User
Pass
2FA

Final Chapter - Server Status or not.
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message8180
Azwraithz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-09-2014 01:39)

Votes: 104

Post Posted: 27-08-2014, 01:14:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok,pentru ca totusi am fost cam singurul care a avut mai exact cele mai bune sugestii pe serverul/cat si pentru serverul asta,am sa las aici postul asta.Sper ca totusi sa fie tratat ca atare si sa nu fie luat in considerare drept ''ca X plange din cauza la content and shit'' , we all know 'bout this.Eu chiar daca nu mai activez/nu am sa mai activez,spre deosebire de ''altii'',tot incerc sa trag o linie asupra lucrurilor ce o sa improvizeze totul. Si nu,nu merg pe hard stuff(care e greu de facut/adaptat),ci pe ce e posibil de facut si o sa ajute.

Unirea Realm-urilor a fost o decizie,well discutabila din mai multe puncte de vedere(da,si pozitive,dar da,si negative din pacate).Insa treaba sta asa;

I - Adaugarea la queue time pe realm(Player cap sa ramana undeva la 2150-2200,pana serverul se va stabiliza sau se va face hardware improvement again).Nu o sa moara nimeni daca sta in queue 5-10 minute,si altii pe blizz stateau ca prostii atat,si nu se mai plangeau atata.Foarte multi au lag/delay cand serverul are mai mult de 2200 playeri ON,si asta devine o problema sincer.
II - Adaugarea la Spell-Delay la TOATE spell-urile nu doar la sap-sap / blind-blind cum este acum,adica in general doar la materie de rogue. Ci sa se adauge la toate clasele; Nu poti da un Death pe Poly,nu poti da un aura mastery,nu poti da un death pe bad manner,si etc,fiecare clasa e dezavantajata din cauza la spell delay.Si cel mai important in legatura cu Spell-Delay,Nu poti da un Shadowmeld cum trebuie pe multe spell-uri din cauza asta.
III - Mai multa activitate a GM-ilor in PVP events(aici facand referire la cei mai low in rank,sa se ocupe de events gen BG events,1v1 event,PVP zone event,best player of the month(1v1 32 participants event),chiar si guild vs guild event. Si da,aceste eventuri sa fie preferabil saptamanale sau cel putin de 2-3 ori pe luna(ca doar sunt atatia GM's,pot face si ei macar atat totusi).
IV - Axare mult mai ''dura'' pe PVP content,da...chestia asta a fost discutata de 100 ori; Dar avem asa : Shocker,Nexflame,Ragelez care pot face fixes,fiecare in puterea respectiva a lui. Nexflame cat a fost la spell fixes a fost super ok,ar fi bine daca ar mai incepe iar acesta treaba.Sunt foarte multe buguri negative/pozitive ce dezavantajeaza/avantajeaza multe clase. Si trebuie sa intelegeti ideea ca FIXURI PVP = 60% ajutand si PVE players,prin spell-urile respective reparate. Deci atingeti 2 puncte din un singur foc.
V - Deschiderea la un realm PTR de Pandaria,accesibil doar celor care strict vor sa fie bug testers sau care vor sa se ocupe(preferabil sa fie alesi printr-un gm poll,or smth).Nu oricine care zice ca ajuta,doar ca sa vada cum e patch-ul si apoi sa iasa.Trebuie sa intelegeti ca, sunt 2 expansionuri diferenta ATM intre freakz si blizz,daca se mai asteapta mult PTR realm-ul asta,nu se mai poate face rost de vreo formula sau ceva in legatura cu bug-urile ce vor fi pe Pandaria.Also platforma pe Trinity este available,deci nimic nu impiedica un asemenea realm.
VI - Alegerea moderatorilor la class section(Optional); Stau 3-4 sectiuni degeaba acolo fara un moderator,totusi sa se faca un poll ceva intre cine vrea sa se bage,si sa voteze playerii pentru fiecare clasa & etc.
