User
Pass
2FA

Reclamatie admin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1003
huge

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-06-2011 09:46)

Votes: 2

Post Posted: 31-03-2011, 00:55:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: cL*|RuLLeR|*cL
Abuz: destroy aiurea.
Dovada: Nu e nevoie, o sa puna el demo.
Argument (Optional): Mi-a facut un demo care sa reiasa cum ca eu folosesc silent aim. Bun. Am vazut si eu demo-ul, o sa-l postezi si aici, dar din ce am vazut eu in el, nu demonstrezi absolut nimic. Din contra, demonstrezi ca nu ai suficienti ani de cs ca sa realizezi daca un jucator foloseste silent-aim sau nu. Consider ca am primit destroy pe nedrept, dar acum ramane la decizia ownerului sau unui admin superior care decide asta.

huge.

LE:
Quote:
Nick: huge
Ip:92.80.39.73
Motiv:Silent Aim chiar dak nu se vad decat 2 killuri in demo-uri individul si-a dat seama ca ii fac demo si s-a ferit sa traga a stat mai mult ascuns. Dar daca va uitatzi cum trage in sus si da hs vetzi vedea aim-ul. Toti dupa server s-au plans de el si a reusit sa goleasca server-ul.
Dovezi:http://www.girlshare.ro/2035041.8
http://www.girlshare.ro/2035042.9

Din moment ce s-a plans stil si a sarit cu gura pe tine sa te uiti pe mine, bineinteles ca mi-am dat seama ca-mi faci demo, nu neg. Dar nu m-am ferit, ca nu am avut de ce sa ma feresc. De ce nu mi-ai facut demo si pe de_dust2_long cand aveam 40-50 cu 9? Atunci s-au plans ei, nu s-au plans pe fy_snow. Ai schimbat harta imediat, apoi ai facut un demo de 1 minut. De ce nu faci demo-uri mai mari ca sa iti dai seama clar?
Daca toti de pe server sunt slabi si intra unul bun si-i termina pe toti, ies toti si dau vina pe cod, nu?La asta nu te-ai gandit. Bine, noi toti ne credem buni, dar nu in adevaratul sens al cuvantului.

Astept doar decizia ownerului. Eu ti-am explicat, nu mai explic nimic. Chiar n-am chef de cearta la ora asta. Am vorbit foarte calm.

Last edited by huge on 31-03-2011, 01:12:43; edited 3 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
k1ckz0r

[Mentally Stable]

(since 07-03-2012 06:50)

Post Posted: 31-03-2011, 01:02:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu il cunosc de foarte mult timp si stiu cum joaca ... el joaca cs mai bn de 8 ani ... si nu am vazut niciodata sa aibe cod ... a avut si server ... joaca pe 100 de servere cu jucatori mult peste noi ...

0 0

Back to top
cL*|RuLLeR|*cL

[Mentally Stable]

(since 17-04-2011 17:07)

Post Posted: 31-03-2011, 01:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am spus tot ce am avut de spus la lista mea de codati si sunt suta la suta sigur ca am dreptate nu am vazut doar eu ci totzi playeri care erau pe server: Cld!, Stil, Thanathos, GhoZT, + mai multi, absolut toti s-au plans de el toti suntem prosti numa el e corect si joaca fara coduri.:-J baiatule ca tine am vazut 1000 dupa ce ca esti full de coade mai esti si tare in gura.
0 0

Back to top
xploader90

[Mentally Stable]

(since 31-03-2011 06:42)

Post Posted: 31-03-2011, 01:20:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cL*|RuLLeR|*cL are dreptate in privinta lui huge..huge e un mare codat am fost de fata cand era el ne omora de park avea 1 hit:) pur shi simplu nici nu apucam sa pun tinta p el k el ma shi omorase... dadea numai hs:)
0 0

Back to top
cL*|RuLLeR|*cL

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-03-2011, 01:25:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pana sa ii fac demo lu huge intra in ei si ii rupea numai prin hs, apoi cand ma apuc de demo statea omu nu mai in baza. oricum am postat 2 demo-uri.. si se vde clar cum stai in baza si te feresti de joc.
0 0

Back to top
huge

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-03-2011, 01:32:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cL*|RuLLeR|*cL wrote:
pana sa ii fac demo lu huge intra in ei si ii rupea numai prin hs, apoi cand ma apuc de demo statea omu nu mai in baza. oricum am postat 2 demo-uri.. si se vde clar cum stai in baza si te feresti de joc.

