User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message599253
revox

[Psychotic]

Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 10-02-2011, 22:54:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa fiu lasat ca nume rezervat / slot. Am ajuns sa nu mai suport unele chestii care se intampla pe aici si nu am de gand sa-mi toc nervii fara rost. Ziua buna.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 10-02-2011, 22:57:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Vreau sa fiu lasat ca nume rezervat / slot. Am ajuns sa nu mai suport unele chestii care se intampla pe aici si nu am de gand sa-mi toc nervii fara rost. Ziua buna.

Lol revox...si te renunti?? - WTF frate se duce serverul pe apa sambetei daca incepem asa Dosent Matter eu zic sa te mai gandesti de 2 ori inainte sa mai scrii ceva,dar oricare ar fi decizia ta ti-o respectam.

0 0

Back to top
dmc24

[offline]

(since 26-12-2014 17:04)

Votes: 17

Post Posted: 10-02-2011, 22:57:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

done, imi pare rau ca avem pareri diferite despre bunul simt care trebuie afisat pe server, daca depindea doar de mine cei 3 fantastici de azi erati nume rezervate, bataia de joc se practica de copii 1-8 in fata scolii cand nu este atenta diriginta.

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 10-02-2011, 22:59:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dmc24 wrote:
done, imi pare rau ca avem pareri diferite despre bunul simt care trebuie afisat pe server, daca depindea doar de mine cei 3 fantastici de azi erati nume rezervate, bataia de joc se practica de copii 1-8 in fata scolii cand nu este atenta diriginta.

Cel mai fantastic dintre cei trei (eu) a picat, mai ai 2 care-i dobori usor. Apara-l pe richi care habar nu are regulamentu si cum se da pro/contra. Atat am mai avuzt de zis. Incepand de azi nu voi mai posta/juca la/pe war4 legat de server/playeri.
Da gag aiurea, da la vot o harta care nici macar nu este pe server, sufera aiurea, voteaza la cereri slot FARA SA CUNOASCA REGULAMENTU. Sa aveti parte de admini d'astia .. cat mai multi. Si nu ma deranjeaza existenta lor, pentru ca sunt destui d'astia peste tot. Dar sa-i iei si apararea? Prea mult pentru nervii mei.
Daca ma voi calma si voi dori sa revin voi discuta cu dmc (el va decide daca imi da sau nu adminu) cu care am avut "disputa" si vom stabili ce si cum. Restu va rog sa va abtineti de la comentarii ca de ce pleci/etc.

Last edited by revox on 11-02-2011, 01:27:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
saLaM_^

[Maniac]

(since 30-01-2013 21:28)

Votes: 19

Post Posted: 11-02-2011, 01:13:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca te-ai informa mai bine,ai stii ca nu eu am dat acel vot cu "rats" ci vVv l-a dat!M-a rugat pe amx_chat sa schimb eu harta ca el trebuie sa plece.Te rog nu mai baga motive aiurea daca nu stii despre ce e vorba!Si inca ceva..la faza cu gagul ala de 10 minute ca m-a facut ala "ridiche" i-am spus de zeci de ori si pe war3 si pe war4 sa inceteze sa-mi zica in acel fel.Uite ca acum nici nu mai are voie pe server.Si sincer chiar nu ma asteptam la faza de azi de pe server Dosent Matter(ce sa zic de ceilalti doi admini implicati care sincer m-au dezamagit).Doar suntem colegi..mai degraba faci misto de un player decat de un admin parerea mea.Faci cum vrei cu adminul tau,doar e al tau,desi eu nu ma simt vinovat ca tu "iti dai demisia" cica din cauza mea.Atat am avut de zis bafta in continuare.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 11-02-2011, 09:33:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

saLaM_^ wrote:
Daca te-ai informa mai bine,ai stii ca nu eu am dat acel vot cu "rats" ci vVv l-a dat!M-a rugat pe amx_chat sa schimb eu harta ca el trebuie sa plece.Te rog nu mai baga motive aiurea daca nu stii despre ce e vorba!Si inca ceva..la faza cu gagul ala de 10 minute ca m-a facut ala "ridiche" i-am spus de zeci de ori si pe war3 si pe war4 sa inceteze sa-mi zica in acel fel.Uite ca acum nici nu mai are voie pe server.Si sincer chiar nu ma asteptam la faza de azi de pe server Dosent Matter(ce sa zic de ceilalti doi admini implicati care sincer m-au dezamagit).Doar suntem colegi..mai degraba faci misto de un player decat de un admin parerea mea.Faci cum vrei cu adminul tau,doar e al tau,desi eu nu ma simt vinovat ca tu "iti dai demisia" cica din cauza mea.Atat am avut de zis bafta in continuare.

