User
Pass
2FA

cerere unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message328
sandu941
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 31-03-2011 08:29)

Votes: 4

Post Posted: 31-03-2011, 09:50:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: toate
Account name: sandu941
IP: 92.114.114.24
GM responsabil: Nymphetamine
Realm: genesis
Motiv: spammer
Ceva ce doriti sa adaugati: Frate eu am vazut ca daca ai luat bann permanent trebuie sa donezi ca sa iei unbann dar .. eu am luat timp de 666 d nu permanent asha ca te rog sami dai unban - si eu consider ca e de ajuns un an bann pe IP !!!
Sa ma tragi pe mine, Shocker, la raspundere sau sa imi critici actiunile (ban permanent)

Sa joci cu orice tip de hack (ban 30 zile sau 60 daca e folosit in instante/battlegrounds/arene)

Sa faci un caracter cu nume vulgar/obscen/indecent sau sa adopti un astfel de limbaj, indiferent ca e adresat unui player sau nu si indiferent de canalul de chat (mute 10+ minute pana la ban permanent)

Sa aduci replici injurioase/persiflatoare la adresa serverului si a tot ce tine de el (rollbacks, restarts, scripts, site, forum, etc) (ban permanent)

Sa pretinzi ca esti gamemaster, sa ameninti cu mute/ban sau ca ai prieteni/rude gamemasteri care te vor favoriza in orice fel (ban permanent)

Sa eviti cenzura / filtrul de chat / sistemul de automute (mute 100-10000 minute)

Sa deschizi tickete pentru orice altceva decat probleme ingame (mute 100-1000 minute)

Sa faci char trade (mute/ban 1-7 zile)

Sa iti vinzi charurile/itemele/etc pe sume de bani (ban permanent)

Sa faci reclama la alte servere/comunitati (ban permanent)

Sa ceri unban daca ai ban permanent (doar prin donatie se pot scoate)

Sa abuzezi de bugurile serioase care te favorizeaza (spre exemplu: un spell/item care da instant kill, un chest care merge lootat la infinit, o actiune care modifica grav felul in care trebuie sa decurca un eveniment [gen urcarea bossului Sindragosa pe scari cand se putea]) (ban 3+ zile pana la permanent)

Sa faci arena farming (intri cu mai multe caractere de-ale tale sau doar dati join/leave) (ban 7-30 zile + iteme sterse)

Sa faci honor farming (omorandu-ti propriile caractere sau sa faci asta cu alt player de comun acord) (ban 7-30 zile + iteme sterse)

Sa folosesti bots de automove/autocast pentru a impiedica AFK-ul in battlegrounds (deserter 3 zile + iteme sterse)

Sa faci scam/fraieresti playerii prin trade-uri/mailuri (ban 1-7 zile sau chiar permanent)

Sa folosesti comanda .gmn pentru orice altceva decat reclamarea codatilor (mute 100-1000 minute)

Sa minti stafful (indiferent cat de mica sau mare e minciuna) (ban permanent)

Sa faci party cu playeri cu hack. Raporteaza-i si iesi din party/raid imediat (ban 3-30 zile)

Sa scrii colorat pe canalele publice (folosind addons, scripts, hacks, etc) (mute 100-10000 minute)
eu nu vad nicaieri bann de 666 d .....
Cu stima sandu941

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 31-03-2011, 10:02:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa ma tragi pe mine, Shocker, la raspundere sau sa imi critici actiunile (ban permanent)

vrei iar ban permanent?

vrei unban, donezi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 31 March 2011 08:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-08-2025, 05:15:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password