User
Pass
2FA

DK PVP GUIDE 4.0.6
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message40384
lucikah

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-03-2013 21:30)

Votes: 2

Post Posted: 05-12-2011, 15:58:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru self heal lichborne incearca asta eu zic :
#showtooltip
#show
/cast Lichborne
/target <numele tau>
/cast Death Coil
/targetlasttarget

am adaugat last target sa nuti scoata target-ul si sa-l puna pe tine

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Voodooboy

[Ninja !]

(since 09-12-2020 09:07)

Votes: 12

Post Posted: 02-01-2012, 21:39:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am facut reforge la mastery. nu e mastery-ul main stat ? @ frost 2h

0 0

Back to top
dathDK

[Mentally Stable]

(since 15-07-2013 13:28)

Votes: 5

Post Posted: 17-01-2012, 10:23:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze de intrebare sunt nou in "zona" , din cate am inteles au fost probleme mari la specul de unholy, cam ce ar mai fi de reparat in clipa de fata?

@Voodooboy unii prefera sa joace pe masteri sa deam dmg mai mare altii prefera sa joace pe haste sa dea dmg mai mic dar mai rapid, dupa gustul fiecaruia, dar zilele astea hastul la DK e inexistent sa speram ca-l repara cat de curand.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 17-01-2012, 13:42:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dathDK wrote:
Scuze de intrebare sunt nou in "zona" , din cate am inteles au fost probleme mari la specul de unholy, cam ce ar mai fi de reparat in clipa de fata?

@Voodooboy unii prefera sa joace pe masteri sa deam dmg mai mare altii prefera sa joace pe haste sa dea dmg mai mic dar mai rapid, dupa gustul fiecaruia, dar zilele astea hastul la DK e inexistent sa speram ca-l repara cat de curand.

Pe frost nu se simte diferenta la mastery. Pe blood e una, pe frost mai bine bagi expertise, desi eu personal ma abtin sa dau reforge la itemurile de pvp

Posturi unite automat, 17-01-2012, 13:42:04

dathDK wrote:

Pe frost nu se simte diferenta la mastery. Pe blood e una, pe frost mai bine bagi expertise, desi eu personal ma abtin sa dau reforge la itemurile de pvp

0 0

Back to top
crusted

[Lich King's offchar]

(since 22-08-2012 05:47)

Votes: 11

Post Posted: 04-02-2012, 13:32:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lucikah wrote:
Pentru self heal lichborne incearca asta eu zic :
#showtooltip
#show
/cast Lichborne
/target <numele tau>
/cast Death Coil
/targetlasttarget

am adaugat last target sa nuti scoata target-ul si sa-l puna pe tine

Imo nu prea e combinatie sa ai macroul asta, pentru ca poti sa iti iei turn evil/shackle lejer. mai degraba folosesti lichborne in macroul cu cancelaura
si death coil in alt macro
#showtooltip
/cast [@player] Death Coil (mai scurt decat cu /target si nu iti mai trebuie nici targetlasttarget)

PvP Arms Guide
0 0

Back to top
Airwaves

[Creep]

(since 12-06-2013 10:03)

Votes: 18

Post Posted: 04-02-2012, 15:41:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Misto.Dar un spec de frost pt Dual wield 1hand se poate?-
0 0

Back to top
lebe

[Mentally Stable]

(since 30-06-2012 15:44)

Votes: 3

Post Posted: 19-02-2012, 14:28:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GG pt Guide -
@laanah <---doamne ce noob esti...

0 0

Back to top
darkworld81
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2017 09:31)

Votes: 32

Post Posted: 26-02-2012, 21:10:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Lolheroclass m-ai batut in pvp , adevarul e ca iti stii clasa si ai si iteme , eu nu aveam cine stie ce dar rezistam , sunt DK pe frost si mie se pare cel mai bine asa , eu joc in arene cu un Druid Resto , dc? pentur ca pot da in adversar fara nicio grija ca voi muri sau altceva , ma descurc cu el bine .
Despre guide... Scuze dar mi se pare destul de sec , puteai spune mult mai multe despre dk , doar esti "Best DK Europe" , stiai despre ce vorbesti , puteai sa ii luminezi si pe altii care se cearta .
Am jucat si pe unholy si mi se pare o prostie pentru ca nu e deloc jucabil , doar cu retri pala sau war fury avantajul e doar nercotic strike si ai nevoie de double dps arena team pentru a face binisor, dk unholy pica repede si e foarte greu de jucat , scoti putin dmg cu el. Parerea mea e ca frost e mult mai bun.
Ceilalti care sufera de pro , nu vb descpe lhc pentru ca e pro si cum am zis isi cunoaste clasa , dar voi anonimilor ... Mai bine ma abtin.
Cine stie cunoaste -

0 0

Back to top
tovry

[Mentally Stable]

(since 10-09-2015 19:45)