VII - Sectiunea ''ALTELE/Others'' de la bug report sa fie mai curata,si sa se ocupe cineva de ea,e o dezordine totala acolo.(Optional)
VIII - Repararea bugurilor din Dalaran Arena sau adaugarea la Ring of Valor(cu pilonii deja up,pentru ca stiu ca are un script cam nasty si nu poate fi full fixed). Dalaran Arena are foarte multe bug-uri. E deajuns ca arena a fost construita de blizz mai mult pentru a juca defensiv,insa pe langa asta,daca mai sunt si bug-urile care sunt acum in ea,e foarte imposibil de jucat.
IX - PRIORITATEA NUMARUL I sa fie asta : http://forum.wow-freakz.com/Multiple-Spells-Attacks-and-many-others-vs-Arenas-BGS-more-t211526-0.html ; Bug-ul ce a ''distrus'' gameplay-ul complet aici. Propun ca mai multi gm's respectiv,playeri sa ajute la reproducerea bug-ului mai exact. Eu am testat cu Shocker,am reusit sa il reproduc insa Shocker nu reuseste,daca cineva poate ajuta,ar fi bine.
X - Repet ce am zis si acum ceva timp; Playerii vor PVE Content; Incercati sa dati drumu la bosii din FL,macar Half-Script pentru ca totul devine monoton pentru cei care fac PVE,dupa ce termina DS shit.Iar cu timpul,o sa fie ei scriptati si 100%.
XI - Bad Manner la Hunter sa fie reparat . (No offense,nu imi apar clasa sau ceva) , dar au plecat hunterii de pe server din cauza ca spell-ul ala se buguie mereu si nu poti face un CC,e imposibil sa joci. E ca si cum joci o clasa cu un spell important in minus in 60% din arene.
XII - Mai multe Poll-uri din partea GM-ilor pe forum. Poll-uri interesante si intrebari decente pentru server sau etc;Asta ajuta populatia destul de bine. Si se pot lua si decizii mai ok in functie de ce doresc ei.
XIII - Reward-urile de la events,marite totusi; Cateva exemple: La 3v3 events donation points sa fie cel putin dublate. La 1v1/BG's/Guild vs Guild etc,premiile sa fie dublate si/sau triplate.Si premii mai decente totusi.Sunt atatea de unde se poate alege.
XIV Fixarea la Stealth System once again. E jale cum e acum,vezi rogue-ul imediat dupa ce a dat vanish,sa nu mai zic de faptul ca devine totul useless cand joci rogue cu noul system de stealth detection,pentru ca au aparut N* probleme si te vad toti ratatii in stealth acum,intradevar,inainte era urat pentru cei care nu vedeau,dar ce e acum e jale,e mult prea obvious si a aparut si problema cu vanish.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GM pentru PVP stuffs: Well,cam greu de luat o decizie exacta,insa treaba sta cam asa. Stiu ca poate multi nu il suporta sau etc,insa singura alegere momentan ar fi Turbokill. No offense,nu il propun pentru ca am jucat cu el sau ne cunoastem sau altceva,ci e o proprie alegere,bazata pe mai multe idei d.p.m.d.v. Daca aveti alte idei,chiar ar fi ok un Poll din partea lui Zohl(de exemplu) cu, cateva nume; Pentru a se putea alege cineva totusi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Observatii: Ladder-urile actuale sunt niste..bullshits sincer; Chiar daca ultima oara(la ultimul ladder reset) au fost dodgeri/mmr exploiteri/wintraderi etc. Nu erau scorurile astea de star wars la team. Intelegeti ideea ca, nu playerii sunt ''prosti'' sa zic asa(aici facand referire la playerii din top,care joaca decent si au totusi niste scoruri..well). Ci totul e din cauza bug-urilor,daca ar sta cineva sa compare putin cum erau pe blizz scor-urile sau pe ATR ale playerilor din top,deja e alta mancare de peste. Persoanele alea de sunt in top,chiar au strans din dinti in fata bug-urilor actuale de le-a tras team-urile in jos.

