User
Pass
2FA

Arderea grasimii abdominale +10rep

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message1202
Luc1aNNN95

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-02-2015 18:46)

Votes: 2

Post Posted: 28-12-2014, 19:09:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum am mai spus, am 1,83 si 74 kg.
Vreau sa stiu cum pot sa ard grasimea abdominala. Pana in vara mi-am propus sa nu-mi mai fie rusine ca sunt slab si sa stau cu tricoul pe mine, vreau sa ma simt liber, sa am un abdomen cat de cat ok -.
La sala fac abdomene cu discul(ori de 11kg, 15, sau 20 kg) plus inca cateva exercitii si streching.
Acasa, in zilele in care nu merg la sala(spre exemplu saptamanile astea sala a fost inchisa) fac astea :
https://youtube.com/watch?v=vyv1k5BHl18:

https://youtube.com/watch?v=2Txf_NxinWE:

+ ca in zilele astea in voi comanda o carte scrisa de Lazar Angelov.
Am o alimentatie cat de cat echilibrata, nu mananc pe fuga, am renuntat la mancarile grase(MC, KFC si toate porcariile din fast-food, rar mai mananc ceva de acolo pe fuga) + sucuri beau rar : Aloe Vera, Pepsi, etc.
As vrea sa strec la o dieta, sa renunt de tot la grasimi si la sucuri. Ce ziceti de aceasta dieta(am luat-o de pe un site) :

Micul dejun
Banana smoothie (banane, iaurt degresat cu aroma de vanilie, concentrat de suc de portocale, lapte degresat, o cupa de proteina din zer)

gustare
30 de grame de migdale
120 de grame de pepene galben

Pranz
Ton cald cu grau si briosa englezeasca (telina tocata, ceapa, mozzarella, branza de vaci, ton, maioneza vegetala, suc de lamaie)

gustare
3 felii de friptura de vita
O portocala mare

Cina
Pulpa de curcan in crusta de chili (carne de curcan, rosii cubulete, fasole neagra, porumb dulce, seminte de in macinate, orez)

gustare
Budinca de ciocolata (lapte degresat, inghetata de vanilie, jeleu fara zahar, budinca instant cu amestec de ciocolata)
.

Cand stau incordat se vede foarte bine, precizez ca stau incordat in majoritatea timpului. Cand nu stau, nu se vede cat de cat.
Vreau sfaturi, ofer reputatie.
In cat timp ziceti ca pot ajunge la rezultatul dorit ?

Cumpar licente de CS 1.6
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
TaraLuiPapuraVoda

[Mentally Stable]

(since 27-08-2019 16:26)

Votes: 47

Post Posted: 04-01-2015, 11:20:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel mai mare ajutor pt patratele este alergatul , oti oamenii au abdomen insa problema este ca acesta e acoperit de un strat de grasime iar patratelele nu se vad. Cand tragi de fiare la sala te ajuta sa dai din grasime jos dar f putin , abia arzi vreo 300 de calorii. Cel mai bine dupa ce iti termini antrenamentul alergi pe banda 45 de minute

Iar cu abdomenul ca sa dezvolti muschii cel mai important e sa faci din zi in zi mai multe repetari/exercitii adica daca o zi ai facut 100 de abdomene maine sa faci 110 si tot asa ca daca o sa faci mereu aceleasi exercitii in acelasi nr o sa stachezi

Sunt considerat nebun, afemeiat, stricat, drog*t,
Pro*t, mincinos, genial, mã c*c!...
Sunt toate la un loc, sunt cum vreau sau vrei,
Sunt un parv*nit de la periferie…
Un puºcãriaº la*agiu, închis afarã… ªtiu…
B*þiv incult cu pregãtire în club,
0 0

Back to top
PsychoLove

[Silence In The Snow]

(since 05-01-2024 17:19)

Votes: 480

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-01-2015, 16:46:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

În cât timp vei reuși depinde de corpul tãu.
Nu știu cât de reușitã este dieta aceea, dar știu cã este dovedit cã dimineața poți mânca orice, fãrã sã te îngrași, aceasta trebuind sã fie cea mai consistentã masã. Și mai era regula: sã nu mãnânci dupã ora 18:00. Partea cu fãrã grãsimi si sucuri este foarte bunã.
Acum, dacã tu vrei sã încerci dieta respectivã în mod special, este alegerea ta. De asemenea, este un lucru bun faptul cã faci sport. Și ai grijã cu programul de somn, și asta poate influența sãnãtatea corpului.
Spor la muncã și.. așteptãm rezultatele! -

Dreams.. That's all we have.

0 0

Back to top
alexandrub

[fanu]

(since 06-10-2017 09:22)

Votes: 763

Post Posted: 18-01-2015, 16:51:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alergatul e baza pentru a arde grasimi. acum daca mergi la sala si tragi de fiare facand o pauza scurta intre exercitii sau faci crossfit, arzi de asemenea multe calorii. iar abdomenul se dezvolta in timp, de asemenea iti trebuie si o alimentatie corespunzatoare pentru a avea ' six pack '

REP GRATIS!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  

The time now is 04-12-2024, 03:03:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x