User
Pass
2FA
 
 

How to: BoT Ascendant Council

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Show only staff posts
Author Message9838
doru15

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 01-02-2022 14:29)
Joined: 16 Jun 2010
Posts: 3251, Topics: 303
Location: Romania

Reputation: 1145.3
Votes: 97

     
Post Posted: 04-10-2012, 16:58:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

How to: The Bastion of Twilight - Ascendant Council



Cuprins:

    1. Prezentare
      1.1 HP
      1.2 Raid Composition
      1.3 Loot
    2. Abilitati
      2.1 Abilitati Feludius
      2.2 Abilitati Ignacious
      2.3 Abilitati Arion
      2.4 Abilitati Terrastra
      2.5 Abilitati Elementium Monstrosity
    3. Tactica
    4. Prezentare Video




    1. Prezentare:



    2. Abilitati: Normal / Heroic


    3. Tactica:

    • Fightul este unul de tip council, cu 5 bossi. Fata de ODS unde aveam un HP shared acesti bossi nu au HP shared, ci fiecare boss are HPul sau. Mai pe intelesul tuturor la ODS un robot isi ia dmg -> le scade viata la toti. La Council isi ia un elemental dmg doar aceluia ii scade viata.
    • Fightul se va desfasura in 3 faze: faza 1 cu Feludius si Ignacious, faza 2 cu Arion si Terrastra si faza 3 cu Elementium Monstrosity. Primele doua faze se vor termina cand UNUL din cei doi bossi curenti ajunge la 25% din HP. In inceputul fazei 3 tot raidul va lua stun si cei 4 elementali se vor unii si vor forma Elementium Monstrosity. Elementalul format va avea HPul adunat al celor 4 elementali initiali asa ca este recomandat sa aduceti bossi cat mai aproape de 25% inainte sa schimbati faza.
    • Fazele se vor desfasura astfel:

        Faza 1: Feludius & Ignacious

      • RDPSul trebuie sa stea stacat in mijlocul camerei, de preferat in aceea stea de pe jos. MDPSul va sta cu tankul lui Ignacious, in timp ce tankul lui Feludius va fii singur.
      • Tancii vor tine bossi departati, de preferat la capatul scarilor. MDPS vor da dmg pe Ignacious, iar RDPS vor da dmg pe Feludius.
      • Tankul lui Ignacious trebuie sa tina bossul cu spatele la MDPS pentru a nu risca sa ii omoare cu Flame Torrent, in timp ce tankul lui Feludius poate tine bossul cum vrea, doar sa fie la o distanta considerabila de raid.
      • Dupa cateva secunde de la inceputul fightului Feludius va casta Hydro Lance si va continua sa faca asta pana in faza a 2a. Aceea abilitata da foarte mult dmg pe un random player din raid, existand chiar sanse sa il omoare. Astfel aceea abilitate trebuie intrerupta de fiecare data.
      • Feludius va casta si Water Bomb, o abilitate care este castata pe o anumite zone din camera. Nu da mult dmg, dar lasa un debuff, Waterlogged. Daca in momentul in care bossul termina de castat Glaciate voi inca mai aveti Waterlogged, acel debuff se va transforma in Frozen si cel mai probabil veti muri.
      • Ce este Glaciate? Este un spell castat de Feludius care da dmg in toata camera in functie de cat de departe esti fata de boss. Daca esti aproape de boss vei luat dmg maxim, daca esti departat de boss vei lua dmg minim. ATENTIE!, tankul lui Feludius trebuie sa se departeze cat mai mult de boss de fiecare data cand acesta casteaza Glaciate, altfel va fii mort.
      • Bun, bun dar daca eu totusi am luat Waterlogged cum scap de el? Foarte simplu, Ignacious va casta si el la randul sau pe unul dintre range Inferno Leap si se va intoare la tank cu Inferno Rush. In urma sa pe sol va ramane o dara de foc, Inferno Rush. Intrari sau treceti prin aceea dara de foc si Waterlogged va disparea.
      • Imediat ce se va intoare la tank dupa Inferno Leap, Ignacious va casta pe el Aegis of Flame si va incepe channelingul pentru Rising Flames. Acesta este momentul in care RDPSul se opreste din dat dmg pe Feludius si da dmg pe Ignacious pentru a da jos Aegis of Flame mai rapid. Dupa ce Aegis of Flame dispare dupa boss trebuie dat intrerupt la Rising Flames si RDPS se muta la loc pe Feludius.
      • Feludius va casta pe un random player Heart of Ice. Acel player trebuie sa se duca la grupul de MDPS pentru a le da Frost Imbued. Dupa ce s-a imprastiat Frost Imbued intre MDPS trebuie dat dispel la Heart of Ice. Frost Imbued mareste dmgul dat de playeri pe Ignacious.
      • Ignacious va casta pe un random player Burning Blood. Acel player trebuie sa se duca la grupul de RDPS pentru a le da Flame Imbued. Dupa ce s-a imprastiat Flame Imbued intre RDPS trebuie dat dispel la Burning Blood. Flame Imbued marest dmgul dat de playeri pe Feludius.
      • (Heroic Only): Arion si Terrastra vor interveni in aceasta faza. Arion va casta pe un random player Static Overload, iar Terrastra va casta pe un random player Gravity Core. Cei doi playeri cu debuff trebuie sa iasa cat mai repede din raid pentru a nu cauza un eventual wipe. Dupa ce au iesit din raid ei trebuie sa se intalneasca undeva in camera, la o distanta medie de raid unde Static Overload si Gravity Core se vor scoate unul pe celalalt. Dupa ce playerii in cauza nu mai au debuffurile pe ei se pot intoarce in raid. ATENTIE! Doar playerii cu debuff fara timer trebuie sa iasa din raid, fiindca aceia imprastie debufful. Cei care deja au luat unul din debuffs trebuie sa astepte 10 secunde si va disparea.
      • Cand unul din bossi ajunge la 25% aceasta faza se va incheia.

