User
Pass
2FA

reclamatie barneyke
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2662
KiRA24

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-06-2011 06:47)

Votes: 2

Post Posted: 15-03-2011, 07:05:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ti-am gresit nickul, mare admin, sunt o impertinenta.
All jokes aside:
Am intrat si eu dis de dimineata pe war3.freakz.ro, am jucat linistita fy_snow pana la un moment dat... si anume, pana a intrat un individ codat... singurul admin online atunci era vodka, s-au luat masuri, toate bune... mai tarziu, mi s a parut ca am murit suspect, de mana (sa zic asa) lui barne...cum il cheama. din nou, am zis pe amx_page, niciun raspuns de data asta... am mai jucat, iar un cap suspect si am indraznit-pt ca asta a fost in ochii tai de geniu-sa il reclam iar... ca sa primesc urmatorul raspuns: daca mai scriu ceva pe amx page am ban (de la barenykeshalala, nu de la vodka)
am observat apoi ca e admin, i am spus "scuze boss, mi ai parut suspect" si din partea mea situatia era gata. dar neah, domnu barne-hai k e simpatic sa ti zic asa-a inceput sa sufere la mine si intr un final mi a dat gag, fix la sfarsitul hartii.
a urmat d2, am asteptat -rabdatoare din fire- cele 5 minute ca sa vad ca inca am gag... cer sa mi fie scos, mi se raspunde ca e pe 20 de minute. am ripostat si eu cu "atunci ai reclamatie" si apoi a venit marele ban.

pe scurt, daca va e sila sa cititi:
-nu am vorbit obscen, nu am insultat pe nimeni, "ala are ceva" scris pe amx page nu cred k e motiv de ban, dupa cum ma amenintai. si "esti fitos", "daca am ban iti fac reclamatie" nu cred k intra in categoria de motiv de gag pe 20 de minute. (verificati si logurile pls), nu ai vorbit nicio clipa frumos cu mine, deci din partea mea e pur adevar sa ti spun chestiile astea, nicidecum o insulta sau o amenintare. dar fiecare cum se simte :-s
-am fost banata moca asadar, daca e pe ip, nu ma intereseaza, am dinamic, daca e pe steam, il vreau scos
-de asemenea, vreau sa i se dea o palma parinteasca acestui barne-viata-lui, ca prea se crede mare si tare si sufera maxim asa dimineata. sa nu faci riduri papushel -

nick: KiRA
ora: aproape 7 dimineata, 15 martie
screenshot: n-avem, pentru un oarecare motiv nu mi a mers consola dupa ce am primit ban, nu dau vina pe barneyke aici, am si eu calculatorul destul de bubuit... :-s again, verificati va rog logurile.
ip: dinamic
steam: dau id-u daca este cazul.
durata banului: n-am idee.
harti: snow si maxim 10 minute de dust2
admin reclamat: barneyke ( ma bate grav numele lui, dar e ceva in gen - va prindeti voi)

multzam

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 15-03-2011, 07:34:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmmm , sper sa nu supar pe nimeni , sunt jucator war3 , deci nu cred ca este o problema faptul ca voi posta aici .
In primul rand , faptul ca reclamai pe amx_page e un plus , arata dovada ca respecti regulamentul si ca te implici , raspunsul nu a fost pe masura din pacate , macar de facea o gluma , gen "da , am cod" ... insa raspunsul lui zic eu ca a fost deplasat.

Iar la faza cu "iti fac reclamatie" , sa posteze un own log-ul , acolo se va vedea mai bine in se sens a fost spusa partea asta.
Din ce am citit aici , singura ta vina a fost "iti fac reclamatie" (dar depinde de circumstante)

"daca mai scriu ceva pe amx page am ban" si unde sa reclamam codatii ? daca pe amx_page nu avem voie ? atata timp cat l-a reclamat , din bun-simt , un raspuns , ne uitam/e codat/e curat/e admin , urat raspunsul

Gag-ul exagerat , pentru insulte/injuraturi se da 5 minute (doar pentru a forma o idee)

Imi cer scuze daca am postat gresit , avand in vedere ca nu am nici un acces pe war3.
Toate cele bune.

