User
Pass
2FA

End game progression on Freakz
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message3751
Mr.Faith

[Observer]

Status: Offline
(since 06-04-2025 13:19)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-09-2014, 01:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa joci pentru inceput si sa te descurci cat de cat ai nevoie in primul rand de 2 chare pe care sa ai asa:
1: O meserie banoasa ori pe main ori pe alt
2: a 2-a meserie pe celalalt char pentru craftat itemele vicious, preferabil setul pentru ca inele,neck, back astea sunt putine si le faci rost mai usor decat restul setului.
Eu de exemplu pentru un plater fac jwl si enchanting pe main si mining cu bs pe alt. Roduri pentru enchanting, gemuri, inele/neck vici, enchanturi+ set, plus inelele alea ieftine din jwl din care craftezi gramada si faci dust/essence la tona.

Dupa ce faci treaba asta si farmezi sa zicem 2-3 zile sa faci niste gold si iti completezi gear-ul vici si cumperi eventual un trinket sau ceva, incepi sa faci heroice(RDF).
Numai din RDF daca faci in fiecare zi faci cap la valor pana la sfarsitul saptamanii; in caz ca joci si pe alt iti poti lua cu ala iteme BoE(boots, bratari...) si pe main cele BoP(head,chest, trinket....).
Dureaza o vreme in ritmul asta, dar oricum ideea e sa faci cap la valor ca sa iti completezi piesele din gear care nu le ai.

Cu ce prinzi prin heroice+itemele craftate+cele de pe valor ajungi undeva in jur de 385 ilvl, bine in caz ca nu dai de priesti/magi care dau need la axe-ul de la Baine ca apoi sa iti ceara gold pe el, cum mi s-a intamplat mie.
Dupa cauti o guilda cat de cat si incepi cu ds; si in 2-3 saptamani-1 luna in functie de noroc ajungi la peste 400 ilvl. Apoi poti sa stai semi afk cum stau "mai marii" guildelor de afk-isti, incercand sa te lauzi ca faci zon'ozz-u in 2 minute la 408 ilvl(lame).

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Imbalanced

[Just for fun!]

(since 15-02-2021 17:35)

Votes: 74

Post Posted: 01-09-2014, 02:00:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De unde dracu scoateti atata "Daca vrei sa faci gear pe freakz ai nevoie de 100 de chare cu milioane de gold si toate meseriile posibile, altfel nu ai sanse DELOC!"??
Dafuq you sayin'? :r30:

Dupa cum ziceti voi daca vine unul nou pe freakz sansele sa faca gear bat cat mai mult spre 0. De aici trag concluzia ca sunteti total pe langa acest joc numit World of Warcraft.

Cum dracu sa ziceti asa ceva cand gearul se poate face FOARTE USOR?! Raised eyebrow

@Mr.Faith: Tu ai citit postul meu anterior? Din toata lista aia care am pus-o ce ti se pare asa greu de luat? Ti se pare greu sa farmezi trash in FL timp de 1-2 ore si sa vinzi niste arme/trinkete cu 50k+ gold? Ti se pare greu de crescut o meserie de la 0 ca jucator nou venit pe server? Ti se pare grea viata in general? -

0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 01-09-2014, 10:05:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbalanced wrote:
marius_xy wrote:
Aceleasi probleme le-am avut si eu dupa ce am ajuns la lvl 85 si am fost nevoit sa ma las de joc.
Vad ca aici s-au dat cateva solutii pt a face rost de iteme de lvl minim 378 insa doar una e realizabila: sa iti cumperi iteme din AH.
- ca sa ajungi cu meseriile la maxim trebuie sa iti mai faci cateva caractere pt alte meserii pt ca nu poti face rost de materialele necesare. La AH nu gasesti materiale sau preturile sunt nesimtit de mari.
- iteme pe Honor points... hai sa fim seriosi pt ca am intrat intr-o zi pe la 8 dimineata si dupa 3 ore in care imi aparea nr insuficient de jucatori m-am lasat pagubas.
- go to Tol'Barad ... sinucidere curata si timp pierdut aiurea. Sunt jucatori care probabil au o minte mai bolnava si nu fac altceva decat sa isi piarda timpul acolo si sa te urmareasca ca pe hotii de cai. Nu ai nici o sansa sa apuci sa faci vreun q. Cineva a sugerat sa intru dupa ora 23.... Nu mai am nici un chef sa imi pierd noptile aiurea pt un server privat care oricand se poate inchide.