Uite comportament de admin... gg.
De ce sa faci misto in primul rand?

IMBALANCED
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 11-02-2011, 14:38:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

saLaM_^ wrote:

Eu am facut misto de tine pentru ca ai dat gag 10 unui player ca ti-a zis ridiche. Ce sa-ti zic.. ce ti-a zis.
Si nu te luam la misto daca nu ma luai TU pe mine la misto cand ti-am zis ca acel gag este motiv de reclamatie. Suferi aiurea de aere de superioritate. Cum i-am zis si lu dmc, toti actionati dupa regulamentu VOSTRU nu dupa cel al serverului. Si abuzati de admine.
Ca dovada de ce mentlitate ai.. sa facem misto de un player nu, ca nu are puterea de a face nimic, nu? Ca tu esti admin si esti smecher...
Am facut misto de tine ca sa-ti dau o lectie sa vezi ca nu e frumos sa te iei de altu mai mic ca tine. Cum tu ti-ai batut joc de el asa mi-am batut si eu de tine. Dar diferenta dintre mine si tine este ca eu mi-am asumat responsabilitatea faptelor mele si chiar am luat singur masuri impotriva mea.

0 0

Back to top
saLaM_^

[Maniac]

Post Posted: 11-02-2011, 15:23:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu ce te-am luat eu la misto? - Si la faza cu bataia de joc , o luati cum vreti , avand in vedere ca noi suntem colegi si facem parte din colectivul adminilor de pe server , ar trebuii sa ne intelegem mai calumea decat cu playerii.Si da , ziceam ca mai degraba iti bati joc de un player decat sa-ti bati joc de colegii tai.Asta e punctul meu de vedere!

revox wrote:
Eu am facut misto de tine pentru ca ai dat gag 10 unui player ca ti-a zis ridiche. Ce sa-ti zic.. ce ti-a zis.
Si nu te luam la misto daca nu ma luai TU pe mine la misto cand ti-am zis ca acel gag este motiv de reclamatie.

Aici te contrazici , defapt tu ai inceput cu mistoul , nu vad unde am facut eu misto de tine.

Ca sa fie mai clar pt toti sa vada de ce a fost aceasta disputa:

Quote:
*DEAD* richi;o : asa ba
*SPEC* richi;o : stati toti pe casa

*DEAD* Fufuuuuu ! : richi iar suferi?
*DEAD* Fufuuuuu ! : :l

*SPEC* richi;o : nu vorbeam cu tine -
*DEAD* Bombelico : ridichi ii zice defapt --> de aici a inceput tot -
ADMIN richi;o: gag Bombelico (10 minutes)
*DEAD* Fufuuuuu ! : -))
*DEAD* Fufuuuuu ! : hahahahhahaha

*SPEC* DnTz : -
*SPEC* andra : -)
*SPEC* DnTz : ridiche -
*SPEC* DnTz : asta a fost epica
*DEAD* Fufuuuuu ! : sincer.. asta e motiv de recla****e
*SPEC* richi;o : bine
*DEAD* Fufuuuuu ! : faci ca belive..
*DEAD* richi;o : sa`mi faca
richi;o : i-am zis de 10 ori sa nu-mi mai zica

Fufuuuuu ! : -
(Jucator) Bombelico: daca esti nesim o sa fac..
richi;o : da-i drumu
*DEAD* HeAd pe langa SHOT : ? ce facsui andra?
*SPEC* andra : dadeam in ala de sus
*DEAD* Fufuuuuu ! : "facsui?
*DEAD* Fufuuuuu ! : de unde le scoateti ma

*SPEC* andra : n-aveam trb c utine
*DEAD* Fufuuuuu ! : -))
richi;o : invata limba romana
Fufuuuuu ! : hai nu ma supara
richi;o : si dupa aia iti dai seama de unde le scot
Fufuuuuu ! : ca te fac leguma

*SPEC* richi;o : hai
*SPEC* richi;o : ca o sa-ti dau motiv si tie sa-mi faci reclamatie

*DEAD* Fufuuuuu ! : nea
*DEAD* Fufuuuuu ! : eu iti dau ban direct
*DEAD* Fufuuuuu ! : si te las pe tine sa faci recla****a

*SPEC* richi;o : ai timp -
*DEAD* Fufuuuuu ! : -
*DEAD* Fufuuuuu ! : pai asta era ideea andra

*SPEC* andra : n-ai ce mai face
*DEAD* war4config : nu team vazut ionut
*DEAD* Fufuuuuu ! : e multi sukari admini pe server
*DEAD* Fufuuuuu ! : <
*DEAD* Fufuuuuu ! : :<

*SPEC* richi;o : asa-i
*SPEC* richi;o : !

