User
Pass
2FA

Arena Seasons. Brutal Gladiator 25 June -> 6 August
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Old Events
Author Message26486
SINNERDAKING

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-09-2020 00:17)

Votes: 5

Post Posted: 16-07-2012, 16:59:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci asta e bataie de joc, pe Evolution stam 3 ore in q in fiecare zii sa facem 2 arene. Rank 1-2-3 dupa 1 meci pierdut nu mai dau join, altii care sunt sub ei nici nu mai zic, ce rost are sa mai jucam ? Toti randomii o sa isi i`a titlu de brutal/gladiator ,e inadmisibil ce se intampla, un dodge INFECT ca asta nu am mai vazut nimeni nu isi da interesu, sunt 2 arene pe zii. pur si simplu 3vs3 pe evolution e la PAMANT e pur si simplu bagat degeaba sezonu' in 3 zile de q cate 3 ore, am facut 11 meciuri . Ne lasam dreq de joc.

IS JAMAICAAAAA
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 16-07-2012, 17:26:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si ce vrei sa-ti fac eu? Sa-mi iau caracter sa dau join?
0 0

Back to top
Amore

[Creep]

(since 31-07-2015 03:29)

Votes: 16

Post Posted: 16-07-2012, 17:30:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de ce nu se inchide 2v2u timp de 2-3 saptamani?
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 16-07-2012, 17:34:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru ca a trecut de 89'.
0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

(since 11-07-2021 15:46)

Votes: 63

Post Posted: 16-07-2012, 17:37:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ar trebui sa fie o regula pe forum gen arenajunkies, nu ai 2.4k+ la 3v3 nu ai dreptul sa dai replyuri, nu ca ar fi de suferit dar cam orice clicker aici discuta pvp pe cand ei nu au pasit in viata la lor la 3v3 macar sa vada cum e anturajul, mai nou, ne plangem la administratie ca comunitatea este zombificata si nu vor sa joace 3v3 ca combo, ca 1-2 teamuri bune balh blah nustiu ce, mai pe scurt nu aveti habar, nici nu vreau sa intru in detalii, doar asa o generalizare.

drthbe5rt6jertjerthergvtbbreterr55byrtbyrt
0 0

Back to top
NellyRLD
[Banned user]

Banned

(since 01-09-2012 21:39)

Votes: 10

Post Posted: 16-07-2012, 18:13:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cum o fi la tine "Locaþie: [Moldova, Republic of] Moldova, Republic of", dar la noi e democratie si toti sunt egali si au dreptul la afirmare, asa ca nu poti tu sa vii cu o propunere din asta ca sa nu aiba voie sa dea reply ca nu are rating + de asta serveru nu e server pvp, deci nici nu intra in discutie.

0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 16-07-2012, 18:23:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sinner tu zici ca nu prinzi meciuri dar eu am facut 100 meciuri intr-o saptamana :\ explica tu asta.+ ca azi e prima oara cand te`am vazut sa spamezi pe global sezonul asta cu join 3s si noi nu aveam 1 om sa dam join Sigh.

0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

Post Posted: 16-07-2012, 18:29:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NellyRLD wrote:
Nu stiu cum o fi la tine "Locaþie: [Moldova, Republic of] Moldova, Republic of", dar la noi e democratie si toti sunt egali si au dreptul la afirmare, asa ca nu poti tu sa vii cu o propunere din asta ca sa nu aiba voie sa dea reply ca nu are rating + de asta serveru nu e server pvp, deci nici nu intra in discutie.

Toti au dreptul la opinie atata timp cat nu impun ei conditii neavand habar despre cum sta treaba la capitolul PVP si vad ca iti permiti sa te iei iar de moldova de parca ar avea vrea treaba aici, vad ca esti rasist mare, poat treci prin vizita pe aici sa te educ putin, vad ca iti permiti din ce in ce mai mult, prima data ai facut 4 ban requests ca as fi facut eu wintrade, alta data ti-ai permis sa ma injuri de natie si ca player, dupa care ti-ai luat mute si inca te mai doare fundu, eu zic sa te calmezi ca explodezi ca o rosie in fata monitorului si sa te abtii sa imi dai replyuri.

0 0

Back to top
Paul !?

[Maniac]

(since 31-03-2020 22:01)

Votes: 49

Post Posted: 16-07-2012, 18:49:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Turbokill1337 wrote:
NellyRLD wrote:

Toti au dreptul la opinie atata timp cat nu impun ei conditii neavand habar despre cum sta treaba la capitolul PVP si vad ca iti permiti sa te iei iar de moldova de parca ar avea vrea treaba aici, vad ca esti rasist mare, poat treci prin vizita pe aici sa te educ putin, vad ca iti permiti din ce in ce mai mult, prima data ai facut 4 ban requests ca as fi facut eu wintrade, alta data ti-ai permis sa ma injuri de natie si ca player, dupa care ti-ai luat mute si inca te mai doare fundu, eu zic sa te calmezi ca explodezi ca o rosie in fata monitorului si sa te abtii sa imi dai replyuri.

Au venit moldovenii baaaa vor si astia autonomie ca maghiarii acuma !! asta inseamna democratie !!

0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

Post Posted: 16-07-2012, 19:29:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paul !? wrote:
Turbokill1337 wrote:
NellyRLD wrote:

Au venit moldovenii baaaa vor si astia autonomie ca maghiarii acuma !! asta inseamna democratie !!

Moldova e independenta inca din 91 de cand s-a destramat U.R.S.S, dar ce sa stie unu ca tine care vine din orasu' plin de jeg.

