User
Pass
2FA

Discutii server.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 357, 358, 359  Next    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message600288
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 12-03-2011, 23:49:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
reiese clar ca are omu in jur de 40 ore cumulate in prima luna pe server.

Pentru a cere slot trebuie sa aveti minim 40 ore cumulate intr-o luna pe server.

Din pacate nu e specificat ce luna , dar era logic ca luna in care faci cerere , nu ?
O idee , daca eu am 40 ore intr-o luna , pot a joc luna viitoare cat vreau ? gen 2 ore ?
Raspuns :
*Nota: Aveti de indeplinit un barem de ore jucate pe server:
peste 55 de ore / 2 luni - OK
30-55 ore / 2 luni - 1 avertisment
10-30 ore / 2 luni - 2 avertismente
sub 10 ore / 2 luni - downgrade/acces scos

Este doar un slot , dar persoana care primeste slot are dreptul de a inainta , daca se da pro pe ochi frumosi ... poate face ravagii pe server , nu ?
Asa si cu multi admini si multi cu SLOT si au probleme de comportament , chiar si cand punem DOVEZI , tot prietenia e pe primu` loc .
Nowski , impresionat si pot spune ca apreciez ceea ce faci , dar nu ai dreptate .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 12-03-2011, 23:52:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astãzi suntem în 12.03.2011, dar asta nu înseamnã cã o lunã e doar de pe 12.02.2011 pânã pe 12.03.2011(prezent). O lunã este și de pe 10.02.2011 pânã pe 10.03.2011. Așa cã omul poate avea 40 de ore într-o lunã chiar dacã pe gametracker nu aratã. Se poate da contra pe motivul cã nu e activ dacã vã doriți neapãrat sã nu ia respectivul slot.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 12-03-2011, 23:58:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Astãzi suntem în 12.03.2011, dar asta nu înseamnã cã o lunã e doar de pe 12.02.2011 pânã pe 12.03.2011(prezent). O lunã este și de pe 10.02.2011 pânã pe 10.03.2011. Așa cã omul poate avea 40 de ore într-o lunã chiar dacã pe gametracker nu aratã. Se poate da contra pe motivul cã nu e activ dacã vã doriți neapãrat sã nu ia respectivul slot.

Am votat la 2 zile dupa ce a facut cererea + eu la fiecare cerere slot/admin , citesc cu atentie , chiar daca uneori ma insel , nu dau vot pentru +1 iar cand gresesc , rectific singur.

Am specificat , nu am nimic cu el , punct (acum era vorba la general , deh , la cat de mult va dati interesu` sa cititi..)

+ Nu inteleg ceva , e votul meu , votul tau , votul lui X , ce treaba avem intre noi ? voi va lasati influentati ? nu inteleg ?
Nu va uitati si voi la ce dati vot ? atata timp cat am spus/aratat de ce dau pro/contra , ce va bagati voi peste mine?(la general)

Ps. Ratra , observ ca tot ataci , continua , revino cu dovezi next time.

Sa inteleg ca esti suparat ca am dat contra prietenilor tai ? gandeste-te ca eu sunt 1 care am dat contra pe motive , voi 200 in TURMA , nu conteaza votul meu , ce face invidia si oftica din om.
Bafta.

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 13-03-2011, 00:05:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
ratra wrote:

Am votat la 2 zile dupa ce a facut cererea + eu la fiecare cerere slot/admin , citesc cu atentie , chiar daca uneori ma insel , nu dau vot pentru +1 iar cand gresesc , rectific singur.

Am specificat , nu am nimic cu el , punct (acum era vorba la general , deh , la cat de mult va dati interesu` sa cititi..)

+ Nu inteleg ceva , e votul meu , votul tau , votul lui X , ce treaba avem intre noi ? voi va lasati influentati ? nu inteleg ?
Nu va uitati si voi la ce dati vot ? atata timp cat am spus/aratat de ce dau pro/contra , ce va bagati voi peste mine?(la general)

Ps. Ratra , observ ca tot ataci , continua , revino cu dovezi next time.