*DEAD* Fufuuuuu ! : dar tu nu esti printre ei
*DEAD* Fufuuuuu ! : :<

gagauta : in frunte cu believe
richi;o : trist :<
aequitas : re all
gagauta : ala sufera
Fufuuuuu ! : si richi
Fufuuuuu ! : dar nu are valoare

gagauta : si revox ala
Fufuuuuu ! : andra fa-mi o salata
Fufuuuuu ! : de ridichii

DnTz : -)
richi;o : imi dau lacrimile la glumele tale revox -
*DEAD* Fufuuuuu ! : hai fast
*DEAD* Fufuuuuu ! : ca mi-e pofta

*SPEC* andra : -
(Admin) richi;o: asa si voi 2 lingeti-l in fund
*SPEC* andra : imediat
*SPEC* andra : fug acuma
*DEAD* Fufuuuuu ! : nu fugi
*DEAD* Fufuuuuu ! : ca agiti legumele
*DEAD* Fufuuuuu ! : si devin stresate
*DEAD* Fufuuuuu ! : nu vreau sa mananc legume stresate

*SPEC* richi;o : tu te vezi ca vorbesti singur?
(Admin) andra: nu linge nimeni pe nimeni
(Admin) richi;o: vad -
(Admin) DnTz: nu-l ling in cur dar e prea amuzant -
*DEAD* Fufuuuuu ! : nu vb singur, te bagi tu in zeama
*DEAD* gagauta : -)
(Admin) richi;o: nu de aia era vorba
*DEAD* Fufuuuuu ! : eu de 5 min nu mai vorbeam cu tine
*SPEC* richi;o : eu m-am bagat in seama sau tu? Sigh
(Admin) DnTz: mi-a placut aia cu faraonu -))
*DEAD* gagauta : zeama -
(Admin) richi;o: nu de aia era vorba
(Admin) DnTz: stiu despre ce e vorba
*DEAD* Startreck : - ce va certai am ?
Fufuuuuu ! : eu nu ma cert, ma amuz
Fufuuuuu ! : ca se ataca

gagauta : hahahah
(Jucator) Bombelico: ia mai scaote gagul
* DnTz changed name to RidichiA Ucigasa
(Admin) richi;o: vai de viata ta
Fufuuuuu ! : HAHAHA
*SPEC* andra : -))
richi;o : vai de viata ta
*DEAD* RidichiA Ucigasa : -
*DEAD* Fufuuuuu ! : sa vezi nume =)
* Fufuuuuu ! changed name to Ridichea Frustrata
*SPEC* andra : -
RidichiA Ucigasa : -
gagauta : -
richi;o : altceva?
RidichiA Ucigasa : asta e server numa de ridichi
RidichiA Ucigasa : -
*SPEC* andra : ahahhahaa
Ridichea Frustrata : -
Ridichea Frustrata : ne trebuie un om
Ridichea Frustrata : care va purta numele de ridichea ofilita

*DEAD* RidichiA Ucigasa : facem o gradina
*DEAD* RidichiA Ucigasa : plantatie
*DEAD* RidichiA Ucigasa : sera
Ridichea Frustrata : botanica mai bine
*DEAD* RidichiA Ucigasa : mai ne trebuie apa fermecata ca sa creasca ridichiile mari si repede
TUd killed Psihiatru with m4a1
*DEAD* Ridichea Frustrata : 2 lei sa vezi plantele si 5 sa le iei acasa -))
*SPEC* andra : -)))))
*DEAD* RidichiA Ucigasa : -
*DEAD* gagauta : hahahaha
RidichiA Ucigasa : neneeaa, dai si mie trei ridichi?
Ridichea Frustrata : s-a spart ridichea
Ridichea Frustrata : andra

*SPEC* andra : ?
Ridichea Frustrata : vrei sa fii ridichea feminista?
*SPEC* andra : femeia ridiche
*DEAD* Ridichea Frustrata : hahah
*DEAD* Ridichea Frustrata : dar de ce nu ridichea femeie?
*DEAD* Ridichea Frustrata : -

* andra changed name to Femeia Ridiche~
gagauta : -
Bombelico : -)
RidichiA Ucigasa : -))
* Ridichea Frustrata changed name to revox
* r3dbull! changed name to Ridcihea Ucigasa
Pazuzu : VREM RIDICHII !!!!! "
gagauta : VREM RIDICHII !!!!! "
Psihiatru : VREM RIDICHII !!!!! "
*DEAD* milenium : VREM RIDICHII !!!!! "