O.T sper ca sezonu urmator sa fie mai activ @3v3

0 0

Back to top
Trezzahn

[Mentally Stable]

(since 23-09-2013 14:46)

Votes: 2

Post Posted: 16-07-2012, 19:39:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baieti am si eu o intrebare de ce naiba veniti pe forum si suferiti gen:
-O pe evolution este o bataie de joc nu se da join la 3v3 vai
-Ca e lag si nu merge bine si alte aberatii
Ziceti mersi ca aveti unde sa jucati free inloc sa dati bani pentru un joc si faza cu eventurile este chiar foarte buna.Aveti ocazia sa va luati titlurile gratis inloc sa donati ca nabi pentru ele,asa ca mai taceti naibi si multumitii lui zohl ca isi bate capu pentru ca putea foarte bine sa nu faca nimic si dupa tot voi cu gura mare zohl cand face event gladiator/brutal etc.

0 0

Back to top
SINNERDAKING

[Mentally Stable]

(since 01-09-2020 00:17)

Votes: 5

Post Posted: 16-07-2012, 22:00:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Toti au dreptul la opinie atata timp cat nu impun ei conditii

Te rog mai citeste odata ce am scris si vezi daca am IMPUS eu ceva . Apropu postu' e facut la nervi no offense

Quote:
Ar trebui sa fie o regula pe forum gen arenajunkies, nu ai 2.4k+ la 3v3 nu ai dreptul sa dai replyuri

De acuma nu mai postez, ce dreq .Tu zici sa nu IMPUNEM conditii, si tu vii cu regula de arenajunkies wtf?!Te contrazici singur... @ turbokill

Quote:
Sinner tu zici ca nu prinzi meciuri dar eu am facut 100 meciuri intr-o saptamana :\ explica tu asta.+ ca azi e prima oara cand te`am vazut sa spamezi pe global sezonul asta cu join 3s si noi nu aveam 1 om sa dam join

Veziti de treaba , tu stii cat ne-am certat azi pe global din cauza asta, nu are rost sa intindem discutia si pe forum pentru ca sunt unii pe care nu ii intereseaza ce spunem noi @ fairr

Quote:
Ziceti mersi ca aveti unde sa jucati free inloc sa dati bani pentru un joc si faza cu eventurile este chiar foarte buna.Aveti ocazia sa va luati titlurile gratis inloc sa donati ca nabi pentru ele,asa ca mai taceti naibi si multumitii lui zohl ca isi bate capu pentru ca putea foarte bine sa nu faca nimic si dupa tot voi cu gura mare zohl cand face event gladiator/brutal etc.

Se vede ca faci doar pve, veziti de treaba ta te rugam. Nu o lua ca pe o suferinta, doar ziceam...

IS JAMAICAAAAA
0 0

Back to top
qtR

[Mentally Stable]

(since 07-09-2012 11:12)

Post Posted: 16-07-2012, 22:11:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reguli si atat. Fiecare cu pareri fiecare cu " ce ar trebui sa facem si ce nu " , sincer acest realm atat la 3s cat si la rated bg este in cadere libera si nu stiu daca se va putea rezolva chestia asta , asta e si asta va fi.

IS JAMAICAAA
0 0

Back to top
Trezzahn

[Mentally Stable]

(since 23-09-2013 14:46)

Post Posted: 16-07-2012, 22:18:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citat:
Se vede ca faci doar pve, veziti de treaba ta te rugam. Nu o lua ca pe o suferinta, doar ziceam...

In primu rand fac si pve si pvp si nu sufar daca nu iti place pe evolution strange frate 150 vote point si mutate pe genesis, ce te-ar determina sa nu te muti? In fine doar am zis

0 0

Back to top
Turbokill1337

[NoFriendsNoParty]

Post Posted: 17-07-2012, 07:43:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SINNERDAKING wrote:
Quote:
Toti au dreptul la opinie atata timp cat nu impun ei conditii

Te rog mai citeste odata ce am scris si vezi daca am IMPUS eu ceva . Apropu postu' e facut la nervi no offense

Quote:
Ar trebui sa fie o regula pe forum gen arenajunkies, nu ai 2.4k+ la 3v3 nu ai dreptul sa dai replyuri

De acuma nu mai postez, ce dreq .Tu zici sa nu IMPUNEM conditii, si tu vii cu regula de arenajunkies wtf?!Te contrazici singur... @ turbokill

Quote:
Sinner tu zici ca nu prinzi meciuri dar eu am facut 100 meciuri intr-o saptamana :\ explica tu asta.+ ca azi e prima oara cand te`am vazut sa spamezi pe global sezonul asta cu join 3s si noi nu aveam 1 om sa dam join

Veziti de treaba , tu stii cat ne-am certat azi pe global din cauza asta, nu are rost sa intindem discutia si pe forum pentru ca sunt unii pe care nu ii intereseaza ce spunem noi @ fairr

Quote:

@OPInie, ma refeream la cei care nu ai nici macar 2k la 2v2 macar si 3v3 0 si vin aici si ne vorbesc de cum sta treaba pvp
@si da ar trebuie sa fie o regula cand e vorba de pvp, sa ai un rating anumit care dovedeste ca ai habar cel putin sa stii ca 3v3 e best bracket si eu venind cu o asa o propunere avand habar de pvp o spun asta pentru ca e nasol sa vad orice limbric clicker comentand pvp de parca ar fi expert.
si am citit iar postul tau se pare ca nu prea iti dai seama ce ai scris, deci tu in postul tau direct te plangi ques lungi la 3v3+dodge de parca ar avea ceva asta cu administratia.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 12 August 2012 20:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Old Events  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 09-11-2024, 20:33:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x