User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message599344
Adytzza

[i'm in vacation :)]

Status: Offline
(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 02-02-2011, 23:52:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wTf.? wrote:
Ma si totusi... mai tine mult permanentul meu ?

Parca iti dadeai cu pumnii in piept ca iti schimbi ip-ul si intri cu alt nick...din partea mea poti sa faci ce vrei,iti scoteam eu banul dar nu am aceasta autoritate (chiar daca eu ti-am dat banul) -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 03-02-2011, 01:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:
wTf.? wrote:
Ma si totusi... mai tine mult permanentul meu ?

Parca iti dadeai cu pumnii in piept ca iti schimbi ip-ul si intri cu alt nick...din partea mea poti sa faci ce vrei,iti scoteam eu banul dar nu am aceasta autoritate (chiar daca eu ti-am dat banul) -

Puteai sa-mi demonstrezi ca esti mai bun ca mine si sa-mi scoti ban-ul de la bun inceput sau nici sa nu-l dai.
Nu mi-am schimbat ip-ul pentru ca pot sa joc si legal, de ce sa joc ilegal daca totul se poate rezolva ?

Daca nu mai ai nimic de spus, inafara de cioacele pe care le spui acum, te rog sa nu-mi mai dai reply. Nu tot timpu' ceea ce pare la prima vedere chiar ii asa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Adytzza

Post Posted: 03-02-2011, 02:10:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wTf.? wrote:
Daca nu mai ai nimic de spus, inafara de cioacele pe care le spui acum, te rog sa nu-mi mai dai reply. Nu tot timpu' ceea ce pare la prima vedere chiar ii asa.

Spre deosebire de tine,si crede-ma am avut nervi de imi venea sa daram orice imi statea in cale...nu am injurat niciodata pe server...am mai zis de 2-3 ori "ratat,dute-n" chestii din astea,dar nu am zis de mama vrunuia.Ai fost admin doar stii regulamentul (cred).Ai gresit asta e acum,ownerii au discutat intre ei si cred ca ti-a micsorat permanentul,nu am mai vorbit cu DmC despre asta...daca vreunu dintre ei vrea sa iti scoata banul,este liber sa o faca,nu ma deranjeaza. - sau ti-l pot scoate eu cu acordul unui owner -

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 03-02-2011, 05:08:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incetati odata cu tampeniile, va comportati de parca aveti 15 ani impreuna nu ca si fosti colegi. Mai si ganditi inainte sa dati din gura. Si daca o faceti aiurea, cereti-va scuze sau demonstrati ca aveti dreptate.
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 03-02-2011, 14:00:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nentu' twister sau unul dintre owneri,aruncati un ochi prin log`uri,ca din cate stiu stallion intra si steam-on.In caz ca ma insel,scuzele mele,dar eu zic ca nu strica sa va uitati,ca poate`si schimba ip si numele,si intra de pe steam.Ms.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
ety

[Samurai]

(since 10-02-2013 22:41)

Votes: 7

Post Posted: 04-02-2011, 19:49:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare.
Fratilor, daca nu sunt prea bagacios, as vrea sa stiu daca generalii mai au si alte indatoriri pe server decat cea de a avea grija de joc? Si ma refer aici la a "modera" discutiile si in special certurile admin-admin. In ultima vreme am vazut din ce in ce mai multe discutii, penibile, puerile si neproductive in care adminii "isi dau la gioale" si se fac in fel si chipuri. Adica ok.. a gresit unul dintre noi, DACA VA CREDETI IN MASURA, judecati fapta si nu omul. E un lucru sa spui " cred ca ai procedat prost" si altceva sa spui "esti un prost". Mi-e si sila/scarba si se duce dracu tot cheful sa mai intru pe server, dupa ce vad atatea posturi pe forum in care x ii zice lu y cate fite si arfe are si cat de prost, incompetent, idiot, tampit si altele il crede, mai ales sa ma iau la discutii pe server sau pe forum cu vre-un pustan in care sa imi explice cum sta treaba. Inainte de a jigni ganditi-va ca poate a gresit neintentionat, sau ca a facut-o intr-un moment in care se stransesera deja prea mult stres pe capul lui... circumstante atenuante pot fi 1 miliard, incercati doar sa va puneti in pielea lui. Iar atunci cand ai gresit, nu iti ia nimeni capul daca recunosti si iti cer scuze. Iti trebuie cu mult mai mult curaj sa recunosti si sa iti cer scuze decat sa sustii ca berbecu sus si tare ca nu ai gresit.

Din punctul asta de vedere invinovatesc si ownerii pentru ca au tolerat prea mult astfel de exprimari, comportamente si reprosuri.

P.S. Pentru cei care se simt: abtineti-va de la comentarii si alte chestii. Nu ma intereseaza cuvintele. Faptele reprezinta totul. Eventual bagati la cap si inainte de a posta ceva ganditi-va de 2 ori. sau lasati-o pe a 2-a zi cand v-au trecut nervii.

