User
Pass
2FA

Reclamatie richi
Go to page 1, 2, 3  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message3591
revox

[Psychotic]

Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 08-03-2011, 23:14:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ora : 23:05
Harta : de_westwood
Motiv : abuz

Bun, iau gag 5 min. Stau 3-4 minute si dau retry din obisnuita. Zic sa nu fiu nesimtit si sa nu iau nici ban. Mai stau 3-4 minute pe forum si intru pe server. La care richi marele admin zeu aka incompetenta in persoane imi da ban.
Deja am inceput sa nu-l mai suport pe copilu asta. As dori sa posteze un owner ora in care am luat gag si ora cand am intrat iar.

Abtineti-va restu. Vreau sa posteze doar un owner si admini care erau pe server.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
saLaM_^

[Maniac]

(since 30-01-2013 21:28)

Votes: 19

Post Posted: 08-03-2011, 23:18:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai iesit dupa ce ti-am dat gag aprox la 2-3 minute si ai intrat dupa 1 minut sau 2 (credeai ca nu observ). Regulamentul e pt toti. Si al 2-lea ban ti l-am dat pt ca m-ai intrebat "daca-s cu capu" - SI ala numai retry n-o fost.

Quote:
*DEAD* [B] revox : ixtrim, mai face fig placa?

Si ai intrat cu replica pe sv nu ca ai dat retry..daca ziceai ca ai dat retry iti dadeam gagul inapoi.

Last edited by saLaM_^ on 08-03-2011, 23:22:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 08-03-2011, 23:20:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

saLaM_^ wrote:
Ai iesit dupa ce ti-am dat gag aprox la 2-3 minute si ai intrat dupa 1 minut sau 2 (credeai ca nu observ). Regulamentul e pt toti.

Lasa sa posteze un owner. Si 1 secunda daca am intrat dupa 5 minute dovedeste ca esti incompetent.
Si nu era nimic de observat pentru ca am dat retry din gresala (obisnuita de a da retry cand nu-mi place scorul).

A, da? Inca un motiv de reclamatie. De cand se da ban pentru "esti cu capul? "
Bai baietica.. n-ai o treaba cu adminu, te crezi creun zeu. Mai iesi cu capu la lumina.

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 08-03-2011, 23:21:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci bun

-eu am incetat sa iti dau ban , ca un respect ptr cele ce ai facut ptr srv toate au inceput asa

era vb de un codat , la`i reclamat , am facut poze , iar deodata tu ai inceput (dai si *** s.a) , am zis destul de clar (nu am avut nici timp sa dau *** , ca a si iesit , si 2 la mana scrie mare in regulament , a nu se da *** inainte de a da id , sau ma rog , regulamentul eu zic , ca este ptr toti :-s ) ai primit gag , de la richi ptr insulte si vb aiureli spuse de catre tine , adresate adminilor in special mie si lu richi . ti`a dat gag , iar de acolo ai inceput sa suferi pe amx_page , ceea ce stii prea bine , "daca vb pe amx_page in momentul in care ai gag primesti ban" , chiar daca ai stiut toate astea tu ai inceput sa comentezi aiurea - , si cum ai zis . ti`a dat gag , ai iesit , apoi ai intrat in interval de 1 minut , nici macar 3-4 minute cum ai zis tu nu au trecut , si ti`a dat ban 100 .

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 08-03-2011, 23:22:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa cum am zis si pe server, eu stiu ca uneori revox e mai insistent si isi merita gag dar daca a iesit nu inseamna neaparat ca a dat retry, avand in vedere ca a fost si owner cred ca se putea ajunge la o intelegere. Problema este urmatoarea, nu stiu ce aveti voi doi de impartit dar dupa ce ai iesit, richi intreaba nerabdator cam cand ar putea sa iti dea ban pentru faptul ca ai iesit. Bun, ai intrat la loc, ti-a dat ban 100 de minute pe steam id, l-am lasat in speranta ca nu e steamul tau, dupa care ti-a dat kick, ti-am scos banul si am asteptat sa intri, timp in care l-am rugat sa nu iti mai dea ban, eu fiind mai mare in grad ca el, deci daca tinem cont de ierarhie, eu fiind cel mai mare admin de pe server la momentul respectiv trebuia sa ma asculte. Nu s-a intamplat asa, revox a intrat iara, intr-adevar a facut un comentariu putin inadecvat dar pe buna dreptate oarecum. Am zis si pe server, richi ai dat ban ca sa cauti scandal, stii bine ca puteam rezolva situatia, aveam de gand sa discut cu tine si cu revox la spectatori insa din start tu ai incercat sa imi tai macaroana. Nu-mi plac chestiile de genul, razbunari dinastea fara motiv si jignirea unor playeri, indiferent ca ai facut-o pe amx_chat. Singura rugaminte pe care o am este sa respectati pe cei care au un grad mai mare si sa ii ascultati atunci cand e cazul, e spre binele vostru.

