User
Pass
2FA

Ce inseamna sa dai mute fara sa incalc ceva.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message598
Drap32100

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-05-2018 09:19)

Post Posted: 23-04-2018, 19:57:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,

Pur si simplu l-am vazut pe Shockeru si l-am intrebat frumos daca va face un update in legatura cu nou release 7.3.5 fiind unul dintre cele mai mari update-uri pentru ca sunt noile rase + argus + dungeon\raid-uri noi , am fost curios.Sau chiar pentru lansarea Battle of Azeroth , ma gandeam ca stiti ca s-a lansat Pre. Alpha fiind bazat sa testezi toate lucrurile ce vor aparea oficial.In fine.
L-am intrebat asta fara sa zic ba sau alte cuvinte care dau dovada de lipsa de respect.Ma rog , i-am zis frumos nimica tot , si domnul s-a atacat incat sa se ambaleze pe o simpla intrebare.Stiu ca e greu sa faci scripturi mai ales cam de 1 singur si sunt constient , doar l-am intrebat daca dureaza gen 4-5 luni ca eu nu doresc patch-ul instant cum toti oamenii se milogesc -) , dar a fost doar o simpla intrebare si s-a ambalat , la fel si restu care veneau si ma injurau...
Eu il respect ca a muncit cu scripturile , doamne fereste , nu am nimic in legatura cu acest lucru si a iesit aproape ca server-ul original dar m-a enervat ca a pus botul pe o intrebare.Si cu toata asta fara sa il jignesc , fara sa ii zic nimic de rau , mi-a dat mute 100 de minute fara motiv , iar eu am zis ca gata o sa ies de pe general_ro ca acolo oricum sunt multi copii care injura si toxici.Si ma amuza ca celor care ma injura si ii tine partea , nu le da mute , pai ce facem vere? Ori suntem corecti , ori iti bati joc de playeri..
Asta a fost opinia mea acu nu stiu ce parere aveti voi dar sincer nu a facut ceea ce trebuie , si din nou , nu voiam sa ma cert cu el.

Si da Shockeru , te rog eu , stapaneste-ti cateii care ma injura -)

Pozele:https://imgur.com/a/zVNapW3

[img]https://imgur.com/a/zVNapW3[/img]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 23-04-2018, 20:06:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drap32100 wrote:
Ori suntem corecti , ori iti bati joc de playeri..

Drap32100 wrote:
stapaneste-ti cateii care ma injura -)
Exact atitudinea asta ai avut-o si pe server, de smartass, si de-aia ai luat mute.

Citeste asta https://forum.wow-freakz.com/Rules-and-Regulations-t58312.html si inecarca sa nu mai faci pe desteptul si o sa vezi ca nu are nimeni nimic cu tine

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 23 April 2018 18:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-01-2025, 11:56:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x