User
Pass
2FA

Reclamatie slot Lau
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2576
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 27-02-2011, 04:29:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : ^AvioanE^
- Numele adminului reclamat : Lau
- Harta, ora si data faptei reclamate : d2 , 27-2-2011 / 04:20 (aproximativ)
- Motivul / Regula incalcata : cititi
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola
Code:

DEAD* Lau :  hai ma marsh
*DEAD* ^AvioanE^ :  frumos limbaj
*DEAD* ^AvioanE^ :  mai ales pentru un slot:)
*DEAD* Lau :  ai venit tu sa ma indispui ?
*DEAD* ^AvioanE^ :  oare e permis?
*DEAD* ^AvioanE^ :  :)
*DEAD* Lau :  fa reclamatie
*DEAD* Lau :  hai dute]
*DEAD* ^AvioanE^ :  normal.:)
Lau :  pisco
*DEAD* ^AvioanE^ :  :) ciuda?
Lau :  mie dece ?:|
*DEAD* ^AvioanE^ :  :-??
*DEAD* ^AvioanE^ :  in fine , discutam pe forum :)
Lau :  tot alergi dupa fete pe cs si nimica asai...trist :|
*DEAD* ^AvioanE^ :  :) invata sa scrii
*DEAD* ^AvioanE^ :  ...ti-am zis , discutam pe forum
*DEAD* ^AvioanE^ :  nu ma mai stresa
*DEAD* ^AvioanE^ :  te rog
Ale :  avioane intodeuna cand intri pe svr asta esti smecher scz de cuvant nu am gasit altu mai bun
Ale :  tot scandal
^AvioanE^ :  sa vedem ce spun ownerii :)
^AvioanE^ :  daca era asa eram banat , nu crezi ?

Am salvat ce am putut , am mai avut altercatii cu acest individ recalcitrant , el urmand sa primeasca gag (acum cateva zile) de fiecare data cand intru tot comenteaza "pleaca pe war4" "ce cauti aici" ... au fost ceva probleme cu el pe war4 si a venit aici (el pierzand...)
Acum eu nu mai am voie sa joc pe war3 ? ca e el nervos si are slot ?
+ e frumos limbajul si tonul sau ?...
Multumesc pentru timpul acordat , rog sa nu se abata nimeni de la subiect , nu am chef de cearta , o dimineata placuta.
Mentionez ca draga sa prietena il acompaniaza , era si un admin pe server (a intrat dupa escapada slot-ului Lau) si am fost avertizati sa incetam discutia , insa nu am primit gag , deci nu se poate spune ca eu sunt cel vinovat.
Daca am gresit cu ceva , suport consecintele , daca nu ... va rog sa le aduceti aminte ce comportament si limbaj ar trebui sa aibe acesti viitori admini.

Last edited by ^AvioanE^ on 27-02-2011, 09:59:51; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Lau_

[Mentally Stable]

(since 15-12-2011 22:23)

Votes: 4

Post Posted: 27-02-2011, 04:39:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
- Numele tau : ^AvioanE^
- Numele adminului reclamat : Lau
- Harta, ora si data faptei reclamate : d2 , 27-2-2011 / 04:20 (aproximativ)
- Motivul / Regula incalcata : cititi
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola
Code:

DEAD* Lau :  hai ma marsh
*DEAD* ^AvioanE^ :  frumos limbaj
*DEAD* ^AvioanE^ :  mai ales pentru un slot:)
*DEAD* Lau :  ai venit tu sa ma indispui ?
*DEAD* ^AvioanE^ :  oare e permis?
*DEAD* ^AvioanE^ :  :)
*DEAD* Lau :  fa reclamatie
*DEAD* Lau :  hai dute]
*DEAD* ^AvioanE^ :  normal.:)
Lau :  pisco
*DEAD* ^AvioanE^ :  :) ciuda?
Lau :  mie dece ?:|
*DEAD* ^AvioanE^ :  :-??
*DEAD* ^AvioanE^ :  in fine , discutam pe forum :)
Lau :  tot alergi dupa fete pe cs si nimica asai...trist :|
*DEAD* ^AvioanE^ :  :) invata sa scrii
*DEAD* ^AvioanE^ :  ...ti-am zis , discutam pe forum
*DEAD* ^AvioanE^ :  nu ma mai stresa
*DEAD* ^AvioanE^ :  te rog
Ale :  avioane intodeuna cand intri pe svr asta esti smecher scz de cuvant nu am gasit altu mai bun
Ale :  tot scandal
^AvioanE^ :  sa vedem ce spun ownerii :)
^AvioanE^ :  daca era asa eram banat , nu crezi ?