Daca tie ti se pare ca toate posibilitatile de a lua iteme care le-am pus eu sunt grele atunci tu nu ai ce cauta in wow, cel mai probabil cauti un server cu instant 85/gear/meserii/etc.. Cum sa zici ca pentru a-ti creste o meserie la maxim ai nevoie de alte chare pentru alte meserii? Iti dau exemplu: Alchemy + Herbalism = strangi trandafiri si lalele si cresti amandoua meserii pana la 525 si mai poti ramane si cu materiale, fara sa cumperi din AH DELOC si sa faci si gold din ele! Dupa asta dai abandon la Herbalism si inveti BS, si cu goldul facut din materialele ramase de la Herbalism cumperi materiale pentru BS si il cresti. Ajungi pe undeva pe la 100k maxim.
Deci ceea ce spui tu mai sus e LENE PURA DE COCALAR si NU ai ce cauta in wow! Dar totusi tu inca postezi pe forumul acestui server...

Tu crezi ca isi alege cineva pe caracterul principal Alchemy + Herbalism?
Ma refeream evident la meserii intr-adevar utile gen jwl sau bs.
"LENE PURA DE COCALAR" pt ca nu stau toata ziua sa joc WOW pe un server privat?
Am inceput sa joc wow de cand au aparut primele servere privat in Ro. La un moment dat o sa se treaca si aici la noul expansion si nu vreau sa vad ca s-a da wipe la vechile caractere din cauza unor incompatibilitati si sa fi pierdut iar timpul aiurea si sa fiu nevoit sa o iau iar de la 0 cu un alt caracter. In plus in urma cu vreo 2-3 ani erau cateva servere privat in ro extrem de populate si care se laudau cu 5-6 ani fara wipe. Acum mai exista doar acest server in ro.

0 0

Back to top
Imbalanced

[Just for fun!]

Post Posted: 01-09-2014, 10:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"bla bla bla....servere private de rahat....bla bla bla...nu-s bune deloc...bla bla bla...nu-mi pierd timpul pe ele...bla bla bla..." Dar totusi rupi forumul in 2 zi de zi. Trage tu concluzia.

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 01-09-2014, 11:36:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marius_xy wrote:

Tu crezi ca isi alege cineva pe caracterul principal Alchemy + Herbalism?
Ma refeream evident la meserii intr-adevar utile gen jwl sau bs.
"LENE PURA DE COCALAR" pt ca nu stau toata ziua sa joc WOW pe un server privat?
Am inceput sa joc wow de cand au aparut primele servere privat in Ro. La un moment dat o sa se treaca si aici la noul expansion si nu vreau sa vad ca s-a da wipe la vechile caractere din cauza unor incompatibilitati si sa fi pierdut iar timpul aiurea si sa fiu nevoit sa o iau iar de la 0 cu un alt caracter. In plus in urma cu vreo 2-3 ani erau cateva servere privat in ro extrem de populate si care se laudau cu 5-6 ani fara wipe. Acum mai exista doar acest server in ro.

Cine te pune sa iti faci herba + alchemy? Poti fain frumos sa iti faci mining + bs sau mining + jwc sau mining + engi, daca ai caracter cu agility gen druid/shaman/hunter/rogue atunci poti merge si pe skinning + lw iar in cazul in care ai caster poti sa iti faci tailoring + enchanting. Dupa ce termini meseria principala gen bs/jwc/lw poti da unlearn la cealaltã meserie, bineinteles asta dupa ce faci ceva banuti deoarece se vând destul de bine mats de skinning/mining si iti poti face încã o meserie principala.

Ca sa poti sa iti creezi un caracter decent nu trebuie sa stai toata ziua in wow, dar asa sunteti voi, ati vrea instant 85, 2 meserii full + toate retetele disponibile, gold cat cuprinde mounts la fel si bineinteles gear full atât pve cat si pvp pe toate specurile disponibile clasei pe care o jucati. Dupa care sa puteri sta frumos afk in orgrimar sa va etalati gearul si mountul pentru care ati "muncit" pe rupte.

Nu v-o ajuns ca mai nou va da automat learn la spelluri si riding skill + mount moca odata cum faceti level pe lângã asta mai lrimiti moca si o arma herloom odata cu creearea unui caracter nou, ati vrea totul pe tava. Singura chestie care s-ar mai putea face momentan ar fi sa introducã si alte dungeonuri de pe 4.0.6 si 4.2 adica za si zul gurub si atunci ar fi o plãcere sa faci level.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 01-09-2014, 14:13:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gear cat de cat OK e usor sa faci. Imediat pui mana pe vicious. Problema e cu armele si trinketele, care sunt ceva mai greu de luat(trinketele-s scumpe, armele pica ceva mai greu, asta daca nu cumva au pus si celelalte arme ca axe-ul din ET, drop chance 100%).

