User
Pass
2FA

am primit ban pe nedrept

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message480
26021974

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-12-2011 17:10)

Votes: 2

Post Posted: 19-02-2011, 10:17:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am dat anunt in sw ca dau contul la trade ( de ce ?) stiam ca suntem intr-un stat de drept si dreptul la libera exprimare mi l-am castigat la revolutie , sau poate gm-ul care mi-a dat ban era un pusti atunci . Va aduc la cunostinta ca libera exprimare este un drept constitutional (atata timp cat nu lezez , jignesc persoana cuiva ) , i-au in considerare ca a gresit fiind o ora tarzie , doresc ridicarea banului de urgenta . si ca sa ma justific pana la capat , daca gaseam pe cineva sa-mi accepte tradeul ,il contactam pe socher si ii solicitam contra unei donatii tradeul ( daca era de acord ok ,daca nu , nu ) unde am gresit sa-mi iau ban ?
Deci inca odata , POT SCRTIE CE VREAU ATATA TIMP CAT NU JIGNESC PE NIMENI .ESTE UN DREPT DEMOCRATIC (GM comunist care mi-ai dat ban) .Pot scrie ca o vand pe mama , i-au ban? . astept rezolvarea problemei ,si asta urgent ,si nu mai faceti abuzuri ,exces de zel .va doresc o zi buna si decizii corecte .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Melfy

[Creep]

(since 10-10-2022 15:46)

Votes: 58

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-02-2011, 10:57:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Sa faci char trade (mute/ban 1-7 zile)

Code:
Nu ai nici un drept sau vreo libertate pe acest server, termenul de libertate are doar semnificatia impusa de mine, eu decid ce poti face si ce nu

Code:
Nu ai voie sa pretinzi ca ti se cuvine ceva sau ca avem vreo obligatie fata de tine

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 19-02-2011, 12:05:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

you got your answer, ce-mi place de voi ca veniti cu basini d-astea.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sundaysfantasy, 19 February 2011 10:05

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-01-2025, 20:28:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x