RidichiA Ucigasa : VREM RIDICHII !!!!! "
Ridiche cu Percutie : VREM RIDICHII !!!!! "
Femeia Ridiche~ : VREM RIDICHII !!!!! "
pRaz de da in cap=)) : VREM RIDICHII !!!!! "
Raphy : VREM RIDICHII !!!!! "
Te ArD : VREM RIDICHII !!!!! "
*SPEC* richi;o : VREM RIDICHII !!!!! "

TUd : VREM RIDICHII !!!!! "
revox : VREM RIDICHII !!!!! "
Jidanu : VREM RIDICHII !!!!! "
Vitnam : VREM RIDICHII !!!!! "
forsaken : VREM RIDICHII !!!!! "
nadya : VREM RIDICHII !!!!! "
gigel : VREM RIDICHII !!!!! "
war4config : VREM RIDICHII !!!!! "
POLITISTU BEAT : VREM RIDICHII !!!!! "
NeMeSiS : VREM RIDICHII !!!!! "
Rava : VREM RIDICHII !!!!! "
GoTzu : VREM RIDICHII !!!!! "
n00b : VREM RIDICHII !!!!! "
MateiSefu : VREM RIDICHII !!!!! "
Ridcihea Ucigasa : VREM RIDICHII !!!!! "
$ : VREM RIDICHII !!!!! "
CuRuMbI : VREM RIDICHII !!!!! "
*DEAD* NeOn : VREM RIDICHII !!!!! "
Ridiche cu Percutie : -)
*DEAD* Translucent : VREM RIDICHII !!!!! "

* Ridcihea Ucigasa changed name to Ridcihea Mancacoiasa
*** NeMeSiS killed Ridichea Palita with a headshot from m4a1 ***
*DEAD* Ridichea Palita : crek moare ridichea suprema de oftica -) -> e revox asta

EDIT: Ca sa se dovedeasca cine minte rog pe cineva sa verifice in loguri. - Multumesc!

Last edited by saLaM_^ on 11-02-2011, 15:43:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 11-02-2011, 15:34:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi pare rau, eu nu doresc sa fiu coleg cu unu de sufera de admin gratuit. Cei 2 au facut si ei misto de tine pentru ca probabil nu li s-a parut normal nici lor ca sa dai gag pentru asa ceva. Dar esti admin si faci ce doresti.
Si cum am zis, eu mi-am asumat raspunderea actiunilor mele. Tu sufera in continuare de admin pe un sv de cs ca o sa ajungi mare om. Atat am mai avut de zis. N-am sa mai postez nimic legat de tema asta.

Code:
* Ridichea Frustrata changed name to revox

Aici te-am prins si cu minciuna pentru ca eu nu mi-am schimbat numele EXACT din motivul asta. Am scris name revox in timp ce eram mort, am dat retry.. am dat execall-ul si am dat disconnect apoi m-am reconectat cu numele ridichea frustrata. Dar vad ca le ai bine cu modificatul logurilor. Tine-o tot asa ca esti bine.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 11-02-2011, 16:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Richi, nu stiu cum faci tu... dar sa ajungi sa faca misto de tine inseamna ca a fost si vina ta. Cred ca ai mai glumit cu ei cateodata si si-au zis unii dintre ei ca pot glumi si ei cu tine. Eu am observat la tine ca ai un temperament mai variat, de la gluma treci la necaz foarte repede.
In fine, daca stiai sa te impui si cum sa procedezi in momentul dat, nu cred ca se mai ajungea aici.
10 minute gag.. ce naiba esti hitler ? Numa lu' ala daca te impotriveai sau sa-i fi zis ceva ce nu-i convenea, te omora.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 11-02-2011, 16:48:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Clar e vina lu richi -) ... omu' si-a facut datoria , a fost luat in ras ... nu mi se pare normal , suferinta? pentru ce? ca i-a dat gag lu ala ca l-a jignit? ... bine ca nu eram eu pe serv sa vezi ce suferinta eram - ... ma rog , fiecare cu temperamentul lui, oricum richi nu trebuia sa te lasi calcat atata in picioare.

0 0

Back to top
saLaM_^

[Maniac]

Post Posted: 11-02-2011, 20:30:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zero , te rog frumos sa-mi explici unde am gresit!Trebuia sa ma impun calumea?! Da recunosc trebuia sa-i dau ban permanent din prima aluia si scapam de tot necazu.Si totusi..gluma e gluma da asta a fost prea exagerat Dosent Matter.Stii tu..toate au o limita si cand se trece de ea , nu mai e bine.