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 08-03-2011, 23:28:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
Deci bun

-eu am incetat sa iti dau ban , ca un respect ptr cele ce ai facut ptr srv toate au inceput asa

era vb de un codat , la`i reclamat , am facut poze , iar deodata tu ai inceput (dai si *** s.a) , am zis destul de clar (nu am avut nici timp sa dau *** , ca a si iesit , si 2 la mana scrie mare in regulament , a nu se da *** inainte de a da id , sau ma rog , regulamentul eu zic , ca este ptr toti :-s ) ai primit gag , de la richi ptr insulte si vb aiureli spuse de catre tine , adresate adminilor in special mie si lu richi . ti`a dat gag , iar de acolo ai inceput sa suferi pe amx_page , ceea ce stii prea bine , "daca vb pe amx_page in momentul in care ai gag primesti ban" , chiar daca ai stiut toate astea tu ai inceput sa comentezi aiurea - , si cum ai zis . ti`a dat gag , ai iesit , apoi ai intrat in interval de 1 minut , nici macar 3-4 minute cum ai zis tu nu au trecut , si ti`a dat ban 100 .

Poate comentariile mele sunt acide dar sunteti o generatie de admini || cu treaba asta. Nu uita cati codati ti-am raportat si nu au fost codati? Iti ziceam dale *** ca au sigur wall/aim. Nu joc de ieri sa ma insel.
Sa-mi dai tu mie ban? Respect? De unde le-ai scos tu p'astea? Eu nici nu te bag in seama pe server decat cand raportez codati.
Cu richi da, am ceva de impartit ca este cel mai incompetent admin si totusi aparat de dmc si ma enerveaza asta la culme. Ti-am zis ca esti praf ca nu i-ai dat *** si am luat gag, nu vad unde e problema aici. Si de cand "esti cu capul? " este jignire? Voi sunteti cam sensibili, credeti ca daca sunteti admini faceti ce vreti si nu va ajunge nimeni la nas. Ia mai scutiti-ma, nu aveti o chiftea in burta si suferiti pe un server de cs.
Imi cer scuze pentru acest pot dar deja nu mai suport unele magarii, nu sunt eu usa de biserica dar voi sunteti de tot penibilul.

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 08-03-2011, 23:32:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
xD!. wrote:
Deci bun

Poate comentariile mele sunt acide dar sunteti o generatie de admini || cu treaba asta. Nu uita cati codati ti-am raportat si nu au fost codati? Iti ziceam dale *** ca au sigur wall/aim. Nu joc de ieri sa ma insel.
Sa-mi dai tu mie ban? Respect? De unde le-ai scos tu p'astea? Eu nici nu te bag in seama pe server decat cand raportez codati.
Cu richi da, am ceva de impartit ca este cel mai incompetent admin si totusi aparat de dmc si ma enerveaza asta la culme. Ti-am zis ca esti praf ca nu i-ai dat *** si am luat gag, nu vad unde e problema aici. Si de cand "esti cu capul? " este jignire? Voi sunteti cam sensibili, credeti ca daca sunteti admini faceti ce vreti si nu va ajunge nimeni la nas. Ia mai scutiti-ma, nu aveti o chiftea in burta si suferiti pe un server de cs.
Imi cer scuze pentru acest pot dar deja nu mai suport unele magarii, nu sunt eu usa de biserica dar voi sunteti de tot penibilul.

-revox putin imi pasa de cand joci - , chiar daca "aveai dreptate" nu pot sa ma iau "dupa unii" si sa sufar eu .
-am un regulament pe care trebuie sa il respect , si cu asta basta.
-am mai calcat 1 data stramb , si mi`a fost invatare de minte -
-ar fi cazul sa o lasi mai moale . multa lume s-a abtinut si inca o mai face , dar nu cred ca vor mai rezista mult "cu asa suferinta" -
-si anume cu ce tine dmc q richi ? esti fustrat doar ptr ca ai renuntat la propriul tau admin , tot pe o asemenea tema .

edit//

revox wrote:
Stii ceva, scuteste-ma. Nu ai vrut sa dai ***, bravo tie. Ti-am zis ca esti praf si am luat gag, bravo mie. Altceva ce mai vrei? Nu te mai da zmeu in fata mea ca ma lasa total rece. Cand ma vei sti personal si sa stii cat ma duce capu si cum sunt in viata reala atunci sa comentezi. Eu nu-mi fac prieteni in cs ca nu am nevoie. Si te rog sa incetezi cu posturile aici, eu astept un owner cu logul.
Daca ai ceva de zis zi-mi prin pm.

