User
Pass
2FA

REFACEREA PvP-ului ! post 2 pt k0s

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message789
quixotic

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-02-2012 05:35)

Votes: 2

Post Posted: 09-02-2011, 13:30:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s
esti degeaba
nu era un post de qq ..era un post care evidentzia toate bugurile in pvp
ca am scriso eu intrun stil QQ ..e altceva
tu ca gm ..ar trebui sa te intereseze chestiile astea ..care habar nai si cred ca esti ally si itzi place sa castigi in bg

deci nu mai da tu repede locked la topic ca parerea ta de GM chiar nu ne intereseaza

si nu ma face sa repostez topicul asta pana dai ban la tot rds'ul da ?

1. PREMADE

mereu sunt ~40 horde ...si mereu mai trebuie 5 ally
ally intra 10 full pvp cu 3 healeri [ca altfel nau tupeu .. nici cu 2 healeri nau tupeu ]
hoarda nu poate sa intre 10 full pvp cu healeri ca intra cu un grup de 2k gs care au Ding'uit acum 5 min

Da ? deci pt mine asta e o discriminare rasista de acum

NU stiu unde vretzi sa batetzi cu serverul asta ..dar daca incercatzi sa va luatzi dupa blizz care stie mai bine decat voi oricum ..ca ei au echipe de dev si nu baga chestii asha cum pica .... blizz nar accepta discriminari rasiste ... cum facetzi voi

Si asta pt ca nu merge "join bg" mai mare decat 5

Si nam chef sa imi fac char la ally ..sami fac human paladin ...care btw fuge ca o fetitza ..mereu a fugit asha humanul .. pe mine nu ma atrage ***'ul carel emana majoritatea raselor de la ally ..parerea mea .. YO VREAU HORDE

In fiecare zi e preamde de ally ..nonstop ..ii mai batem in Av si noi ca suntem mai rapizi ...si eots ca le dam wave'uri nonstop de horde sa omoare si poate fura unu steagu ala

Aaaa.. am uitat .. vreau sa fac guild pvp ..si il fac degeaba ca nu merge premade

2. LOS

LOS la pamant nu merge..tragi prin pamant ... il consider exploit ...ar trebui reparat dar /care sunt hunter si sparg prin pamant
Putetzi sal reparatzi daca vretzi ..nu ma intereseaza
Macar Punetzi ceva invizibil in WSG la GY ca sa nu mai traga toata lumea prin peretzi direct in gy cum te invii si ajungi farmat acolo mai rau ba un mob
Se urca cate un war healuit de cei 3 healeri de la ally si face ravagii ... el si superman

DA? cand eram mic si cu bube in cap si eram gm pe alte servere ma chinuiam sa gasesc alternativa la rezolvarea problemelor ..nu asteptam update la emulator

3. AV

Nu merge steagu de la mijloc ...
Daca te batzi .... la reinforcements ... mai mult mergi decat te batzi ... e cel mai strategit gy din AV ... cel mai important ..si singurul care te ajuta cu adevarat ... SI ESTE SINGURUL CARE NU MERGE

Deci daca aveam gy ala de vreo cateva ori poate bateam si noi lejer fara nervi

Bosii .. nici nu mam uitat ..nici nu ma intereseaza ... dar mor suspect de repede

4. AB

Mai ramai cateodata in gy si dispare spirit healerul [ sau ce e ala] si trebuie sa alergi pana la un gy deal tau ...si mai prinzi cateodata ca e luat si ala in timp ce te duci spre el ..si alegi asha ...

Nu e cine stie ce ... dar daca joci toata ziua AB ... patzesti de multe ori ...Si cateodat mai si pierzi ca 3 playeri deai tai fug mortzi pe harta sa se invie ...

