User
Pass
2FA

ori ea ori eu ! ! !
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1183
eT | Bobby

[Lord of War3]

Status: Offline
(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 05-05-2007, 23:47:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi trebuie sa va certati mereu?Billy tata aici dak u ai inceput nu stiu dc ai mai adus subiectul pe forum,k ai vazut foarte bine in log ceai zis!!!Foarte urat din partea amandorura!!!Billy dak ea e "tzaranca" las-o in ale ei,nu te m-ai baga in seama!!!ok?Iar u fetita dak se mai i-a de tine ignora-l pur si simplu,chiar iesi de pe server k sa nu se mai ajunga aici!!!Stam sa ne certam mereu pt prostii,pe temele serverului nu se cearta nimeni,decat adminiii pt injuriile care si le aduc!!Eu zic cel mai bine k sa nu se mai repede o scadere de acces!!!Tine-ti cont k nu e prima data,data trecuta eram eu sa ma las de cs si de admin pt toate certurile astea prostesti!!!Vedeti-va frate de adminat si de jucat dak intrati pe server,nu va mai certati aiurea!!!Parerea mea dak nu va intelege-ti,nu va mai bagati in seama!!!Pute-ti admina si asa,e de ajuns sa vb putzin sau deloc!!(aici mentionez k este vorba doar de voi,restu adminilor fiti k o echipa si nu va mai certati aiurea!!Bafta....

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Fetita

[Mentally Stable]

(since 09-12-2007 17:13)

Votes: 4

Post Posted: 06-05-2007, 14:33:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate eu stiu ca am gresit .. dar de acum in colo nu mai ma bag in vb cu el .. Si vreau ca nici el sa nu se mai bage in vb cu mine .. Sa ma lase in pace .. ca daca el nu zice nimic nici eu nu am dc sa comentez .. OK billy ? so .. nu ne cunoastem ... nu te-am vazut in viatza mea .. inceteaza .. pls

-)) acum am vazut ce sa mai postat ca am fost la tzara -) pup all -I

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 07-05-2007, 13:18:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu stiu dc va shicanati voi doi mereu,cainele cu pisica sunte-ti voi 2 - !!Incercati knd sunte-ti pe server sa discutati strict doar de server(codati,harti,chestii) si asa o sa va obijnuiti sa nu va mai jigniti aiurea!!M-am saturat de topicuri dastea!!Mai veniti si cu alte idei - !!

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

(since 08-05-2021 22:22)

Votes: 9

Post Posted: 07-05-2007, 19:45:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce e frate cu cearta asta?
Nu mai faceti topicurid e genu "Plec io sau pleaca el/ea"
Avem 4000 de oameni care au intrat pe server!
Nu mai faceti atatea fitze ca daca era un owner mai nesimtit acum va spunea ca puteti pleca aman2 ca oricum il doare "undeva'
Nu inteleg ce-i cu cearta asta!

Incercam sa facem serverul cat mai placut !
" - adica mata - "
Ce e mare kkt?
In viata de zi cu zi daca ii spui cuiva asa ceva radeti aman2!
Nu vrem sa facem serverul o puscarie! Vrem sa fie cat mai liber!
Daca unu injura serios inteleg dar daca iti zice "date draq" nu e motiv sa postati!

Pls Closed!

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alpha_Kill3r, 07 May 2007 17:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 26-02-2025, 08:34:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x