User
Pass
2FA
 
 

How to: BoT Valiona & Theralion

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message16077
doru15

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 01-02-2022 14:29)
Joined: 16 Jun 2010
Posts: 3251, Topics: 303
Location: Romania

Reputation: 1145.3
Votes: 97

     
Post Posted: 18-12-2011, 15:18:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

How to: The Bastion of Twilight - Valiona & Theralion


Cuprins:

    1. Prezentare
      1.1 HP
      1.2 Raid Composition
      1.3 Loot
    2. Abilitati
      2.1 Abilitati Valiona
      2.2 Abilitati Theralion
      2.3 Twilight Realm
    3. Tactica
      3.1 Normal
      3.2 Heroic
    4. Prezentare Video



    1. Prezentare:

    Valiona & Theralion reprezinta al doilea encounter din BoT. Fata de precedentul encounter din BoT dificultatea este sporita.


    2. Abilitati: Normal / Heroic



    3. Tactica:

      3.1 Normal:
      • Encounterul v-a incepe mereu cu Valiona. In acest moment Valiona se afla in Ground Phase si are urmatoarele abilitati Blackout si Devouring Flames in timp ce Theralion se afla in Air Phase si are urmatoarea abilitate Twilight Blast. Recomand ca Valiona sa fie tinuta unde se afla ea sau jos la baza scarilor. MT o va tine cu spatele la raid pentru a nu fi afectati de Devouring Flames in timp ce melee si casterii stau rasfirati pe cat posibil pentru a nu da dmg si celor din jurul lor de la Twilight Blast. In momentul in care Valiona va casta Devouring Flames MT va sta in fata ei pana cand aceasta incepe sa dea dmg cu breathul apoi se va duce inspre coada dragonului pentru a iesi din raza breathului si a nu mai primi dmg. Dupa ce se termina de castat Devouring Flames MT va reveni la pozitia initiala. Tot in aceasta faza Valiona va pune pe cate un player Blackout, in acel moment cat mai multi membrii ai raidului se stacheaza pe playerul cu debuff in timp ce acesta primeste heal 50k sau ii este dat dispell. Este necesar sa va stacati pe cel cu Blackout fiindca dmgul pe care il face spellul cand expira se imparte proportional egal la cati playeri sunt in jurul acestuia. Dupa cel de-al treilea Blackout incepe faza de tranzitie.
      • In aceasta faza Theralion va folosi Dazzling Destruction. Pe jos vor aparea niste cercuri roz. In acele zone va lovi Theralion cu Dazzling Destruction. Nu stati in acele zone fiindca o sa intrati inutil in Twilight realm. Dar daca sa spunem ca nu sunteti atenti si totusi intrati in Twilight realm aveti grija la Unstable Twilight, sunt niste bile albe care plutesc prin Realm si explodeaza daca sunt atinse de playeri. Scopul in Realm este sa iesiti afara folosind portalul din mijlocul camerei. Dupa ce Theralion va termina de castat Dazzling Destruction va incepe o noua faza in care Valiona se afla in Air Phase si Theralion in Ground Phase.
      • In Ground Phase Theralion va folosi urmatoarele abilitati Engulfing Magic si Fabulous Flames in timp ce Valiona in Air Phase va folosi urmatoare abilitate Twilight Meteorite. Recomand ca Theralion sa fie tinut langa peretele din dreapta (stanga din perspectiva MT) aproape de scari, inspre zona de inceput a Valionei. Meleeul va sta stacat pe tank pentru a reduce dmgul primit de la Twilight Meteorite, abilitate asemanatoare cu Blackout la care dmgul se imparte proportional egal la playerii de langa cel afectat de spell. Daca Twilight Meteorite este pus pe un caster acesta trebuie sa se duca la melee pentru a nu muri si pentru a nu risca siguranta casterilor, fiindca pe ei pune Theralion cele doua spelluri avute in Ground Phase. Casterii vor sta tot rasfirati dar de data aceasta cu o distanta cat mai mare posibila intre ei fiindca pe ei va pune Theralion Fabulous Flames. Fabulous Flames este un spell ce se aplica pe casteri si lasa in jurul lor un cerc albastru inchis ce da dmg cand stai in el. Foarte important de mentionat este sa nu puneti Fabulous Flames in spatele MT pe scari sau pe langa melee. Tot pe casteri se va pune si Engulfing Magic, un spell ce mareste dmgul / healul dat cu 100% dar care da AoE shadow dmg in functie de cat dmg sau heal da casterul respectiv. Deci mare grija in zona casterilor cu rangeul intre voi sa nu va omorati cu Engulfing Magic. Daca chiar nu aveati range intre voi cand a pus pe un player Engulfing Magic acel player trebuie sa se opreasca din DPS / dat heal pana cand dispare debufful dupa el. Dupa ce Theralion pune 3 randuri de Engulfing Magic pe cate 2 persoane pe 10 si 3 persoane pe 25 va incepe o noua faza de tranzitie.
      • In aceasta faza de tranzitie Valiona va incepe sa casteze in camera Deep Breath in timp ce Theralion va continua sa casteze abilitatile din Ground Phase. Valiona va pune Deep Breath de 3 ori in camera: odata de la stanga pana la mijlocul camerei incepand din zona unde se afla ea in camera la inceputul encounterului, apoi pe mijlocul camerei incepand din zona in care se afla Theralion in camera la inceputul encounterului si cea dea treia oara de la mijlocul camerei catre dreapta incepand tot din zona in care se afla ea la inceputul encounterului in camera. De aceea am recomandat ca MT sa il tina pe Theralion langa peretele din dreapta pentru a nu fi afectati de Deep Breath. Dupa ce primul rand de flames dispare traversati rapid camera pana la peretele din stanga pentru a nu fi prinsi de Deep Breath si dusi in Twilight realm. In realm aveti grija la Unstable Twilight, sunt niste bile albe care plutesc prin Realm si explodeaza daca sunt atinse de playeri. Scopul in Realm este sa iesiti afara folosind portalul din mijlocul camerei. Dupa ce dispare si ultimul rand de flames din Deep Breathul Valionei se va reveni iarasi la faza initiala in care Valiona este in Ground Phase si Theralion in Air Phase.