0 0

Back to top
stories

[Mentally Stable]

(since 12-03-2014 12:56)

Votes: 4

Post Posted: 15-03-2011, 09:33:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand Kira, nu te apuci sa dai pe amx_page orice jucator care te-a luat pe tine odata, mai ciudat. Poate a avut bulan, poate asa joaca el bine, stai si urmareste-l mai mult. Nu mai sariti imediat pe amx_page cu oricine gandind: '' ei lasa ca vede adminul daca are cod sau nu, eu l-am pus sa fie acolo''. Pai nu frate, ca mai ales dimineata, cand urmaresti pe cineva, si te mia asalteaza inca 5 jucatori cu ''cu tare'' codat (toti raportand un jucator diferit)...innebunesti..mai ales cand constati la sfarsit ca majoritatea erau raportati degeaba.
Iar cand intri, mi se pare normal sa dai si tu un amx_who in consola ca sa vezi cine e admin, ca sa nu se mai intample chesti de genul asta.

Pe tine Kira nu te stiu usa de biserica pe server. De nenumarate ori am vrut sa iti dau kick, sau sa cer sa ti se dea ban, pentru mesaje inutile pe amx_page( nu ma refer la playeri raportati, ci propuneri de harti, si alte prosti), iar dupa ce te avertizam continuai fara nici o treaba.

Cu toate astea, cred ca vina cea mai mare ii apartine lui barney, deoarece este admin, iar lui ii revine o responsabilitate mai mare. Puteai sa ii raspunzi mai frumos, cand ''te-a raportat'' pe amx_page. Iar 20 min, mi se pare exagerat (cel putin din ce zice kira ca a facut), puteai sa ii dai 5 sau 10.

Despre ban, nu prea am ce sa zic pana nu se verifica logourile, deoarece Kira nu a detaliat suficient acel moment.
Quote:
mi se raspunde ca e pe 20 de minute. am ripostat si eu cu "atunci ai reclamatie" si apoi a venit marele ban.

Ma indoiesc sa fi zis tu doar atat. Probabil l-ai stresat pe barney cu mesaje de genul asta, iar chestia cu ''fac reclamatie'' a pus capac.
Oricum banul cred ca e sub 100 min...dar barney putea sa rezolve mai frumos treaba asta, doar mai multa atentie pe viitor barney.
salut

=> gee'Ks
0 0

Back to top
Tigreus

[# UlTrAs AU% #]

(since 14-07-2011 19:38)

Votes: 5

Post Posted: 15-03-2011, 10:14:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe kira o stiu, e playeritza de treaba - daca asta intr-adevar a fost intamplarea, mi se pare cam exagerat gag-ul 20 min sa-l dai, fara k playerul respectiv sa mai fi zis ceva....
O sa verifice un owner si o sa zica verdictul final.

La munk, nu la intins mana!!! -
0 0

Back to top
KiRA24

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-03-2011, 10:35:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ avioane: i am zis ca i fac reclamatie daca mi da ban pt ca reclam un om.... -
@ stories: stiu ca sunt un chatterbox uneori, dar era dimineata, jucam linistita... mai scoteam cate un cuvant pe chatul normal...
eu ma amuz cand vad cat de urat faceti voi cu amx page-u cand spamez - dar aici n a fost cazul.
cat despre chestia cu raportatu asa pe oricine ma bate pe mine o data... nu e cum spui. sunt si eu admin si am ochi destul de bun. 90% din cazuri nu vorbesc degeaba.
de asemenea, am mentionat ca atunci cand am intrat pe server singurul admin era vodka... si i am zis de unul care avea aim... si l a banat. n am bagat de seama cand a intrat si zeul adminilor, soz.