Am salvat ce am putut , am mai avut altercatii cu acest indivit recalcitrant , el urmand sa primeasca gag (acum cateva zile) de fiecare data cand intru tot comenteaza "pleaca pe war4" "ce cauti aici" ... au fost ceva probleme cu el pe war4 si a venit aici (el pierzand...)
Acum eu nu mai am voie sa joc pe war3 ? ca e el nervos si are slot ?
+ e frumos limbajul si tonul sau ?...
Multumesc pentru timpul acordat , rog sa nu se abata nimeni de la subiect , nu am chef de cearta , o dimineata placuta.
Mentionez ca draga sa prietena il acompaniaza , era si un admin pe server (a intrat dupa escapada slot-ului Lau) si am fost avertizati sa incetam discutia , insa nu am primit gag , deci nu se poate spune ca eu sunt cel vinovat.
Daca am gresit cu ceva , suport consecintele , daca nu ... va rog sa le aduceti aminte ce comportament si limbaj ar trebui sa aibe acesti viitori admini.

Esti penibil ma baiatule!!! Si vrei sa zici ca marsh ti-am zis tie ?? I-am zis la unu ca era codat si nu era nici un admin pe srv se poate verifica in loguri si in fine chiar daca iti ziceam tzie care e prob ?? Cum poti sa zici ca "ce cauti aici" minti cu zbieraturi !!! Si daca tot e pana acolo se poate verifica ca el s-a luat de mine hai ca nu ma cert eu cu tine am alte lucruri de facut....aaaa si inca odata TRIST -

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 27-02-2011, 04:44:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Esti penibil ma baiatule!!! Si vrei sa zici ca marsh ti-am zis tie ?? I-am zis la unu ca era codat si nu era nici un admin pe srv se poate verifica in loguri si in fine chiar daca iti ziceam tzie care e prob ?? Cum poti sa zici ca "ce cauti aici" minti cu zbieraturi !!! Si daca tot e pana acolo se poate verifica ca el s-a luat de mine hai ca nu ma cert eu cu tine am alte lucruri de facut....aaaa si inca odata TRIST :(

"Esti penibil ma baiatule" = insulta
Gj , din start
Marsh , am spus cumva ca mi-ai spus mie ? nu cred .
Nu era nici unul codat pe server , cand sunt codati ma pun cu demo (tu ai slot , nu ar trebui sa faci asta?)
Se poate spune ca tu minti , nu ?
Code:
Cum poti sa zici ca "ce cauti aici" minti cu zbieraturi !!!

Poate daca o sa se simta adminul ce ti-a dat gag acum cateva zile , sa spuna ziua exacta sa se caute in log-uri , atunci sa vedem cine minte.
Code:
daca iti ziceam tzie care e prob ??

... Gj a 2-a oara , asta e mentalitatea ta ? daca insulti care e problema ?
Nu ma cert , am facut o reclamatie dupa model , mi-am spus punctul de vedere , am expus dovada care o am si atat , unde ma cert ? (sa te certi cu mine ar insemna sa iau si eu parte la cearta)
Code:
"TRIST"

Sper sa se dea putina atentie acestei reclamatii si sa posteze adminul care ti-a dat gag ca ma tot provocai -...
O dimineata cat mai placuta

@Andiku , ai totala dreptate , dupa cum am spus , suport orice consecinta nu asta e problema , el are SLOT , o functie , oricat de mica e aia , ala este comportamentul lui ?

