User
Pass
2FA

Stealth mechanics fix
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2932
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 13-05-2014, 01:55:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Topicul era despre stealth si ati ajuns sa il umpleti de "nu e corect sa nu vad mage invisibility", "deep freeze DR", etc, chiar nu intelegeti ca distrugeti topicurile cu offtopicurile astea tampite?
Vvtf wrote:
acm trebuie sa incepi cu sap numai din spate la target asta in cazu in care nu vrei sa te mai vada deloc
Post de cacat. Sigur nu trebuie sa dai sap fara sa fii in wow ca sa nu te vada?

Cum ati zis o parte din voi, asta cu "uneori merge bine alteori nu" se datoreaza pur si simplu SANSEI. La fel cum e cu spell criticals, talent procs, etc.
Pana acum nu exista sansa ci exact asa era: "e la ~5 yards de tine si nu e in spatele tau? il vezi 100%. nu e? nu il vezi 100%"

Pana la urma care e concluzia? Ca mecanismul e bun doar ca sansa e prea mare? Pe ce va bazati cand ziceti ca e prea mare? Pe "omg sunt rogue si ma vede lumea prea des vreau sa nu mai fiu vazut asa des" sau "avand in vedere video-urile astea de pe retail si/sau experienta mea pe retail pot spune ca sansa e prea mare"

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 13-05-2014, 10:21:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg cum sta treaba cu sansa asta(ironic) , dar nu cred ca e normal ca dupa vanish sa vad roge-ul la o distanta de un blink (spell dat si am ajuns fix langa el cu nova ... exemplu concret).

https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=1856 (wowhead link)

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

(since 09-11-2022 09:46)

Votes: 134

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-05-2014, 11:11:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Nu inteleg cum sta treaba cu sansa asta(ironic) , dar nu cred ca e normal ca dupa vanish sa vad roge-ul la o distanta de un blink (spell dat si am ajuns fix langa el cu nova ... exemplu concret).

https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=1856 (wowhead link)

Tocmai...daca fac un 1v1 nu reusesc sa fug destul timp ca ma si prinde imediat in CC dupa ce dau vanish...macar alea 3 secunde sa le am...in rest nu ma intereseaza

0 0

Back to top
Vvtf

[Exploiter]

(since 01-06-2019 22:57)

Votes: 86

Post Posted: 13-05-2014, 12:40:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imediat o sa postez un video in care vad rogu de la o distanta de 50 yards in stealth numai ca video nu e hd si incerc sa-l fac hd si ma bat programele.. daca ii dau de cap imediat il pun daca nu il las noHD

Edit: https://youtube.com/watch?v=FgF3qm5-2Hk:

.be

Bai sper sa intelegeti cv am tot incercat dar nu iam dat de cap sa se vad calumea daca e mai fac unu si incerc sa-l fac sa se vada clar
Cum am mai zis uneori se buguieste alteori nu, am si poze de la o distanta mai mare gen: http://imgur.com/3lxh6US,ic5oOzX#0

Last edited by Vvtf on 13-05-2014, 13:50:43; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Fair

[^^ Events MC ^^]

(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 13-05-2014, 13:40:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vvtf wrote:
Imediat o sa postez un video in care vad rogu de la o distanta de 50 yards in stealth numai ca video nu e hd si incerc sa-l fac hd si ma bat programele.. daca ii dau de cap imediat il pun daca nu il las noHD

.be

Bai sper sa intelegeti cv am tot incercat dar nu iam dat de cap sa se vad calumea daca e mai fac unu si incerc sa-l fac sa se vada cla
Cum am mai zis uneori se buguieste alteori nu, am si poze de la o distanta mai mare gen: http://imgur.com/3lxh6US,ic5oOzX#0

Acest videoclip este privat.
Ne pare rãu.

0 0

Back to top
Vvtf

[Exploiter]

Post Posted: 13-05-2014, 13:55:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://www.youtube.com/watch?edit=vd&&v=_DRyeCMRYhA Gata scz uitati-va acm oricum nu se vede f clar dar intelegeti...
http://imgur.com/3lxh6US,ic5oOzX#0 Sa va uitati si la poze

0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

Post Posted: 13-05-2014, 14:32:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se vede clar din poza...distanta la care il vezi e anormal de mare...

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 13-05-2014, 14:35:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://s11.postimg.org/d7wd5hlsj/Untitled.png
Red - Eu
Black - El
Daca o sa fie nevoie o sa ii dau si numele.
*Nu am cum sa il pun sa imi faca mie video sa vad cum e acolo pentru ca nu sta el sa faca video ca ii spun eu. Am cerut si highest rate ca sa nu ziceti ca vorbesc cu vreun random rogue.

Inteleg ca te-ai ocupat personal de bug, dar cum ai spus si tu, formulele nu sunt perfecte, poate poti modifica cifrele astfel incat sa iasa mai aproape de normal.