EDIT: Nu Zero,nu intelegi.De 2-3 saptamani i-am zis sa inceteze sa-mi mai spuna in acel fel.Pe war3 de zeci de ori Dosent Matter totul are o limita -.Acum e bine pt el?Nu mai are voie pe sv ca o facut tam-tam ca i-am dat ban 100.

Last edited by saLaM_^ on 11-02-2011, 21:03:53; edited 1 time in total
0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Post Posted: 11-02-2011, 20:44:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

saLaM_^ wrote:
Zero , te rog frumos sa-mi explici unde am gresit!Trebuia sa ma impun calumea?! Da recunosc trebuia sa-i dau ban permanent din prima aluia si scapam de tot necazu.Si totusi..gluma e gluma da asta a fost prea exagerat Dosent Matter.Stii tu..toate au o limita si cand se trece de ea , nu mai e bine.

Nu ai gresit, dar na.. trebuia sa-i opresti inainte sa se imulteasca si sa prinda curaj.

Incearca sa nu le arati punctele slabe, ai actionat putin cam devreme si cred ca daca ii dadeai 2 min gag si le ziceai pe chat "daca nu termini cu misto-urile, data viitoare o sa fie gag 5.", daca cumva isi permintea dupa gag 2 si 5 sa-ti zica ridiche, ii dadeai ban 50-100 si din nou mentionai pe chat acelasi lucru, adica "cine mai face misto risca si el un gag".

Nu ai gresit si nu trebuia sa-i dai permanent, cu permanentu' ii faci sa taca dar sa zica despre tine ca esti sarit de pe fix.
Eu ti-am explicat doar, comunicam fara sa ne certam.. si ti-am zis, nu ai gresit, ai avut tot dreptu'. Doar ca ti-am explicat mai sus..

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 11-02-2011, 20:58:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Ma-pot-juca-pe-sv-asta-in-liniste-si-sa-il-omor-pe-3-dx-t63283.html

-privind aceasta problema q adryan_

I`m sow sorry dar nu am petrecut deloc timp astazi pe forum si nu am avut de unde sa stiu , ce si cum se intampla
-deci acel adryan_ a primit gag 5 minute ca a jignit , dupa acel gag, a inceput iarasi cu jigniri , iam dat ban 100 minute nu 5 minute cum zice el , a reintrat pe server , iam dat ban 100 de minute inapoi , deoarece ar trebui sa respecte acel ban de 100 si in + imi mai zice (vrei sa te injur)
-dupa a intrat pe srv cu acelasi nume , iam dat ban inca 1 data 1000 de minute de aceasta data , deoarece imi zice cv de genu (bagamias **** in **** de admin)
-a dat iarasi retry la modem si intra cu alt nume Kill^ cv de genu , nu stiam ca este adryan_ , a zis (xd knd iesi sa imi zici , ca vreau sa iti zic cv) iam zis sa imi raspunda , ca eu intentionez sa ies, si a inceput (bagamias si etc) , doar *** am apucat sa ii dau , deorece era chiar insuportabil , si cam asta a fost tot
-Le: twt , dmc si paz, nujh cum ati fi procedat voi , eu zic ca mai adaugati si inca cv pe langa acel *** - , nu sufar cum zic altii , dar nici eu nu sunt un nimeni pe srv asta , si sa ma injure toti , cum au posibilitate -
@sa termin cu astea, daca voi credeti ca am gresit , faceti ceea ce este de cuviinta -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
Adryan_

[Mentally Stable]

(since 14-02-2011 19:38)

Votes: 2

Post Posted: 11-02-2011, 21:22:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-)))) omg cat poti sa inventezi doamne
Va rog din suflet sa cautati in consola ( intre 11-01 noptea ) si sa vedeti daca l-am injurat eu vre-o data

Am luag gag 5 min nu pt ca am jignit : pt ca am zis "ca.ca ma.ca" dupa ce am cazut de pe casa si am murit si l-am intrebat de pe u@ de ce m-ia dat . a zis ca este injuratura sau ca este o jignire. Dupaa o runda i-am dat head si i-am zis culcat ( eu de obicei dupa ce dau head cu noroc sau o lama zic culcat , daca el a luato ca pe o jignire........atunci mi-a dat ban 5min , ca am intrat pe war3 m-am jucat putin acolo si am intrat la loc dupa care ban iar si atunci am reintrat pe servar sa cer explicatii)

3 xD au fost multi admini aseara adui te rog sa zica cum te-am ijurat eu pe tine

Last edited by Adryan_ on 11-02-2011, 21:26:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 23-02-2025, 22:14:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x