User
Pass
2FA

Death Knight
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4385
crasher

[Hero of the Alliance]

Status: Offline
(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 22-10-2013, 20:15:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai,exista video de la wow despre clase daca nu ai stiut.De acolo si am luat.
ma mir chiar de voi..la blood dk stiti numai DS.
Dar cind va zic de rogue rotation - va radeti)))
haide sa fim seriosi si cu minte in cap.
ASta e joaca.IN wow nui clase si specs pt PVP sau PVE.Exista talents pentru PVE sau PVP.
Dar in PVP oameni prefer sa joc cu acele specs care sunt cele mai imba in PVP ( cc/dmg/surv)
Deci intrebare - daca o sa ai rogue assasination cu mmr 2500 si rogue sub cu 2500,cine e mai skillat?)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 22-10-2013, 21:53:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
bossutai,exista video de la wow despre clase daca nu ai stiut.De acolo si am luat.
ma mir chiar de voi..la blood dk stiti numai DS.
Dar cind va zic de rogue rotation - va radeti)))
haide sa fim seriosi si cu minte in cap.
ASta e joaca.IN wow nui clase si specs pt PVP sau PVE.Exista talents pentru PVE sau PVP.
Dar in PVP oameni prefer sa joc cu acele specs care sunt cele mai imba in PVP ( cc/dmg/surv)
Deci intrebare - daca o sa ai rogue assasination cu mmr 2500 si rogue sub cu 2500,cine e mai skillat?)

Ala sub pentru ca ala assa are 2500 mmr facut tot pe sub -

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

(since 24-06-2014 12:50)

Votes: 9

Post Posted: 23-10-2013, 14:59:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:
equinox mai spune inca niste prostii de gen ''DS+DS+DS''
Oameni buni - faceti un blood dk si bateti pe un frost mage sau orice caster cu asa rotatie...o sa vad cum merge.
Asa si pot sa spun despre fiecare clasa.

WArlock - ''Fear+fear+fear+niste dots si fear''
Rogue - ''stun stun,vanish stealth,stun stun''

Daca voi jucati blood cu asa rotatie - bravo si bafta.Dar nu trebuie aici hatereala.

N e l l y are dreptate blood dk ERAU IMBA...dar acum nu e asa.Nu mai avem shieldu in alte presence,nu avem vengeance...deci mai ganditi si nu spuneti prostii.

death grip+ dark simulacrum+ blink+ deathstrike+ mindfreeze+deathstrike+ chain of ice+ deastrike => dead frost mage cu 3 DS-uri

Chiar nu trebuie sa fii geniu in pvp sa bati un mag cu dk-blood....E un motiv pentru care majoritatea pvp-istilor de pe server fac misto de cei care intra DK blood in arena.

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 23-10-2013, 16:58:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life si de multe ori ai batut frost mages cu asa rotatie?

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 24-10-2013, 10:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

crasher wrote:

ce intrebare pui si tu ..deci sa vedem cum joci tu:

" magu circle of frost=> tu ingheti, el spam icelance, tu iti dai icebound fortitute si dai death grip, el da frost nova + blink+ spam incelance +freeze de la pet+ deep freeze + spam icelance" => am omis ceva?

DK blood fara DS nu are absorb. in PVP nu joci la " o rotatie" anume ci te orientezi in functie de caz, de gameplay, dar majoritatea joaca atat de mecanic incat stii exact la ce sa te astepti din partea lor.

0 0

Back to top
N e l l y
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2014 10:02)

Votes: 13

Post Posted: 24-10-2013, 12:33:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gamer4life wrote:
crasher wrote:

" magu circle of frost=> tu ingheti, el spam icelance, tu iti dai icebound fortitute si dai death grip, el da frost nova + blink+ spam incelance +freeze de la pet+ deep freeze + spam icelance" => am omis ceva?

DK blood fara DS nu are absorb. in PVP nu joci la " o rotatie" anume ci te orientezi in functie de caz, de gameplay, dar majoritatea joaca atat de mecanic incat stii exact la ce sa te astepti din partea lor.

De cand merge icebound la ring? D-
Si eu zic de un mag care joaca ok si care are si gear; fac pariu cu tine ca nici nu zgarii ceva tu ca blood cu ce ai zis mai sus si nu numai, iar absorbul de la ds e doar pentru physical hits,kk?

0 0

Back to top
gamer4life

[Creep]

Post Posted: 24-10-2013, 13:03:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N e l l y wrote:
gamer4life wrote:
crasher wrote:

De cand merge icebound la ring? D-
Si eu zic de un mag care joaca ok si care are si gear; fac pariu cu tine ca nici nu zgarii ceva tu ca blood cu ce ai zis mai sus si nu numai, iar absorbul de la ds e doar pentru physical hits,kk?

am zis eu ca merge sau nu? Invata sa citesti mai atent. Iar pentru informatia ta DA MERGE

Icebound fortitude=> [Remove auras which the spell offers immunity against][The Death Knight freezes his/her blood to become immune to Stun effects and reduce all damage taken by 20% for 12 seconds.]

Ring of frost=> [Apply Aura: Stun][Summons a Ring of Frost, taking 3 seconds to coalesce. Enemies entering the fully-formed ring will become frozen for 10 seconds. Lasts 12 seconds. 10 yd radius.]

Use SPELL FINDER pe wow.freakz.ro ca daia a fost pus acolo.