Dupa asta, te duci firelands si farmezi pana-ti mai iei cate ceva. Poti face si BG-uri/tol barad si sa schimbi honor in justice.

Apoi farmezi cate 15 dungeons/saptamana, vin cam 2 pe zi. E greu daca n-ai gear, ca iei kick. Plus ca trebuie sa stii sa dai dps

Ajungi 384-389 cu putin BH, si de aici iti cauti ghilda de rahat care e in stare de DS normal.

Nu e greu sa faci gear. Pe blizz era altfel, faceai un LFR si aveai sansa sa-ti pice zero sau cateva iteme pe care sa le pui pe tine. Aici faci 15 dungeons si iei sigur 2 bucati. Am jucat 3 zile pe DK tank si mi-am luat experimental+shoulders tier 384 din dungeons.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Mr.Faith

[Observer]

(since 06-04-2025 13:19)

Votes: 62

Post Posted: 01-09-2014, 16:44:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbalanced wrote:

@Mr.Faith: Tu ai citit postul meu anterior? Din toata lista aia care am pus-o ce ti se pare asa greu de luat? Ti se pare greu sa farmezi trash in FL timp de 1-2 ore si sa vinzi niste arme/trinkete cu 50k+ gold? Ti se pare greu de crescut o meserie de la 0 ca jucator nou venit pe server? Ti se pare grea viata in general? -

Mie nu mi se pare greu nimic...joc wow de MULTA vreme, probabil de mai multi ani decat ai tu de scoala. Nu ma laud cu treaba asta, pentru ca majoritatea timpului a fost pierdut cu brio; pacat nu putem schimba trecutul inca.
Probabil am uitat sa mentionez pe acolo si FL farm, si ce daca ? pentru mine personal nu este chiar asa necesar pentru ca in momentul cand incepi cu ds-ul o sa schimbi itemele alea. Si zic de 2 chare ca sa nu arunci goldu aiurea pe toti idiotii care pun iteme la suprapret @ AH.

PS: nu esti cinestie ce persoana importanta ca sa iti citesc postul tau, mai ales ca nu imi era adresat; ar mai fi si faptul ca modul in care te exprimi nu imi sugereaza decat o oarecare frustrare infantila. Asa ca te-as ruga ca pe viitor sa eviti sa te bagi in seama cu mine. Daca vrei bine, daca nu tot ce pot sa iti zic e ca imi pare rau ca nu ai fost educat corespunzator.

Orice alt reply in legatura cu acest subiect il voi ignora.

“No greater love hath a man than he lay down his life for his brother.”
Not for millions…not for glory…not for fame. For one person, in the dark, where no one will ever know or see.
0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

(since 21-10-2022 19:50)

Votes: 33

Post Posted: 01-09-2014, 18:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbalanced wrote:

Cum dracu sa ziceti asa ceva cand gearul se poate face FOARTE USOR?! Raised eyebrow

Esti in Madness, faci full DS imediat ce faci level 85. Va ganditi numai la voi. Pune-te in locul unui player nou venit pe server.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 01-09-2014, 19:44:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

justyn17x wrote:
Imbalanced wrote:

Esti in Madness, faci full DS imediat ce faci level 85. Va ganditi numai la voi. Pune-te in locul unui player nou venit pe server.

Ma pun eu in locul unui player nou venit pe server, asa si ? Ce ar trebui sa vad? nu te supara, dar toti playerii astia care se caca pe ei ca isi iau kick in rdf pentru low ilvl in 90% din cazuri isi iau kick defapt pentru ca nu stiu sa joace.
Sa zicem ca eu nu as avea gold, sa spunem ca nu stiu sa joc AHul, sa spunem ca sunt un player nou la lvl 85 rupt in cur fara gear. Imi iau fishbot si imi fac alechmy, las fishbot o seara la farmat, fac o tona de potiuni/flasks apoi le vand ca painea calda, fac 100k gold ( daca as stii sa joc AHul in 3 zile i-as face 1 milion, dar am zis ca nu stiu asta) deci cu 100k gold as putea sa imi iau setul full de vicious + ceva iteme epice- belt ds trash etc...- cu alte cuvinte ilvl meu ar ajunge undeva la 350-360 ( pentru ca m-ar trage in jos trinkete care ar fi mai low - 1 trinket o sa fie din alchemy 359, altul iei blue sau cumperi de la ah cu 50-60k). Daca tu la 350-360 ilvl iti iei kick din rdf, nu e din cauza ilvlului ci din cauza ca esti ratat si nu iti cunosti clasa/ scripts.
Am crescut chare de la 0 la 400 ilvl fara guilda stabila - doar random guilds, deci nu are treaba ca sunt in Madness sau mai stiu eu ce guilda.
O seara buna, l2p ***.
PS: singura problema la gearing care o au sunt cei care au clase only dps si stau 3 ore in que la rdf(chestie care era si pe blizz, nu la fel de mult que time, dar era).

