User
Pass
2FA

Unban Muffin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message566
eliphas

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-07-2016 15:33)

Votes: 6

Post Posted: 01-04-2011, 14:25:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Char Name: Muffin
Acc: smokesz
ip: nush ca nus la calcu lui ca e plecat din localitate 2 zile
GM responsabil: Myt
Realm: Evolution
Motiv: acuzatii nefondate/chartrade
De adaugat: in primul ran imi cer eu personal scuze ca repet un caz asa zis inchis, dar Muffin e nevinovat. Ashbringer a vrut sa se lase la un moment dat de pala presupun si l-a intrebat pe Muffin daca da warru pe pala...luzeru care a luat ban Muffin<==l-o postat pe luzer #2 care la urma lui a postat si el un episo de asa-zis chartrade petrecut acu vreo luna daca nu mai bine. Deci 1) acuzatia nu era deloc nefondata avand ca dovezi ssurile din celalalt post(cer scz ca nu am pus linku) si 2) Muffin nu e asa prost sa dea unul din cei mai gearuiti warriori tanci de la ally+ gear pvp imba cu bryntroale si dbw hc pe palacu lu ashbringer care e juma din charu lui muffin parerea mea.
Eu personal rog pe cei care cred ca muffin a luat ban degeaba sa posteze aici si daca va intrebati de ce postez eu aici..o fac pt muffin care nu mai poate contesta decizia luata pe motiv ca e plecat si ca a mai contestat-o ieri.
Freakz FTW si contemplati va rog la o decizie mai corecta(30d prea mult in my opinion)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
myt42xxx

[Ace of Spades]

Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 01-04-2011, 15:24:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La urmãtorul post de genul are ban permanent.

- Retired -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 01 April 2011 13:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-07-2025, 06:52:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password