User
Pass
2FA

/warn Gaby

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message256
GabriDumy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-01-2013 09:54)

Votes: 2

Post Posted: 16-01-2013, 19:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: GabyDumy
Nick-ul persoanei reclamate: nu este vorba despre o reclamatie adresata unui player este despre /warn
Poze: http://postimage.org/image/e46tcq60t/
Descriere incident:Deci am luat un al doilea warn si eu aveam warn 1 vedeti in poza si warnu asta al 2 nush cum lam luat pt ca eu azi nam intrat deloc pt ca am invatat la Romina si doar astaseara am intrat si am 2 ore facut azi pe srv doar de astaseara si warnul acela 1 stiu dece il am sa va explic:eram cu 3 ii ajutam sa fac mis ca sa nu mint eram si eu la mis pt ca aveam nev de bani si unu dintre ei nui mai stiu numele avea viata mica rau de tot si daca mai statea 10 sec murea sau nush daca statea 10 sec eu doar am zis,si nush cea facut el ca sa bagat in masina si lam omorit fara sa vreau si deasta am luat /warn 1 si /waran 2 sincer nu stiu ceam facut de lam luat

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

Status: Offline
(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 16-01-2013, 20:15:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

reclamatie aiurea!
Ai luat warn pe buna dreptate,nu ma intereseaza alte posturi!
Aici faci post cand reclami pe cineva,cu poze,dovezi

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 16 January 2013 18:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 08:50:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x