Ar fi frumos sa vorbim cu "Spirit healerul" de la ally si sa ne teleporteze mortzi la baza noastra si gt ... toata lumea fericita

5.EOTS
Merge bine ... el este varza asha ca bg ... nu ca sunt buguri .. in afara de LOS si e destul acolo incat totzi ranged "exploiteaza"

6. WSG

Farmat la Gy ? LOS=0

7. BANi/gold/dineros/

Blizz a facut in asha fel incat potzi face level si bani in pvp ...aici ..nam bani sami cumpar bulletz ..ca sunt pretzuri astronomic ... am zis ASTRONOMICE

CUm e la pve "ia de la basescu" 500 g ..asha vreau si yo la pvp ... ca eu vreau pvp .. nu sa stau 1 ora sa gasesc raid ..si sa mai stau 2 ore sa fac icc cu noobii aia ..care e un bulshit de icc nescriptat si e tot tank and spank ...si cand merge ceva ..nu merge bine si tot mori ...
Dupa un icc ma doare un deget ..ca atat folosesc ...nici nu ma uit ce se intampla acolo asha de misto e pve'ul

Si da ... dupa parerea unor prieteni deai mei ... cand leam spus de post'ul asta ... a aparut ***

dupa care au cenzurat si au zis "blablabla ... oricum nu le repara"

Asha este? nu o sa le reparatzi ? Macar spunetzi sami gasesc alt server si sa nu mai stau aici unde favorizatzi aliantza in pvp CUM FAC TOATE SERVERELE

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 09-02-2011, 13:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in loc sa faci un wall of text total inutil ai putea sa dai solutii , nu sa tip in gura mare ca vezi dom'le nu se repara . Alianta favorizata ? wtf , imi explici si mie cum ? toti se plang de ally nowdays .. te-ai trezit tu mai cu motz
PS : kos joaca la H

0 0

Back to top
Drcox
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 09-02-2011, 13:50:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi cer scuze pentru ce v-a urma :

ESTI CEL MAI MARE NAB DIN ISTORIA ACETUI JOC! TOT CE AI MENTIONAT TU CA ESTE BUG...NU ESTE!! ESTE DOAR NABIZMUL TAU FARA LIMITE ...CUM TE TIN TITANII PE AZEROTH NU INTELEG CUM DE NU TE-AU TRAZNIT INCA...NU E NICI UN BUG....PREMADE DE 5 ASA E NROMAL E DIN NUSH CE PATCH DE WOTLK!! NU E NICI UN LOS BUG ESTI TU IDIOT...ASA E SI PE BLIZZ LOSU DOCUMENTEAZA-TE INAITE SA SCUIPI KAKAT!!...UITE-TE NAIBA IN OGLINDA ...NU VEZI CA NAI SKILL LASATE NAIBA DE JOC...DA CU PCU PE GEAM SI PUNE CAPAT CARIEREI CUM SA NU PIARDA HORZII CU SPECIMENE CA TINE ????

banuiesc ca iau warn...de obicei ma controlez la aproape orice dar acest exemplar de degenerare umana intrece orice limita...ori e troll ori e retardat

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 09-02-2011, 13:56:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

premade: nu inteleg de ce va plangeti de asta... voi vreti tot timpu grupuri qq pt bgs :/ asa e si pe blizz.. si akolo intra playeri low geared in bgs.
wsg: asa e si pe blizz cu losu la gy si ink cateva zone
ab: asa e si pe blizz... doar k akolo te teleporteaza la alt gy dak cel actual a fost luat de factiunea opusa
bani: unde mama masi faci u mah bani pe blizz din pvp ? exceptand lootul corpseurilor care e cativa silveri si pe blizz sau questurile din av care sunt useless anyway Thinking aa si wg weekly quests

favorizeaza alianta ? eu cred k ai niste probleme cu "pisicu" ...

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
healu

[Bolnav cu nervii]

(since 27-10-2013 11:42)

Votes: 10

Post Posted: 09-02-2011, 13:57:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai deschide alt topic.

"I am always outnumbered, but never outmanned."
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by healu, 09 February 2011 11:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 23-08-2025, 10:11:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password