hai sa detaliez:
m-a batut prima data, am scris pe amx page "vezi si la barne ala". de la inceputu inceputului m a batut numele lui -
n a fost nimic, am jucat in cont.
m a batut a doua oara cu un cap spectaculos, n-am inteles nimic din el si am scris pe page "deci ala are ceva"
nu stiu exact ce mi a raspuns dupa faza asta, ceva in gen sa tac... nu stiu exact daca a zis de ban din prima Thinking m am prins si eu ca e admin, am dat si amx who sa fiu sigura, m am convins si i am scris "scuze boss, mi ai parut suspect".
el m a luat cu daca mai scrii ceva ai ban. pai eu imi cer scuze si tu ma ameninti cu ban? - a urmat "cum sa mi dai ban ca reclam un om?", dupa care m a amenintat iar cu banul si nu m am putut abtine: i am zis si citez "al cui esti tu din congo de esti asa fitos?" :-"
apoi s a dat votul, a iesit d2, uite imi amintesc ca probabil am zis harta pt vot pe amx page, e totusi un tic si mi cer scuze pt el - fix fix fix la sfarsitul lui snow mi a dat gag... iar pe d2 inca aveam.
nu l am provocat cu nimic cat am avut gag pt ca de bine de rau i am zis o p aia cu fitele... chit ca nu e mare lucru, hai sa zic ca iau gag pe 5 minute, te pui cu mintea unui admin... nu iesi niciodata tu castigat... si l am lasat ca pe el...
am tot dat timeleft macar sa am o vaga idee cand trec 5 minute... am vazut ca au trecut... am intrebat "gagul asta mi l scoateti si mie sau...?", el a raspuns "ai pe 20 de minute enjoy". mi s a parut fix degeaba sa am atata timp gag fara sa injur macar. "ai reclamatie atunci" "bafta" -banned. - ceva de genu a fost discutia, cand o sa posteze un owner logurile o sa mi treaca si mie durerea de cap ca ma chinui cu fiecare replica -
aa, plus de asta: cat am avut gag n am zis nici pas. am deschis gura doar cand am intrebat daca mi l scoate. deci nu l am enervat pana la stadiul de ban.

acum, sincera sa fiu, daca aveam gag pe 5 minute ca l am calcat eu pe coada cu ce l oi fi calcat, il lasam in pace. si daca era pe 20 si mi l scotea cand am zis, tot il lasam, nu sunt absurda.
daca nu mi dadea banul atunci, ar fi avut o simpla reclamatie in care el iesea castigat pt ca eu m as fi agitat pt un gag prelungit si nu ma baga nimeni in seama. - si i-as fi facut-o pt simplul fapt ca ma tin de cuvant de obicei si nu-mi place cand nu sunt luata in serios, in situatii serioase. -

chiar daca banul e pe timp, asa ceva nu se face. nu ma intereseaza pe mine ca s a trezit el cu fata la cearceaf si si-a varsat nervii pe mine. daca, concluzia o sa fie ca el a gresit-si asa ar fi uman sa se intample-vreau sa se ia masuri. n-oi fi eu top player pe war3, dar avand in vedere ca nu sunt vreo analfabeta de 10 ani, am steam si nu incurc jocul-asta nu include spamul ocazional pe amx page :-" - consider ca nu sunt batjocura nimanui si ca merit respect. suna impopotzonat rau, dar... -
alte intrebari? -

Last edited by KiRA24 on 15-03-2011, 10:59:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 15-03-2011, 10:57:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stories wrote:
In primul rand Kira, nu te apuci sa dai pe amx_page orice jucator care te-a luat pe tine odata, mai ciudat. Poate a avut bulan, poate asa joaca el bine, stai si urmareste-l mai mult. Nu mai sariti imediat pe amx_page cu oricine gandind: '' ei lasa ca vede adminul daca are cod sau nu, eu l-am pus sa fie acolo''. Pai nu frate, ca mai ales dimineata, cand urmaresti pe cineva, si te mia asalteaza inca 5 jucatori cu ''cu tare'' codat (toti raportand un jucator diferit)...innebunesti..mai ales cand constati la sfarsit ca majoritatea erau raportati degeaba.
Iar cand intri, mi se pare normal sa dai si tu un amx_who in consola ca sa vezi cine e admin, ca sa nu se mai intample chesti de genul asta.

ete partz -...acum gata nici pe amx_page nu mai poate reclama omu' -...e vina adminului ca daca s-ar uita cine reclama poate ar da un pic atentie....vezi si tu juc. care reclama dupa cum joaca daca are vre-o competenta sau nu.
Scurt....deplasate deciziile lui barn.....parerea mea si o sustin.DIn orice kkt se ajunge la o mare latrina -

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe
0 0

Back to top
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Votes: 8

Post Posted: 15-03-2011, 19:34:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane nu-ti inteleg topicul dar...nu cred ca ar fii cazul sa te bagi...eu de exemplu dak "spameaza" cineva pe amx_page dupa ce ii raspund....automat urmeaza kick-->retry-->Ban....Dar daca el a fost luat cu chestii de genu "Boss"(smecherii/fitze)
fiind anuntat(a) deja sa nu mai scrie nimic pe amx page....nu vad unde ar fii problema..si oricum nu cred ca banul a fost permanent...HF!