Last edited by ^AvioanE^ on 27-02-2011, 05:03:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 27-02-2011, 05:00:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu v-am sfatuit sa incetati toti care luati parte la acea discutie . Lucruri de genul nu se discuta pe server , lezati buna dispozitie a celorlalti jucatori .
@ avioane : ai dreptate , din ce am prins eu din discutie nu esti numai tu vinovat , insa ai o parte din vina , daca ai vazut ca persista respectivul , nu il mai bagai in seama , era mult mai simplu asa .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 27-02-2011, 09:39:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1>Slot=doar acces mai usor pe server fara acces la nici o comanda...deci Avioane ,lau nu are functie
2>Va certati ca doi copii de grupa mica...avioane,daca tu te crezi mai calm mai "zeu" al limbajului mai orice pur si simplu nu te bagai in seama cu nimeni si automat nu se ajungea aici
3>Fara suparare la cum va certati aici pe forum pot zice ca o dati in penibil
4>Asteptam sa vedem logo'urile

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 27-02-2011, 09:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

abureala wrote:
1>Slot=doar acces mai usor pe server fara acces la nici o comanda...deci Avioane ,lau nu are functie
2>Va certati ca doi copii de grupa mica...avioane,daca tu te crezi mai calm mai "zeu" al limbajului mai orice pur si simplu nu te bagai in seama cu nimeni si automat nu se ajungea aici
3>Fara suparare la cum va certati aici pe forum pot zice ca o dati in penibil
4>Asteptam sa vedem logo'urile

1 Slot = un pas pentru a obtine admin , are deja steam deci la ce avea nevoie de slot daca nu pentru a avansa ?
"4. As vrea pe viitor sa ajut serverul in special noaptea." in cererea lui de Slot.
2 nu ne certam , daca-ti faci timp , cauta pe war4 sa vezi cine e Lau. el a inceput , nu eu . el ma ataca , nu eu pe el , nu ma cred calm , sunt , nu sunt zeu , pur si simplu` imi vad de treaba mea , ma joc , glumesc , e.t.c , ca orice om normal ce vrea sa joace cs. faptu` ca i-am atras atentia intr-un fel sau altul , asupra limbajului nu inseamna ca am cautat cearta , se poate observa cat de detasat discut.
3 "Va" certati , nu ma cert.
4 ok , "slot" e un acces , e un avantaj , faci cerere pentru el ,il primesti prin munca ...
Slot = viitorii admini.
Multumesc ca ti-ai facut timp pentru a citii reclamatia
ps. am impresia ca Int este adminul de acum cateva zile , nu bag mana in foc.

0 0

Back to top
SkyKnight

[IT-ist]

(since 07-02-2016 21:36)

Votes: 5

Post Posted: 27-02-2011, 10:25:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

1 Slot = un pas pentru a obtine admin
Slot = viitorii admini.

N-are nici o legatura slotul cu o vreo functie pe server. Slotul e o cerinta pentru cei care aplica pentru admin pentru simplu fapt ca garanteaza activitatea (orele) pe server si nimic mai mult.
Daca ai slot nu inseamna ca vei fi viitor admin, vezi cererea mea de admin ca exemplu!

Nu vad de ce faci reclamatie pe forum pentru o cearta pe CS. Si daca era Lau admin tot nu vad ... Cand cineva te jigneste in CS il ignori si atat. Daca ii raspunzi (il iei in serios) inseamna ca te cobori la nivelul lui, si tu exact asta ai facut.

Fa si tu cum fac si eu ... daca se leaga careva de mine il iau la misto (totul in limita regulamentului), dar nu jignesc, nu fac reclamatii pe forum.

Prezent.
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 27-02-2011, 10:33:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SkyKnight wrote:
^AvioanE^ wrote:

1 Slot = un pas pentru a obtine admin
Slot = viitorii admini.

N-are nici o legatura slotul cu o vreo functie pe server. Slotul e o cerinta pentru cei care aplica pentru admin pentru simplu fapt ca garanteaza activitatea (orele) pe server si nimic mai mult.
Daca ai slot nu inseamna ca vei fi viitor admin, vezi cererea mea de admin ca exemplu!

Nu vad de ce faci reclamatie pe forum pentru o cearta pe CS. Si daca era Lau admin tot nu vad ... Cand cineva te jigneste in CS il ignori si atat. Daca ii raspunzi (il iei in serios) inseamna ca te cobori la nivelul lui, si tu exact asta ai facut.

