User
Pass
2FA
 
 

How to: DS Yor'sahj the Unsleeping
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message39948
doru15

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 01-02-2022 14:29)
Joined: 16 Jun 2010
Posts: 3251, Topics: 303
Location: Romania

Reputation: 1145.3
Votes: 97

     
Post Posted: 09-04-2013, 17:15:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

How to: Dragon Soul - Yor'sahj the Unsleeping


Cuprins:

    1. Prezentare
      1.1 HP
      1.2 Raid Composition
      1.3 Loot
    2. Abilitati
    3. Tactica
    4. Prezentare Video


    1. Prezentare:

      Dupa infrangerea bossilor din Bastion of Twilight, Yor'sahj s-a aliat cu Deathwing, oferindu-i acestuia o puternica armata formata exclusiv din "faceless ones".


    2. Abilitati: Normal / Heroic


    3. Tactica:

    • Bossul va casta pe durata intreg fightului, indiferent de ce globule are absorbite Void Bolt. Acest spell da direct dmg pe tank si lasa si un DoT pe el. Pe 10 acel DoT da destul de putin dmg, in schimb pe 25 dmgul dat de DoT este semnificativ marit si trebuie facut switch de tanks la maxim 3 stacks.
    • Fightul este unul dintre cele mai variabile encountere din DS, daca nu chiar cel mai variabil. De ce? Fiindca bossul o sa cheme spre el 3 globule din 6 posibile. Fiecare globula ii da bossului o anumita abilitate si de aceea nu va pot spune exact ce se va intampla.
    • Cand bossul va chema globulele va incepe un channel la Call Blood of Shu'ma. Acesta este momentul in care healul isi poate reface mana fiindca nu au la ce da heal deoarece raidul nu primeste dmg cat timp globulele sunt in drum spre boss.
    • Globulele se vor spawna la marginea camerei pe acele cercuri colorate. Fiecare globula in functie de culoare in cercul sau. In drumul lor spre boss una din ele trebuie omorata. De mentionat ca acele globule sunt imune slow, roots, stun sau orice ar putea sa le incetineasca.
    • Raidul trebuie sa omoare o singura globula pentru a da bossului doar 2 abilitati in loc de 3. Dupa ce una din ele va ajunge la 50% HP va casta Fusing Vapors asa ca nu are rost sa mai dati DPS pe celelalte globule.
    • Fiecare buff de la globule dureaza 60 secunde. Cele 6 posibile globule:
      • Acidic Blood of Shu'ma - este globula verde. Ea ii ofera bossului Digestive Acid. Bossul va casta acel spell catre toti casterii, doar ca in jurul lor pe o distanta de 4 yarzi vor primi toti dmg. De aceea daca bossul are globula verde raidul trebuie sa stea spread, la o distanta de minim 5 yarzi intre fiecare membru.
      • Black Blood of Shu'ma - este globula neagra. Dupa ce bossul va absorbi aceasta globula el va summona 5xForgotten One pe 10 si 11xForgotten One pe 25. Acesti adds vor lua in target cate un player si vor casta pe el Psychic Slice. De aceea raidul va trebui sa stea stacat si sa dea heal si DPS AoE pentru a bate cat mai repede acei adds.
      • Cobalt Blood of Shu'ma - este globula albastra. Dupa ce bossul va absorbi aceasta globula el va summona un singur Mana Void. Imediat dupa ce este summonat acel Mana Void va absorbi toata mana casterilor, de aceea este recomandat ca la aceasta globula sa se foloseasca Hymn of Hope, Mana Tide Totem, Innervate sau orice alt item/spell care da restore la mana. Toate aceste raid CDs sunt necesare pana cand raidul va omori acel Mana Void, fiindca dupa ce moare el va casta Mana Diffusion si toti casteri isi vor primi mana absorbita. Pentru a va asigura ca acel Mana Void moare in raid si toti casteri isi primesc mana un Death Knight poate folosi Death Grip. Nu este recomandata o pozitie anume a raidului pentru aceasta globula, doar casterii sa fie la maxim 30 yarzi de Mana Void cand acesta moare.
      • Crimson Blood of Shu'ma - este globula rosie. Ea ii ofera bossului Searing Blood. Bossul va casta acel spell catre cei mai indepartati playeri si in functie de cat de departe sunt dmgul va creste. Va casta pe 3 playeri pe 10 si pe 8 pe 25. De aceea este recomandat ca tot raidul sa stea stacat in spatele bossului la o distanta cat mai mica de acesta.
      • Glowing Blood of Shu'ma - este globula galbena. Dupa ce bossul va absorbi aceasta globula va avea attack speed marit cu 50%, orice spell pe care il are simultan cu aceasta globula o sa fie castat de doua ori mai repede si Void Bolt o sa fie castat pe tot raidul, doar partea cu dmgul initial nu si cea cu DoTul. Pentru tanci aceasta globula o sa fie cea mai grea si o sa necesite CDs defensive. Este recomandat ca raidul sa stea stacat pentru a se folosi AoE heals.
      • Shadowed Blood of Shu'ma - este globula mov. Dupa ce bossul va absorbi aceasta globula tot raidul va avea pe el Deep Corruption. La aproape orice heal sau absorb primit o sa primiti un stack. La 5 stacks o sa explodati si o sa dati dmg AoE in jurul vostru, Deep Corruption. Este cea mai importanta globula pentru healeri fiindca de ei depinde totul, daca gresesc se ia wipe. De preferat sa aveti cate un heal pe fiecare grupa, astfel o sa stiti cine a gresit. O lista cu majoritatea abilitatilor care dau sau nu stacks gasiti aici (wowhead link). Nu este recomandata o asezare specifica a raidului pentru aceasta globula.