Sa inteleg ca esti suparat ca am dat contra prietenilor tai ? gandeste-te ca eu sunt 1 care am dat contra pe motive , voi 200 in TURMA , nu conteaza votul meu , ce face invidia si oftica din om.
Bafta.

Nu am atacat de data asta. Îmi pare rãu cã te-ai simțit aiurea. Chestia e cã se dau voturi pe motive tâmpite și nu îmi place.
Btw nu înțeleg ce dovezi vrei...

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 13-03-2011, 00:06:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

Pentru a cere slot trebuie sa aveti minim 40 ore cumulate intr-o luna pe server.

Din pacate nu e specificat ce luna , dar era logic ca luna in care faci cerere , nu ?
O idee , daca eu am 40 ore intr-o luna , pot a joc luna viitoare cat vreau ? gen 2 ore ?
Raspuns :
*Nota: Aveti de indeplinit un barem de ore jucate pe server:
peste 55 de ore / 2 luni - OK
30-55 ore / 2 luni - 1 avertisment
10-30 ore / 2 luni - 2 avertismente
sub 10 ore / 2 luni - downgrade/acces scos

de ce ti se pare asa de logic sa fie luna in care se face cererea? eu nu vad nici o logica atata timp cat regulamentul spune "40 ore cumulate intr-o luna".
si ce treaba au regulile adminilor cu regulile playerilor? nu vad legatura.

/si btw, eu doar incerc sa explic o chestie aici.. nu sa va dau in cap ca ati votat pro/contra.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 13-03-2011, 00:11:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
de ce ti se pare asa de logic sa fie luna in care se face cererea? eu nu vad nici o logica atata timp cat regulamentul spune "40 ore cumulate intr-o luna".
si ce treaba au regulile adminilor cu regulile playerilor? nu vad legatura.

@ Ratra , end
@ Nowski ... gandeste un pic , e logic ? tu joci 1 luna 100 ore , cealalta luna nici 1 minut si vii cu cerere de slot , uite ba am 40 ore pe o luna , asta ti se pare logic ? mai baga o fisa.
@ Chestia cu 40 ore intr-o luna este adresata slot-ului (pentru admin ai nevoie de mai mult decat ore)
@ Cealalta chestie este adresata adminilor ? deci slot nu are treaba , nu ? el a facut cerere de slot (daca obtine o sa fie slot , n-o sa mai fie un simplu player)
ps. am incheiat discutia , lasati teoriile . sa vina un OWN , sa refaca si regulamentul daca e posibil si sa ne/MA(daca sustineti ca eu sunt pe dinafara) lucideze si pe mine.
Multumesc

0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

Post Posted: 13-03-2011, 00:16:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

momentan e player, nu slot.. deci regulile alea nu se aplica..
in fine, tu cu logica ta, eu cu a mea.. -

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 13-03-2011, 00:23:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NowskI wrote:
momentan e player, nu slot.. deci regulile alea nu se aplica..
in fine, tu cu logica ta, eu cu a mea.. -

Player care vrea sa fie slot (50-50?)
Toata chestia e ca NOi(adminii) trebuie sa ne convingem daca merita/sau nu , sa faca parte din staff.
Slot e decat un pas spre admin , nimic mai mult , prin voturi trebuie sa decidem , sa punem dovezi , e apt ? pentru asa ceva ? sau e doar un alt copil/SAU/ jucator care nu are ce face si vrea sa fie "cool" .
Aviz la cererea de slot , il vad des pe server , e linistit (din ce am vazut eu) deci nu e nici o problema cu el.

Dar ca sa dau "pro" cu toate ca eu cred ca nu merita , ar insemna sa las tot ceea ce fac/cred la o parte , scuza-ma , nu pot.

