User
Pass
2FA

cont

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1281
m4n14k

[Out Of My Mind]

Status: Offline
(since 22-06-2012 09:48)

Votes: 3

Post Posted: 16-02-2011, 20:59:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut ai putea sa ma ajuti si pe mn cu o informatie am pierdut contul acum ceva timp a fost greseala mea si m-am gandit ca poate pot sa il iau inapoi. nume cont era :m4n14k (am chiar si emailul in ziua in care m-am inscris) charul asta a fost luat prin scriptul chartrade atunci cand functiona (probabil cel care il detine acum nu stie pe ce a fost schimbat) nume char: Hadar. am incercat atunci cu recover parola dar nu stiu ce nu a mers eu folosesc mai multe e-mailuri si cred ca am gresit atunci . charul sunt la alianta
tot ce iti cer e daca poti sa imi spui pe ce mail merge acum contul daca e al meu pot da recover daca nu asta e. daca nu ai incredere in cele spuse poti da jumatate de mail pune *** si daca cunosc mailul atunci e al meu.
mersi , sper sa ma poti ajuta

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
m4n14k

[Out Of My Mind]

Post Posted: 17-02-2011, 16:18:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un raspuns cineva?

0 0

Back to top
coldice

[Creep]

(since 02-02-2016 12:42)

Votes: 16

Post Posted: 17-02-2011, 22:03:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m4n14k wrote:
salut ai putea sa ma ajuti si pe mn cu o informatie am pierdut contul acum ceva timp a fost greseala mea si m-am gandit ca poate pot sa il iau inapoi. nume cont era :m4n14k (am chiar si emailul in ziua in care m-am inscris) charul asta a fost luat prin scriptul chartrade atunci cand functiona (probabil cel care il detine acum nu stie pe ce a fost schimbat) nume char: Hadar. am incercat atunci cu recover parola dar nu stiu ce nu a mers eu folosesc mai multe e-mailuri si cred ca am gresit atunci . charul sunt la aliantatot ce iti cer e daca poti sa imi spui pe ce mail merge acum contul daca e al meu pot da recover daca nu asta e. daca nu ai incredere in cele spuse poti da jumatate de mail pune *** si daca cunosc mailul atunci e al meu.

charul sunt***** => mai treci pe la scoala.

daca scriai asa: "Salut, am contul m4n14k si nu ii mai stiu mailul. Se poate sa il aflu? " aveai mai multe sanse sa iti raspunda cineva... a trebuit sa citesc de 5 ori ca sa inteleg ceva.... sincer....

Acu varianta originala, descifrata :

salut
ai putea sa ma ajuti si pe mn cu o informatie ?
am pierdut contul acum ceva timp, a fost greseala mea si m-am gandit ca poate pot sa il iau inapoi. Contul era :m4n14k (am chiar si emailul in ziua in care m-am inscris)
Charul asta a fost luat prin scriptul chartrade (atunci cand functiona ) nume char: Hadar.

Am incercat cu recover password dar nu stiu ce nu a mers . Eu folosesc mai multe e-mailuri si cred ca am gresit atunci .

charul ESTE la alianta

tot ce iti cer e sa imi spui daca poti , pe ce mail este inregistrat acum contul.

Daca e al meu pot da recover; daca nu asta e

0 0

Back to top
m4n14k

[Out Of My Mind]

Post Posted: 18-02-2011, 19:53:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

din moment ce nu poti sa ma ajuti nu stiu ce te bagi in topicul meu , da am gresit in postul meu ca am scris repede sau tu vroiai sa faci +1 la posts
coldice wrote:
charul sunt***** => mai treci pe la scoala

din moment ce nu ma cunosti nu veni cu afirmatii dinastea.

Din moment ce nu am primit nici un raspuns de la nimeni din staff cineva sa inchida topicul.

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 19-02-2011, 01:37:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mail-ul pe care a fost facut contul este mony****[email protected]
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 06-02-2025, 05:56:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x