User
Pass
2FA

Scam

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message959
Ankh

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-04-2013 07:29)

Votes: 2

Post Posted: 12-03-2011, 16:54:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles ca scam ul se pedepseste asa ca am si eu de zi doar atat: am dat unui player ( nume Amelie ) 13 primordial saronite 8 Crusader Orb si alte cateva mats mai putin valoroase pentru a mi face pants+legs+chest din tailor. O saptamana mai tarziu...ink astept si se pare ca mi a dat si ignore. Daca este vreo pedeapsa pentru asa ceva ...placerea mea...am aici print ca dovada ( bineinteles! ) unde chiar el recunostea intr o discutie cu mine acest lucru
http://img860.imageshack.us/i/wowscrnshot030911113049.jpg/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Amelie

[Vicious Delicious]

(since 05-02-2014 22:24)

Votes: 4

Post Posted: 12-03-2011, 17:27:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu zau....ce simpatic esti tu - -
Ma desi nu sunt un fan al forumurilor, cu posts, si chit chat, ma obligi sa imi fac primul meu post pe forum....Sa vedem ce avem aici...!
http://img204.imageshack.us/i/77916301.jpg/
http://img607.imageshack.us/i/71734360.jpg/
Si in the END....The final one simpaticule...
http://img715.imageshack.us/i/finalte.jpg/

PS: Cred ca ai facut exact ca in vorba aia straveche, intotdeauna hotul striga primul HOTII!, daca tot ai facut SS la conversatia noastra de ce nu ai facut tot si ai facut doar ce ai crezut ca te poate ajuta, acolo din cate isi aduce aminte mintea mea plapanda, am zis DA, dupa care, am zis
To Nemessyss:Da
To:Nemessyss: Insa le-am si trimis inapoi deja, las'o usor cu amenintarile de ban de post etc!
To:Nemessyss: Si nu incerca sa obtii ceva in plus de la mine ca nu o sa rezolvi nimic...

Plus ca daca vreun GM citeste asta, as dori sa spun ca desi nu am SS, insa din moment ce a inceput Nemessyss (Ankhh) sa sara cu acuzatii atunci eu de ce nu as spune ca am fost amenintat chiar ca imi iau ban de la el, insa nu am SS, deci nu ma astept sa se rezolve ceva cu asta, insa am zis'o ca sa stiu ca am spus tot ce aveam de spus!

Cu Respect Amelie!

0 0

Back to top
Ankh

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2011, 22:33:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aceste posturi ale tale nu dovedesc nimic. Sunt doar printuri in care tu ai pus pe mail acele primordiale. De ce nu mi le ai inmanat personal cum am facut eu de exemplu? Nu mi ai inapoiat nimic si nici nu poti dovedi. Astfel de printuri pot face si eu cum ca ti as fi dat si 100 primouri dupa care trimet 1 copper pe 1 alt de al meu si cand apare acolo mail send Ss again...eu am dovada din gura ta ca ti am dat acele mats. tu ai doar niste ss pe care le pot face si eu. si DA ti am zis ca daca nu mi dai primou-rile te postez si iti iei ban...so? daca am zis ce?
0 0

Back to top
Amelie

[Vicious Delicious]

Post Posted: 12-03-2011, 22:37:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Calm tipule, calm, daca ma iei ca nu am trimis nimic, si ca am zis eu cu gura mea trebuia sa postezi intreaga conversatie insa tu ai postat doar ce te-a interesat pe tine...asa ca ia-ti un scaun niste floricele si uita-te la un film mai bine, si las'o moarta cu ostentativele astea de a ma pune intr-o lumina proasta ca scammer, caci gen ca tine am fumat de mult, nu esti primu care face ***** de genul asta, deci stai linistit ca nu ai inventat apa calda!

Respect!

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 13-03-2011, 03:14:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca zici ca le-ai trimis , de ce bagul tau arata tot 50 spatii libere ?
0 0

Back to top
Ankh

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-03-2011, 10:54:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oups? la asta chiar nu m am uitat=)) mda de ce ai aceleasi spatii libere in bag dupa ce tu te ai usurat de 13 mats?- pana la urma care e vinovat?
0 0

Back to top
Amelie

[Vicious Delicious]

Post Posted: 13-03-2011, 14:52:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta deoarece nici 1 secunda nu a durat pana am apasat Print Screen sa fac SS cu textul (Mail Sent) sa se vada, iar bag-urile habar nu am cum se elibereaza cand le trimiti sau nu stiu ce, numai de asta nu dadea importanta,
Ankh, degeaba faci pe interesantul tipule, oricum stiu ca de trimis le-am trimis inapoi, nu am facut scam....adu-mi un CARE-meter, sa iti arat ce nivel scazut indica de tine!

0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 13-03-2011, 16:51:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amelie wrote:
Asta deoarece nici 1 secunda nu a durat pana am apasat Print Screen sa fac SS cu textul (Mail Sent) sa se vada, iar bag-urile habar nu am cum se elibereaza cand le trimiti sau nu stiu ce, numai de asta nu dadea importanta,
Ankh, degeaba faci pe interesantul tipule, oricum stiu ca de trimis le-am trimis inapoi, nu am facut scam....adu-mi un CARE-meter, sa iti arat ce nivel scazut indica de tine!

Si te astepti sa cred asta . I le dai inapoi sau iei ban permanent

0 0

Back to top
Ankh

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-03-2011, 16:57:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ultimul meu post: mersi stigmata pentru dreptate...chiar nu mi permite timpul pe care l am spre dedicarea acestui joc sa le refac eu ca altfel nu ma mai oboseam sa vin pe forum cu chestia asta patetica "mamii mi a furat jucaria" dar unii mai au un job si ceva ce se numeste >life< ( a nu se intelege ca mi am primit matsurile ink ) daca nu le voi primi voi reveni cu un post, daca le am primit topic closed for me si nu am de ce sa mai intru la acest topic
0 0

Back to top
speedballz

[Hero in training]

(since 03-03-2014 01:15)

Votes: 7

Post Posted: 13-03-2011, 23:30:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amelie wrote:

Amelie tu in toate printurile furnizate ai 50 de spatii libere in bag daca tu in mai putin de o secunda trimiti 2 mailuri si faci si print screen esti smecher

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 18-01-2025, 20:21:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x