-haha , mai bine ma abtin -
-si da bn zis . sa punem punct (discutiei "noastre" ) mai bine lasam un owner sa isi faca treaba .

PS: Doar mi`a spus punctul de vedere , deoarece eram pe srv - , nu am nimic personal q nimeni , dar cateodata o faci "prea lata" , si unii isi inchid ochii si se fac , ca nu vad , doar sa fie oke -. si q asta am terminat de postat.

Edit//

Deja se ajunge la prea mare tam-tam aici - , incercati un pic mai usor daca se poate Sigh .

aDwar3 - Casuta vocala

Last edited by xD!. on 09-03-2011, 00:06:25; edited 3 times in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 08-03-2011, 23:35:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii ceva, scuteste-ma. Nu ai vrut sa dai ***, bravo tie. Ti-am zis ca esti praf si am luat gag, bravo mie. Altceva ce mai vrei? Nu te mai da zmeu in fata mea ca ma lasa total rece. Cand ma vei sti personal si sa stii cat ma duce capu si cum sunt in viata reala atunci sa comentezi. Eu nu-mi fac prieteni in cs ca nu am nevoie. Cei care merita si ma stiu cu adevarat.. "inchid ochii" cum spui tu pentru ca stiu cat ma duce capu si in nebunia mea am dreptate.
Daca tu ai impresia ca am nevoie de aprecierea ta sau a nu stiu cui.. te inseli. Asta nu-mi ba bani/macare, deci ma doare in cot.
Si te rog sa incetezi cu posturile aici pentru ca nu suntem la confesiuni, eu astept un owner cu logul.
Am renuntat ca asa am dorit, am considerat ca demnitatea mea este mai importanta ca un admin. Dar nu ma astept sa intelegi tu asa ceva ca nu ai asa ceva.
Daca ai ceva de zis zi-mi prin pm.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 08-03-2011, 23:52:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Asa cum am zis si pe server, eu stiu ca uneori revox e mai insistent si isi merita gag dar daca a iesit nu inseamna neaparat ca a dat retry, avand in vedere ca a fost si owner cred ca se putea ajunge la o intelegere. Problema este urmatoarea, nu stiu ce aveti voi doi de impartit dar dupa ce ai iesit, richi intreaba nerabdator cam cand ar putea sa iti dea ban pentru faptul ca ai iesit. Bun, ai intrat la loc, ti-a dat ban 100 de minute pe steam id, l-am lasat in speranta ca nu e steamul tau, dupa care ti-a dat kick, ti-am scos banul si am asteptat sa intri, timp in care l-am rugat sa nu iti mai dea ban, eu fiind mai mare in grad ca el, deci daca tinem cont de ierarhie, eu fiind cel mai mare admin de pe server la momentul respectiv trebuia sa ma asculte. Nu s-a intamplat asa, revox a intrat iara, intr-adevar a facut un comentariu putin inadecvat dar pe buna dreptate oarecum. Am zis si pe server, richi ai dat ban ca sa cauti scandal, stii bine ca puteam rezolva situatia, aveam de gand sa discut cu tine si cu revox la spectatori insa din start tu ai incercat sa imi tai macaroana. Nu-mi plac chestiile de genul, razbunari dinastea fara motiv si jignirea unor playeri, indiferent ca ai facut-o pe amx_chat. Singura rugaminte pe care o am este sa respectati pe cei care au un grad mai mare si sa ii ascultati atunci cand e cazul, e spre binele vostru.

Poti sa fi si impartial si in acelasi timp cand vezi ca-i ciuda la unu pe revox/sau alt player, cum spui aici, sa-l reclami pe forum sau unui owner, nu cred ca nu s-ar lua masuri. Ii deplasat sa-i fie ciuda unui admin pe un player, indiferent de trecutu/prezentu playerului.
Whatever..

0 0

Back to top
h_3ddy

[Ed Edd n eDDy]

(since 09-08-2014 23:10)

Votes: 6

Post Posted: 08-03-2011, 23:53:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:

Sunt de parere cu Stricken , rev merita gag ,dar dupa retry se putea discuta civilizat fara a se ajunge la ban , mai ales k a faqt multe pentu server si ink mai face pt server.

0 0

Back to top
saLaM_^

[Maniac]

Post Posted: 08-03-2011, 23:57:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa zicem ca eu sunt mai sensibil , asta chiar nu e treaba ta.Ti-am dat ban pentru ca nu-ti mai suport suferintele - . Ce vroiai? Sa tina dmc cu tine cand tu iti bateai joc de mine si sufereai de admin in ultimul hal?E treaba ta daca ai renuntat la admin , chiar nu imi pasa , nu ma afecteaza cu absolut nimic. Stii tu vorba aia "Cu unu in plus sau in minus tot una e.".Nu aveam absolut nimic cu tine pana in acel moment in care ai inceput cu toate chestiile alea -.

suferinte gen:

Quote:
*DEAD* [B] revox : GURAAAAA

*DEAD* [B] revox : te mai bagi mult in seama?