Votes: 22

Post Posted: 26-02-2012, 23:45:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o intrebare? Dc joci la glypha de icy touch si nu joci la scourge strike pe specu de UHL, si dc pe frost joci cu Glypha de howling blast si nu cu cea de icy touch? In primul caz, pe UHL, desease'urile fac undeva la 3k dmg la 3 sec toate 3 la un loc iar daca joci numa la spam de necrotic iti v'a lua o veshnicie sa dai un player jos tinand cont ca necrotic nu prea face runic power iar pe burst ma gandesc ca folosesti scourge strike. Iar in al 2'lea caz pe Frost intrebam de glypha fiindca absolut toti dk'i de peste 2.2k rating fie blizz fie freakz fie etc prefera sa foloseasca chain in loc de howling pt a apicat frost feeveru (din cauza bonusului de pe Gloves).
Aaa si inca ceva: dc ai pune in acelasi macro fara modifier leap si gnaw? 1 la mana petu in dark transformation da charge + interupt 2 sec iar gnaw da stun 4 sec... ce motiv ai avea sa dai stun in intrerup?
Eu personal joc la 170 spel pen si nu e nici cea mai mica diferentza intre 170 si 220.
Tu folosesti Festering la burst SurpriseO? poate nu am obs corect dar e cam ciudat tinand cont ca pe scourge dai 7-8 dmg non-crit pe clotheri si il poti folosii de 6 ori. Dupa parerea mea cel mai mare dezavantaj e sa nu dai empower la pet la cd iar la faza cu gargo + pet si trinket pt burst ce vrea sa insemne? nu dai gargo pana ce nu ai unholy bmight + hornu (care sa fim seriosi, trebuie sa il dai de fiecare data knd ai nevoie de runic sau ai cd pe orice alt spel). Am mai observat ca nu ai un macro pt claw (inseamna ca il ai pe auto cast) deci o sa imi para extrem de bine sa pic cu tine in arena ca nu imi vei da niciodata gnaw/leap.
Frost dk se poate juca si la Mastery, ca am obs ca nu ai specificat nimik in ghidul tau. Mastery pe frost da increse la frost dmg deci cum ne spui u noua in ghid sa dam frost strike numa knd avem full runic power e esential sa dai dmg mai mare decat dmg mic intr'un timp mai scurt. Poate incerci sa adaugi si motivul pt care folosesti Dark Command in asa zisele tale macrouri.
Alt ceva... dc ai pus uhl frenzi in macroul de burst? am obs ca ai pus macroul de uhl pt ally deci knd u vei da burst logic ar fi ca inamicul sa iti bata gargoilul si sa faca cc pe healer (asta daca faci cu healer). Deci daca primeste Poly, Blind, Trap healerul, gargoilul tau traieste timp de 5 secunde si da in jur de 10k dmg. Parere mea e sa scoti uhl frenzy din macro.
Pana la urma Ghidul tau este pentru cei noobi sau pt cei pro? .... daca e pt cei noobi exeplifica fiecare decizie pe care o iei iar daca e pt cei pro .... hai sa fim seriosi totusi. Nu am nimic personal cu tine nu am auzit despre tine habar nu am cine esti dar poate incerci sa nu mai fi atat de tare in gura si sa iti ti laudatori acasa. Si mai bine refaci ghidul cu ceva detalii in plus

PS. de curand am aflat cine esti. MANE be serious. nu mai face ghiduri. rezumate la ce stii sa faci (adik pvp) nu la a face ghiduri

0 0

Back to top
darkworld81
[Banned user]

Banned

(since 23-06-2017 09:31)

Votes: 32

Post Posted: 27-02-2012, 15:35:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tovry eu nu il laud , dar ma batut urat in pvp si adevarul e ca el cunoaste pvp bine , dar ghidul e praf.
As vrea si eu sa vad un ghid de pvp la dk bun , iar Tovry de ce nu faci si tu un guide observ ca si tu cunosti, ne-ai mai lumina si pe noi putin.

0 0

Back to top
tovry

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-02-2012, 15:42:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

darkworld81 wrote:
Tovry eu nu il laud , dar ma batut urat in pvp si adevarul e ca el cunoaste pvp bine , dar ghidul e praf.
As vrea si eu sa vad un ghid de pvp la dk bun , iar Tovry de ce nu faci si tu un guide observ ca si tu cunosti, ne-ai mai lumina si pe noi putin.

Eu nu stiu sa fac ghiduri ca ash face. Am aflat si eu intr'un final cine este si stiu cum joaca ... am dat de el de vreo 2 ori pe lk si atat. Spuneam de laudatori ca era unu mai devreme care il cam pupa in posterior si in + am vazut ca ii comenta la "pony power". In final am spus si eu ca ghidul e praf si am adaugat toate celelalte ca nu am stiut in prima faza cine este acest lhc si poate avea nevoie omu de ajutor.

