User
Pass
2FA

Cerere unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message538
fjorn

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-01-2013 20:41)

Votes: 2

Post Posted: 18-06-2011, 15:18:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cerere unban:

Nume caracter: Caracterul pe care eram la momentul respectiv era Kakakakakaka (6xKa);
Nume cont: vallyvally
Adresa IP: 89.34.62.158;
GM responsabil: Jeert;
Realm: Evolution;
Motiv: Aparent, injurii la adresa serverului. (daca se pot numi asa);
Data si ora: Sincer, nu-mi aduc aminte. Tot ce va pot spune e ca a fost undeva saptamana trecuta;

Adaugari: Inainte ca cineva sa traga concluzii pripite in legatura cu ce am de zis, rog sa citit ceea ce urmeaza, spre a se face o impresie cat mai obiectiva, pentru ca in final, majoritatea regulilor sunt de asa natura.
Facand TOC 5n intr-o dupa amiaza, pe caracterul secundar mentionat la inceput, am observat ca dupa castigarea la roll (Group Loot) a unui item la ultimul encounter, acesta (si nu numai), nu a fost distribuit in inventarul meu. (Este de mentionat ca aveam loc in bag si tot ceea ce era nevoie pentru a primi normal un item.). Fiind surprins de asta, intr-un mod hilar, pentru ca nu ma asteptam sa se intample asta aici, unde ceea ce inseamna pretentii la bug-uri, inseamna de asemenea probleme majore, am facut o afirmatie pe canalul global, povestit intamplarea si incheind cu celebrul "Freakz e baza", cu o oarecare nuanta ironica. (Motiv pentru care am luat ban.)

Cand am cerut sa mi se dea niste explicatii (lucru de care sunt constient ca un GM nu este obligat sa il savarseasca), mi s-a raspuns pe un "ton", daca ma pot referi la asta in scris, ca "daca nu imi place serverul, sa merg pe altul", lucru care iar m-a socat. Logic ar fi fost, daca nu-mi placea serverul, sa fiu de mult altundeva, nu sa am unul din cele mai bune caractere din clasa / specul pe care le jucam si eu.

Nu ma astept la un rezultat pozitiv, dar idee e ca, sunt jucatori (printre care si eu) care se simt bine in comunitatea asta si nu vor sa aduca nicio jignire la adresa serverului (spre deosebire de injurii directe; am vazut cazuri; care chiar meritau). Va invit la o viziune mai obiectiva asupra tot ceea ce se intampla pe server si tin sa mentionez inca o data, ca orice parere venita de la un jucator, nu este obligatoriu o jignire. Stim cu totii ca daca cineva chiar doreste sa jigneasca, o face intr-un mod cat se poate de direct, ironia avand o conotatie amicala.

O zi buna si spor la treaba in continoare!

- Kekekekeke (Enhancement shaman of Supernatural) -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

Status: Offline
(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 18-06-2011, 15:42:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
incheind cu celebrul "Freakz e baza", cu o oarecare nuanta ironica.

Quote:
Sa aduci replici injurioase/persiflatoare la adresa serverului si a tot ce tine de el (rollbacks, restarts, scripts, site, forum, etc) (ban permanent)

Donezi->unban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alexander0810, 18 June 2011 13:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 09-02-2025, 04:06:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x