User
Pass
2FA

Arena Seasons. Brutal Gladiator 25 June -> 6 August
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Old Events
Author Message26487
Bugghy

[The Pedobear]

Status: Offline
(since 22-11-2019 18:38)

Votes: 26

Post Posted: 26-06-2012, 21:10:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tianna wrote:
@Buggy, tu joci pe freakz?

/facepalm
nu, joc pe blizz si am gresit forumu'....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Glitch

[Mentally Stable]

(since 02-08-2018 19:49)

Votes: 10

Post Posted: 26-06-2012, 21:21:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tianna wrote:
Eu cu scor 20-6 am 2100 rating.
@Glitch nu inteleg de ce te agiti atat, nu ti-a furat tie titlu dracu.
@Buggy, tu joci pe freakz?

Chiar trebuie sa stau sa va desenez cum functioneaza sistemul de mmr pe freakz sau doar sunteti prosti intr-un mod intentionat?
De ce ma agit?
Deci sa inteleg ca trebuie sa ma "agit" doar daca imi lua titlul nu?Altfel sa nu fac nimic , sa ii las asa pe exploiteri ca pe mine nu m-au deranjat cu nimic.
Asta e logica cu care gandesti tu? Pai atunci normal ca Azwraithz isi permite sa faca ce face , pentru ca nimeni nu il opreste pentru ca "nu mi-a furat mie nimic"

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 26-06-2012, 21:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Glitch wrote:

Si inca ceva Zohl : "Nu sunt maestru in d'alde pevepelui." atunci ce cauti hostand un event pvp si modificand regulile cum vrei tu?

Vrei sa ma opresc? Tot tu o sa plangi dupaia BA NU FACE NIMENI EVENTS.

Puteam la fel de bine sa nu fac nimic, sa nu faca nimeni nimic, stateai cu ratingu care il ai la 3v3 si stateai cu palma zilnic in loc sa dai un join la 3v3. Ca iti mai dau eu un reward e un +, si vii si plangi aici ca FAVORIZARI CA ZOHL NU E DREPT CA CAT DE BUN SUNT EU.

Erai bun, luai rank 1. Nu ma mai intereseaza ce ai de zis.

0 0

Back to top
Glitch

[Mentally Stable]

(since 02-08-2018 19:49)

Votes: 10

Post Posted: 26-06-2012, 21:34:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram bun , am luat rank1.
Imi place cum ai ignorat tot ce am scris pana acum si ai selectat doar ce te-a interesat ca sa pari ofuscat ca muncesti degeaba si ca nimeni nu apreciaza.

0 0

Back to top
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 27-06-2012, 10:56:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bugghy wrote:
Turbokill1337 wrote:
sa se inchida 2v2 si atunci o sa dea lumea 3v3, lumea inca nu realizeaza ca 2v2 e cel mai prost bracket ca balance si nici macar nu e asa distractiv ca 3v3.

nu stiu daca sa-ti spun ce tampenie mare ai scris sau sa-ti dau o palma si sa te trimit in toate gaurile posibile.

cum naiba sa spui ca 2s ii cel mai "prost bracket ca balance"?....deci 3s unde ii plin de fury+feral sau feral+retry nu-i unbalanced deloc?

daca n-ai inteles de la el pot sa-ti spun si eu si orice player care se joaca jocul asta de atata timp si face diferenta dintre 2v2 si 3v3.

2v2 e shit bracket - jucatorii de pe freakz erau de cel putin 2 ori mai buni daca dadeau join la 3v3 jumate cat se da acum la 2v2

0 0

Back to top
Zalinda

[Mentally Stable]

(since 15-08-2012 22:03)

Votes: 4

Post Posted: 27-06-2012, 12:03:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mahiko wrote:
Bugghy wrote:
Turbokill1337 wrote:
sa se inchida 2v2 si atunci o sa dea lumea 3v3, lumea inca nu realizeaza ca 2v2 e cel mai prost bracket ca balance si nici macar nu e asa distractiv ca 3v3.

nu stiu daca sa-ti spun ce tampenie mare ai scris sau sa-ti dau o palma si sa te trimit in toate gaurile posibile.

cum naiba sa spui ca 2s ii cel mai "prost bracket ca balance"?....deci 3s unde ii plin de fury+feral sau feral+retry nu-i unbalanced deloc?

daca n-ai inteles de la el pot sa-ti spun si eu si orice player care se joaca jocul asta de atata timp si face diferenta dintre 2v2 si 3v3.

2v2 e shit bracket - jucatorii de pe freakz erau de cel putin 2 ori mai buni daca dadeau join la 3v3 jumate cat se da acum la 2v2

2v2 e shit bracket...De ce? Bun, la 2v2 mai nou, hunter+feral=rupere.
si la 3v3, hunter+feral+random healer=rupere (cu putin cc, evident)
Concluzia? 2v2 & 3v3 sunt shit brackets.
3v3 pe Freakz e muult in urma. Dovada cea mai concludenta fiind ca, sunt 2-3 teamuri care se bat la rank 1, una dintre ele fiind momentan superioara, datorita grouding totem+ runele de la DK( nu, nu sunt hater, dar...sunt enervante bugurile acelea), si restul team-urilor se zbat in mediocritate.

