User
Pass
2FA

[3vs3][H][GENESIS] Holy Pala LF team.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message517
Boost

[BEST PLAYER EU]

Status: Offline
(since 08-03-2013 23:58)

Votes: 4

Post Posted: 17-04-2011, 12:41:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, cum zice si titlul postului sunt Holy Pala si caut echipa de 3s.

Armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Apres
Nu stiu daca gear-ul de armory o sa fie updatat pe cel de PVP pentru ca fac si PVE.
---- STATS ----
Resil : 1079
Sp : 2871
Hp : 29000
Mana : 22000

Experienta in joc :
a) Ma joc acest joc de 6 ani, si am inceput pe retail.Anul trecut m-am lasat de el si m-am reapucat acu 1 luna pe acest minunat server, seamana foarte mult cu retail-ul de aceea am descis sa ma reapuc de joc.

b) De asemenea am fost raid leader in 1 dintre cele mai bune guilde de pe serverul Sylvanas ( Nu prea este interesant ce am scris aici, dar face parte din experienta mea in wow si vreau sa o impartasesc pentru ca nu aveti de aface cu un Newbie ).

c) Cunosc foarte bine game mechanics si nu sunt un clicker, folosesc peste 40 de bind-uri.

Experienta in pvp:
a) In season 2 am avut gladiator rank pe 2 caractere ( warlock / shammy ) season 3 ( Druid ) , Season 4 ( Rogue ), Season 5 ( pala ) imi pare rau ca nu mai am screenshot-urile ca altfel le-as fi postat cu caracterele dar din pacate au fost vandute toate deoarece nu puteam refuza oferte de peste 400 de euro.

b) De asemenea m-am jucat toate clasele in arena mai putin " HUNTER / DK " pentru ca nu m-au pasionat niciodata, dar le cunosc foarte bine si stiu foarte bine cum functioneaza game mechanics in arena cu oricare clasa din acest joc.

Setup-urile de care sunt interesat
In principiu sunt interesat sa joc 3v3 cu playeri experimentati care stiu foarte bine game mechanics si care pot veni mereu cu idei noi impotriva anticombo-urilor noastre.

- Spellcleave / Beastcleave / TSG - De aceste 3 setup-uri sunt cel mai interesat in special BEASTCLEAVE pentru ca este setup-u cu care am luat gladiator in season 5.

Altele :
Boomkin / Hunter / Pala
Lock / Shammy / Pala
Sp / Rogue / Pala
Fdruid / Rogue / Pala

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Prapadila

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-09-2012 18:52)

Votes: 8

Post Posted: 19-04-2011, 13:19:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Beastcleave in season 5 ... glad title cu compu ala
Lemme tell ya smth. Season 5 era atunci cand beastcleaveul dak il bateai mergeai la wow tournament (asta doar daca beastcleaveu pe care lai batut chiar habar navea)
IN 3.1 bestial wrath dura 18 secunde (cu 8 secunde mai mult)
IN 3.1 lupii erau pe 2 minute cd (3 minute acum)
IN 3.1 earthbind totem dadea un fel de AURA care te facea IMUN LA SLOW/SNARE (acum doar removez slow efectz la fiecare tick)
Resilience got a huge buff since 3.1

Sincer nu ma intereseaza de glat titlez nush ce da oricum gg pt el. Poate daca gasim un BM hunter bun facem -
cya

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-02-2025, 14:10:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password