Night-Elf : Pe serverul asta Shadowmeld e useless,no offense,fara spell delay,spell-ul ala e beyond useless. Night-Elf este o rasa high-end precum Human care in TBC si WOTLK domina,si acum ar trebui sa faca la fel. Dar atata timp cat nu poti da un Meld-scatter,un Meld-Blind, un Meld-fear , meld- instant lava burst , e urat.
Nu se pot fixa petii prin pillars,ok. Dar macar sa fie reparat Spell-delay ca e jale fara,no offense.

Ori se va tine cont de toate astea ori se incepe iar cu ''tanar si nelinistit, ep: 4032''

Fara dinalea cu ''topic closed ,reason X*'' sau etc,preferabil posturi capabile or nothing more.Si poate totusi se va ocupa un Gm de post-urile inutile din acest topic si vor primii ban(nu warn),aia de vor sa posteze randomly.Se poate discuta si civilizat,ca nu mai e totul ca pe vremea lu Tarzan de intrai cu liana pe geam.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 27-08-2014, 01:28:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chestia cu poll-urile e foarte buna.

Daca iar sarim in capul staff-ului de bugs se lasa cu "go blizz".

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 27-08-2014, 01:36:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru V: Stiu ca Shockerul a zis pe undeva pe aici pe forum ca degeaba se apuca de PTR daca nu exista un core stabil - Dar de atunci poate s-a schimbat situatia. Oricum, el are mai multe informatii si mai mult ca sigur el ne poate da detalii exacte daca e posibil asa ceva.

As sustine asa ceva pentru ca ofera o speranta playerilor stiind ca se lucreaza la Pandaria pentru Freakz. Nu neaparat sa se deschida FIX acuma, dar cel putin la vreo 2 saptamani dupa Madness (daca o sa fie pus jk). Si da, numai TESTERI care se stie ca-s fac treaba. Caci pe WoD Beta acuma sunt o gramada de slackeri :/ aiuriti care urla "this is shit" "wtf do i do?" "the game is bugged and sucks" ... For *** sake it's BETA you *** idiot. Report bugs.

Am citit si celelalte idei si sunt interesante toate, dar nu am putere decizionala. Ramane la latitudinea celorlati.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 27-08-2014, 08:02:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e prima oara cand apar ideile astea. Daca le tot repetam la infinit nu stiu ce castigam...

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-08-2014, 09:12:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca e nevoie de o nominalizare, exista deja o gramada de GMi care ar putea organiza PvP events. Dar, lenea e mare...

Don't touch this

0 0

Back to top
girox

[Mentally Stable]

(since 05-03-2016 17:14)

Votes: 6

Post Posted: 27-08-2014, 09:39:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faza cu Queue time pe realm nu cred ca e o solutie foarte buna deoarece sunt multe persoane care tot au deconectari aiurea foarte dese si nu cred ca le va fi tot una sa stea in queue.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 27-08-2014, 11:15:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
VI - Alegerea moderatorilor la class section(Optional); Stau 3-4 sectiuni degeaba acolo fara un moderator,totusi sa se faca un poll ceva intre cine vrea sa se bage,si sa voteze playerii pentru fiecare clasa & etc.

O sa fac asta si o sa impun reguli care trebuie respectate pentru fiecare subforum (ce sa fie anunt, important, si ce nu)

Code:
VII - Sectiunea ''ALTELE/Others'' de la bug report sa fie mai curata,si sa se ocupe cineva de ea,e o dezordine totala acolo.(Optional)

Termin maine sau vineri, depinde ce fac zilele astea.

Code:
XII - Mai multe Poll-uri din partea GM-ilor pe forum. Poll-uri interesante si intrebari decente pentru server sau etc;Asta ajuta populatia destul de bine. Si se pot lua si decizii mai ok in functie de ce doresc ei.

Gen? Am dat ieri pe global (toate 4) macrou-ul asta: "Quick Survey to see players' opinions. What do you guys want from Freakz in the very next days?"

Am auzit numai raspunsuri de copii: bagati madness odata, mai multi bossi, mai multe dungeonuri, mai mult pve pve. Nimeni nu ataca probleme mai importante, gen low-gear in BG care trebuie rezolvat cumva fara limita de item level.

