User
Pass
2FA
 
 

Addicted - Regulament

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1031
Sierra

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 19-08-2011 14:28)
Joined: 13 Feb 2011
Posts: 142, Topics: 13
Location: Romania

Reputation: 136.4
Votes: 13

Post Posted: 10-03-2011, 22:23:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regulile de mai jos sunt de bun simt si mergem pe deviza: Ne respecti , te respectam.

***Nu injuri pe guilda , nu-ti manifesti frustrarile pe guilda. Vrei totusi sa te crizezi undeva?Nicio problema , ai un privat la dispozitie sau comanda ALT+F4.
***Vrei ceva din Guild Vault? Nu e nevoie sa faci scandal, ceri in privat la orice class leader sau offiter si ti se va da ( indifferent ca donezi sau nu pentru guild vault ).
***Stii ca se face raid? Nu este nevoie sa spamezi “Invite” pe Guild Chat , inviteurile se cer mereu in privat la raid leader in momentul in care anunta pe guild.

PS: Accese (Class leader, Offiter ) ORICINE il poate primi atata timp cat da dovada de BUN SIMT si este DISPUS sa ajute guilda. Nu confundati lucrurile: A fi OFFITER sau CLASS LEADER nu inseamna PUTERE , inseamna AJUTOR pentru guilda.


***Raidurile se fac NUMAI cu guilda :
Ruby Sancum 25 Hc&N , ICC 25 Hc&N - Obligatorie prezenta
Ruby Sanctum 10 Hc&N , ICC 10 HC&N
Acestea se programeaza pe forum si se anunta la Guild Messege ( Cu o zi inainte )
In cazul in care doriti sa faceti cu globalul , se anunta inainte.
Daca va duceti la ninjeala => Kick guild.
***NU SE VINE LA RAID DACA NU INTENTIONEZI SA STAI PANA LA SFARSIT. ( in caz contrat (exceptand situatiile urgente) veti primi KICK GUILD )
***NU SE PLEACA din raid decat in momentul in care se zice RAID OVER. (DKP-urile pe BOSI se dau la sfarsitul raidului ).
***BID – MAIN SPEC , ROLL – OFF SPEC.
*** SCHIMBARE MAIN SPEC - Se schimba ,fara probleme in conditiile urmatoare: 1.Incepi de la 0 dkp cu NOUL main spec , 2.Ti se va schimba in urmatoarea VINERI de la anuntare.


***Team speak 3
Asa cum bine stiti , mai nou se poarta Team Speak 3. Nu spunem ca e cel mai bun din punct de vedere calitativ , spunem doar ca ajuta. Este un program care se instaleaza/setaza foarte usor si este OBLIGATORIU la raiduri. Nu ne pasa daca stii scripturile sau nu , ne pasa sa fii acolo pentru o mai buna comunicare.
Cum este de bun simt , pe TS se vorbeste civilizat, se vorbeste oricand , orice cu o singura exceptie : La Boss suntem atenti , la loot suntem atenti. Hai ca nu e greu , se poate.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 28-06-2024, 04:40:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x