User
Pass
2FA

Blood Surge - Slam proc/use problem

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message646
ypsya

[No warn No worries]

Status: Offline
(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 28-11-2010, 05:54:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De fiecare data cand procuie Blood Surge (talent, warrior fury... nu gasesc spellul "ne-updatat" pe wowhead, probably i'm just a nub) si nu folosesti acel Slam instant de care beneficiezi in urma proc-ului, iar in acel interval de 5 sec mai apare un proc Blood Surge, ori dispare bufful si nu are niciun efect daca incerci sa folosesti Slam (in sensul ca nu e instant, ci normal... castat 1,5 sec), ori ramane in continuare bufful de proc, dar nu observi decat un "That ability is not ready yet" daca spammezi Slam. La inceput am crezut ca mi se pare, dar am tot intalnit problema si am observat asta. Cred ca un internal cooldown ar rezolva problema, pentru ca, nu stiu, zic fara cunostinta de cauza, dar logic, n-ar trebui sa fie proc peste proc.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
fair_cezar

[Mentally Stable]

(since 24-01-2011 10:08)

Votes: 2

Post Posted: 28-11-2010, 16:29:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acesta este talentul https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=46915#comments ,nush dc am citit bine dar eu la coments nu vad nicaieri vorba de iternal cd.Si acest talent are 20% chanse sa se activeze dc dai cu heroic stirke de exemplu,dar in schimb nu numa la heroic strike se activeaza ci si la whirlwind si la bloothirst se activeaza.Vin si cu print ca pe wowhead deja e cataclysm dc nu ma insel.Dar dc dai cu aceasta rotatie ai mari sanse sa se activeze...nu are cum sa fie bug.
http://img839.imageshack.us/i/wowscrnshot112810162701.jpg/

0 0

Back to top
ypsya

[No warn No worries]

(since 13-12-2015 00:20)

Votes: 22

Post Posted: 29-11-2010, 18:37:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fair_cezar wrote:
Acesta este talentul https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=46915#comments ,nush dc am citit bine dar eu la coments nu vad nicaieri vorba de iternal cd.Si acest talent are 20% chanse sa se activeze dc dai cu heroic stirke de exemplu,dar in schimb nu numa la heroic strike se activeaza ci si la whirlwind si la bloothirst se activeaza.Vin si cu print ca pe wowhead deja e cataclysm dc nu ma insel.Dar dc dai cu aceasta rotatie ai mari sanse sa se activeze...nu are cum sa fie bug.
http://img839.imageshack.us/i/wowscrnshot112810162701.jpg/

Nu este vorba de rotatie, pentru ca nu ai prea multe optiuni ca warrior fury, exceptand cooldownurile mari (care oricum nu sunt offensive ab), nu ai decat Heroic Strike, Bloodthirst, Whirlwind si Slam (preferabil instant din proc, altfel e useless sa iti blochezi atacurile timp de 1,5 sec) cate rotatii sa faci cu 4 abilitati? Da, se activeaza din toate cele 3 atacuri mentionate de tine, dar daca se activeaza si tu nu ti-ai completat rotatia, adica main attacks, nu il prea folosesti, in acel window de 5 sec, iar eu ziceam ca daca mai procuie inca o data in cele 5 sec devine inutilizabil. Eg. : tii HS up si dai WW intre timp (6 sec cd WW) procuie din acel WW si apoi vine si atacul de la HS(care nu e instant, ci "next melee attack" deci normal attack) si procuie iar, se reseteaza countdownul de 5 sec de la Blood Surge, dar nu poti folosi Slam, ori il casteaza ori zice "That ability.. bla bla" => 7-9 secunde - un atac, pur si simplu nu ai cu ce sa dai, tii HS up si te uiti cum se duc CD la Bloodthirst si WW, ca nu ai ce face. Rezultatele sunt: -rage(tinand cont de crit chance de la Slam) sau -dps
E cam aceeasi chestie cu faza de la Overpower, cand ramane blocat Tooltipul pe "ready" si ai si aura "Overpower" up, dar nu ai Taste of Blood si nu poti folosi OP... asta nu e ingrijorator, doar enervant cateodata pentru cei care joaca fara sa fie atenti la ab cd sau la altceva decat la ce se intampla cu adversarii.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-08-2025, 16:27:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password