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 15-03-2011, 20:01:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bec wrote:
Avioane nu-ti inteleg topicul dar...nu cred ca ar fii cazul sa te bagi...eu de exemplu dak "spameaza" cineva pe amx_page dupa ce ii raspund....automat urmeaza kick-->retry-->Ban....Dar daca el a fost luat cu chestii de genu "Boss"(smecherii/fitze)
fiind anuntat(a) deja sa nu mai scrie nimic pe amx page....nu vad unde ar fii problema..si oricum nu cred ca banul a fost permanent...HF!

Adica cum ? Daca cineva iti scrie de 3-4 ori pe page ca "x" e codat tu ii dai kick ? Si dupa ce reintra ban ?

Cred ca e mult prea drastic daca faci asa , si nici nu e ok !

On topic: Nu stiu cum a suparat Kira asa de tare pe barney incat sa dea ban ... ca de obicei nici nu o vad pe Kira pe server asa de linistita e ... foarte rar zice ceva si atunci de obicei imi reclama ceva neregula pe page ..

ASteptam sa ne lamuresti BarneyKe ...

0 0

Back to top
-=Scama=-

[Creep]

(since 22-06-2014 14:17)

Votes: 9

Post Posted: 15-03-2011, 20:19:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca va aduce-ti aminte barney are astfel de iesiri si cu admini il inteleg pe kira si deciziile lui barney sunt foarte exagerate.......daca nu ma insel acum ceva timp a mai primit un avertisment pentru ca aplicase comenzi la fel degeaba asupra mea:)...

Sa vedem ce zice el....si ce decizie iau ownerii.....noi nu putem decat sa ne dam cu parerea......

pro kira

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 15-03-2011, 20:47:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

06:35:19: (Jucator) KiRA: barne ala aim, wall ceva
06:38:11: "KiRA<84><STEAM_0:0:34761526><TERRORIST>" say "ba ce capete nebune pe tine" (dead)
06:38:52: (Jucator) KiRA: deci ala are ceva
06:38:58: "barneyKe-<133><VALVE_ID_LAN><CT>" say "taci kira ?"
06:39:24: (Jucator) KiRA: mi ai parut suspect boss, ce vrei
06:39:22: "barneyKe-<133><VALVE_ID_LAN><CT>" say "mai scrii ceva pe page ai ban"
06:39:43: (Jucator) KiRA: de ce ban? ca imi pare cineva suspect?
06:39:47: (Jucator) KiRA: reclamatie cine are?
06:40:15: "barneyKe-<133><VALVE_ID_LAN><CT>" say "ti-am scris in chineza ?"
06:40:22: "KiRA<84><STEAM_0:0:34761526><TERRORIST>" say "hai nu mai suferi k zau ma enervezi" (dead)
06:40:30: "KiRA<84><STEAM_0:0:34761526><TERRORIST>" say "al cui esti tu din congo cu fitele astea?"
06:40:47: ADMIN barneyKe-: gag KiRA for 5 minutes
06:40:46: ADMIN VODkA!: change map to de_dust2
06:50:07: (Jucator) KiRA: gagu mi l scoateti si mie sau ? k l am de pe la sfarsitu lu snow.
06:50:23: "barneyKe-<133><VALVE_ID_LAN><CT>" say "il ai pe 20 de min"
06:50:44: (Jucator) KiRA: bun, atunci ai reclamatie -
06:50:51: ADMIN barneyKe-: ban KiRA for 100 minutes

Serios acum... va treziti la 7 dimineata cu chef de cearta? foarte trist -
Daca ai realizat ca e admin de ce ai continuat sa il ataci? ati gresit amandoi, tu ti-ai servit pedeapsa... Barneyke mai calm ca ai deja un avertisment. Terminati cu telenovelele.