0 0

Back to top
N e l l y
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2014 10:02)

Votes: 13

Post Posted: 24-10-2013, 13:43:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da degeaba imi explici teoria asta pentru ca ring of frost nu e stun -

0 0

Back to top
sergy

[The Druid]

(since 09-10-2020 17:17)

Votes: 16

Post Posted: 24-10-2013, 15:17:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ring of frost e STUN, imi spune si addonul pe care-l folosesc, si internetul, dar in-game icebond fortitude nu-l scoate, nici nu te face imun la el daca intri

eu rogue monk demon hunter
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 24-10-2013, 15:47:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ring of frost e disorient spell ca repentance sap poly trap. de aceea nu e scos de icebound LOL, gamer vorbesti sa nu adormi cred Thinking nimic util nu zici decat ce visezi noaptea, vorbesti de pvp cand tu esti pve hero, un dk blood nu are ce cauta in pvp.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 24-10-2013, 18:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

armand2oo2 wrote:
Ring of frost e disorient spell ca repentance sap poly trap. de aceea nu e scos de icebound LOL, gamer vorbesti sa nu adormi cred Thinking nimic util nu zici decat ce visezi noaptea, vorbesti de pvp cand tu esti pve hero, un dk blood nu are ce cauta in pvp.

scaterr shot e dezorient, blind e dezorient, RING of FROST e stun toata ziua (dupa 3 secunde in ring iei stun-> daca treci prin ring nu iei nici slow si nici stun). Get your facts str8 FAIRR.

Nu inteleg cum draq intr-un topic de DK ajungeti sa va certati pe chestii de mag...

Posturi unite automat, 24-10-2013, 19:27:09

sergy wrote:
ring of frost e STUN, imi spune si addonul pe care-l folosesc, si internetul, dar in-game icebond fortitude nu-l scoate, nici nu te face imun la el daca intri

what? did you not know yet that this server is freakzlike? Sunt multe chestii la clase ce trebuiesc reparate dar developeri au alte prioritati in clipa de fata(probabil!?)

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-10-2013, 18:31:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
armand2oo2 wrote:

scaterr shot e dezorient, blind e dezorient, RING of FROST e stun toata ziua (dupa 3 secunde in ring iei stun-> daca treci prin ring nu iei nici slow si nici stun). Get your facts str8 FAIRR.

Nu inteleg cum draq intr-un topic de DK ajungeti sa va certati pe chestii de mag...

sergy wrote:

what? did you not know yet that this server is freakzlike? Sunt multe chestii la clase ce trebuiesc reparate dar developeri au alte prioritati in clipa de fata(probabil!?)

Oare e nevoie sa aduc video sa va bag mintile in cap la voi geniile dk?Poate ca ring of frost e stun,dar nu e scos de icebound...daca nu jucati dk nu va dati cu parerea si daca treci cu icebound[il ai deja activat] prin ring tot iei ringu. Toti cei care ati comentat ca icebound scoate ring sunteti doar niste playeri care nu au nici cea mai mica legatura cu jocul
@pms ,,iate de mana cu ala care a recomandat 4v4'' pe atr e post cum ca fac event 4vs4 ,,Who is the bitch now?''

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 24-10-2013, 18:58:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.wowwiki.com/Diminishing_returns

Mage - [Ring of Frost] Yes 8 Yes 8 Disorient + Deep Freeze
Blind - Fear.

0 0

Back to top
Azwraithz
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 24-10-2013, 18:58:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:

RING of FROST e stun toata ziua (dupa 3 secunde in ring iei stun-> daca treci prin ring nu iei nici slow si nici stun). Get your facts str8 FAIRR.

sergy wrote:

http://www.wowwiki.com/Diminishing_returns

DR CATEGORY: [Ring of Frost] - Disorient + Deep Freeze

Nu e simplu stun;Invatati-va dracu sa nu mai postati ca sa le faceti oamenilor doar nervi,daca stiti ca sunteti low-dotati psihic stati dracu' in banca voastra.

E ca frostfire bolt la mage cand ii dai interrupt,adica pe ce school se pune interrupt-ul.

laanah wrote:

scaterr shot e dezorient, blind e dezorient,

Scatter Shot si Dragon's Breath sunt SCATTER DR CATEGORIES nu au treaba cu blind-ul...esti total pe langa prietene. Blind-ul are DR cu Fear nu cu astea 2.

Sa il baneze careva pe asta ca ''gamer4life'' ala( http://forum.wow-freakz.com/member-87481-gamer4life.html ) tot el e,are double account;Nu au rost pe forum tot felu de clowni gen asta.

Iar in legatura cu sergykid ala...pur si simplu nu are rost...iq-ul la persoana aia e sub nivelu' marii..nici nu stiu de ce se chinuie sa mai respire..ocupa loc degeaba;

Staff message (^AvioanE^):

Citeste regulamentul forumului. Inceteaza cu insultele si jignirile.
Considera mesajul meu avertisment verbal.

0 0

Back to top
Cheesburger

[Mentally Stable]

(since 06-02-2014 14:55)

Votes: 2

Post Posted: 25-10-2013, 11:18:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sugestia mea e sa faceti undeva la 2.4k rate ca blood, apoi sa reveniti cu feedback...pana atunci ce cititi voi din ziarul Click @ blood e irelevant...no offence dar e mult mai challenging ca blood la +2k rate decat oricare alta clasa..+1 daca partenerul vostru e tot blood. 4.0.6 a fost genial pentru blood..4.3.4 not so much..dar..ori te adaptezi la schimbari, ori ramai la 8 games per week.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 11-11-2024, 23:52:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x