0 0

Back to top
tovry

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-02-2012, 17:17:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oops am uitat sa adaug.... cei ca leenah / kaos si inca cativa ca cei 2 mai bine rezumativa la blood dk. Habar nu aveti despre ce vorbiti si care ar fi motivul pt care faceti niste afirmati cam eronate. Lasati frostu si mai ales unholy pt alti care stiu despre ce e vorba. Nu stiu care spunea mai sus ca dk'ul trebuie jucat offensiv si nu defensiv sau ceva de genu. Pai dau ex: la 3s targetul principal este Dk'ul fiindca picam cel mai repede (daca joci combouri cu un ranger in team). Ca dk de cele mai multe ori te afli in defensiva fie ca vrei fie ca nu iar motivul care este? nu poti lasa un DK sa dea in tine ca te rupe in patru.

darkworld81 wrote:
@Lolheroclass m-ai batut in pvp , adevarul e ca iti stii clasa si ai si iteme , eu nu aveam cine stie ce dar rezistam , sunt DK pe frost si mie se pare cel mai bine asa , eu joc in arene cu un Druid Resto , dc? pentur ca pot da in adversar fara nicio grija ca voi muri sau altceva , ma descurc cu el bine .
Despre guide... Scuze dar mi se pare destul de sec , puteai spune mult mai multe despre dk , doar esti "Best DK Europe" , stiai despre ce vorbesti , puteai sa ii luminezi si pe altii care se cearta .
Am jucat si pe unholy si mi se pare o prostie pentru ca nu e deloc jucabil , doar cu retri pala sau war fury avantajul e doar nercotic strike si ai nevoie de double dps arena team pentru a face binisor, dk unholy pica repede si e foarte greu de jucat , scoti putin dmg cu el. Parerea mea e ca frost e mult mai bun.
Ceilalti care sufera de pro , nu vb descpe lhc pentru ca e pro si cum am zis isi cunoaste clasa , dar voi anonimilor ... Mai bine ma abtin.
Cine stie cunoaste -

Dk'u frost pica la fel de repede precum cel pe unhloy ... diferenta enorma este ca unholy owneaza castery chiar si in moemntu asta knd nu prea merge. Poti juca si cu healer daca stii ce ai de facut ... eu personal am jucat si cu healer si cu dps pe specu de unholy si merge, dar cum spuneai si tu frostul e mai bun. Si inca ceva... spui ca e greu de jucat si scoti dmg putin. pai e chiar ushor de jucat, asta daca stii ce trebuie sa joci + ca unholy e clasa de dmg constant, motivul pt care dk'u il bagi intr'un shadow cleave, phd etc. Tu ca dk ti dmg pe 1-2 targeturi si cel din spate ii omoara.

0 0

Back to top
Bestdkeu

[BEST DK EUROPE]

(since 03-12-2014 16:30)

Votes: 9

Post Posted: 08-04-2012, 16:23:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa explic cateva lucruri :
- Nu o sa folosesti glyph of scourge strike pentru ca nu prea dai cu el, doar cand are cc healeru si alte chestii, in general dai necrotic strike
- Festering strike este folosit pentru a transforma blood runes si frost runes in death runes, dupa a spama necrotic sau scourge in functie de situatie.
- Glyph of Howling blast of course, pui disease pe toti atunci.. e un mare avantaj daca vrei sa faci un switch, glyphul asigura mereu diseasul pe target.
- Dark transf+garg+trinket - e cel mai mare burst care il poate face dk unholy, iar despre claw am bind separat deoarece pe freakz nu merge autocast on/off claw.
- Acum joc pe mastery frost, ghidul e outdated.
- Dark Command focus e folosit pentru a tine celalalt partener in combat ( ex. daca e healer il tin in combat = nu poate bea ) + ca nu intra in gcd.
- Unholy frenzy in macro de burst - Nu te astepta la cei care citesc ghideul sa stie sa dea unholy frenzy pe partener ca sa-i scoata cc-urile (poly/blind/sap etc) e doar un guide de beginners
- Unholy rezista mai mult decat frost : AMS absoarbe runic power, atunci poti da lichborne + couple of DC, ai AMZ.

Acum o mica nota, nu cred ca ar trebui sa comentezi ca ma bati sau ceva asemanator... daca esti tovry hunterul te-am ownat de fiecare data chiar daca jucai shit comp gen hunter/fury, trinket la primu fear si pe urma stateai in full hungering ca noobul.

0 0

Back to top
santinel01

[Mentally Stable]

(since 24-07-2012 05:13)

Votes: 5

Post Posted: 27-04-2012, 08:43:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lamuriti-ma si pe mine cu ochestiune:
daca pui 2 puncte in https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=50041&&name=chilblains
dece sa mai consumi 2 puncte si pe https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=55667&&name=desecration
ca tot 50% slow iti da plus ca dai Frost Fever ai tot timpul pe adversar.

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 27-04-2012, 09:15:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

santinel01 wrote:
Lamuriti-ma si pe mine cu ochestiune:
daca pui 2 puncte in https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=50041&&name=chilblains
dece sa mai consumi 2 puncte si pe https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=55667&&name=desecration
ca tot 50% slow iti da plus ca dai Frost Fever ai tot timpul pe adversar.

Chilbains il iei pentru 3 secunde immobilize la chains of ice, nu pentru slow.
Desecration il iei pentru aoe slow garantat: sa explic: pici vs resto druid; daca pui chillbains pe el, schimba forma si scapa de slow, insa daca e desecration pe jos nu are cum sa fuga.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 06-11-2024, 02:06:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x