User
Pass
2FA

Final Chapter - Server Status or not.
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message8184
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 27-08-2014, 22:23:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

strachi wrote:
@pms daca ar fi continuat scripturile in ordine ( ca serverul vecin MO___) ar fi avut mai mult succes si playerii ar fi avut de ce sa ramane pe server. Aparea mereu cate ceva nou( seazoane de arene 9,10,11,12, dungeonuri la timpul lor, first realmuri si bosi la randul lor) Normal, nu toate deodata. La fel cum s-a bagat ds se putea baga si FL si zul aman etc.

Da, a fost o greseala imensa sa mergem direct pe Dragon Soul. Dar nu inteleg de ce tot continuati sa "OMG DACA AR FI FACUT AIA AM FI AVUT 5k PLAYERI". Nu putem da timpul inapoi, ne pare rau.
Pe MoP va promitem sa luam totul in ordinea fireasca (desi patch 5.4.x, vom avea prima data zonele de start si cu dungeons/raids de start (cu timeless inchis, etc).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Scott

[Maniac]

(since 03-04-2023 21:32)

Votes: 59

Post Posted: 27-08-2014, 22:45:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
strachi wrote:
@pms daca ar fi continuat scripturile in ordine ( ca serverul vecin MO___) ar fi avut mai mult succes si playerii ar fi avut de ce sa ramane pe server. Aparea mereu cate ceva nou( seazoane de arene 9,10,11,12, dungeonuri la timpul lor, first realmuri si bosi la randul lor) Normal, nu toate deodata. La fel cum s-a bagat ds se putea baga si FL si zul aman etc.

Da, a fost o greseala imensa sa mergem direct pe Dragon Soul. Dar nu inteleg de ce tot continuati sa "OMG DACA AR FI FACUT AIA AM FI AVUT 5k PLAYERI". Nu putem da timpul inapoi, ne pare rau.
Pe MoP va promitem sa luam totul in ordinea fireasca (desi patch 5.4.x, vom avea prima data zonele de start si cu dungeons/raids de start (cu timeless inchis, etc).

Lol sunt 42 de bosi pana la garrosh, daca se scripteaza la fel de repede ca warmaster wow-ul nu va mai exista pe retail pana o sa ne batem noi cu garrosh -
Also cum sa te bati cu spells de 5.4.8 in content de 5.0.5 Raised eyebrow

0 0

Back to top
panseluta
[Banned user]

Banned

(since 30-05-2016 06:29)

Votes: 29

Post Posted: 27-08-2014, 22:52:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legat de punctul X : Sunt 3 ani de cand e Cataclysm pe freakz. Trei ani in care singurul raid complet este baradin hold.. Este adevarat ca au fost 2 patch-uri in timpul asta, s au facut o gramada de fixuri, s au bagat bosi, bgs etc..S a facut treaba buna. Dar sa fim seriosi...dupa 3 ani, doar atat avem? ( FL - 1boss , DS - 7/8 , BWD - 4/6 - , BOT - nu cred ca merge nici unul , TFW - nimic , din 14 dungeons - 6 functionale ) . Ar fi frumos sa avem mai mult content pve, dar la cum se misca treaba, inca 2 ani de cataclysm ar fi inutili. A fost timp destul pentru content pve de cataclysm. Nu s a facut cand trebuia, asta e. Sustin punctul V...incepeti treaba in forta pentru pandaria. Cred ca sunt destui oameni dornici pt un PTR.

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-08-2014, 22:53:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scott wrote:

Lol sunt 42 de bosi pana la garrosh, daca se scripteaza la fel de repede ca warmaster wow-ul nu va mai exista pe retail pana o sa ne batem noi cu garrosh -

--poza cu mãgaru--

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 27-08-2014, 23:13:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
strachi wrote:

Zohl a vorbit. O sa avem MoP.

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 27-08-2014, 23:54:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scott wrote:

this
eu zic ca ati putea sa incepeti cu 5.3 si o sa aveti Throne of Thunder si Siege of Orgrimmar de scriptat(26 de bosi),deci nu cred ca o sa fie aceeasi problema cum e acum ca ati terminat dsul.

