User
Pass
2FA

The QQ Givers
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message13552
Greendog

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-01-2012 13:08)

Votes: 5

Post Posted: 04-02-2011, 23:50:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

That wrote:
Greendog wrote:
That wrote:
Frate ceva e f suspect in ultimele 2 zile au fost f multe conturi sparte la astia din Huge... de exemplu mie mi sa furat hunteru..nush cn a intrat pe contu lui durs dar a intrat omu a ninjat tot a disband la guild si delete la chare... yo nu arat cu degetu pe nimeni... si oricum unii nu mai aveti nici cea mai mica farama de demnitate in voi .... sg de apreciat din guilda aia a fost si va fi Exinferis..respectele mele...

Pai, tata, noi nu avem jdemii de donori cu SM si nici nu avem ninjalai dealde baniola lou divine, asa ca lasati-o moale cu regalitate imaginara, durs s-a imbracat si a iesit, that same, scam druid s-a vazut cu offhandul de la SINDRA si a iesit, HUGE este formata din ramasitele guildelor MARI, onyxia, pve, dystopia, gravity

omg zimi te rog si mie ce iteme am luat yo cat am fost in qq givers.....aa da am luat un sg item in 2 luni.....

THAT tu ai plans dupa dbw si backul ala ca o fetita pe confa, sa recunoastem ca erai ahtiat dupa iteme. Esteti Niste Rebuturi !!1! $@|_ |>@

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
That

[Guardian of Death]

(since 06-01-2015 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 04-02-2011, 23:54:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Greendog wrote:
That wrote:
Greendog wrote:
That wrote:
Frate ceva e f suspect in ultimele 2 zile au fost f multe conturi sparte la astia din Huge... de exemplu mie mi sa furat hunteru..nush cn a intrat pe contu lui durs dar a intrat omu a ninjat tot a disband la guild si delete la chare... yo nu arat cu degetu pe nimeni... si oricum unii nu mai aveti nici cea mai mica farama de demnitate in voi .... sg de apreciat din guilda aia a fost si va fi Exinferis..respectele mele...

Pai, tata, noi nu avem jdemii de donori cu SM si nici nu avem ninjalai dealde baniola lou divine, asa ca lasati-o moale cu regalitate imaginara, durs s-a imbracat si a iesit, that same, scam druid s-a vazut cu offhandul de la SINDRA si a iesit, HUGE este formata din ramasitele guildelor MARI, onyxia, pve, dystopia, gravity

omg zimi te rog si mie ce iteme am luat yo cat am fost in qq givers.....aa da am luat un sg item in 2 luni.....

THAT tu ai plans dupa dbw si backul ala ca o fetita pe confa, sa recunoastem ca erai ahtiat dupa iteme. Esteti Niste Rebuturi !!1! $@|_ |>@

-) aiai mah bv mai prost de atat nu ai cum sa devii....Oricum intotdeauna cel mai destept cedeaza..bafta cu guilda cat o sa mai fie

0 0

Back to top
Greendog

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2011, 00:01:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

That wrote:
Greendog wrote:
That wrote:
Greendog wrote:
That wrote:

-) aiai mah bv mai prost de atat nu ai cum sa devii....Oricum intotdeauna cel mai destept cedeaza..bafta cu guilda cat o sa mai fie

THAT o bag pe aia cu cartofii -)

0 0

Back to top
andrei.m

[PANICATORUL]

(since 12-07-2014 20:22)

Votes: 13

Post Posted: 05-02-2011, 00:08:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine sa fi fost asa nervos sa se joace cu contrile voastre? Nu stiu...

Deci Exinferis sunt primit inapoi sau nu? - Ai vorbit cu ceilalti?

0 0

Back to top
Greendog

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2011, 00:15:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andrei.m wrote:
Cine sa fi fost asa nervos sa se joace cu contrile voastre? Nu stiu...

Deci Exinferis sunt primit inapoi sau nu? - Ai vorbit cu ceilalti?

De cate ori ai intrat, de atatea ori ai iesit, ai pierdut TOATA incredeara ....

0 0

Back to top
andrei.m

[PANICATORUL]

Post Posted: 05-02-2011, 00:26:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am iesit de 2 ori si am intrat de 2 ori -
Deci am 1 parere...sa vedem ce zic ceilalti 2

0 0

Back to top
Greendog

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-02-2011, 00:44:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andrei.m wrote:

De fapt parerea mea conteaza CEL MAI MULT !!!

