User
Pass
2FA

reclamatie gm evelina !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message882
Blasphemy

[Creep]

Status: Offline
(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 14-02-2011, 17:45:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nick: Bloodelves
Nick-ul persoanel reclamate: evelina
poze: http://forum.wow-freakz.com/Ceva-frumos-frumos-de-tot-t63672.html
descriere incident: Deci am trait sa o vad si pe asta sa moara viata mea.. am primit mute o zi si 12 ore pt ca acest om , care m-a jignit dupa cum puteti vedea in link-ul de mai sus si nu a primit nici macar un advertizment , pentru ca banalitatea despre care se discuta in topicul deschis despre acest tipic roman, ca ce? ca ma bufneste rasu cand scriu , ca dadeam TAUNT? prietene?- ma crezi ca mi-e rusine de rusinea ta.. ca faceam ce? agro? ba baiatule la tine n-am ce pretentii sa am , cat despre gm , puteti vedea topic locked, Bloodelves mute! deci practic si daca o luam logic daca pt asa ceva mi s-a dat mute, inseamna ca daca il injur de morti si raniti pe unu , intr-o singura linie iau ban permanent, cam asa sunt judecate faptele pe freakz? cum poti sa dai mute unui om ca eu dadeam TAUNT , cum sustine el , dar e atat de prost incat aveam fury activat, dar il lasam sa traiasca cu impresia asta, chestia este , ca mute-le a fost extrem de exagerat, da i-am zis ma-ta-i proasta, DEAORECE , acel om m-a provocat si insultat, nu a mai facut print screen cand mi-a zis copil prost, copil prost? ba baiatule eu ca tine fumez si trag in piept si scuip totodata, virgin de 14 ani , care te-ai gasit sa imi faci reclamatia anului ca dadeam TAUNT si faceam AGRO:)) , cat despre gm evelina sau ce este, daca asta a fost masura ei luata in aceasta decizie, e no comment, inseamna ca altele sunt sanctionate de 1000 de ori mai drastic, da i-am zis ma-ta-i proasta, ca el ma facuse prost, ok , mute 100 -200 de minute nu e panica , DAR CUM SA MOARA VIATA MEA SA DAI MUTE O ZI SI 12 ORE , CA CE? CA AM FACUT TAUNT! BA MANCA-V-AS SUFLETUL VOSTRU E UN JOC , TREZITI-VA SI IN CARE NU STAU SA ISI BATA P*LA UN VIRGIN CA ALA DE MINE!
cer sanctiune gm evelina pt abuzul facut!
salutare o zi buna!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-02-2011, 17:46:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai gresit sectiunea nene, aici e SA:MP.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 14 February 2011 15:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-07-2025, 13:27:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password