0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Post Posted: 28-08-2014, 00:00:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scott wrote:

pai ce are? nu joci cu spells din next expansion ca si cum ai face acu icc pe cata.

comparabil cu cata la mop cred ca e si mai putin de scriptat la clase din cauza ca talent tree-ul e mult mai restrans -

0 0

Back to top
Nastyblabla

[Mentally Stable]

(since 31-05-2023 20:12)

Votes: 33

Post Posted: 28-08-2014, 00:25:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca un adevarat ucigas de dragoni elementali si alte ciupacabre contentul pve+achievementuri conteaza cel mai mult.Ar fi chiar aiurea sa sarim iar peste content sunt atatea mecanici noi in pandaria scripturi interesante and so much fking lore dar nu conteaza asta ca inca suntem pe cataclysm.
Pe langa pvp care e important normal ar fi destul de ok sa avem si acces la tot contentul de pe cata si aici ma refer la bot firelands totfw.Sunt atatea achievementuri care pot fi facute si sunt multi pe server care fac achievementuri.Pe wotlk am avut parte de tot contentul toti bosii a fost super ok.
Chiar daca sunt instante/dungeonuri vechi asta nu inseamna ca nu se mai fac.Naxx ulduar Icc Bt se fac in fiecare saptamana farm transmog farm achievements.Pe multi nu va intereseaza dar amintiti-va ca nu sunteti singurii care joaca pe server.Vreti direct pandaria ultimu patch soo dupa ceva luni va plictisiti si plangeti vai nu e content vai bagati bosi noi.Poate ca nu e tocmai la subiect dar discutiile de aici sunt cam aiurea si nu sunt mari idei pentru imbunatatirea serverului.

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 28-08-2014, 11:21:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BA, VOI DEVIATI DE LA SUBIECT!!!
SI DACA VREA SOCKERU UN SERVER DE MOP CALUMEA, A SPUS-O CLAR AZWRAITHZ: Si trebuie sa intelegeti ideea ca FIXURI PVP = 60% ajutand si PVE players,prin spell-urile respective reparate. Deci atingeti 2 puncte din un singur foc.

Bagati la capusorul ala pve Heroes ce sunteti. Asta e PUNCTUL DE START, NU dragonii/elementalii si alte creaturi hidoase. Ca daia e in stand by Freakzu, ca sunteti voi 1800 de playeri PVE-isti si 200 Pvp-isti si asa o sa ramana daca Sokeru se ia dupa ce vrea mai MAREA MULTIME.

Imi cer scz de caps, poate iese in evidenta si observa si ei(playeri) ce e cu adevarat necesar.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 28-08-2014, 13:08:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
Scott wrote:

this
eu zic ca ati putea sa incepeti cu 5.3 si o sa aveti Throne of Thunder si Siege of Orgrimmar de scriptat(26 de bosi),deci nu cred ca o sa fie aceeasi problema cum e acum ca ati terminat dsul.

Sa inceapa cu 5.3? Draga PVE hero, daca o sa inceapa cu 5.3 o sa ramana doar playerii care joaca PVE, ca PVP pana in 5.4 e efectiv un *****.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 28-08-2014, 14:31:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
Scott wrote:

this

Si cu ce iteme ii bati tu ? Nu zic ca ar fi imposibil, ar fi doar aiurea...

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Post Posted: 28-08-2014, 14:56:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skyreaker24 wrote:
Scott wrote:

pai ce are? nu joci cu spells din next expansion ca si cum ai face acu icc pe cata.

comparabil cu cata la mop cred ca e si mai putin de scriptat la clase din cauza ca talent tree-ul e mult mai restrans -

E mai restrans dar sunt mai complicat de facut, sunt putine cu mai multe efecte, multe sunt disabled pe servere de mop.

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 28-08-2014, 15:24:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Sa nu tot critic,nu pot sa o observ o schimbare in bine in comportamentul lui Zohl(stiu ca ma abat de la topic,dar acest topic in mare parte tine de "schimbari la server" si ca se schimbe ceva,primul lucru este mentalitatea) si anume,nu mai raspunde impulsiv "esti ratat" "esti terminat" ca o mica gluma,cred ca ia calmante,am observat aceasta schimbare atat la el cat si la restu staff-ului,de aici aveti un +.
Inca + aveti pentru faptul ca ati "angajat" persoane noi in staff.
Nu stiu ce se discuta,prin staff ,si care sunt planurile,dar mult asa nu mai merge...Da,o putem sa o lungim... cu cuvinte frumoase si promisiuni si alte alea,dar nu vad rostul.