Fa si tu cum fac si eu ... daca se leaga careva de mine il iau la misto (totul in limita regulamentului), dar nu jignesc, nu fac reclamatii pe forum.

La cererea lui a primit numai pro , nimeni nu a spus nimic de caracterul sau , cat de greu i-ar fii sa obtina admin ? ce crezi ca ar face cu admin daca i s-ar pune pata pe cineva?
cand cineva te jigneste in cs plateste :
Code:
1 Limbajul indecent/vulgar/obscen este pedepsit cu llama/gag/ban 30-120 minute, sau chiar permanent

Altii au injurat cand nu era nici un admin pe server si aveau un motiv intemeiat si au primit ban -
Nu ma cobor la nivelul lui , am primit reclamatie pe war4 aiurea , a vazut ca nu poate face fata si s-a mutat pe war3 , acum eu cand intru pe server si e si el , e imposibil sa nu comenteze ... de ce sa las capu` jos mereu ? am trecut o data cu vederea (cand a primit gag) ... cat sa-l mai las ? ma cobor la nivelul lui ca nu`l jignesc si ii fac reclamatie ?...

Edit*
La cererea de slot , tu ai da pro la unul care are un caracter mai flegmatic si plin de sine ? nu cred
In cs l-am ignorat destul , adevaratul motiv pentru care e asa nervos ca mi-a dat gagica-sa id de buna-voie si deh , e gelos omu` , de parca-i vina mea ca nu a putut sa ma refuze aia.
Vrea sa faca pe ala "cool" ...dar nu prea-i reuseste , e treaba lui , sincer ...
Eu am facut reclamatia pentru limbajul sau , in ce ma priveste pe mine , mai mult sau mai putin am tacut , m-a deranjat ca pana si pe forum a inceput sa ma jigneasca , nu serios , asa se procedeaza ?
Parerea ta , ai dreptate , nu zic nu , eu dau reply si raspund in speranta ca nu-si face cineva o impresie gresita , vreau intr-un fel sa-mi justific fiecare actiune/text.
sper ca m-ai inteles

@
Code:
Avioane deja tu ai ceva personal cu el...iti este greu sa intelegi ca slotul nu are nici o legatura cu vreo functie si acces la alte comenzi.....si ce te doare pe tine ptr ce a primit slot...avea orele necesare cat despre caracter nu a creat probleme pe war3...nu ne intereseaza ce face pe alte servere.NU MAI FA OFFTOPIC ca deja exagerezi...asteapta decizia unui owner

1 off-topic sa ma abat de la subiect , unde am facut-o?
2 am ceva personal cu el , m-a deranjat , m-a insultat vreau sa-si primeasca pedeapsa , ce e asa greu de inteles?
3 nu ma doare pe mine , stai tu linistit ... iar "despre caracter nu a creat probleme" cand sunt admini cred si eu ca e ingeras , dar cand nu sunt ?
4 nu era vorba de alt server , era vorba strict de war3 , sau ti se pare ca reclamatia a fost facuta pe baza la ce se intampla pe alte servere ?
intrebari retorice , astept decizia unui owner
ps. a avea slot e un beneficiu , nu e "nimic" cum spui tu , daca slot-ul nu inseamna nimic , de ce toti isi doresc?(intrebare retorica)
hai va pupa ^AvioanE^ , sa vedem daca se ia o masura ceva.

Last edited by ^AvioanE^ on 27-02-2011, 12:02:41; edited 2 times in total
0 0

Back to top
SkyKnight

[IT-ist]

(since 07-02-2016 21:36)

Votes: 5

Post Posted: 27-02-2011, 10:42:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

La cererea lui a primit numai pro , nimeni nu a spus nimic de caracterul sau , cat de greu i-ar fii sa obtina admin ?

La cererea de slot te referi? Repet, acolo se da pro daca ai orele necesare pe server.
Obtii greu admin, crede-ma, am aflat pe pielea mea.

^AvioanE^ wrote:
cat sa-l mai las ? ma cobor la nivelul lui ca nu`l jignesc si ii fac reclamatie ?