EL: Pana si gm-ul cu care ma inteleg cat de cat ok imi spune ca nu merge bine, l-am batut de fiecare data la 2s cu orice partener am avut si m-a batut aseara sau acum 2 seri ca ce? ca ma pun sa mananc, dau stealth si vine si casteaza spell pe mine, eu fiind in stealth si el traversand juma' de arena pana la mine.

Last edited by nenead on 13-05-2014, 14:57:33; edited 1 time in total
0 0

Back to top
ryangg

[Advisor]

Post Posted: 13-05-2014, 14:44:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuia iar umblat la stealth mechanics ,dar doar daca o creada ca dovezile sunt destul de concludente..

0 0

Back to top
Vvtf

[Exploiter]

Post Posted: 13-05-2014, 20:21:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum am postat si video de mai sus daca v-ati uitat foarte bine odata ce ai vazut rogu pe langa tine si el pleaca sau fugi tu timp de 2 sec il vezi in stealth pe urma dispare... si chiar daca te scoate enemy si tu dai iar vanish te mai vede iar 2 sec..
Un sfat bun sa folositi acm(rogues)- in caz ca te-a luat in target enemy si esti in stealth incearca sa bagi sprint si sa fugi de el sa ii dispara targetu mai repede.. asta evident daca apuci xD

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 15-05-2014, 04:08:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am mai facut ceva fixuri:
  • Vvtf wrote:

.be

Bai sper sa intelegeti cv am tot incercat dar nu iam dat de cap sa se vad calumea daca e mai fac unu si incerc sa-l fac sa se vada clar

Problema asta cu distanta aparent exagerata se intampla din urmatoarea cauza: mergeai langa el, il vedeai, apoi foarte repede plecai departe (foarte repede insemnand in intervalul ala de ~3 secunde in care continui sa il vezi permanent) iar apoi nu te mai miscai si il vedeai permanent cat timp stateai nemiscat, vizibilitatea se updata doar daca unul din voi se misca, exact ce ziceai mai jos
    Vvtf wrote:
    Dupa cum am postat si video de mai sus daca v-ati uitat foarte bine odata ce ai vazut rogu pe langa tine si el pleaca sau fugi tu timp de 2 sec il vezi in stealth pe urma dispare... si chiar daca te scoate enemy si tu dai iar vanish te mai vede iar 2 sec..
    Un sfat bun sa folositi acm(rogues)- in caz ca te-a luat in target enemy si esti in stealth incearca sa bagi sprint si sa fugi de el sa ii dispara targetu mai repede.. asta evident daca apuci xD
    Acum am facut sa se updateze chiar daca stati amandoi pe loc, deci acum chiar daca pleci departe de el rapid, dupa ~3 secunde nu o sa il mai vezi

• pms wrote:

Problema asta avea cam aceeasi cauza ca cea de sus (problema a aparut odata cu modificarile mele la stealth), acum cand dai vanish se updateaza vizibilitatea instant deci o sa dispara rogue-ul instant cand da vanish

• Pe langa modificarile astea 2 am mai scazut distanta la care poti fi vazut si sansa de a fi vazut

Astept feedback. Nu uitati, n-am zis ca sansele/distantele sunt blizzlike, nu stiu cum sunt alea si nici nu putem afla, doar putem face teste pana cand avem valori cat mai apropiate de blizz (cand faceti afirmatii nu vreau sa va aparati clasa pur si simplu, ci sa vedeti daca e sau nu ~ca pe blizz)

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 15-05-2014, 18:15:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Merge bine. Am apucat sa testez doar vreo 10-12 dueluri dar mi se pare ok acum.

EL 19/05:
Quote:
Problema asta avea cam aceeasi cauza ca cea de sus (problema a aparut odata cu modificarile mele la stealth), acum cand dai vanish se updateaza vizibilitatea instant deci o sa dispara rogue-ul instant cand da vanish

Se intampla cateodata sa dea vanish rogue si eu inca sa il vad, la fel si cand dau eu vanish. O sa incerc sa inregistrez maine sa-ti arat despre ce e vorba.

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 23-05-2014, 02:08:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:

EL 19/05:
Quote:

Se intampla cateodata sa dea vanish rogue si eu inca sa il vad, la fel si cand dau eu vanish. O sa incerc sa inregistrez maine sa-ti arat despre ce e vorba.
???

WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 23-05-2014, 12:02:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
nenead wrote:

EL 19/05:
Quote:

???

Cred ca se refera la chestia asta:
http://forum.wow-freakz.com/REJECTED-Rogue-Vanish-t300311.html

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-05-2014, 23:40:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, la asta ma refeream, am uitat sa fac video. Am citit ce a luat nero de pe wowhead.
Dai t/c, merge bine stealthul acum.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 24 May 2014 13:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 13-02-2025, 22:15:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x