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 27-06-2012, 12:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zalinda wrote:
Mahiko wrote:
Bugghy wrote:
Turbokill1337 wrote:

2v2 e shit bracket...De ce? Bun, la 2v2 mai nou, hunter+feral=rupere.
si la 3v3, hunter+feral+random healer=rupere (cu putin cc, evident)
Concluzia? 2v2 & 3v3 sunt shit brackets.
3v3 pe Freakz e muult in urma. Dovada cea mai concludenta fiind ca, sunt 2-3 teamuri care se bat la rank 1, una dintre ele fiind momentan superioara, datorita grouding totem+ runele de la DK( nu, nu sunt hater, dar...sunt enervante bugurile acelea), si restul team-urilor se zbat in mediocritate.

Ce prostii iti debiteaza mintea . Un Shatter play bate lejer jungle cleave-ul asta ca sa sti si tu

0 0

Back to top
Zalinda

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-06-2012, 13:03:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca stie juca jungle cleave-ul, nu e chiar asa usor pentru shatter play. Ti-am raspuns doar asa, sa vad "ce prostii iti mai debiteaza mintea".

Salut.

0 0

Back to top
Alexxes

[Anonymous]

(since 07-07-2015 06:36)

Votes: 9

Post Posted: 27-06-2012, 13:45:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai ce de hateri pe aici... intr-un fel glitch are dreptate... omu da farm la 3s cu zilele si poc apare unul intr-un team, arde 15 win's si ia rank one. Pe viitor poate fi pusa o regula pt. astfel de lucruri.
0 0

Back to top
Durs
[Banned user]

Banned

(since 09-04-2018 09:53)

Votes: 20

Post Posted: 27-06-2012, 14:42:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt deacord cu observatia lui Glitch cu privire la Titlul dat lui Azzwraith... Nu conteaza ca e best nab / pro pe server, daca ai facut personalul la o diferenta maxima de 150 fata de cel mai mare personal din team, iei titlul,daca nu, bafta.

Zon'ozz banned our healers

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 27-06-2012, 21:50:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohl,cand intrii preferabil,poti da .unlearn la titlu & mount,pentru ca nu e frumos sa planga toti playerii ca ''sufera azwraith de titlu'' ca da,daca ajungeam sa sufar de un titlu pe un private srv cum o fac insectele de mai sus (cu 2k ratingu lor) e clara treaba;

Am postat sa va vad ca va simtiti bine intrun final ca primesc unlearn,sa puteti dormii linistiti la noapte si desigur,sa puteti suferii cu titluri luate la 1.9k respectiv 2k rating;
Parerea mea sincera? sa primeasca titlurile in continuare,toti astia de zic pe forum ca ''merita si ca au muncit pentru el'' muncind pentru ei insemnand ceva gen ~~zbatut la 2k rating cu 50 looses pe un server unde se face mai mult pve~~

Pentru,aberantii care o ardeau cu ''prietenii la gm si etc'',nu insectelor, lu zohl daca i-am dat maxim 3 pm's cu exploits pe forum au fost multe,v-ati gasit ce aberatii sa mai scoateti pe gura;

Aia de o tot ardeau cu personalu si etc:
Astia de au facut asta,absolut toti care au facut asta au fost playerii care pana si pe LK(cand se putea face un rating la 3v3 pe server) ei nu l-au putut face,acum cu cataclysmu unde ori profiti de un bug,ori incepi arena activand trinketele(ca robotii) ori joci un combo op,poti face rating,si ei pana la urma nici pe ala nu l-au putut face.
Astia de sufera cu gladiator title in momentu de fata,daca v-ati gasit sa suferiti(nu ma refer la toti,se stiu ei care) cu un titlu luat la un rating de 2k e foarte trista povestea;
Pe LK aici pe server,am fost aproximativ 10 playeri care am trecut de 2400 la 3v3(si vad ca nu a mai suferit niciunu dintre noi pe cauza asta),pe cand astia de au prins lk si sufera acum pe forum ca au titluri & shits nu puteau trece de 2.2k(unde 2.2k se facea in furious gear);

Ziceti de zohl ca nu stie sa organizeze eventu? Da de ce nu va implicati voi (baietii de 2k rating la 3v3) ,care nah...neavand cu ce sa sufere de acolo sufera de ratingu de 2v2 unde cu 3 binds pe bara faci 2.7k(aici pe server desigur,unde sa ajuns la 2v2 sa fie ratingu mai mare decat cel existent pe blizz) sa il ajutati pe zohl sa faca?ca asa stiti sa va plangeti aici ca nu stie sa organizeze si alte rahaturi
Pe wotlk au existat aici o serie de playeri care au stiut cum sta treaba,acum pe cataclysm,apar toti eroii cu 3 binds ce fac rating si vin sa sufere;