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

Post Posted: 01-09-2014, 19:56:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
justyn17x wrote:
Imbalanced wrote:

Ma pun eu in locul unui player nou venit pe server, asa si ? Ce ar trebui sa vad? nu te supara, dar toti playerii astia care se caca pe ei ca isi iau kick in rdf pentru low ilvl in 90% din cazuri isi iau kick defapt pentru ca nu stiu sa joace.
Sa zicem ca eu nu as avea gold, sa spunem ca nu stiu sa joc AHul, sa spunem ca sunt un player nou la lvl 85 rupt in cur fara gear. Imi iau fishbot si imi fac alechmy, las fishbot o seara la farmat, fac o tona de potiuni/flasks apoi le vand ca painea calda, fac 100k gold ( daca as stii sa joc AHul in 3 zile i-as face 1 milion, dar am zis ca nu stiu asta) deci cu 100k gold as putea sa imi iau setul full de vicious + ceva iteme epice- belt ds trash etc...- cu alte cuvinte ilvl meu ar ajunge undeva la 350-360 ( pentru ca m-ar trage in jos trinkete care ar fi mai low - 1 trinket o sa fie din alchemy 359, altul iei blue sau cumperi de la ah cu 50-60k). Daca tu la 350-360 ilvl iti iei kick din rdf, nu e din cauza ilvlului ci din cauza ca esti ratat si nu iti cunosti clasa/ scripts.
Am crescut chare de la 0 la 400 ilvl fara guilda stabila - doar random guilds, deci nu are treaba ca sunt in Madness sau mai stiu eu ce guilda.
O seara buna, l2p ***.
PS: singura problema la gearing care o au sunt cei care au clase only dps si stau 3 ore in que la rdf(chestie care era si pe blizz, nu la fel de mult que time, dar era).

Asta e mentalitatea ta ? In primul rand nu vorbeam cu tine, in al doilea rand imi pare rau ca ai la casuta "Madness", in al treilea rand nu trebuie sa te ataci asa, a fost doar un exemplu. Prin urmare baietii care va plangeti ca nu aveti ilvl si credeti ca este greu sa faceti gear, cresteti un char, iar cand faceti 85 farmati, farmati zi si noapte, pana faceti 100k gold, iar dupa luati-va un set vicious si gata. Asta e farmecul jocului.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Post Posted: 01-09-2014, 20:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

justyn17x wrote:
Allybetrayer wrote:
justyn17x wrote:
Imbalanced wrote:

O seara buna, l2p ***.

Asta e mentalitatea ta ? In primul rand nu vorbeam cu tine, in al doilea rand imi pare rau ca ai la casuta "Madness", in al treilea rand nu trebuie sa te ataci asa, a fost doar un exemplu. Prin urmare baietii care va plangeti ca nu aveti ilvl si credeti ca este greu sa faceti gear, cresteti un char, iar cand faceti 85 farmati, farmati zi si noapte, pana faceti 100k gold, iar dupa luati-va un set vicious si gata. Asta e farmecul jocului.

Nu m-am atacat, repet astia care plang de low ilvl ca isi iau kick in rdf :
1 sunteti prosti luati-va gearul din AH ca 100k gold ii face orice prost cu o meserie intr-o noapte.
2 Sunteti si mai prosti daca va luati kick dupa ce aveti deja 350-360 ilvl, pentru ca acolo deja iti iei kick pentru ca nu stii sa joci.

0 0

Back to top
justyn17x

[KONVICT]

Post Posted: 01-09-2014, 20:20:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:

2 Sunteti si mai prosti daca va luati kick dupa ce aveti deja 350-360 ilvl, pentru ca acolo deja iti iei kick pentru ca nu stii sa joci.