      3.2 Heroic:
      • Encounterul v-a incepe mereu cu Valiona. In acest moment Valiona se afla in Ground Phase si are urmatoarele abilitati Blackout si Devouring Flames in timp ce Theralion se afla in Air Phase si are urmatoarea abilitate Twilight Blast. Recomand ca Valiona sa fie tinuta unde se afla ea sau jos la baza scarilor. MT o va tine cu spatele la raid pentru a nu fi afectati de Devouring Flames in timp ce melee si casterii stau rasfirati pe cat posibil pentru a nu da dmg si celor din jurul lor de la Twilight Blast. In momentul in care Valiona va casta Devouring Flames MT va sta in fata ei pana cand aceasta incepe sa dea dmg cu breathul apoi se va duce inspre coada dragonului pentru a iesi din raza breathului si a nu mai primi dmg. Dupa ce se termina de castat Devouring Flames MT va reveni la pozitia initiala. Tot in aceasta faza Valiona va pune pe cate un player Blackout, in acel moment cat mai multi membrii ai raidului se stacheaza pe playerul cu debuff in timp ce acesta primeste heal 75k sau ii este dat dispell. Este necesar sa va stacati pe cel cu Blackout fiindca dmgul pe care il face spellul cand expira se imparte proportional egal la cati playeri sunt in jurul acestuia. Dupa cel de-al treilea Blackout incepe faza de tranzitie.
      • In aceasta faza Theralion va folosi Dazzling Destruction. Pe jos vor aparea niste cercuri roz. In acele zone va lovi Theralion cu Dazzling Destruction. In acele zone trebuie sa stea un RDPS si un healer sau tot un RDPS dar care are si abilitati de heal pe 10 si 3-4 RDPS si un healer pe 25 pentru a intra in Twilight realm. In Realm se vor spawna odata la 15sec cate un Twilight Sentry pe 10 si Twilight Sentry pe 25. Acei mobi trebuie omorati de playerii care au intrat in realm fiindca ei casteaza afara, pe raid Rift Blast pe 10 si Rift Blast pe 25. In realm trebuie sa aveti grija la Unstable Twilight, sunt niste bile albe care plutesc prin realm si explodeaza daca le atingeti. Recomand ca cei ce au intrat in realm sa ramana acolo pana la finalul encounterului, timp in care ei sa omoare mobii. Dupa ce Theralion va termina de castat Dazzling Destruction va incepe o noua faza in care Valiona se afla in Air Phase si Theralion in Ground Phase.
      • In Ground Phase Theralion va folosi urmatoarele abilitati Engulfing Magic, Fabulous Flames si Twilight Shift in timp ce Valiona in Air Phase va folosi urmatoare abilitate Twilight Meteorite. Recomand ca Theralion sa fie tinut langa peretele din dreapta (stanga din perspectiva MT) aproape de scari, inspre zona de inceput a Valionei. Meleeul va sta stacat pe tank pentru a reduce dmgul primit de la Twilight Meteorite, abilitate asemanatoare cu Blackout la care dmgul se imparte proportional egal la playerii de langa cel afectat de spell. Daca Twilight Meteorite este pus pe un caster acesta trebuie sa se duca la melee pentru a nu muri si pentru a nu risca siguranta casterilor, fiindca pe ei pune Theralion cele doua din