratele BGuri castigate fara cel mai mic efort.

Va rog nu veniti cu posturi doar ca s-a va aflati in treaba, eu am oferit cateva idei..unele vechi poate inbunatatite. Daca are cineva o alta idee referitoare la aceasta tema sa o posteze.

Epic -))
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 02-02-2011, 11:02:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

3. Eu m-as muta cu cea mai mare placere, dar am o guilda de 93 oameni momentan si suntem cea mai buna de pe server, daca ne-am muta TOATA guilda, am face iarasi imbalans in favoarea aliantei.
1+4 vroiam sa propun si eu.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 02-02-2011, 12:09:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi nici acum nu ati inteles. De un an de zile tipati de balansuri, s-au facut de prea multe ori transferuri si ati vazut cum era balanta ba intr-o parte ba intr-alta.

Cand o sa intelegeti ca DE VOI TINE, nu de noi?

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
elax

[Mentally Stable]

(since 19-07-2012 19:06)

Votes: 2

Post Posted: 02-02-2011, 12:18:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in legatura cu subiectul,o sa pun si eu o intrebare aici, ca sa nu mai creez un topic nou.

Suntem un guild mutat de pe genesis pe evolution care am facut full clear icc25hc & rs25hc pe primul realm, tot la horde din pacate.Este posibil sau avem vreo sansa sa fim mutati macar core-ul guildei de 20 de persoane la alianta pentru ca ma gandesc ca e mai bine sa se faca cat de cat un echilibru acum la inceputul realm-ului decat mai tarziu.Si ca sa ne facem caractere noi la alianta, acum cand toata lumea e la inceput de farmat gear si de abia am reusit sa facem jumatate din icc25hc ne e cam greu ... dupa ce am tras tare la inceput.

Daca este posibil, si bineinteles chiar sa indeplinim anumite conditii astept raspuns. Multumesc anticipat si sper ca nu a fost o intrebare impertinenta din partea mea/guildului, eu pot sa ii pun sa posteze toti ca vor si sunt de acord cu mutarea ca sa vezi cam cati am vrea.Guilda este "set sail for fail" si suntem impreuna de vreo 4 luni pe server cam in aceeasi componenta si in plus nu facem doar pve,jucam pvp zilnic in queue-ul de 80 de persoane de la H.

Ne-am gandit sa ne mutam mainly pentru ca deja au luat avans guildul "ARE TREI SCLAVI IN AFRICA" - ceea ce ne face munca mult mai grea in a recruta oameni de top, toti ravnind sa ajunga in guildul precizat.Am observat ca la ally nu este un guild de asemenea amploare inca si am speranta ca putem sa le facem competitie celor de la horde daca am beneficia de mutarea asta.

Last edited by elax on 02-02-2011, 12:29:08; edited 2 times in total
0 0

Back to top
garet4ever

[Account disabled]

(since 16-06-2011 17:55)

Votes: 18

Post Posted: 02-02-2011, 12:25:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam are dreptate Shoker , la inceput pe Genesis Alianta rupea pvp-ul , dupa au transferat realness + alte ghilde si s-a ajuns invers . Pe Evolution problema e si mai nasoala.
0 0

Back to top
lockzor

[Bitches & Bottles]

(since 16-11-2018 14:58)

Votes: 18

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  rusebobo 
Post Posted: 02-02-2011, 12:30:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da...dar aseara a fost record am stat 28 de minute in que la hoarda - si am si pierdut...macar de nu am sta asa mult in que

0 0

Back to top
mozzila92

[Mentally Stable]

(since 04-07-2012 09:58)

Votes: 4

Post Posted: 02-02-2011, 13:28:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

elax wrote:
in legatura cu subiectul,o sa pun si eu o intrebare aici, ca sa nu mai creez un topic nou.

Suntem un guild mutat de pe genesis pe evolution care am facut full clear icc25hc & rs25hc pe primul realm, tot la horde din pacate.Este posibil sau avem vreo sansa sa fim mutati macar core-ul guildei de 20 de persoane la alianta pentru ca ma gandesc ca e mai bine sa se faca cat de cat un echilibru acum la inceputul realm-ului decat mai tarziu.Si ca sa ne facem caractere noi la alianta, acum cand toata lumea e la inceput de farmat gear si de abia am reusit sa facem jumatate din icc25hc ne e cam greu ... dupa ce am tras tare la inceput.

Daca este posibil, si bineinteles chiar sa indeplinim anumite conditii astept raspuns. Multumesc anticipat si sper ca nu a fost o intrebare impertinenta din partea mea/guildului, eu pot sa ii pun sa posteze toti ca vor si sunt de acord cu mutarea ca sa vezi cam cati am vrea.Guilda este "set sail for fail" si suntem impreuna de vreo 4 luni pe server cam in aceeasi componenta si in plus nu facem doar pve,jucam pvp zilnic in queue-ul de 80 de persoane de la H.

Ne-am gandit sa ne mutam mainly pentru ca deja au luat avans guildul "ARE TREI SCLAVI IN AFRICA" - ceea ce ne face munca mult mai grea in a recruta oameni de top, toti ravnind sa ajunga in guildul precizat.Am observat ca la ally nu este un guild de asemenea amploare inca si am speranta ca putem sa le facem competitie celor de la horde daca am beneficia de mutarea asta.