Din pacate nu toti au rabdarea de a incepe df-ul pentru a vedea, in majoritatea cazurilor, ca nu ilvl-ul face diferenta. Personal cred ca se pune prea mult problema si accentul pe ilvl.

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 01-09-2014, 21:16:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Normal ca zice lumea ca nu stiu sa joace, ca dupa unii terminati, daca nu dai dps = sau > ca ei nu sti juca. Asta e mentalitatea de 2 bani pe care o aveti...
#mentalitateapeserver

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
Imbalanced

[Just for fun!]

Post Posted: 01-09-2014, 21:39:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

justyn17x wrote:
Allybetrayer wrote:

Din pacate nu toti au rabdarea de a incepe df-ul pentru a vedea, in majoritatea cazurilor, ca nu ilvl-ul face diferenta. Personal cred ca se pune prea mult problema si accentul pe ilvl.

Lasa ca am vazut si eu zmei de genul asta care isi luau kick din prima fara sa vada lumea daca dau dps sau nu, dar isi luau kick ca erau lenesi si nu-si puneau un amarat de enchant/socket, nu faceau reforge-uri deloc, aveau talente puse din avion, stateau cu trinkete de level 70-80 cand puteau sa dea 2k gold sa-si ia trinkete de 325 ilvl din AH....dar totusi faceau gura mare ca isi iau kick => si mai prosti decat punctul 2. de-a lu' Allybetrayer.

0 0

Back to top
marius_xy
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2019 09:13)

Votes: 19

Post Posted: 02-09-2014, 07:43:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imbalanced wrote:
Cu reputatii se merita sa iei doar din Molten Front sau din Firelands. Alte iteme ce poti lua sunt:
- alea albastre vicious de 377 din meserii (head/neck/shoulders/back/chest/hands/waist/legs/boots/fingers), - inutile iti trebuie lvl minim 386 pt RDF
- waistul din AH din DS trash, - nu esti primit in grup
- wrist/legs de 397din meserii,
- boots pe valor de 397 cumparat de pe global/AH,
- hands sau alte iteme de 378 din meserii, depinde de clasa
- arme de 378/397 din Firelands/DS trash,
- trinkete de 378 din FL trash,
- iteme de 378 pe Justice Points, -inutile
- iteme de 390 pe Honor Points,-
- iteme de 378 din RDF,
- itemele de 384 de Raid Finder luate din sacul de la questul weekly din Dalaran,
- itemele de 403/397 pe Conquest Points luate din arene.

Daca faci asa ai ajunge pe la un 390+ ilvl lejer si dupa ai putea sa faci BH sa iei hands/legs de 397 din tier, sa faci FL n/hc pentru iteme de 378/391, DS normals si sa si cumperi iteme de 397 pe Valor Points.

Metode de luat iteme sunt cacalau, trebuie doar sa vrei. Si sa nu zici ca n-ai gold sa cumperi materiale/iteme din AH, ca toata lumea la inceput a farmat gold de le-au iesit ochii, nimeni n-a facut 390+ ilvl din prima zi.

Edit: Nu uita de reputatii pentru enchanturile de head/shoulders!
Nu uita sa-ti pui sockete/enchanturi pe iteme!
Nu uita sa dai reforge-urile necesare!
Nu uita sa-ti cresti 2 meserii!

Dupa o pauza de cateva saptamani am intrat ieri sa joc wow pe freakz ca sa vad daca pot sa aplic in joc sfaturile date de tine.
Am facut BG la greu si am constat cu bucurie ca acum se pot face bg-uri si dimineata+ 1 dungeon OS 10 pt achiv+ trash nereusit in firelands (dupa cativa mobi omorati i s-a parut unui jucator ca mobii resp nu sunt omorati prea repede si a fost suficient sa iasa un juc ca apoi au iesit si ceilalti).
Pe global am vazut numai cereri pt lvl minim 386. Chiar am stat ieri cateva ore bune pe freakz si nu am vazut nici o cerere pt jucatori cu lvl mai mic de 386, inclusiv pt trash.
Am inceput sa joc WOW de cand s-a lansat jocul si asa situatie ca acum nu a mai fost niciodata. Sa faci lvl maxim si sa nu poti sa faci un dungeon amarat sau un hc pt ca nu ai cu cine sau pt ca nu ai itemele necesare e foarte enervant.
Nu imi ramane decat sa fac BG-uri la greu pana o sa fiu full cu iteme pvp de 390 si sa sper ca o sa trec neobservat....

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 06-08-2025, 02:56:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password