cele trei spelluri avute in Ground Phase. Datorita Twilight Shift poate fi necesar un OT. Totul depinde de MT, daca acesta este capabil sa anunte raidul cand are 4 stackuri de Twilight Shift pe el astfel incat melee sa se mute la coada. Cand se aduna 5 stackuri de Twilight Shift pe MT va fi castat Shifting Reality. Daca acesta reuseste sa revina in timp de cateva secunde din realm, timp in care un melee il kiteaza pe Theralion si sa reia bossul pe el puteti folosi un singur tank. Daca MT nu reuseste sa faca acele lucruri folositi un OT care sa ia bossul pe el cand MT are 4 stacuri de Twilight Shift pe el si invers. Casterii vor sta tot rasfirati dar de data aceasta cu o distanta cat mai mare posibila intre ei fiindca pe ei va pune Theralion Fabulous Flames. Fabulous Flames este un spell ce se aplica pe casteri si lasa in jurul lor un cerc albastru inchis ce da dmg cand stai in el. Foarte important de mentionat este sa nu puneti Fabulous Flames in spatele MT pe scari sau pe langa melee. Tot pe casteri se va pune si Engulfing Magic, un spell ce mareste dmgul / healul dat cu 100% dar care da AoE shadow dmg in functie de cat dmg sau heal da casterul respectiv. Deci mare grija in zona casterilor cu rangeul intre voi sa nu va omorati cu Engulfing Magic. Daca chiar nu aveati range intre voi cand a pus pe un player Engulfing Magic acel player trebuie sa se opreasca din DPS / dat heal pana cand dispare debufful dupa el. Dupa ce Theralion pune 3 randuri de Engulfing Magic pe cate 2 persoane pe 10 si 3 persoane pe 25 va incepe o noua faza de tranzitie.
      • In aceasta faza de tranzitie Valiona va incepe sa casteze in camera Deep Breath in timp ce Theralion va continua sa casteze abilitatile din Ground Phase. Valiona va pune Deep Breath de 3 ori in camera: odata de la stanga pana la mijlocul camerei incepand din zona unde se afla ea in camera la inceputul encounterului, apoi pe mijlocul camerei incepand din zona in care se afla Theralion in camera la inceputul encounterului si cea dea treia oara de la mijlocul camerei catre dreapta incepand tot din zona in care se afla ea la inceputul encounterului in camera. De aceea am recomandat ca MT sa il tina pe Theralion langa peretele din dreapta pentru a nu fi afectati de Deep Breath. Dupa ce primul rand de flames dispare traversati rapid camera pana la peretele din stanga pentru a nu fi prinsi de Deep Breath si dusi in Twilight realm. In realm trebuie sa aveti grija la Unstable Twilight, sunt niste bile albe care plutesc prin realm si explodeaza daca le atingeti. In aceasta faza de tranzitie scopul in Realm este sa iesiti afara folosind portalul din mijlocul camerei, fara ai incurca deja pe cei care sunt in realm si bat mobii. De preferat este sa intrati in Twilight realm numai prin Dazzling Destruction. Dupa ce dispare si ultimul rand de flames din Deep Breathul Valionei se va reveni iarasi la faza initiala in care Valiona este in Ground Phase si Theralion in Air Phase.