        Faza 2: Arion & Terrastra

      • In aceasta faza tot raidul trebuie sa se miste, asa ca va pot spune doar ca nu exista o pozitie pentru intreaga faza a raidului. Asa ca de preferat ca RDPS sa stea cat mai spread in camera. MDPS va da dmg pe Arion in timp ce RPDS va da dmg pe Terrastra.
      • Tankul lui Terrastra va merge cu bossul in mijlocul camerei si va fugi pe cat posibil pe margina acelei stele. Cand Terrastra va incepe sa casteze Eruption nimeni nu trebuie sa fie langa boss fiindca din podea vor iesi fix sub boss niste tepi care dau dmg foarte mare. Tankul trebuie sa fuga cu bossul in jurul acelei stele fiindca din cand in cand bossul va casta Harden Skin. La acest scut MDPS isi vad de dmg normal pe Arion, nu trebuie switch ca la Ignacious.
      • Tankul lui Arion va tine bossul undeva spre peretii camerei. Se va misca doar dupa ce bossul va casta Disperse. Imediat dupa Disperse va fii castat si Lightning Blast, asa ca aveti grija de HPul tankului lui Arion.
      • Arion va casta Call Winds. Acest spell nu da dmg, dar va creea in camera niste tornade, care daca intrati in ele dau debufful Swirling Winds. Tornada are si un efect de pushback asa ca aveti grija unde hotarati sa luati debufful Swirling Winds pentru a nu fii aruncat in centrul camerei, intr-un posibil Eruption.
      • Terrastra va casta Gravity Well. Acest spell nu da dmg, dar va creea in camera niste vortexuri, care daca intrati in ele dau debufful Grounded.
      • Ce faceti cu Swirling Winds sau Grounded? Cand Arion va casta Thundershock trebuie sa aveti Grounded pentru a supravietui, iar cand Terrastra va casta Quake trebuie sa aveti Swirling Winds pentru a supravietui. ATENTIE!, cele doua debuffs nu pot fii active simultan, ele se inlocuiesc reciproc.
      • Ultimul spell important al lui Arion este Lightning Rod. Pe 10 acest spell marcheaza un singur player, in timp ce pe 25 marcheaza 3 playeri. Dupa aproximativ 8-10 secunde playerii marcati vor fii loviti de Chain Lightning. Daca playerii marcati nu vor fii la minim 10 yarzi de orice player Chain Lightning va sarii in acel player la mai putin de 10 yarzii si din acel player poate sarii si in altii, asa ca mare grija.
      • (Heroic Only): Feludius si Ignacious vor interveni in aceasta faza. Ignacious va casta pe un random player din raid Flame Strike. Pe jos se va creea initial un cerc rosu, cu margini ondulate. Acel cerc nu da dmg, dar nu stati in el fiindca dupa cateva secunde de la balcon va venii o scanteie si va aprinde acel cerc. Nu stati in el in momentul in care se aprinde fiindca cel mai probabil veti muri. De asemenea nu este recomandat sa stati in el nici dupa ce s-a aprins fiindca continua sa dea dmg, nu atat de mare ca cel intial, dar totusi va da dmg. Feludius va casta pe un random player din raid Frozen Orb. Acel player trebuie sa fuga de Frozen Orb fiindca aceea bila va veni dupa el si il va urmarii. Scopul este ca playerul urmarit de Frozen Orb sa treaca cu orbul prin cercul lasat pe jos de Flame Strike. Astfel va disparea si Flame Strike si Frozen Orbul. In cazul in care playerul urmarit nu resuseste sa treaca Frozen Orbul prin acel cerc si este ajuns, orbul va exploda si cel mai probabil va omori tot raidul.
      • Cand unul din bossi ajunge la 25% aceasta faza se va incheia.