0 0

Back to top
AdV

[Mentally Stable]

(since 07-09-2013 09:39)

Votes: 4

Post Posted: 15-03-2011, 21:20:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Barneyke are dreptate...i.a spus sa taca si ea a inceput sa "sufere" cu el...In regulament la nr.7 zice :Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza ...sunt multi jucatori care incep cu replici gen kira si noi trebuie sa ii suportam pe toti ca daca ii sanctionam ne trezim cu reclamtie sau cum?? plus ca reclama aiurea ,si nu pt ca e admin ci pt simplu fapt ca nu avea coduri...Si in reclamatia de pe forum tot cu mistouri cum ca ii stalceste numele desi in titlu numele e scris corect!! 100 de min a avut timp sa se calmeze parerea mea..
0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

Post Posted: 15-03-2011, 21:35:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol la 7 dimineata?-))))))) omg -
Pai e de inteles decizia lui barn...cine nu ar vrea sa isi bea cafeua in liniste?-)

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
0 0

Back to top
Tigreus

[# UlTrAs AU% #]

(since 14-07-2011 19:38)

Votes: 5

Post Posted: 15-03-2011, 23:52:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gata!s-a rezolvat! a postat Sile (e owner), a luat decizia ca niciunul nu e de vina ( kira ban meritat pt injurii adresate adminului , in spetza "esti din congo?" ). nu mai fiti asa rautaciosi sa vedeti alti admini luand avertismente... (asta e adresata adminilor de pe war3).Bafta!

La munk, nu la intins mana!!! -
0 0

Back to top
KiRA24

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-03-2011, 01:35:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum sa mi zici sa tac daca ti reclam pe cineva? si ca mi dai ban? cum sa nu sufar cand un admin iti raspunde asa nu la ceva off-topic zis pe page , ci foarte game related. daca era un om cu capul pe umeri scria "n am nimic, joaca acolo" sau vorba lui avioane putea sa glumeasca gen "da ma, am cod".
deci nu l am deranjat cu nimic in timpul gagului si tot mi a dat ban. deci? nu e vina nimanui, nu? nu mi-a trebuit ban sa ma potolesc, n am avut nervi nicio secunda.

si o ultima chestie: daca se da gag pe 20 de minute pt ca reclami un om de 2 ori si nu i convine adminului asta, daca i spurcam toata familia si neamu ce mi facea?
si daca era alt admin in locul lui, sunt sigura ca il ducea capul la mai mult.
nu fiti absurzi.

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

Post Posted: 16-03-2011, 01:42:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KiRA24 wrote:
cum sa mi zici sa tac daca ti reclam pe cineva? si ca mi dai ban? cum sa nu sufar cand un admin iti raspunde asa nu la ceva off-topic zis pe page , ci foarte game related. daca era un om cu capul pe umeri scria "n am nimic, joaca acolo" sau vorba lui avioane putea sa glumeasca gen "da ma, am cod".
deci nu l am deranjat cu nimic in timpul gagului si tot mi a dat ban. deci? nu e vina nimanui, nu? nu mi-a trebuit ban sa ma potolesc, n am avut nervi nicio secunda.

si o ultima chestie: daca se da gag pe 20 de minute pt ca reclami un om de 2 ori si nu i convine adminului asta, daca i spurcam toata familia si neamu ce mi facea?
si daca era alt admin in locul lui, sunt sigura ca il ducea capul la mai mult.
nu fiti absurzi.

kira...calm ....gata nu te mai agita ...el a fost avertizat ...tu iti meriti banul scurt...repet ,oamenii, in general romanii au tendinta de a face din kkt o mare latrina de unitate militara:))...gata ti-a expirat banul....fii mai calma o viata ai..chiar preferi ca si la un amarat de un joc sa te stresezi asa mult!?....ma rog..close topic deja devine inutil:)...nu mai fa offtopic...ai replica sa imi dai ..da-mi pm atat mie cat si altora care ai ceva de spus legat de acest topic

I like to walk
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiLe, 16 March 2011 19:59

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 23-02-2025, 19:43:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x