User
Pass
2FA

BOT - Valiona & Theralion
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message54356
Ficatuman

[Creep]

Status: Offline
(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 29-06-2012, 20:53:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va strofocati degeaba pe aici.Staff doesn't give a crap anymore.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
adiman0011

[Creep]

(since 04-04-2019 14:25)

Votes: 17

Post Posted: 30-06-2012, 17:54:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa fiu kaki dar nu este o prioritate eu am facut valiona heroic de 6 luni incoace si nu sa buguit mai mult de 10 ori,dupa cum am vazut depinde de cine mai intra in twr,de ex daca cand tankul intra in tw realm(datorita stakurilor) cu inca 2-3 persoane ai cea mai mare sansa sa se buguiasca(din ceea ceam vazut eu),oricum sunt probleme mai importante atm
0 0

Back to top
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Post Posted: 04-07-2012, 10:21:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fun times, am fost aseara pe 10H, aveam afara 15 sfere (numarate), iar in camera mai era fix UN mob (am intrat personal in camera sa ma uit, pacat ca n-am facut poza). Se mai ocupa cineva de reparat scriptul asta sau tre sa spunem rugaciunea inainte de fiecare encounter, sa nu se buleasca ?

Problema este aceea ca uneori nu remarca faptul ca e mort mobul (toate sferele de afara erau spawned fix unde erau corpuri de mobi in camera).

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Prodj@

[Mentally Stable]

(since 28-02-2015 23:21)

Votes: 3

Post Posted: 10-07-2012, 01:14:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bine problema asat cum mobi din camera si bilele de afara este de mult noi am inteles care este faza si nu mai patim asa ceva dar mai este o problema cand baga tanku in Tw la 5 stack si mai intra si cel din Tw inca o data si incepe sa puna stack care scad nuj cat hp/s
2->cel din camera pune pete afara
3->in camera se ia destl de mult dps de la petele de afara sau nuj de unde dar se ia -

0 0

Back to top
Alienwarexd

[Mentally Stable]

(since 16-02-2024 14:21)

Votes: 2

Post Posted: 11-07-2012, 19:16:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ati umblat iar la scriptu vietii ... in twilight niciun mob , afara damage infernal de ne .....pe noi + 20 de bile
0 0

Back to top
mariix

[Creep]

(since 15-03-2021 13:13)

Votes: 14

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-07-2012, 23:25:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alienwarexd wrote:
Ati umblat iar la scriptu vietii ... in twilight niciun mob , afara damage infernal de ne .....pe noi + 20 de bile

Nu au umblat la script se mai intampla sa se buguiasca camera dupa 2-3 try-uri

.... [url=https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/draenor/lothrohan[/url]
0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 12-07-2012, 13:55:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti ceva in legatura cu mobi din portal care afecteaza bilele de afara... pe 25h in portal era 1 mob si afara 8 bile.. inainte faceam 25h valiona cu 6 heal.. de cateva zile in coace nu putem face nici cu 8 sau 9 heal... dmg e foarte mare... De asemenea in faza 2 cand coboara valiona exact dupa ce da flame se bubuie si apare vizual jos dar defapt ramane sus si da dmg nu putem sa stam in spatele ei cum e normal...

0 0

Back to top
MindBreaker

[Metamorphosed]

(since 04-02-2018 20:37)

Votes: 40

Post Posted: 24-07-2012, 08:51:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohl adauga acolo la lista:
In Twilight tre sa apara random niste Twilight Fiend care sa alerge spre unda din platforme si sa dispara. Acesti Twilight Fiend ajuta la completarea achievementului Double Dragon.
Deep Breath-ul ar trebui sa se dea random pe una din cele 3 parti nu mereu la fel. Are sanse chiar sa nu fie dat pe mijloc. Proff: Paragon vs Valiona 25hc
In Twilight Realm nu se stackeaza mereu Twilight Zone (wowhead link) cea ce inseamna ca nu trebuie sa faci schimbul acela de grupe facand umpic mai lejer encounterul.
Twilight Zone (wowhead link) nu ar trebui sa dispara cum iesi din Twilight ar trebui sa ramana pe tine pana se termina durata sau encounterul.
Fabulous Flames & Engulfing Magic ar trebui sa fie vazute din Twilight Realm.
Blackout nu bubuie la absorb healing. Cred ca toti care au facut macar odata Valiona stiu bugul si tot nu este pe lista. Da stiu am citit intr-un topic ca nu poate fi reparat din cauza core-ului si cred ca este doar o scuza. Shieldul de la Magmatron merge pe aceeasi idee dupa ce a absorbit x dmg bubuie plus ca asa s-a spus si cu arena frames ca nu se pot rezolva in 4.0.6 dar se pare ca se poate. Shocker o face si pe asta tre doar sa vrea.
Collapsing Twilight Portal ar trebui sa fie activ doar cate 15-20 de secunde dupa sa amara in alta locatie a camerei.

Intrand putin in off-topic eu zic ca dupa urmatorul boss care vine (asa am inteles ca vine un boss nou) sa va mai apucati sa mai fixati una alta la vechii bosi, astfel nu vor mai fi asa plictisitori deoarece vor fi mai challenging dupa modificari care ii duc spre blizzlike. La PvP ati adus Rated Bg si Arena Frames si la PvE aduceti new boss eu zic ca si daca ramanem cu niste bossi/dungeon-uri in minus fata de stiti voi cine macar ne laudam ca avem bosi scriptati 90-95% blizzlike decat legumele de pe celalt server concurent.

On-topic: alea sunt toate bugurile care le-am mai vazut in ultimele pagini si de la playeri si din ce am observat eu in encounter si nu erau pe lista.

