User
Pass
2FA

BACUL 2015 - EU ȘI CU BÃIEȚII MEI SUNTEM ÎN SUBIECTUL 3
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message41768
tudor1297

[shefu' la luptatori]

Status: Offline
(since 01-02-2020 14:06)

Votes: 250

Post Posted: 10-07-2015, 22:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum unde-i frustrarea? Frustrarea vine tocmai din faptul ca subiectele sunt atat de usoare. Frustrarea vine din faptul ca subiectele sunt atat de prost gandite incat nu au capacitatea de a departaja un elev bun, care a invatat de-a lungul celor 4 ani de liceu, de un troglodit care a mai dat si el pe la scoala din cand in cand.
Frustrarea mai vine si din faptul ca atunci cand ti se corecteaza lucrarea esti evaluat incorect, cand pe niste subiecte atat de usoare iei o nota mai mica decat cea pe care o meriti, pentru care ai muncit.

Eu nu am avut nicio miza la bac, nu am nevoie de medie pentru admiterea la facultate. Si totusi sunt frustrat, sunt frustrat ca sistemul educational este atat de tampit, sunt frustrat ca bacalaureatul nu a fost altceva decat o bataie de joc, iar liceul o pierdere de vreme.
Cheloo wrote:
Sunt eclipsat de prosti, condus de hoti
Si toti imi zic calmeaza-te, relaxeaza-te daca poti...

[RO]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

[EN]Warrior Fury PvE Guide 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Roshkatul

[Visul oricarui GM]

(since 13-10-2019 16:42)

Votes: 118

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-07-2015, 23:04:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta este sistemul de invatamant din Romania.. Eficienta lui se observa dupa numarul de analfabeti si dupa numarul de indivizi care chiar si in aceste conditii pica BAC-ul.

Eu unul nu inteleg de ce vrei sa dai la medicina, stai 6 ani in facultate + inca 2 ani in care trebuie sa iti faci specializarea, timp in care cel mai probabil o sa lucrezi la ceva call center (sau nu deoarece, ai noroc ca esti din Bucuresti si ca nu trebuie sa platesti chirie).

Dupa acesti 8 ani o sa sfarsesti cu un salariu de trei bani (ceva mai mult decat salariatul de rand). Singura metoda prin care te poti imbogatii in tara asta, nu este neaparat prin munca grea,ci trebuie sa te agati de prima oportunitate care ti se ofera in orice domeniu in care ai anumite calitati si care este platit bine. Pentru asta, ai nevoie de spirit de observatie si trebuie sa fii in stare sa iei cele mai bune decizii in cel mai scurt timp. Cu o biblioteca larga de cunostinte (cunostinte utile, nu ce tip este subordonata a 9 a din propozitia secundara din fraza....xxxdemkaasufndsugndsg), iti vor aparea in fata mai multe oportunitati de acest fel. Din pacate, nu apar decat putine oportunitati in domeniul medical..

Daca chiar ai inclinatie pentru medicina si vrei sa duci un trai decent, probabil o sa vrei sa te muti prin alta tara.

*****Hearthstone Arena Coaching*****

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 11-07-2015, 17:26:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pls

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 11-07-2015, 18:23:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Profesori corecti si mereu doritori sa corecteze cum trebuie

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 11-07-2015, 18:42:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banuiesc ca atunci cand se intapla chestii de genul se iau masuri. autistii astia nu mai au ce cauta la corectat in viata lor.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 11-07-2015, 19:16:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca diferenta dintre nota initiala si contestatie este mai mare de un punct se face comisie si e investigat respectivul in cauza, dar nah.. la mine au dat numai 0.95 de puncte ca deh doar is mana-n la magarii si alte prostii. Din tot liceul eu am luat cel mai mult la romana dupa contestatii desi stiu ca ce-am scris acolo merita pe putin inca doua puncte dar iti dai seama ce nebunie era dupa? - Il executau pe ala
0 0

Back to top
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

(since 18-10-2019 11:54)

Votes: 92

Post Posted: 12-07-2015, 01:30:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

winckler wrote:
La un examen serios...cum ar fi bacalaureatul,n-ar trebui sa pice un subiect pe care il poate aborda un elev de clasa a 8-a.

Bafta.

Pe vremea mea,evaluarea nationala se numea 'teza cu subiect unic' si ne-a ciuruit de 2 ori.In clasa a 7-a si in a 8-a,nimeni n-a zis nimic,ne-au belit mediile in ultimul hal.

Sa nu mai zic ca atunci cand am dat eu bacul,s-a dat poezia 3 ani la rand.

