User
Pass
2FA

Desigur.. Hkp gg best guild @pakistan jk

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1370
MihneaS
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-11-2013 19:54)

Votes: 6

Post Posted: 01-11-2013, 21:33:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, cum zice si titlu.. umm.. oare ce stream au facut cei din hkp? Oare au primit gm power?
Nu stim.. dar se pare ca este cam panicat cel care a facut stream (jk nu a facut, era doar un ecran blank, la toti era asa)
Si.. nu i-a mers deloc.. saracu' ala din Inl care tinea cu 5fps dar asta nu putea deloc sa tina.. wow si cu un amd de 1core tii macar sa intelegi ceva.. vai vai..
Sa vedem ce zice cel care a facut streamu, m-am pramadit pe mine de ras(toti)

-)))))))))))))
Dupa, cica ei l-au facut.. aprinde streamu pentru o sec, da, doar un flash cat sa vedem ca bossul este mort, si dupa..

Ar trebuii descalificati -100000 dkp, disband guild, ban all accs din hkp.. manevre cu gm probabil.. oricum se stie ca eu voi lua ban ca's " paranoic " dar.. hkp de pe 4.0.6 e best gm power guild @privateserversftwololloollo Si se lauda ca'i bun.. doar copii disperati in guild.. si suferinte..
Destul de slab Hkp, dar nu ma astept la altceva din afara de gm power in prostie..
Gm va rog, nu fiti hateri.. pls ;o3
S@lb@fta
Casuta : Rashesim , Loveheal

http://www.twitch.tv/shoneEu
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 01-11-2013, 21:35:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa fiu ratat la faza asta dar mi se rupe.

NU NE PASA

Mistweaver Monk Guide PvE

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 01-11-2013, 21:53:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MihneaS wrote:
Salut, cum zice si titlu.. umm.. oare ce stream au facut cei din hkp? Oare au primit gm power?
Nu stim.. dar se pare ca este cam panicat cel care a facut stream (jk nu a facut, era doar un ecran blank, la toti era asa)
Si.. nu i-a mers deloc.. saracu' ala din Inl care tinea cu 5fps dar asta nu putea deloc sa tina.. wow si cu un amd de 1core tii macar sa intelegi ceva.. vai vai..
Sa vedem ce zice cel care a facut streamu, m-am pramadit pe mine de ras(toti)

-)))))))))))))
Dupa, cica ei l-au facut.. aprinde streamu pentru o sec, da, doar un flash cat sa vedem ca bossul este mort, si dupa..

Ar trebuii descalificati -100000 dkp, disband guild, ban all accs din hkp.. manevre cu gm probabil.. oricum se stie ca eu voi lua ban ca's " paranoic " dar.. hkp de pe 4.0.6 e best gm power guild @privateserversftwololloollo Si se lauda ca'i bun.. doar copii disperati in guild.. si suferinte..
Destul de slab Hkp, dar nu ma astept la altceva din afara de gm power in prostie..
Gm va rog, nu fiti hateri.. pls ;o3
S@lb@fta
Casuta : Rashesim , Loveheal

Cat de terminat sa fii sa crezi ca eu le dau GM power @ HKP?

Au terminat pe 2 legit, cu wipe la Zon'ozz. Nu scria nicaieri in reguli ca sunt obligati sa tina stream, deci ma sterg la fund cu opinia ta de `trebuia disband guild/ban bla-bla`.

0 0

Back to top
Alexander0810

[VIGILO CONFIDO]

(since 08-03-2024 13:58)

Votes: 151

Post Posted: 02-11-2013, 15:59:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

>Twitch chat
>No Kappa or FrankerZ, I are dissapoint

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by drodu, 01 November 2013 19:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 10-02-2025, 22:10:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password