User
Pass
2FA

Aslo - 400

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message2468
Westy

[Tom&Jerry Fan]

Status: Offline
(since 26-05-2019 09:28)

Votes: 38

Post Posted: 15-02-2011, 15:15:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-am facut analizele si mi-a iesit aslo 400 , pe net am citit ca se poate datora streptococilor dar pe acelasi analize mi-a iesit ca nu am streptococi - Doctorul de familie mi-a spus ca e ceva pe la oase , trebuie vreun tratament sau se regleaza de la sine ? -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
zmili

[Creep]

(since 20-01-2020 07:13)

Votes: 7

Post Posted: 02-03-2011, 23:42:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aslo marit e "reumatismul" ...la ultimele analize si mie mi-a iesit undeva la 400, aproape dublu fata de valoarea normala. In mod normal pentru scadere se face o "cura" cu moldamine - , dar avand in vedere ca m-am saturat de ele cat am fost mic am zis ca nu mai fac -
E destul de naspa fiindca, nu stii cand te pot apuca durerile de oase ( in cazul meu nu-s mari da' nici placute nu-s )

Intubația reprezintã manevra medicalã de țãviure a unui pacient
0 0

Back to top
Malpraxxiss

[Very Important Person]

(since 17-08-2022 18:54)

Votes: 30

Post Posted: 03-03-2011, 21:04:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zmili wrote:

ASLO marit indica o infectie cu streptococ beta-hemolitic grup A, in desfasurare sau vindecata, dar in trecutul apropiat. Prin ASLO se dozeaza anticorpii antistreptolizina O, anticorpi produsi impotriva unei enzime produse de streptococul betahemolitic de grup A numita streptolizina.
De ce sunt importanti anticorpii astia? Pentru ca, pe langa actiunea asupra streptolizinei, pot actiona si pe niste structuri proprii organismului care prezinta antigene self, dar cu structuri asemanatoare streptolizinei. Astfel, organismul ajunge sa-si atace structuriile proprii pe care se gasesc aceste antigene, in special la nivelul articulatiilor, de aici si reumatismul articular acut. Nu poti spune insa ca daca ai ASLO marit ai neaparat si reumatism.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  

The time now is 21-07-2025, 04:13:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password