*DEAD* [B] revox : ii deprim pe fraieri

*DEAD* [B] revox : SUNTETI naspa
*DEAD* [B] revox : hai pa

Daca mai vrei iti mai arat ca am toata noaptea la dispozitie -

revox wrote:
l.e. Alea sunt suferinte pt tine. Alea sunt glumite din partea mea. Esti cam crispat. Cum ziceam.. daca nu ma stiti, nu vorbiti despre mine. Plus ca alea nu erau nici macar adresate cuiva, vorbeam singur de nebun.
Dar asta demonstreaza ca tu chiar ai ceva sus.

Cred ca tu recunosti din postul asta ca ai ceva.Un om sanatos la cap nu vorbeste singur..Nici asta nu e problema mea si sincer astea nu-mi par mie a glume -.

L.E.:
Quote:
(Admin) Stricken: 10 min maxim

Atat mi-a zis stricken - Nu vad unde am procedat gresit ca ti-am dat ban dupa retry -

Last edited by saLaM_^ on 09-03-2011, 00:18:14; edited 3 times in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 08-03-2011, 23:57:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e vb de civilizat. Am intrat dupa expirarea "teoretica" a banului.
A incalcat 3 reguli.
1. A dat ban aiurea (asta e plauzibil intr-o oarecare masura) e chiar e mai special si pot sa inteleg asta asa ca mi-a dat ban ca atat stie.

2. A trecut peste decizia lui stricken si mi-a dat ban iar.
3. Mi-a dat ban pe motiv-ul ca i-am zis ca e cu capul.

l.e. Alea sunt suferinte pt tine. Alea sunt glumite din partea mea. Esti cam crispat. Cum ziceam.. daca nu ma stiti, nu vorbiti despre mine. Plus ca alea nu erau nici macar adresate cuiva, vorbeam singur de nebun.
Dar asta demonstreaza ca tu chiar ai ceva sus.
Arata-mi cate vrei, putin imi pasa. eu intru sa ma joc si sa ma relaxez. Dar din pacate nu pot din cauza unor frustrati ca tine care nu inteleg unele chestii. Eu uneori cand nu am chef nici nu scot un sunet toata harta. Ca si acum.. nici nu va bagam in seama. Dar cand il vad pala ca ii zic ca are wall si nu intelege sa-i dea ***.. ce sa mai discut. Mai bine ma duc la mario.
Dar intrebarea mea de 10 puncte este: De cand se da ban pentru suferinta ? Este problema mea ca sufar cum spui tu (cu toate ca nu sufar e doar imaginatia ta deraiata).

l.e. Daca erai normal si chiar nu aveai nimic cu nimeni nu salvai consola aia care nu este de acum. Asta demonstreaza ca esti frustrat si ca ai ceva de impartit cu mine.
ps. Este problema mea daca vorbesc singur sau cu cine vorbesc papusa, nu te intereseaza pe tine. Cat timp nu incalg regulamentu ma doare la basca de tine.
Hai nb, n-am timp de cretinatatile tale.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 09-03-2011, 00:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, asta in cazul unui player obisnuit, era oarecum evident ca nu si in cazul asta. V-am zis, se putea rezolva altfel dar aparent nu vreti sa rezolvati ceva, vreti mai mult sa creati probleme si certuri, your choice.

0 0

Back to top
saLaM_^

[Maniac]

Post Posted: 09-03-2011, 00:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Da, asta in cazul unui player obisnuit, era oarecum evident ca nu si in cazul asta. V-am zis, se putea rezolva altfel dar aparent nu vreti sa rezolvati ceva, vreti mai mult sa creati probleme si certuri, your choice.

Aa deci sa inteleg ca revox e un player "special"? Chiar tu mi-ai zis intervalul (10 minute) chiar nu am inteles de ce ai dat unban. Intr-un fel te-ai contrazis.Si da,a 2-a oara am dat ban pentru ca sincer nu-i mai suport replicile alea.Acolo recunosc ca am gresit.Daca am mai gresit undeva astept un reply sau un edit.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 09-03-2011, 00:38:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am dat unban pentru ca voiam sa discut cu voi sa vad care e problema si de ce nu se poate rezolva si altfel. Nu zic ca e neaparat un player mai special dar sunt sigur ca treceti cu vederea unele chestii la unii playeri, se putea face o mica exceptie si aici, mai ales ca am intervenit si eu la un moment dat si revox nu a mai zis nimic.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 09 March 2011 16:04

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 09-04-2025, 06:20:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x
You don't have any alerts