0 0

Back to top
taitzelu

[Mentally Stable]

(since 25-02-2012 06:28)

Votes: 2

Post Posted: 05-02-2011, 00:49:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aoi.Din punctul meu de vedere uman, nu,nu ti-as da invite in guild nici intr-un miliard de ani.Dar din punctul de vede al "Taitzelului" ,ai votul meu, si asta DOAAAR datorita faptului ca nu avem destui magi in guilda.Tinand cont ca votul meu e decisiv...nimic.Trebuie sa mai ascult pareri.
0 0

Back to top
andrei.m

[PANICATORUL]

Post Posted: 05-02-2011, 01:29:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"nu ti-as da invite in guild nici intr-un miliard de ani."

Ce`am facut asa rau? Am dat un leave pentru ca am o mica problema cu nervii...si sa nu fac "alte probleme" mai bine leave va zic eu. La black list nu am aparut, deci nu v-ati simtit jigniti sau ceva de genul ca am dat leave guild -

0 0

Back to top
Exinferis

[Nothing is true]

(since 26-02-2012 17:55)

Votes: 4

Post Posted: 05-02-2011, 10:17:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si povestea QQ vs Huge continua. Adevarul este ca ma asteptam ca odata sa inceapa iar discutiile de genul asta, era inevitabil, dar sper ca ramane doar atat si +1 lui That pentru replica "cel mai destept cedeaza" deci haideti sa nu continuam un subiect care trebuia sa fie lasat mort din momentul in care a inceput.

[Later Edited]

taitzelu wrote:
Aoi.Din punctul meu de vedere uman, nu,nu ti-as da invite in guild nici intr-un miliard de ani.Dar din punctul de vede al "Taitzelului" ,ai votul meu, si asta DOAAAR datorita faptului ca nu avem destui magi in guilda.Tinand cont ca votul meu e decisiv...nimic.Trebuie sa mai ascult pareri.

Aici sunt de acord cu Taitzelu. Am stat si m-am gandit la faptul ca vrei sa te intorci in QQ. Recent am avut prea multe cazuri de oameni care au luat un item care nu pica la ordinea zilei (precum cazul Scamdruid si offhand-ul de la Sindra 25hc).
Adevarat, n-avem magi, dar daca stau si ma gandesc mai bine nu este sfarsitul lumii. Original votam pro dar nu numai ca te-ai plimbat prin ghilda ca prin mall, ai avut si tupeul sa tratezi asta cu nonsalanta.

Quote:

Daca tu te mandresti cu asta atunci votul meu s-a schimbat in "Contra". Cand am dat de turbulente ai dat bir cu fugitii, parca nu vreau sa se intample din nou. Neincrederea cu care esti intampinat este facuta cu mana ta.

Last edited by Exinferis on 05-02-2011, 12:26:10; edited 3 times in total
0 0

Back to top
poK

[Mentally Stable]

(since 08-11-2014 11:04)

Votes: 8

Post Posted: 05-02-2011, 10:29:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Am iesit de 2 ori si am intrat de 2 ori

Mai nou sunt 4, ei bine votul meu nu il ai, ai fost nesimntit si imi pare rau ca te jignesc, cat se faceau raiduri si era inregula toata lumea era fericita, cum a fost un moment de cearta si haos, toti ati fugit cu coada intre picioare > HUGE. Nu avem de nevoie de astfel de oameni care sa traga guilda in jos , vorbe spuse chiar de Guild Masterul vostru ( fost , actual ) putin imi pasa ca doresti sa te intorci, ai auzit ca farmam Printi or what ? Ramane la latitudinea lui Green, el da ultimul vot, daca este Da te intorci, altfel nu stiu.

Deci votul meu este : NU

http://img836.imageshack.us/img836/9182/pn2g.png
0 0

Back to top
KoKo

[Ownin'u]

(since 29-07-2018 23:40)

Votes: 8

Post Posted: 05-02-2011, 12:33:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai khz esti nesimtit ..nu mai ai farama de , demnitate ..chiar asa ..IMI FURI AVATARUL?

[quote="Padurarul"]Cand Hrusca e bolnav se amana Craciunul[/quote]
My favourite song
0 0

Back to top
kHz

[Mentally Stable]

(since 16-11-2019 17:49)

Post Posted: 05-02-2011, 12:42:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Surprise nam vazut pana acum -) oricum avatarul meu ii mai mic
0 0

Back to top
hej
[Banned user]

Banned

(since 02-07-2011 15:28)

Votes: 21

Post Posted: 05-02-2011, 12:51:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HUGE nu va bagati unghia in gat pls.

0 0

Back to top
kHz

[Mentally Stable]

(since 16-11-2019 17:49)

Post Posted: 05-02-2011, 13:00:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ii terminat subiectul ma,gata :p
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 12-12-2024, 08:39:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x