Nu ma refeream la reclamatie. Ma refeream la faptul ca ii raspunzi in CS. Incearca sa-l ignori sa vezi cum se plictiseste cand vede ca nu-i acorzi atentie.
Nu vreau sa o dau in psihologie ... da el vrea atentie, deaia se baga in seama. Daca nu-i raspunzi isi pierde interesul si problema dispare, o sa se lege de altcineva.

Asta e parerea mea, nu vreau sa te conving sa o accepti. Daca vrei ia-o ca pe un sfat, daca nu ... e doar un reply pe forum, ignora-l -

Prezent.
0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 27-02-2011, 11:47:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane deja tu ai ceva personal cu el...iti este greu sa intelegi ca slotul nu are nici o legatura cu vreo functie si acces la alte comenzi.....si ce te doare pe tine ptr ce a primit slot...avea orele necesare cat despre caracter nu a creat probleme pe war3...nu ne intereseaza ce face pe alte servere.NU MAI FA OFFTOPIC ca deja exagerezi...asteapta decizia unui owner

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
Lau_

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-02-2011, 13:29:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa va povestesc pe scurt problema asta vine de pe war4 unde jucam acum ceva vreme cu ale si respectivu are admin acolo si tot se lua de ale tot ale "da-mi id" tot intrebari penibile ii facea de 4 ori poze intr-o zi ca se plictisea si ale fiindu-mi prietena i-am zis sa inceteze, pe mine tot in gag si ban ma tzinea din motive nestiute numa de el si inca vreo doi si am renuntat sa mai joc acolo sa vad cu sufera.Si acuma vine ca si fetitzele pe forum ca m-am luat de el din nush ce motiv si in schimb tu tot te iei de mine si ma tot provoci si aici pe forum se vede ca vrei sa te certi da nush ce te oftica ca nu ai admin sa imi dai ban aici sau gag din nush ce motive penibile ?? Si sa zica vreo unu care m-am legat de el pe srv si am avut un comportament neadcvat!!
0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 27-02-2011, 13:43:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatia nu trebuia facuta , atata timp cat Lau are decat SLOT aici pe server (pe care il au si detinatorii de steam , automat) , nu este treaba ta ca a luat slot si cum , nici daca va primi admin ce va face cu el . Sunt suficiente persoane competente care se vor sesiza in caz ca Lau va gresi cu ceva . Adminul se poate pierde mult mai usor decat se ia .
Referitor la discutiile pe care le aveti pe chat : daca veti mai continua cu discutii de genul , eu personal va trimit pe bara 60 de min sa va calmati , valabil pentru toti carora le-am atras atentia astazi de dimineata .

0 0

Back to top
Ghem#Alexander

[Maniac]

(since 08-04-2016 13:28)

Post Posted: 27-02-2011, 13:51:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PROPUN sa i se scoata slotul... sa fie dat un exemplu - Sa ai slot pe un sv este un privilegiu - daca lumea vede ca cei cu slot vorbesc asa se gandesc ca si ei pot sa faca la fel. Am spus ce era de spus.

Friends Just Wanna Have Fun !!!
0 0

Back to top
Lau_

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-02-2011, 14:16:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghem#Alexander wrote:
PROPUN sa i se scoata slotul... sa fie dat un exemplu - Sa ai slot pe un sv este un privilegiu - daca lumea vede ca cei cu slot vorbesc asa se gandesc ca si ei pot sa faca la fel. Am spus ce era de spus.

De ce sa mi sa scoate slotu ce am vb asa urat sa se scoata ??Si daca tot am vb asa urat de ce nu sa scos si la alti admin sau astia cu slot care au vb "urat" atunci nu sa pus problema care o zici tu mai sus "daca lumea vede ca cei cu slot vorbesc asa se gandesc ca si ei pot sa faca la fel". De ce nu zici nimica de el ii tzi partea cumva asa dintr-o data sa mi sa scoata slotu fara ca nici un owner sa isi dea parerea sau sa se ia vreo decizie.

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 27-02-2011, 14:47:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Evita sa mai folosesti astfel de expresii daca vrei sa-ti pastrezi slotul.
TC

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 27 February 2011 12:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 20-01-2025, 15:48:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x