    4. Prezentare Video:


+Rep daca v-a fost de ajutor

Check also:





Last edited by doru15 on 07-01-2013, 19:04:23; edited 11 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Bendover

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 03-09-2015 19:22)
Joined: 08 Feb 2011
Posts: 244, Topics: 13
Location: Romania

Reputation: 193.9
Votes: 6

 
Post Posted: 22-12-2011, 15:24:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Interesant nu am dat peste el pana acuma ,daca ai timp fa si un tutorial cu urmatorul boss


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]



Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)
Joined: 12 Feb 2011
Posts: 2630, Topics: 230
Location: HKP

Reputation: 8.6
Votes: 95

 
Post Posted: 22-12-2011, 15:58:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa vorbesc cu Niorage ca s-au mai facut niste filmari, poate punem cap la cap un video mai edificator pentru 25h. Ala de 10H cred ca e destul de clar.

If it helps, ofc.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Killars

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 01-11-2015 08:17)
Joined: 02 Jul 2011
Posts: 120, Topics: 2
Location: Romania

Reputation: 231.5
Votes: 11

 
Post Posted: 22-12-2011, 20:35:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Interesant tutorial, keep it up. ( ma vede mama la televizor. )


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
niotex

[AFK]



Status: Offline
(since 03-10-2015 18:16)
Joined: 02 Aug 2011
Posts: 687, Topics: 13
Location: Tirgu Mures

Reputation: 73.3
Votes: 8

 
Post Posted: 22-12-2011, 21:43:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am dat delet deja la videouri (2min=3gb, si nu am timp sa bag tot la convert - )

dar cred ca nu treb alt film, ca tactica10 = tactica25, diferenta e ca pe 25 treb sa ai mai mult coordinare.
25HC e in twilight, vedeti TwilightRealm tactics, si 10HC e in Normal realm, vedeti NR Tactics -

Si GJ cu tutorial -

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
doru15

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 01-02-2022 14:29)
Joined: 16 Jun 2010
Posts: 3251, Topics: 303
Location: Romania

Reputation: 1145.3
Votes: 97

     
Post Posted: 23-12-2011, 00:15:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca pana la urma va hotarati sa faceti alte filmulete imi dati PM. A si daca aveti filmulete din BH/BoT Halfus/BWD Chimaeron (soon e gata) cu scriptul actual imi dati PM si adaug.


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]



Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)
Joined: 12 Feb 2011
Posts: 2630, Topics: 230
Location: HKP

Reputation: 8.6
Votes: 95

 
Post Posted: 08-01-2012, 22:13:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am pus din mai multe video-uri cap la cap, si iesit ce a iesit. Sper sa fie folositor. Special Thanks to Gufy & Niotex.


https://youtube.com/watch?v=BAiTgVCrHLk:




0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
niotex

[AFK]



Status: Offline
(since 03-10-2015 18:16)
Joined: 02 Aug 2011
Posts: 687, Topics: 13
Location: Tirgu Mures

Reputation: 73.3
Votes: 8

 
Post Posted: 08-01-2012, 22:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

not my best work -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
doru15

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 01-02-2022 14:29)
Joined: 16 Jun 2010
Posts: 3251, Topics: 303
Location: Romania

Reputation: 1145.3
Votes: 97

     
Post Posted: 08-01-2012, 23:54:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inlocuit


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Ravenous

[Retired E5150]



Status: Offline
(since 28-12-2023 12:30)
Joined: 01 Jan 2012
Posts: 10472, Topics: 307
Location: Bucharest

Reputation: 1863.9
Votes: 234

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-01-2012, 17:54:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghidul e bun, dar ai putea introduce URLs in indexul ala. Gen eu deschid ghidul si sunt interesat doar de Abilitatile lui Theralion, fara Scroll as putea ajunge cu un singur Click la ceea ce caut.


I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
alexione

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 08-01-2015 12:24)
Joined: 29 Dec 2011
Posts: 37, Topics: 19
Location: Romania

Reputation: 56.3
Votes: 2

 
Post Posted: 01-02-2012, 16:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

buna treaba cu tutorialu - m-ar interesa doar numele la addonu ala d damage -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Aramiss

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 07-05-2013 14:24)
Joined: 23 Jan 2012
Posts: 18, Topics: None
Location: Romania

Reputation: 50.8
Votes: 2

 
Post Posted: 14-02-2012, 16:34:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna treaba. Bravo.
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  


The time now is 18-04-2024, 05:15:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x