User
Pass
2FA

Cerere Unban

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message370
Andreutza13

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-04-2011 18:02)

Votes: 2

Post Posted: 17-03-2011, 12:18:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:Andreutza
Adminului care a dat ban: (optional)GaGaVs Je!!
Ip-ul tau/SteamID:Rotabil
Data si Ora banului:17.02.2011 12:00
Motivul: "reclama"
-Mai am cv de adaugat - :
In acea zi am avut bind pe taste recunosc dar SamaDude mia dat kick cu o harta inainte ca sa imi scot bindul..miau zis mai multi player cum sa il scot [in consola unbindall...] si mi lam scos si nam mai iesit de pe sv...dupa 1 mapa intra GaGaVs Je!! si imi da ban pt ca am facut "reclama"...am intrat inapoi si lam intrebat daca are dovada sau daca cnv inafara de el a vazut la chat vreo reclama din partea mea...si el a inceput sa imi dea gag si de toate si apoi mia dat ban permanet:(-...si avea si motiv sa imi dea ban deoarece acu 2 zile inainte am injurat pe sv..este reclamatie si sa chinuit vreo 30 min sa imi dea ban..si iam zis ca nu poate si ca nare rost a zis:Da? nu pot? ok. mia dat destroy si ban 1000 min si am intrat inapoi si iam zis ca nua re rost si ia picat pata si ia venit ciuda la cap -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
GaGaVs Je !!

[GaGa 3>Freakz.]

Status: Offline
(since 29-05-2017 13:44)

Votes: 196

Post Posted: 17-03-2011, 13:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

destroy nici nu pot da. !
Ban ai luat pentru reclama: Dovada: http://img225.imageshack.us/i/reclamaq.png/ . Daca tiau zis playeri sa scoti bindu, de ce nu lai scos? aa te dai mare ca ai ip rutabil? lasa ca-ti arat eu tie ip rutabil, Scipio sper sa nu-i scoti banu.. si asa jigneste pe servar cam mult.

3.Reclama de orice tip este interzisa. acces interzis permanent.
Nu va mai iert, de acuma respectati regulamentu, nu eu vam pus sa intrati pe servarele acelea, si sa veniti aicia sa faceti reclama.. sa mai discutat chestia aceasta de 12312 de ori, bind bind bind si iara bind.
Multumita?

Respecta si vei fi RESPECTAT !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 06-08-2025, 02:07:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password