Spor in continuare and btw,laudati-va cu titlurile luate la 2k rating(ca daca erati in stare de mai mult,puteati face si atunci sa va laudati,desii nu prea e cazu pe un server unde se face majoritatea pve); Daca pe serveru asta unde se face atata pve n-ati fost in stare sa faceti un rating,nu va mai faceti pretentii in alta parte;
Rise above hate^

0 0

Back to top
whisperica

[Oltean sh3F]

(since 09-11-2016 17:59)

Votes: 15

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-06-2012, 15:42:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Highest 3 man personal rating 1,762 .

enough said.. asta cu triple dps ca ***.

http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Glàdjkrival/advanced

nu mai suferii de rating pe private. cand iti cauti parteneri pe retail ce le zici? " am facut 2400 pe freakz sunt sh3F"..

revening la topic. conform sistemului mmr de pe freakz, diferenta dintre ratingul tau si cel al colegilor tai din team. era mai mare de 150...deci nu te incadrai in regulile puse de zohl. simple as that . ce conteaza ce rating ai fi avut pe retail? titlurile se dau pe fapte concrete nu pe chestii ipotetice

Crescut pe stadion, pe umerii lu tata
Strãzile erau pustii când juca Universitatea
Înebuneau salcâmii, tre sã-nþelegi
Cã nimic altceva nu mai conta în zi de meci
0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 28-06-2012, 16:06:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

whisperica wrote:
Highest 3 man personal rating 1,762 .

enough said.. asta cu triple dps ca ***.

http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Glàdjkrival/advanced

nu mai suferii de rating pe private. cand iti cauti parteneri pe retail ce le zici? " am facut 2400 pe freakz sunt sh3F"..

revening la topic. conform sistemului mmr de pe freakz, diferenta dintre ratingul tau si cel al colegilor tai din team. era mai mare de 150...deci nu te incadrai in regulile puse de zohl. simple as that . ce conteaza ce rating ai fi avut pe retail? titlurile se dau pe fapte concrete nu pe chestii ipotetice

Ah sorry,pvp godmode ce esti tu(Highest 3 man personal rating 1,500,Highest 2 man personal rating 1,650)
http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Whispersz/statistic#21:152 incearca sa mai continui cu pve-u si achiv points( ca vad ca ai vreo 8k) si vii aici pe forum,in peste 4 topics ai comentat despre playeri,si din pacate tu o arzi pe pve si achivs,numai incerca sa te bagi in seama pe forum sau sa cauti atentie/sa pari interesant ca esti vreun zeu al wowului ca nu prea are rost 2besrs;Chiar ma asteptam sa imi tina unu ca tine evidenta,nu cumva ti-ai salvat si armory si dai f5 in fiecare zi sperand sa vezi daca am mai crescut vreun rating?
Ah,daca in urmatorul tau reply lacrimogen o sa incerci sa imi spui de scorul la 2s(din pacate e facut cand aveam full ruthless apoi continuat cu maxim 2 cataclysmic pe noi,da nu asta e problema ca o sa vii cu vechea poveste ''cu combou ala sa faci looses ,imposibil'')
In legatura cu ratingu la 3s(facut cu triple dps? poftim cum dai dovada de mentalitatea unui frustrat,ratingu ala a fost facut cu phd,fara skype & shits am jucat de plictiseala mai exact; nu ma trage tu pe mine la raspundere ca nu am ajuns in stadiu ala in care sa ma caracterizeze unu cu 5832582 achiv pcts si care face pve all day),pai ma baiete te-ai uitat de curiozitate cat am jucat eu pe charu ala?(ala e doar 1 din cei 3 hunteri pe care joc si in momentu de fata e charul cel mai inactiv,imi pare rau sa te informez;)mai exact;ia intereseaza-te de cate ori pe luna intru eu pe stormscale,daca depasesc numaru de degetele de la o mana inseamna ca tu nu esti o insecta ce se baga peste tot si sufera pe forum cu afirmatii scoase asa din capu lui,dar din pacate esti ce am zis mai sus,soz 4 the story brah;Incearca sa suferi in alta parte,sau la alta persoana ca dupa cum observi in cazu de fata nu prea iti merge;(; Nu conteaza ca iau warn sau nu,dar prea multi tolereaza frustratu asta pe forum.Succes la achivs si pve bosses,sa ne mai scrii din cand in cand cu ce achivs ai mai facut:*

0 0

Back to top
Zalinda

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-06-2012, 16:50:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

whisperica wrote:

La partea asta nu ai raspuns, @Azwraithz.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 30-06-2012, 08:33:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Updated first post with new rule.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 12 August 2012 20:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Old Events  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 09-11-2024, 20:36:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x