0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 05-02-2011, 11:33:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ety wrote:
Salutare.
Fratilor, daca nu sunt prea bagacios, as vrea sa stiu daca generalii mai au si alte indatoriri pe server decat cea de a avea grija de joc? Si ma refer aici la a "modera" discutiile si in special certurile admin-admin. In ultima vreme am vazut din ce in ce mai multe discutii, penibile, puerile si neproductive in care adminii "isi dau la gioale" si se fac in fel si chipuri. Adica ok.. a gresit unul dintre noi, DACA VA CREDETI IN MASURA, judecati fapta si nu omul. E un lucru sa spui " cred ca ai procedat prost" si altceva sa spui "esti un prost". Mi-e si sila/scarba si se duce dracu tot cheful sa mai intru pe server, dupa ce vad atatea posturi pe forum in care x ii zice lu y cate fite si arfe are si cat de prost, incompetent, idiot, tampit si altele il crede, mai ales sa ma iau la discutii pe server sau pe forum cu vre-un pustan in care sa imi explice cum sta treaba. Inainte de a jigni ganditi-va ca poate a gresit neintentionat, sau ca a facut-o intr-un moment in care se stransesera deja prea mult stres pe capul lui... circumstante atenuante pot fi 1 miliard, incercati doar sa va puneti in pielea lui. Iar atunci cand ai gresit, nu iti ia nimeni capul daca recunosti si iti cer scuze. Iti trebuie cu mult mai mult curaj sa recunosti si sa iti cer scuze decat sa sustii ca berbecu sus si tare ca nu ai gresit.

Din punctul asta de vedere invinovatesc si ownerii pentru ca au tolerat prea mult astfel de exprimari, comportamente si reprosuri.

P.S. Pentru cei care se simt: abtineti-va de la comentarii si alte chestii. Nu ma intereseaza cuvintele. Faptele reprezinta totul. Eventual bagati la cap si inainte de a posta ceva ganditi-va de 2 ori. sau lasati-o pe a 2-a zi cand v-au trecut nervii.

Are dreptate Sam,de multa vreme incoace se cam face ce vrea pe server/forum,nu mai este seriozitate si implicare cum era ca de exemplu cand era revox owner.

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 05-02-2011, 12:53:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici te contrazic ady. Fiecare owner din câte am observat eu are îndatoririle lui ºi sunt sigur cã ºi le îndeplineºte. Revox modifica multe plugin-uri, fãcea unele noi, iar serverul era la început aºa cã se putea observa mai uºor. Nu zic cã revox nu s-a implicat mai mult decât ceilalþi pentru cã nu am de unde sã ºtiu, dar ºi actualii owneri se ocupã foarte bine de server în limita timpului pe care îl au.
Cât despre certurile admin-admin cred cã e o reþinere în a da warn, dar ar cam fi cazul sã se potoleascã mulþi ºi sã nu mai atace fie pe forum sau server.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 05-02-2011, 14:38:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Aici te contrazic ady. Fiecare owner din câte am observat eu are îndatoririle lui ºi sunt sigur cã ºi le îndeplineºte. Revox modifica multe plugin-uri, fãcea unele noi, iar serverul era la început aºa cã se putea observa mai uºor. Nu zic cã revox nu s-a implicat mai mult decât ceilalþi pentru cã nu am de unde sã ºtiu, dar ºi actualii owneri se ocupã foarte bine de server în limita timpului pe care îl au.
Cât despre certurile admin-admin cred cã e o reþinere în a da warn, dar ar cam fi cazul sã se potoleascã mulþi ºi sã nu mai atace fie pe forum sau server.

Nu ma refeream la owneri ratra ca nu am eu dreptul sa ii judec ca isi fac sau nu isi fac treaba,ma refeream la adminii de pe acest server.De ceva timp majoritatea dintre ei si imi cer mii de scuze pentru expresie,si-au cam bagat penisul in el de server si se cam face ce vrea...mereu se gaseste unu care nu are ce face si cauta cearta.Deja mi s-a facut si mie scarba sa mai intru pe server cand citesc pe forum atatea chestii - in loc sa ne ajutam intre noi ca suntem colegi,mai rau facem,din cauza noastra se duce dracului serverul Dosent Matter

0 0

Back to top
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 05-02-2011, 15:28:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

inceta-ti cu discutia asta aici, sa va criticati colegi etc nu este frumos, cautati un owner discutati cu el in particular, explicati problemele pe care le considerati reale si grave, si se vor lua masurile necesare la alt nivel, dar aveti grija sa adunati un brat de dovezi, oricum avem foarte multi admini buni luati individual, care lucreaza foarte slab in colectiv, este pacat pentru ca nu ajuta cu nimic certurile dintre voi, fiecare admin are calitatile si defectele lui incercati sa lucrati cu acele calitati si sa le ignorati defectele celorlalti.
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

Post Posted: 06-02-2011, 00:43:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o problema.
Acum 25 de zile, adica pe 09-01-2011, am renuntat la admin(champion) din diverse motive. Dupa o pauza de aproximativ o luna, in care am avut timp sa ma gandesc ce sa fac, am luat hotararea sa vorbesc cu dmc pentru a-mi relua acces-ul din nou acces-ul pe server.
Raspunsul lui dmc a fost in felul urmator:
dmc24 wrote:
zero.?, dupa mine ai contra la cererea adminului inapoi, si o sa fiu contra tuturor care cer remove admin si dupa vor adminul inapoi .. nu este nimic personal, dar daca restul decid ca sa ai adminul inapoi nu ma opun.