Code:
GM pentru PVP stuffs: Well,cam greu de luat o decizie exacta,insa treaba sta cam asa. Stiu ca poate multi nu il suporta sau etc,insa singura alegere momentan ar fi Turbokill. No offense,nu il propun pentru ca am jucat cu el sau ne cunoastem sau altceva,ci e o proprie alegere,bazata pe mai multe idei d.p.m.d.v. Daca aveti alte idei,chiar ar fi ok un Poll din partea lui Zohl(de exemplu) cu, cateva nume; Pentru a se putea alege cineva totusi.

Am mai incercat o data cu domnul si a iesit prin mutes/bans/unmutes/unbans in loc de events. O sa vorbesc cu el poate, desi nu o sa fie in niciun caz event DESE si cu rewards TRIPLATE.

Code:
V - Deschiderea la un realm PTR de Pandaria,accesibil doar celor care strict vor sa fie bug testers sau care vor sa se ocupe(preferabil sa fie alesi printr-un gm poll,or smth).Nu oricine care zice ca ajuta,doar ca sa vada cum e patch-ul si apoi sa iasa.Trebuie sa intelegeti ca, sunt 2 expansionuri diferenta ATM intre Freakz si blizz,daca se mai asteapta mult PTR realm-ul asta,nu se mai poate face rost de vreo formula sau ceva in legatura cu bug-urile ce vor fi pe Pandaria.Also platforma pe Trinity este available,deci nimic nu impiedica un asemenea realm.

Ne asiguram de pe acum cu "nu se mai poate face rost de o formula".

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 27-08-2014, 11:32:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legat de poll-uri. Sa se faca pe forum, cu regulile de rigoare, de unde se vor lua ideile cele mai bune. Cand o ia razna topicul sau vreun animal, delete posts/warns de rigoare.

Poll-uri pe categorii: Legat de PvP content (poate cu mai multe ramuri - poll legat de bgs, bgs events, guild events), Legat de pve, s.a.m.d.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 27-08-2014, 11:43:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Breaker does it again. Desii ar fii un miracol sa se intample ceva. Acum s-o " reparat" mmr sistem -)))))))))) dap. lac in put. Sa vedem. daca eu mi-am facut char nou cu starter gear si intru sa fac si eu arene cand vin de la munca aka la ora 1 noaptea. sunt 3 teamuri in que toti cu 2k+ mmr. iar eu cu 1500. oare cu cine pic eu dupa 1 minut. sincer... nu are nici un rost. Worst ideea ever. Fix stealth , Fix absorb . Fix immunity . fix Mastery and fix Melle range , spell range , Los, Pathing. please.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Post Posted: 27-08-2014, 11:48:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skilz wrote:
Breaker does it again. Desii ar fii un miracol sa se intample ceva. Acum s-o " reparat" mmr sistem -)))))))))) dap. lac in put. Sa vedem. daca eu mi-am facut char nou cu starter gear si intru sa fac si eu arene cand vin de la munca aka la ora 1 noaptea. sunt 3 teamuri in que toti cu 2k+ mmr. iar eu cu 1500. oare cu cine pic eu dupa 1 minut. sincer... nu are nici un rost. Worst ideea ever.

Preferi sa nu pici deloc, asa-i?

skilz wrote:
Fix stealth , Fix absorb . Fix immunity . fix Mastery and fix Melle range , spell range , Los, Pathing. please.

Cuvintele astea nu au niciun sens, mai ales "fix mastery / melee range / immunity / spell range / absorb" wtf??

0 0

Back to top
skilz

[Roguetakeszeroskillz]

(since 28-11-2018 15:28)

Votes: 38

Post Posted: 27-08-2014, 11:57:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da zohl. prefer sa nu pic deloc sincer. imagineaza-ti ca 80% din playerii de pe freakz nu au binduri . iar cand ii pui sa se bata cu playeri de 2600 mmr. oare ce se intampla?
eventual fa mmr sa scada brusc cate ~200 per minut. nu brusc

sau ce? nu stii de mastery bug la 50% din clase? sau absorb ? ca dai shadowmeld cu scut pe tine si iei dmg nu te scoate? sau ca melle range e aproape dublu? trap range e dublu?