4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0

Back to top
LightPaladin

Post Posted: 24-07-2012, 09:13:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@MindBreaker (nu dau Quote ca e ditamai mesajul): Sunt complet de acord cu ce spui tu acolo, dar la ce bine merge encounterul acum, daca se baga si chestiile alea, devine imposibil. Mai important mi se pare faptul ca ai 20 de sfere afara si in camera zero NPCs, ne-am luat la wipe-uri de ne-am saturat de la faza asta. Inainte, daca dadeam reset la instanta ii trecea, da' acu degeaba.

Am remarcat ca acel bug se intampla daca intra cineva in camera de la Deep Breath. Iar bugul se manifesta prin faptul ca raman corpurile NPCiilor in camera, iar scriptul probabil ii considera ca fiind vii chiar daca au murit. Un posibil fix ar fi sa dispara corpurile NPCilor respectivi dupa un timp scurt, gen 10-15 secunde, tot ar fi mai suportabil decat sa te trezesti cu 20 de sfere pe 10H.

Alta chestie care ne da wipe in veselie e damage absolut RANDOM care se ia in camera. Nici o sfera in jur, ABSOLUT NICI UN AOE de afara, iar ala din camera ia la damage de-l gasesc dracii. Am intrat la un moment dat in camera sa vad ce si cum, luam 20 000/secunda de la NIMIC, nici pe Combat Log nu zicea de la ce iau, pur si simplu luam. Chestia asta e legata de bugul mentionat mai sus cu NPC, cand se bugguiesc aia se ia si damage extrem in camera fara vreun motiv. Cineva spunea ca e posibil ca cel din camera sa incaseze si el damage de la sferele de afara (chestiile alea pe care le dau dupa playeri, imi scapa numele acum), motiv pentru care nu apare nici pe Combat Log (din moment ce sunt in alt phasing sferele decat caracterul).

For God's sake, fix this encounter. Am inteles, va convine mai mult sa faceti un boss nou decat sa reparati unul vechi, dar sincer, nu cred ca va doare mana sa pierdeti 2-3 ore si sa reparati porcariile astea. Bossul asta e printre primii bagati, dar cu toate astea e printre cei mai stricati. Daca tot il numiti BLIZZLIKE, macar faceti-l accesibil. E inacceptabil sa mergem cu caractere full BIS (ma rog, cat se poate obtine in prezent din joc) si sa ne luam wipe la Theralion & Valiona. La Nefarian ce mai facem daca avem bug d-astea, ne lasam de PvE?

Si da, am auzit povestea cu "e scriptul complicat, e greu de reparat". Asta nu e scuza sa ramana bossul in halul penibil in care e acum. Nu critic pe nimeni, imi spun doar simpla opinie de jucator de PvE pe serverul asta.

0 0

Back to top
adiman0011

[Creep]

(since 04-04-2019 14:25)

Post Posted: 24-07-2012, 12:57:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut bosul pe 25h in 20 de oameni fara cine stie ce problema
0 0

Back to top
MindBreaker

[Metamorphosed]

(since 04-02-2018 20:37)

Votes: 40

Post Posted: 24-07-2012, 22:52:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pei eu merg pe idea ca daca se apuca sa refaca ce am scris eu acolo in unele chesti facand encounterul mai greu repara si treaba cu bilele ca sa nu fie iara ultra mode ca la inceput.
inca o chestie reparati treaba cu portile dintre bosi si anti-hack-urile alea de scoti bosu din camera ca in unele encountere iei wipe si fara sa scoti bosu din camera si nu vorbes doar de bot asta ca sa nu fac un topic nou. dureaza cel mult 1-2 ore ca sa si creezi portile lipsa sa faci research pentru ele.

4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0

Back to top
LightPaladin

Post Posted: 25-07-2012, 19:13:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MindBreaker wrote:
pei eu merg pe idea ca daca se apuca sa refaca ce am scris eu acolo in unele chesti facand encounterul mai greu repara si treaba cu bilele ca sa nu fie iara ultra mode ca la inceput.
inca o chestie reparati treaba cu portile dintre bosi si anti-hack-urile alea de scoti bosu din camera ca in unele encountere iei wipe si fara sa scoti bosu din camera si nu vorbes doar de bot asta ca sa nu fac un topic nou. dureaza cel mult 1-2 ore ca sa si creezi portile lipsa sa faci research pentru ele.

Nu e buna ideea cu portile, ca daca pun porti si scot schema cu Cheaters! o sa il scoata toti miejii din camera cu noclip, dupaia iar se imbraca tot serverul cu items moca.

0 0

Back to top
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

(since 18-10-2019 11:54)

Votes: 92

Post Posted: 28-07-2012, 21:21:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Csvyo
am facut vali pe hc si nam luat achiv......ce fac?
linku de mai sus e ca si dovada

So many words untold...

0 0

Back to top
ShiftFTW

[Assasin]

(since 11-02-2022 21:05)

Votes: 205

Post Posted: 28-07-2012, 22:19:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Csvyo wrote:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Csvyo
am facut vali pe hc si nam luat achiv......ce fac?
linku de mai sus e ca si dovada

Ticket ingame si dai acest si introduci acest link in el, si GM-ul iti va da achiv . Cred ca asa se face, daca gresesc, corectati-ma.

Dau reputatie

Free

0 0

Back to top
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

(since 18-10-2019 11:54)

Votes: 92

Post Posted: 29-07-2012, 01:45:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai am facut ticket ingame si gm mia zis sa scriu pe forum:|
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next    

The time now is 10-02-2025, 15:09:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password