Neavand ce sa fac, am hotarat sa-i trimit la twister pm ca sa vad ce si cum. In timp ce asteptam raspunsul de la twister mi-am zis ca poate am renuntat prea usor la admin si ca poate nu merit sa primesc asa de usor champ-ul inapoi. I-am trimis un pm ulterior lui twister si am luat hotararea sa incep din nou cu cerere de blood, asa am si facut.
Dupa ce mi-am postat cererea de blood, am primis raspuns-ul asta.
Si intrebarea mea este: Nu mai pot avea niciodata admin pe war4 ?

Motivul postului este ca eM nu mi-a raspuns la pm, l-am intrebat tot aceeasi chestie.

Sa luati in considerare faptu' ca discutam amical, nu am atacat pe nimeni, nu am fost nesimtit.. Vreau in principiu sa stiu daca imi permiteti sa fac o cerere de upgrade peste 40 de zile de la ultima facuta.

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 06-02-2011, 01:10:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zero, e problema ai avut odata si pfff, a fost alegerea ta sa renunti , si chiar nu imi dau seama dc - , totusi nu sunt eu in masura sa decid -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Post Posted: 06-02-2011, 10:08:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar daca sunt multi admini si cam la orice ora e cel putin unul pe server, tu cand ai renuntat la acces, oricare ar fi fost motivul, ai renuntat si la responsabilitatile pe care le aveai fata de server. Ai dat de greu, ai renuntat. Este normal ca atitudinea majoritatii sa fie impotriva ta pentru ca ei te considera "slab". Macar daca zici motivul real al renuntarii tale, ai avea o mica sansa in schimbare dar.. nu stiu, merita sa incerci.

Ce nu inteleg este de ce mai vrei adminul inapoi? Uite, eu am avut sesiune, cu o gramada de probleme pe cap, si dupa ce am mai rezolvat cate ceva m-am apucat de wow. Din putinul timp pe care-l aveam jucam wow sau ma uitam la filme. Pe forum intru zi de zi dar pe server mai rar asta pentru ca trebuia reinstalat steam si nu aveam timp de asta. Acum incep iar facultate, am antrenamente.. iar timp putin dar incep sa intru in cs. Stiu ca am responsabilitati dar mi-e greu sa incep "de la inceput" cu cs-ul in sine. Nu-mi vine cheful ala deodata.. dar nu am renuntat. O veni el, imi revin eu, stiu ca am mai patit-o, dar nu am renuntat. Si asta cred ca e cel mai important.

In schimb tu la prima chestie, pac nu mai vreau admin. Pai nu se face asa -. E ca si cum ai renunta la slujba de infirmier, cand este mare nevoie, doar pentru ca nu mai ai chef.. si revii dupa cateva luni si iti ceri slujba inapoi ca deh.. ai experienta. Cum crezi ca ar reactiona "fostii" tai colegi de la spital? Eu ti-am dat un exemplu, sunt sute, dar gandeste-te cum nesimtim si noi, nu numai tu.

IMBALANCED
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 06-02-2011, 10:38:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zero, sfatul meu.. stai departe de admin si daca poti si de cs. Cel de sus cu "dar nu am renuntat. Si asta cred ca e cel mai important." si "E ca si cum ai renunta la slujba de infirmier" abereaza..
Aici vorbim de un joc banal care oricum nu-ti aduce nici un beneficiu. Daca unora dintre voi vi se pare ca este viata voastra.. e problema voastra. Dar nu incercati sa-i trageti si pe altii in porcaria asta cu sfaturi/asocieri d'astea.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

Post Posted: 06-02-2011, 10:56:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Zero, sfatul meu.. stai departe de admin si daca poti si de cs. Cel de sus cu "dar nu am renuntat. Si asta cred ca e cel mai important." si "E ca si cum ai renunta la slujba de infirmier" abereaza..
Aici vorbim de un joc banal care oricum nu-ti aduce nici un beneficiu. Daca unora dintre voi vi se pare ca este viata voastra.. e problema voastra. Dar nu incercati sa-i trageti si pe altii in porcaria asta cu sfaturi/asocieri d'astea.

In fine, eu nu vreau sa ma rog de nimeni. Eu am vrut sa raman domn si sa nu zic unele chestii pe care pe mine ma deranjau si voi nu vreti sa admiteti ca asa si este.
M-ati bagat si pe mine in acceasi oala cu ceilalti care au renuntat la admin. Macar pauza asta sa mi se cuvina in tot timpul petrecut pe server.
Asta e, s-a ajuns la un joc stupid cum este ala de la spamzone "ghinionistul" numaru' x (ghinionist) si ghinion de nesansa, am nimerit sa fiu numaru' cu ghinion.
S-a terminat "promotia"... hai pleaca!

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 24-02-2025, 17:20:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x