User
Pass
2FA

[rezolvat]Un mic referat !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message281
ShQ

[Creep]

Status: Offline
(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 24-01-2012, 19:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Twister , in primul rand nu mai face referire la oameni care nu ii cunosti ca sunt copii de curiozitate cati ani ai ??? La tine totul se rezuma la plecati pe alte servere ??? Sau toti suntem copii in fata ta ? eu am 26 de ani .... nu cred ca ma poti face tu copil , am 2 facultati terminate , iar tu,esti in ea probabil .... in prima .... Te rog frumos NUMAI incerca sa o dai cum doresti tu ca sa-ti fie tie bine , nimeni nu a facut atat haz de necaz pt un admin ...PLAYERII ISI SPUN NEMULTUMURILE , iar tu nu ai habar sa le asculti .... sau nu te intereseaza
Eu inteleg ca esti Owner aici , nu Te-am facut sub nicio forma INCOMPETENT PE OCOLITE CUM SPUI Tu , mai pune mana pe DEX sa citesti sensurile cuvintelor ... Si analizeaza frazele corespunzator ... nu la mai interpreta tu cum doresti ca dupa sa ii induci pe altii in eroare prin ce afirmi.... ( la tine totul se rezuma la topic closed dupa cum observ ) daca te-ai saturat de noi cei care suntem la inceput in aceasta comunitate ... spune simplu .
Sustin vehement ce am spus in posturile in legatura cu Ibone . Nu te-a jignit nimeni , am batut in cativa admini care nu-si fac treaba sub nicio forma ... daca nu te intereseaza spune omule ca nu vrei sa cooperezi si ca esti ca cei de la politie sau sri .... TOTUL ESTE INTERPRETABIL LA EI ...

Sa nu imi spui ca sunt mii de oameni cu 10 facultati ... le-am facut pt magistratura ... asta ca sa nu iti dau dreptul la replica .( pshihologie si drept) . Daca mai copilarim umpic asta nu inseamna ca suntem retardati si nu vedem comportamentul zeflemist al tau cu care ne tratezi ...
Ma Jignesti rau spunand ca te-am facut PE OCOLITE INCOMPETENT (SAU PE ALTI ADMINI INCOMPETENTI), nu am dat replica ca numai are rost sa iti spun ca se observa muca facuta in echipa voastra si ce faceti este OK ... dar ai unele iesiri complet deplasate ...

Pt cei care nu stiu discutia anterioara sa analizeze comportamentul unui owner care ne da noua lectii
Prietene drag , crede-ma ca daca imi erati indiferenti numai imi bateam capul atat ... Ceea ce este la tine ... probabil suferinta varstei ... intre 19 si 24 de ani ... cam in varsta asta bati dupa parerea mea !!! Daca ai mai mult , te-ai saturat sa dai mii si mii de explicatii si esti cu nervii la pamant ...

http://forum.wow-freakz.com/rezolvat-Ibone-prietenul-adminilor-t130004.html

NU AM COMENTAT DELOC PT CA NUMAI SUNT ADMIN .... sa nu interpretezi si asta cumva ! V-am pupat si va doresc multa sanatate !!! " UNEORI TREBUIE SA PUI PERSOANA PE PRIMUL LOC, NU DOAR FAPTELE SALE " autor: Octavian Paler

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 24-01-2012, 20:33:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu reusesc sa ma abtin , sunt intr-adevar depasit de evolutia cs-ului , dar poate cand ma jucam cs su Shq multi dintre voi erati pe "teava pustii" . In sfarsit , cu toate ca poate o sa fiu judecat sau nu gresit, banat , deletxp etc..., ma afecteaza foarte putin , din contra mi-ati face un bine sa nu imi mai pierd timpul pe aici .
Tind sa iti raspund sincer domnul Twister si il sustin pe Shq cu posturile , demonstratiile si lista lui de codati , este un om in care am incredere si pe care il cunosc personal . Draga twister , sunt dezamagit de superficialitatea ta, nu trebuie sa te simti jignit sau considerat incompetent , asa cum am observat ca ai raspuns la ceea ce a scris Shq , dar sunt mai mare ca tine ca varsta si nu ca grad aici , sunt convins de asta pt ca asa cum ai raspuns tu " o sa ma uit pe demo in pauza de publicitate , acum ma uit la desene animate" ... hmmm . Crede-ma aveam alta impresie despre tine , credeam ca ai nevoie de oameni care sa iti sustina comunitatea si care sa vina cu pareri si idei noi , poate multi chiar au experienta , dar vad ca dai cu piciorul usor la oameni valorosi , iar dupa cum se vede chiar nu ai nevoie de noi .
Intelege ca mai suntem si noi pe aici , si fara noi astia jucatorii nu ati avea activitate voi "cei mari" . Chiar daca pe zi ce trece intra pe server 5-6 jucatori noi , nu ne arunca pe alte servere .

Asta am avut de spus , multumesc...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 25-01-2012, 16:50:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunteti niste copii care va dati maturi si scrieti pe forum ca aveti 26 de ani ,dar nu stiti sa faceti niste posturi.
E dreptul meu sa ma indoiesc de anumite lucruri.
Uite aici hal de postare http://forum.wow-freakz.com/Parere-Demo-Cerere-Ban-t130141.html si uite cum ar trebui sa arate un post calumea:
http://forum.wow-freakz.com/Model-cerere-ban-parere-demo-t107479.html
Asta demonstreaza cat de matur esti si ce gandire ai.
Voi credeti ca toate topicurile sunt jucaria voastra? De ce credeti ca sunt puse modele?
Ce ar fi sa luati voi un warn?Ca sa invatati sa postati cum trebuie si unde trebuie geniilor.
Va avertizez, daca nu aveti chef sa respectati pe nimeni si pe nimic ca va sterg nickurile rezervate ,xpu si luati amandoi banip.
E clar ? Nu o sa mai repet nimic.Dovada clara ca stim cum sa ne facem treaba este serverul war4 care a evoluat foarte bine.
Si nu ..nu avem nevoie de astfel de oameni in comunitate care nu inteleg niste lucruri de baza.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 25 January 2012 14:58

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 18-08-2025, 13:22:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password