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 27-08-2014, 12:30:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

skilz wrote:
Fix stealth , Fix absorb . Fix immunity . fix Mastery and fix Melle range , spell range , Los, Pathing. please.

Cuvintele astea nu au niciun sens, mai ales "fix mastery / melee range / immunity / spell range / absorb" wtf??

Fix stealth are sens, ca am facut eu un topic imediat dupa ce s-a "reparat" stealth-ul in care am explicat ca nu e ok si am adus si confirmare de la Trouble care joaca pe blizz si a mai venit cineva cu un videoclip. In acelasi topic am spus ca imediat dupa ce dai vanish te ia in brate orice clasa cu stunuri si doturi, acum e mai ok vanish-ul, dar inca se intampla (mai rar acum) sa fii alergat cu vanish+sprint up..
@Azrwraith: Stiu ca sunteti cu PvP-ul voi si de aia ai spus de events PvP, completez eu, au existat fun events facute de Cyad dupa ce am postat mai multi pe forum ca e plictiseala in-game. Majoritatea au apreciat, mereu o sa fie nemultumiti de modul de desfasurare al eventurilor, ar fi trebuit sa fie continuata treaba. Poate Cyad nu mai are timp, dar nu cred ca e posibil ca el sa fie singurul GM care se poate ocupa de un fun event.

LE: @Zohl : Asta e topicul, vad ca l-ai urmarit, probabil ai uitat , dar acum stii despre ce e vorba (http://forum.wow-freakz.com/Stealth-mechanics-fix-t299216-15.html)

@Sky: O sa stai maxim 30 de minute in queue, nu 5 ore cum era nesimtirea pe m10

Last edited by nenead on 27-08-2014, 12:39:39; edited 3 times in total
0 0

Back to top
skyreaker24

[Faraon intergalactic]

(since 21-01-2023 19:17)

Votes: 90

Post Posted: 27-08-2014, 12:32:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

legat de

I - Adaugarea la queue time pe realm(Player cap sa ramana undeva la 2150-2200,pana serverul se va stabiliza sau se va face hardware improvement again).Nu o sa moara nimeni daca sta in queue 5-10 minute,si altii pe blizz stateau ca prostii atat,si nu se mai plangeau atata.Foarte multi au lag/delay cand serverul are mai mult de 2200 playeri ON,si asta devine o problema sincer.

de acord, dar sa nu se faca gainarii ca pe molten unde donorii au queue skip si restu stau ore in sir -. indiferent ca ai donat sau nu stai in queue ca si restu.

0 0

Back to top
Kirov

[Russian FreaK]

(since 05-03-2023 21:30)

Votes: 92

Post Posted: 27-08-2014, 14:26:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Azwraithz : Ai zis-o cum nu putea nimeni mai bine ! As vrea sa vad ca staff-ul tine mai mult cont de parerile player-ilor ( nu , nu ma refer la cei cu un grad ridicat de retardism mintal , sau cei de 13 ani . Cat despre low gear in BG nu ar trebui sa se faca nimic , asa e si pe blizz , si aveti pretentia sa fie un server blizz-like .

Si eu la inceput am intrat cu verzituri si mi-am luat doua bascule de **** in gura , dar acum am gear decent , si " ajut " si eu pe altii la randul meu sa se geareze . ( da nici mie nu imi convine ca mor aia imediat , etc , dar sa nu uitam ca toti am fost la un moment dat in situatia aia ) , acum ca ar trebui sa aiba bunul simt sa intre macar cu vicious asta e partea a doua , dar NU AI CUM sa educi o populatie intreaga .

.
Most people shout "***!!!" just before they lose control of a car... but i say: "Hold my beer and watch this!"
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Post Posted: 27-08-2014, 14:28:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kirov, daca nu stii ce abordare vrem sa luam asupra acestei probleme ci doar presupui, nu ar trebui sa-ti dai cu parerea. Stick to the topic.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 04-12-2024, 23:20:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x