+ nu e doar un server de cs , e mai mult , e locul unde pierzi timp , unde te distrezi si te relaxezi (cu anumite caractere pe server , mai rar) ... asa ca de noi depinde cum mentinem atmosfera pe locul nostru de joaca. noi suntem "GARDIENII"
Daca "aberez" vreau dovada.

0 0

Back to top
ety

[Samurai]

(since 10-02-2013 22:41)

Votes: 7

Post Posted: 13-03-2011, 00:59:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

server down..
scout_india

0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

Post Posted: 13-03-2011, 02:22:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:

@aldraq termin`o q multi post nu este Y.M
+ fiecare din noi avem dreptul sa votam , nu mai sariti unul in capul celuilalt ptr 1 vot - . suntem colegi sau ce doamne iartama? tot ne atacam atat

scuze ca-ti zic asta, nu am nimic cu tine.. dar uneori te cam bagi aiurea in seama -
cine pe cine a atacat ca eu nu pricep!?
intai citeste tot si dupa aia comenteaza.
+ nu cred ca e nevoie sa faci pe moderatorul pe forum.

0 0

Back to top
wTf.?

[Account disabled]

(since 19-05-2011 11:53)

Votes: 48

Post Posted: 13-03-2011, 03:45:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E ok ca incepeti sa discutati. Ca nu prea se practica comunicarea pe la noi. Ma bucur ca sunt discutiile astea.

Parerea mea e in felul urmator:
Aldrq are activitate scazuta, deci i-as fi dat si eu contra. Dar in caz ca avea doar 1-2 saptamani de activitate pe ultima luna, chit ca nu avea cele 40 de ore in luna aia, ii dadeam pro pe activitate, asta depinde de om..
Nu deveniti obsedati cu regulamentul, chestia cu 40 de ore este orientativa parerea mea, se poate trece cu vederea in cazul in care are 25-35 ore jucate in ultima luna.

Regulamentul se mai interpreteaza din cand in cand, dar nu il interpretati prost.

Avioane, ce ai spune daca eu le-as calcula la toti cate ore au in ultima luna, si la care iese sub 40, adica 39-38-37 ... 30, sa le dau contra, ce ai zice ? Ca sunt nebun.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 13-03-2011, 04:03:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wTf.? wrote:
E ok ca incepeti sa discutati. Ca nu prea se practica comunicarea pe la noi. Ma bucur ca sunt discutiile astea.

Parerea mea e in felul urmator:
Aldrq are activitate scazuta, deci i-as fi dat si eu contra. Dar in caz ca avea doar 1-2 saptamani de activitate pe ultima luna, chit ca nu avea cele 40 de ore in luna aia, ii dadeam pro pe activitate, asta depinde de om..
Nu deveniti obsedati cu regulamentul, chestia cu 40 de ore este orientativa parerea mea, se poate trece cu vederea in cazul in care are 25-35 ore jucate in ultima luna.

Regulamentul se mai interpreteaza din cand in cand, dar nu il interpretati prost.

Avioane, ce ai spune daca eu le-as calcula la toti cate ore au in ultima luna, si la care iese sub 40, adica 39-38-37 ... 30, sa le dau contra, ce ai zice ? Ca sunt nebun.

Prima faza , da , e bine ca incepem sa discutam , mai aflam/invatam una-alta.
Motivul pentru care m-am schimbat atat de "sever" si inainte sa dau un vot , cercetez , este pentru ca multi au dat cu bata-n balta , au comportament neadecvat , si-au luat lumea-n cap si nu , nu se scot slot-uri , macar sa prevenim intr-un fel , asa cum putem , acordarea lor tuturor .

Regulamentul are multe lipsuri , multe reguli care nu sunt puse pe foaie si noi trebuie sa le respectam.