/agree

Si eu m-as muta deoarece m-am saturat de 15-20 de minute queue si de PVE doar cu "are trei sclavi in africa". (nu o luati in nume de rau nu am nimic cu guild vostru)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Malibeer

[4T]

(since 03-05-2012 10:01)

Votes: 6

Post Posted: 02-02-2011, 18:12:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer, multa lume s-ar muta. Indiferent ca pierzi sau castigi, e frustrant sa stai 30 de minute in queue. Prea putina alianta...
0 0

Back to top
Stormrager

[Chicken Chaser]

(since 28-10-2022 21:10)

Votes: 10

Post Posted: 02-02-2011, 18:41:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imo,Evolution e mai mult PvE based,cel putin pana acum.
Chiar daca s-ar face transferuri,nu s-ar rezolva mare lucru.
Cat despre ideea cu bonus honor,Thumb Up.

0 0

Back to top
Smithy

[The Kingslayer]

Post Posted: 02-02-2011, 20:14:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poi uitativa...ati putea incerca...dar nu sa transferati in necunostiinta de cauza...adica voi ati transferat masiv la inceput pe Genesis...dar ar fi tr sa transferati cu cap...sunt 4-5 Gmi la H care joaca...stiu ce le poate capu la majoritatea...de ex eu la A stiu majoritatea ce pot. Indrumati de Gmii de la H eu fac pariu ca s-ar face o treaba buna. De ex la A sunt 500 de playeri...la H 700...transferati la A circa 70...nici unu in plus sau minus.
Transferul s-ar putea face cu ajutorul guildelor...voi pe Genesis ati transferat una dintre cele mai bune G...aici tr sa transferati guilde bunicele...nu ce-a mai buna.

Iar daca vreti fara transfer atunci luati in considerare ideile 1 si 4, am vazut ca la multi le place...si asa macar vom balansa gearu...va dau un exemplu..azi in BG am dat de 75% din H dintrun BG erau 30 k HP+...in timp ce la A erau 30% max 40% 30k HP...(asta luando pe Hp) ca sa nu vb de GS ...PVE GS =LOW HP , mortal dmj ...

Neaparat tr facut ceva..H mor de plictiseala in Que...A moare la propriu in BGuri...nimeni nu castiga

Epic -))

Last edited by Smithy on 02-02-2011, 20:18:32; edited 1 time in total
0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 02-02-2011, 20:17:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Smithy wrote:

4. O solutie ar mai fi cresterea Honorului primit din RBG (cand pierzi), doar la A de la 850(sau cat e acum) la 1k,1k100, astfel alianta putand tine pasul cat de cat cu Gearul ce se face la H cu nenumaratele BGuri castigate fara cel mai mic efort.

deci pe asta ai ziso de miai linso... tu ai observat macar ce gear au aia de la alianta? sau ca hoarda e calcata in picioare in bgs? (@ evolution realm)

0 0

Back to top
Smithy

[The Kingslayer]

Post Posted: 02-02-2011, 20:20:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bairne tot milog ai ramas...rupe A in BG? A rupe 20% max in BGuri... dar daca intri tu H pierde...asta nu e din vina nimanui, pur si simplu a ta...fac pariu pe ce vrei u..ca jumate de srv e deacord ca A o prea ia in majoritatea BGurilor....postezi si u sa te afli in treaba

Epic -))
0 0

Back to top
moonshadow

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 20:20)

Votes: 7

Post Posted: 02-02-2011, 22:11:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

problema este la jucatori.

unii au mentalitati si idei preconcepute de genu:

hoarda are raciale mai bune(de parca asta ar conta radical de mult in joc)

hoarda arata mai bine (uraaa pt copilasii de 10 ani)

hoarda are blood elf, de departe cea mai reprezentata rasa din joc(nici nu inteleg de ce, masculii sunt 100% *** iar femeile fac sunete suspecte in lupta)

daca intri la horde esti automat mai bun la pvp(lolwut?)

si chestii de genu

este mentalitatea jucatorilor nu a serverului.
numai jucatorii pot schimba ceva.

0 0

Back to top
coffeeoclock

[Mentally Stable]

(since 31-10-2011 07:29)

Votes: 2

Post Posted: 02-02-2011, 22:34:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu am nici macar o saptamana vechime pe server. Inital vroiam sa ma alatur hoardei , ajungand sa ma alatur aliantei dupa ce am aflat despre problema balansului factiunilor citind forumul.

In cazul in care cele 4 masuri enuntate mai sus nu sunt convenabile, va propun si varianta revocarii dreptului jucatorilor de a crea caractere la hoarda pentru un timp limitat ( undeva intre 1-2 luni ).

Astfel, jucatorii noi, cat si cei vechi ar fi obligati sa populeze si alianta. Intradevar , aceasra este o masura inconvenaila , dar totodata eficienta si necesara.

0 0

Back to top
casperikz

[The Old God]

(since 06-03-2021 18:17)

Votes: 100

Post Posted: 02-02-2011, 23:02:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cizma wrote:
tu ai observat macar ce gear au aia de la alianta? sau ca hoarda e calcata in picioare in bgs? (@ evolution realm)

same shit si pe genesis ... am intrat in 7 bg's... nici'unul nu am castigat... vedeam la ally toti peste 5k gs ...

Froster: Zohl unde crestinizarea ta esti?
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 04 February 2011 14:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 06-02-2025, 17:15:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x