        Faza 3: Elementium Monstrosity

      • Faza va debuta cu un stun aplicat tuturor playerilor din raid. In acest timp cei 4 elementali adusi la 25% HP (de preferat) se vor uni si vor forma Elementium Monstrosity. Dupa ce acest ultim elemental se va forma va disparea si stunul.
      • RDPSul si healers trebuie sa stea in spread in camera pentru a reusii sa evite dmgul dat de Lava Seed, in timp ce MDPS se vor tine dupa tank.
      • Elementium Monstrosity va trebuii sa fie tankat de un singur tank, in timp ce al doilea tank da DPS pe boss si incearca sa isi ia cat mai putin dmg ca sa poata lua bossul pe el in cazul in care moare tankul initial. Tankul va duce bossul spre marginea camerei si il va muta cand sub acesta va aparea o balta albastra. Aceea balta apare de la Cryogenic Aura. Balta da dmg daca playerii stau in ea si se va face din ce in ce mai mare in functie de cat timp sta bossul in ea.
      • Un alt motiv pentru care RPDS trebuie sa stea in spread de minim 10 yarzi intre ei este reprezentat si de faptul ca bossul va casta pe ei Electric Instability. Acest spell este similar cu Chain Lightningul lui Arion, asa ca daca nu vreti wipe de la primul cast de Electric Instability stati spread pentru a nu face spellul sa sara si in alti playeri.
      • Ultima abilitate a bossului este Gravity Crush, care pe 10 prinde un singur player, iar pe 25 prinde 3 playeri. Ce face acest spell? Prinde unul/trei playeri intr-o bila, ii ridica in aer si le da dmg. La finalul castului playerii targetati isi vor lua si fall dmg, asa ca grija cu healul pe cei prinsi in Gravity Crush.
      • Aceasta ultima faza este de departe o faza de mana burn a healerilor, asa ca aveti grija cum va pastrati mana din cele doua faze precedente.
      • Faza se termina cand bossul moare, de data acesta moare si da loot, nu dispare cum o faceau ceilalti la 25%.

    4. Prezentare Video:

      Am ales sa pun un video facut la noi pe server pentru a arata scriptul de aici si cum reactioneaza bossul in fiecare faza. Multumim guildei HKP pentru inregistrarea realizata.
      https://youtube.com/watch?v=_oGd1S9_ppQ:



+Rep daca v-a fost de ajutor

Check also:





Last edited by doru15 on 07-01-2013, 19:04:10; edited 3 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wanksta

[DeepHouseBabe]



Status: Offline
(since 14-01-2015 05:47)
Joined: 31 Mar 2012
Posts: 2852, Topics: 89
Location: Romania

Reputation: 32.8
Votes: 63

Post Posted: 04-10-2012, 17:16:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari . bine prezentat + tactica si un aspect frumos


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ChryoS

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 05-11-2012 16:32)
Joined: 22 Feb 2012
Posts: 61, Topics: 5
Location: Romania

Reputation: 7.5
Votes: 4

 
Post Posted: 06-10-2012, 22:47:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nice.good job
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
goodplayer

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 03-06-2016 17:20)
Joined: 11 Mar 2012
Posts: 53, Topics: 1
Location: Pe scaun

Reputation: 1.8
Votes: 5

Post Posted: 12-10-2012, 19:38:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos multumim din nou pentru ghid

Welcome to FREAKZZARD!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
crunchftw

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 04-12-2012 09:08)
Joined: 03 Nov 2012
Posts: 25, Topics: 3
Location: LAS VEGAS

Reputation: 50.1
Votes: 3

 
Post Posted: 04-11-2012, 08:32:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GG


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
k0s

[Freakz Admin | Dev]



Status: Offline
(since 24-09-2022 11:04)
Joined: 29 Jan 2010
Posts: 6071, Topics: 354
Location: Romania

Reputation: 103251
Votes: 222

Post Posted: 04-11-2012, 09:15:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte frumos. Bravo -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shpace

[742617000027]



Status: Offline
(online 2 weeks ago)
Joined: 18 Mar 2011
Posts: 6938, Topics: 284
Location: Bacau

Reputation: 502.4
Votes: 417

      Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-11-2012, 11:26:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos ghid
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
TzarTzar

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 27-11-2012 01:05)
Joined: 18 Oct 2012
Posts: 5, Topics: None
Location: Romania

Reputation: 49.2
Votes: 2

Post Posted: 24-11-2012, 17:23:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari pentru ghid
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  


The time now is 27-04-2024, 04:40:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x