Ne mai vedem si lungul nasului...zic ?

wtf cum adica in ce conditii traiesc profii din romania?asta inseamna ca elevii trebuie sa se multumeasca cu asa nesimtire la corectat?Cu ce suntem noi de vina ca el a ales sa faca asta,chiar si pentru un salariu de doi bani?Cu ce ti am gresit tie atotputernicule corector incat sa ti bati joc de lucrarea mea si sa o corectezi cu ultima scarba cel mai probabil.Da,bacul e usor,insa cu toate astea eu zic sa taci din gura sa nu mai comentezi pe aici ca vai de conditiile profilor si ca a fost usor,nu esti in situatia celor ce au dat bacul acum,iar daca ai fi sigur ai fi si tu frustrat acum.Au ales sa faca asta sa o faca serios nu sa si bata joc.Totala nesimtire la corectat anul asta,iar tu vii si le zici baietilor sa si vada lungul nasului?Pentru ce?Au muncit ani poate pentru un ***** de examen si tot timpul asta absolut pierdut,asta datorita sistemului irelevant de invatamant din Romania,este luat in batjocura de niste nesimtiti ca altfel nu pot sa i numesc.
Imi cer scuze pentru limbaj@moderatori insa nu pot accepta opiniile impertinente.

So many words untold...

0 0

Back to top
Trollhnew
[Banned user]

Banned

(since 18-07-2015 17:32)

Votes: 6

Post Posted: 12-07-2015, 09:00:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ati vazut http://www.realitatea.net/tatal-elevei-de-nota-10-care-a-fost-eliminata-de-la-bac-replica-dura-pentru-ministrul-educa-iei_1743351.html
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/BACALAUREAT+2015/REZULTATE+BACALAUREAT+2015+Sefa+de+promotie+eliminata+de+la+BAC

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 12-07-2015, 09:11:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Roshkatul wrote:
Asta este sistemul de invatamant din Romania.. Eficienta lui se observa dupa numarul de analfabeti si dupa numarul de indivizi care chiar si in aceste conditii pica BAC-ul.

Eu unul nu inteleg de ce vrei sa dai la medicina, stai 6 ani in facultate + inca 2 ani in care trebuie sa iti faci specializarea, timp in care cel mai probabil o sa lucrezi la ceva call center (sau nu deoarece, ai noroc ca esti din Bucuresti si ca nu trebuie sa platesti chirie).

Dupa acesti 8 ani o sa sfarsesti cu un salariu de trei bani (ceva mai mult decat salariatul de rand). Singura metoda prin care te poti imbogatii in tara asta, nu este neaparat prin munca grea,ci trebuie sa te agati de prima oportunitate care ti se ofera in orice domeniu in care ai anumite calitati si care este platit bine. Pentru asta, ai nevoie de spirit de observatie si trebuie sa fii in stare sa iei cele mai bune decizii in cel mai scurt timp. Cu o biblioteca larga de cunostinte (cunostinte utile, nu ce tip este subordonata a 9 a din propozitia secundara din fraza....xxxdemkaasufndsugndsg), iti vor aparea in fata mai multe oportunitati de acest fel. Din pacate, nu apar decat putine oportunitati in domeniul medical..

Daca chiar ai inclinatie pentru medicina si vrei sa duci un trai decent, probabil o sa vrei sa te muti prin alta tara.

Salariu de doi bani? Tu crezi ca un medicinist se angajeaza doar ca medic? Lucrezi ca medic maxim 8 ore pe zi in romania (ok salariul nu este mare) dupa care poti face alte lucruri in restul zilei (meditatii/cercetare/cadru didactic). N-am intalnit doctor sarac pana acum - , iar in parcarea facultatii vin doctorii cu masini de iti cade fata.

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 14-07-2015, 18:57:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trollhnew wrote:
ati vazut http://www.realitatea.net/tatal-elevei-de-nota-10-care-a-fost-eliminata-de-la-bac-replica-dura-pentru-ministrul-educa-iei_1743351.html
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/BACALAUREAT+2015/REZULTATE+BACALAUREAT+2015+Sefa+de+promotie+eliminata+de+la+BAC

asta ptr ca se sufera de prea multe aere uneori...evident ca nu toti "supravegetorii" de la bac stiu cine esti sau cat de sefa de promotie ai fost in scoala respectiva, la bac toata lumea este la fel, iar regurile se aplica ptr toata lumea...sunt de parere ca: "asa le trebuie".

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20    

The time now is 10-02-2025, 10:26:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password