Sincer ? ar fii o idee bune , dar crezi ca se ia masuri ? eu am spus pe undeva pe aici , daca se poate un fel de tracker , sa vedem si noi cine respecta orele alea ... dar nu am primit nici un raspuns.
Si tot aici , as spune ca te implici , ca faci o treaba buna , nicidecum ca esti nebun.

Faptu ca tai in stanga si dreapta si nu mai lasi de la tine , nu te face o persoana nebuna doar severa , nimic mai mult. (de unde ori este un lucru bun , cand vezi ca deja se depaseste limita cu mult)

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 13-03-2011, 07:18:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NowskI wrote:
xD!. wrote:

@aldraq termin`o q multi post nu este Y.M
+ fiecare din noi avem dreptul sa votam , nu mai sariti unul in capul celuilalt ptr 1 vot - . suntem colegi sau ce doamne iartama? tot ne atacam atat

scuze ca-ti zic asta, nu am nimic cu tine.. dar uneori te cam bagi aiurea in seama -
cine pe cine a atacat ca eu nu pricep!?
intai citeste tot si dupa aia comenteaza.
+ nu cred ca e nevoie sa faci pe moderatorul pe forum.

-omg
@nowski eu nu inteleg , ce se face atata tam-tam pentru 1 vote , fiecare voteaza ce vrea (fara sa ii rupi o mana/sa ii scoti ochii/ sa ii dai peste ochi/sa il injuri s.a)
-incearca mai bine sa intelegi ce am vrut eu sa zic Dosent Matter
-din orice vot , incepeti cu aiureli , ce draq suntem colegi sau ce?

edit://

era sa uit . da ma bag in seama (aiurea) sau cum crezi tu ptr mai multe motive . nu e chiar asa aiurea sa zici unei persoane sa termine din spam-zone , intr`o cerere (slot/admin/s.a) , nu inteleg dc tot timpul , trebuie sa se gaseasca 1 si sa contesteze voturile altora si sa inceapa o mare bataie de cap .

LE: este de ajuns PRO/CONTRA si niste argumente aduse fara ca urmatorul sa zica (da ce ba asta merita? dc ii dai tu pro?) problema ta dc i`a dat pro/contra? poate ii da contra ca are motivul lui personal , poate acel individ a fost necioplit s.a . in fine am zis in mare , nu stau sa tin discurs aicea .

aDwar3 - Casuta vocala

Last edited by xD!. on 13-03-2011, 08:13:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 13-03-2011, 08:03:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vin cu aiureli nu inseamna ca nu mai sunt coleg cu tine. Asta e parerea mea, aia e parere lui si asa mai departe. Fiecare cu parerea lui. Daca nu v-ati mai baga peste parere omului nu ar mai iesi mici "certuri"/"aiureli" intre voi.
Au mai fost intrecut fosti admini care au renuntat o vreme la cs si au revenit cu intentie de a cere slot. Bineinteles ca pe numele lor aveau sute de ore deci nu era problema de activitate dar... era totusi o problema de activitate. Cea curenta. Deci cerere de slot, cu cele 40 de ore, sunt valabile in ultima luna. Daca ar fi valabile in orice luna, cam toata lumea ar fi avut slot.

Sunt extrem de obosit, rupt dupa niste antrenamente.. deci mai mult nu scriu ca nu am chef deloc. Pe mai incolo. -

(imi merge minecraaaaaaaft) -.

IMBALANCED
0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 13-03-2011, 10:06:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut mai mediocrilor ... ratra nu ti-a fost dor de mini asa-i? ... las ca am sa-mi fac timp sa mai intru si eu pe serv - ca sa mai fac acolo macar 2 reclamatii -... ba scoala,ba wow,ba somn - ... vad ca s-au linistit spiritele si asta-i bine ... richi tu nu ai cerut drepturi de autor celor de la creativemonkeyz cu "mno bine ma" -) - ?

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 357, 358, 359  Next    

The time now is 26-02-2025, 08:35:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x