User
Pass
2FA

Donky/Alfnd Scammer (cu prints,dupa reguli)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message908
Apathy
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 19-09-2011 17:48)

Votes: 18

Post Posted: 30-07-2011, 20:22:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: Donky sau Alfnd (e unul si acelasi)

Data/ora: 9:10 , sambata , July.30.2011

Detalii: Da link la Leather Working pe global si spune ca face nu-stiu-ce iteme. Am avut primordialele si am vrut sa i le dau dupa ce imi face itemul dar a spus ca nu are el primo ca sa le faca asa ca am cazut de acord sa ii dau materialele in avans. Supusul character cu LW era priest , asa ca am mirosit cumva treaba si am facut prints.
A spus ca are mute pe Leather Worker si ca nu poate vorbi pe el , desi a spus cateva chestii.

Realm: Genesis

Screenshot: (nu mai postati screenshoturi vechi de saptamani/luni de zile)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

* ! Am continuat tradeul desi banuiam ca e teapa ,tocmai ca m-am bazat pe print screens. Nu cer decat sa aveti si voi putin respect pentru mine , ca totusi incerc sa ajut comunitatea asta. Merci!

Daca se poate vreau itemul promis (boots din lw cu atack power - pt rogue / druid ) , stiu ca este posibil.

Regula :

Ai facut trade de iteme/mats cu cineva si ai luat teapa (nu ai primit ce ti s-a promis). Ai nevoie de screenshoturi care arata: ca ati stabilit (pe whisper/say sau alte canale de chat din WoW) ca veti face schimbul, ca ati dat trade (fereastra de trade + bags inainte si dupa trade), ca nu ati primit ce ati stabilit (ai luat ignore, nu raspunde la whispers, nu ai in bags ce trebuia sa primesti, etc)

Ceea ce am. Printurile sunt facute la 9:13 dupa ceasul din joc (care e in sinc. cu cel al PCului) si la 9:14.

"Detectoarele de metal te aproba,esti o fiara!" & Watch it burn!

Last edited by Apathy on 31-07-2011, 03:43:44; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
daemontools

[Mentally Stable]

(since 25-09-2011 10:12)

Votes: 3

Post Posted: 30-07-2011, 22:09:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut eu tin minte ca ti'am facut boots dar ca sa inchei aceasta neintelgere o sa ne vedem in ogg si o sa'ti primesti Primo inapoi /!OK - Deal?

So Discutam in game dar te rog sterge Topicul ! SI vb in-game! Salut Si ms de intelegere!

0 0

Back to top
Apathy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-07-2011, 22:11:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce neintelegere ma pustiule , nu mi-ai dat nici un papuc nimic. Ai iesit din party si nu mi-ai mai raspuns la whisper. Nu am nici un papuc in inventory! un GM poate sa verifice fara probleme.

TOT CE MI-AI DAT A FOST UN IGNORE! (si am screen shot cum incercam sa-ti dau un pm dar scrie clar ca ma ai la ignore)
Voi renunta la post doar in cazul in care imi primesc itemul inapoi de la tine sau in cazul in care il va inchide un admin/GM/moderator dupa ce s-a rezolvat acest caz.

Va rog sa luati masuri in legatura cu acest player , un mincinos.
(Am probleme cu conexiunea la internet deci nu o sa pot verifica acest post / ingame messages in fiecare zi)

Last edited by Apathy on 31-07-2011, 01:02:17; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Threat697

[Mentally Stable]

(since 05-05-2012 13:17)

Votes: 2

Post Posted: 31-07-2011, 00:54:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai acelasi lucru am patit si eu cu acelasi jucator, cu nick: Donky care este un alt doar de tepe si care mai are un rogue numit: Bewinner.Ne am inteles sa mi faca Boots mail de hunter(Rock-Steady Treads) si sa dau 5 primo,10 eternal earth+25k diferenta pentru materialele de lw.A intrat pe Donky,se facea ca are mute si nu mai stiu eu ce,i am dat trade pentru ai da matsurile,a acceaptat,si a trimis matsurile pe contul cu alt char,cred ca cel cu rogue(Bewinner) si a dat logout+ignore pe amandoua carcterele.Stiu ca nu am prea multe dovezi pentru asta dar cel putin il pot sustine pe cel de mai sus. astea sunt niste screenshots.daca se poate face ceva bun,daca nu,asta e,cer macar banarea jucatorului daca nu se pot da itemele inapoi. MULTUMESC.
http://imageshack.us/g/829/wowscrnshot073111013344.jpg/

0 0

Back to top
Sprotes

[Mentally Stable]

(since 22-04-2015 16:12)

Votes: 8

Post Posted: 31-07-2011, 01:37:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fa un print si cu inventarul/equipul tau sau cu logul, el sustine ca ti-a dat itemul, daca nu e adevarat risca un ban permanent.

Quote:
Sa minti stafful (indiferent cat de mica sau mare e minciuna) (ban permanent)

0 0

Back to top
Apathy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-07-2011, 01:47:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sprotes wrote:
Fa un print si cu inventarul/equipul tau sau cu logul, el sustine ca ti-a dat itemul, daca nu e adevarat risca un ban permanent.

Quote:
Sa minti stafful (indiferent cat de mica sau mare e minciuna) (ban permanent)

Pai log in-game nu mai am nici o sansa , a fost acum cateva ore bune. Activity feed e asta :

http://armory.freakz.ro/character-feed.xml?r=Genesis&&cn=Sinjin si nu arata ca as fi obtinut(pentru ca nu arata itemele obtinute la trade,si chiar daca ar fi aratat oricum nu aparea acolo pt ca nu am primit acel item) sau equipat vreun item.
Dar nu este absolut nici o problema , daca un GM doreste sa caute acel item sau primordialele pe conturile mele nu are decat sa o faca. El este clar un mincinos. Insa dupa activity feed-ul lui arata ca a facut acei papuci http://armory.freakz.ro/character-feed.xml?r=Genesis&&cn=Donky&&gn=The%20Forgotten%20Kings insa probabil i-a vandut altcuiva , poate chiar i-a tras si aceluia o teapa.

Dupa regula postata de SHOCKERU eu sunt indreptatit. Am printuri cu conversatia , am printuri cu baguri deschise inaintea si in timpul tradeului , am si cu trade-windowul deschis , am si cu trade completed , si cu bag opened dupa , si cu ignore/ sau cand nu mi-a raspuns.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 31-07-2011, 03:53:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apathy, zi-mi exace despre ce item era vorba (sã þi-l trimit).
daemontools, de unde îi dai tu boots, dacã nici mãcar nu îi ai în backpacks (nici mãcar primordialele)?

Donky ºi Alfnd banned.

- Retired -
0 0

Back to top
Apathy
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-07-2011, 05:20:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este vorba despre Footpads of Impending Death , papucii din Leather Working ( pentru melee dps ). Multumesc ca ai rezolvat aceasta problema!

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 31-07-2011, 05:26:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Þi-am trimis itemul pe caracterul Sinjin @Genesis.

- Retired -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 31 July 2011 03:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 11:56:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x