Daca voi aveti alte reguli, imi pare rau, nu am stiut. Eu stiu ca CT pazesc X si T bomba.

Da, am vazut ca ai postat 2 demo-uri, am vazut doar ala pe snow, l-am vazut si pe al doilea acum. Chiar nu inteleg ce ti se pare la demo asta, habar n-am.

# inca o chestie care m-a deranjat e ca ghozt vindea gogosi lui ruller gen: '' se lauda ca e prieten cu kickzor si ca il doare la basca '' .

Te rog eu frumos sa cauti in log cand am zis eu pe server vreodata ca sunt prieten cu kickzor si ca ma doare undeva. Daca gasesti in log asa ceva, eu ma las de cs.

Din al doilea video reiese ca va roade invidia rau de tot pe unii. Oare asa le faceti tuturor jucatorilor care joaca asa? Jucati fratilor mix-uri si vedeti acolo skill.

0 0

Back to top
cL*|RuLLeR|*cL

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-03-2011, 01:45:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posturi unite automat, 31-03-2011, 02:45:35

huge wrote:
cL*|RuLLeR|*cL wrote:

Daca voi aveti alte reguli, imi pare rau, nu am stiut. Eu stiu ca CT pazesc X si T bomba.

.

E free game.

0 0

Back to top
huge

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-03-2011, 01:50:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cL*|RuLLeR|*cL wrote:
GhoZt se referea ca te-a adus pe tine pe server si ca ai jucat codat la asta se referea si ca poti sa joci cum vrei tu codat/necodat fiindca ai prieten admin si nare cine ce sa itzi zica.

Pai de exemplu stil ma tot enerva ca sunt codat si nu stiu ce, pana cand m-am enervat si eu si am inceput sa ne jignim. kickz0r ne-a dat gag de 20 de minute la amandoi. Eu am stat cu gag-ul pana la schimbarea hartii, stil bineinteles ca a dat retry (chiar rog sa verifice) si incepea iar sa ma jigneasca(m-a facut bou, s.a.m.d). Nu m-a interesat, imi vedeam de jocul meu, pana cand ai aparut tu si stil fiind nervos pe mine a sarit la tine ''stai pe huge ca e codat rau''. Putin mai tarziu i-a venit prietenii ghots cld si cine mai e. Daca intru si eu cu prietenii pe server, nu imi iau apararea? Asa si cu stil.

Nu mai necesita reply. Daca ownerul sta sa citeasca reply-urile noastre va intelege cazul. Chiar il rog sa citeasca si sa se uite pe demo fara sa asculte la altii.

0 0

Back to top
Ic3

[Evil is the way!]

(since 23-08-2011 12:18)

Votes: 4

Post Posted: 31-03-2011, 09:08:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta mi se pare abuz de admin, abuz de putere. nu pare codat huge, aceleasi discutii au fost in trecut si cu avarr, si cu HELL, alex si chrys stiu despre ce vorbesc!

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 31-03-2011, 10:15:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da am vazut demo-urile, facute alandala si esuate din care reiese un singur lucru : Nu sunteti instare sa faceti un demo la momentul ideal si preferati sa va jucati.

Demo-uri in care nu reiese nici un fel de cod, cu atat mai mult silent. Cautati pe youtube si vedeti ce este acela silent aim + nu va mai dati cu parerea aiurea.

Iar tu ca admin nu trebuie sa te iei dupa personaje ca Gh0st care inca nu a ajuns la maturitatea de a face diferente intre skill si cod. Data viitoare cand mai intra pe server si face tam tam banatil 100 de minute pentru ca chatul adminilor nu este folosit pe post de messenger.

Dupa stil nici atat nu trebuia sa te iei e cu capul in nori si vorbeste aiurea.

Inca ceva, cu ocazia asta cititi regulamentul cu atentie pentru ca data viitoare o sa se lase cu warn.

Huge poti juca ! Daca ai ip routabil poti juca cu numele tau daca nu lasa un ip la discutii si ti`l va scoate un admin.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Chrys, 31 March 2011 08:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 07:28:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x