Total de acord ci ce zici tu aici. Nu respectati playerii ceea ce a facut multi playeri sa nu mai joace la noi pe server.
Dau un ex: Un gm incepe pe global sa iti zica ca esti un terminat, noob sau ca nu sti sa joci si esti zero e cam naspa . Apoi incepe sa se laude ca el a facut 2.6k pe evolution cand scadea Fair si Azwraithz mmr-ul e cam trist sincer. Nu de alta dar respectivul nici nu stia sa dea dispel la combustion si se mira dc moare.

Legat de classmoderator. Am mai zis ca as putea sa ma descurc la mage tot printr-un topic ca acesta dar nici macar nu v-ati sinchisit sa raspundeti daca da sau nu . Nu de alta dar Myt nu l-am mai vazut de 1-2 ani

In mare parte are dreptate Azwraithz mai putin cu propunerea lui pt Gm ->events si va zic si de ce. A mai avut odata si si-a cam batut joc ca sa zic asa . Voi stiti mai bn , asta daca vreti sa va aduceti aminte.
Imaginati-va cati ar mai participa la un event organizat de el cand el a facut , face si va continua sa faca ce stie el mai bn si probabil ca unii stiu exact ce dar nu vor sa zica. Asta ca sa stiti ca sunt destui care nu vor participa la astfel de event-uri.

In legatura cu pvp content a-ti cam ramas in urma cu fix-urile si drept dovada inca mai sunt destule buguri majore care strica pvp-ul grav :
-http://forum.wow-freakz.com/Multiple-Spells-Attacks-and-many-others-vs-Arenas-BGS-more-t211526-0.html
-Dalaran arena buguita pana peste cap.
- Stealth System broken.
- Inca o problema la clasa pe care o joc eu ar fi http://forum.wow-freakz.com/Mage-PvP-Cauterize-t284654.html .
Asta ma face ori sa nu mai fac arene pt ca risc sa pierd din cauza asta (ceea ce se intampla de fiecare data si dupa 1-2 arene dau alt f4) , ori fac arene dar ma obliga sa imi dau block-ul cand au ei burst ca sa mai trag de timp cu cauterize-u asta.
Bug ca acesta probabil ca exista la toate clasele si face ca multa lume sa evite sa mai faca pvp.

[u] PENTRU CA TOATE ASTEA SA SE REZOLVE TREBUIE CA TOTI CARE POT AJUTA LA UN ANUMIT BUG SAU CARE ARE VREO IDEE FOLOSITOARE PENTRU A FACE SERVERUL MAI PRACTICABIL, MAI BUN SA RIDICE UN DEGET SI SA LASE MANDRIA AIA DE MARE PLAYER CA SA PUTEM FACE ASTA.

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 28-08-2014, 16:28:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arggalati12 wrote:
Ooo , uite am descoperit un exploit , o sa il raportez ca sa primesc 20 reputatie pe forum.

Se primesc fly mounturi, tieruri, renames, faction changes etc la exploituri -

Also, se primeste si ban daca il folosesti. Mai bine iei echivalentul a 80 lei virtuali ca raportezi, decat sa platesti 80 lei reali ca te-ai folosit de un ***** de exploit sa dai un boss.

0 0

Back to top
arggalati12

[The Gatekeeper]

(since 21-08-2019 07:59)

Votes: 59

Post Posted: 28-08-2014, 16:58:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea cu PTR e destul de buna , nu prea ma pricep eu la platforme si alte chestii de genu dar o sa zic si eu sa ma aflu in treaba. Presupun ca platforma respectiva chiar daca nu e stabila poate mentine 20 playeri , sa fie aprx 2 pentru fiecare clasa si in decurs de o luna se vor gasi destul de multe buguri. daca ar fi 2 playeri pe clasa in aprx o luna daca se si repara bugurile ar trb sa fie destul de jucabil din punct de vedere al claselor.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4    

The time now is 05-12-2024, 05:48:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x