    • Cand raman 13 secunde din buffs de la randul precedent de globule bossul va chema altele. Acest lucru se va repeta pana cand bossul va muri.
    • In ciuda faptului ca pot exista 20 de combinatii posibile de globule, bossul nu va chema decat 6. O sa le enumar mai jos si o sa va explic ce globula trebuie sa omorati:
        1) Negru - albastru - galben -> omorati galben. Stati stacati si dati heal si DPS AoE, o sa pice si Mana Void si acei Forgotten One. In cazul in care acel Mana Void nu moare destul de repede dati un raid CD pentru mana.
        2) Negru - verde - rosu -> omorati verde. Stati stacati in spatele bossului si dati heal si DPS AoE pentru a pica acei Forgotten One.
        3) Negru - mov - rosu -> omorati mov. Stati stacati in spatele bossului si dati heal si DPS AoE pentru a pica acei Forgotten One.
        4) Albastru - verde - mov -> omorati verde. Aveti grija cu healul pe tank sa nu explodeze si dati DPS pe Mana Void. Restul de raid nu ar trebui sa primeasca dmg.
        5) Albastru - mov - galben -> omorati galben. Aveti grija cu healul pe tank sa nu explodeze si dati DPS pe Mana Void. Restul de raid nu ar trebui sa primeasca dmg.
        6) Verde - rosu - galben -> omorati verde. Stati stacati in spatele bossului. Din cauza combinatiei de globule galbena cu rosie bossul o sa casteze de doua ori mai des Searing Blood + dmgul pe tank o sa fie marit considerabil. Daca este nevoie puteti folosi ceva raid CDs pentru a reduce dmgul.

    • (Heroic Only): Bossul va chema 4 in loc de 3 globule, raidul insa va trebui sa bata tot una singura. Astfel o sa aiba 3 abilitati simultan.
    • (Heroic Only): Din 15 combinatii posibile bossul nu va chema decat 6. O sa le enumar mai jos si o sa va explic ce globula trebuie sa omorati:
        1) Negru - albastru - verde - rosu -> omorati verde. Stati stacati in spatele bossului si dati heal si DPS AoE, o sa pice si Mana Void si acei Forgotten One. In cazul in care acel Mana Void nu moare destul de repede dati un raid CD pentru mana.
        2) Negru - albastru - verde - mov -> omorati verde. Stati stacati si dati DPS AoE pentru a omori Mana Void si acei Forgotten One. De preferat sa folositi raid CDs pentru restore mana. Nu folositi heal AoE, fiecare heal sa aiba grija de grupa lui pentru a nu exista explozii.
        3) Negru - albastru - mov - galben -> omorati galben. Stati stacati si dati DPS AoE pentru a omori Mana Void si acei Forgotten One. De preferat sa folositi raid CDs pentru restore mana. Nu folositi heal AoE, fiecare heal sa aiba grija de grupa lui pentru a nu exista explozii.
        4) Negru - verde - rosu - galben -> omorati verde. Stati stacati si dati DPS AoE pentru a omori acei Forgotten One. Healul foarte mare grija dmgul pe raid o sa fie mare din cauza celor 2 randuri de adds din combinatia globulei negre cu cea galbena + de 2 ori mai multe casturi de Searing Blood din cauza combinatiei globulei galbene cu cea rosie. Daca este nevoie folositi raid CDs pentru a reduce dmgul.
        5) Negru - mov - rosu - galben -> omorati mov. Stati stacati si dati DPS AoE pentru a omori acei Forgotten One. Healul foarte mare grija dmgul pe raid o sa fie mare din cauza celor 2 randuri de adds din combinatia globulei negre cu cea galbena + de 2 ori mai multe casturi de Searing Blood din cauza combinatiei globulei galbene cu cea rosie. Daca este nevoie folositi raid CDs pentru a reduce dmgul.
        6) Albastru - verde - mov - galben -> omorati verde. Stati stacati si omorati acel Mana Void. Nu folositi heal AoE, fiecare heal sa aiba grija de grupa lui pentru a nu exista explozii. De preferat sa folositi ceva raid CDs pentru restore mana si defensive.

    • O strategie alternativa pentru Mana Void atat Heroic cat si Normal: lasati Mana Voidul sa apara si dati DPS pe el pana cand va ajunge la 1 milion HP. In acest timp trebuie folosite raid CDs pentru restore mana. Asteptati urmatoarele globule. Daca aveti si albastru asteptati pana cand iese al 2-lea Mana Void si dupa il omorati pe primul lasat in 1 milion sau daca nu aveti albastru il omorati direct pe cel lasat in 1 milion.

    4. Prezentare Video:

      Am ales sa pun un video facut la noi pe server pentru a arata scriptul de aici si cum reactioneaza bossul in fiecare faza. Multumim guildei HKP pentru inregistrarea realizata.
      https://youtube.com/watch?v=fx5BMamak5w:



Rep si un daca v-a fost de ajutor

Check also:



Last edited by doru15 on 28-10-2014, 15:17:43; edited 14 times in total
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]



Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)
Joined: 31 May 2011
Posts: 5195, Topics: 250
Location: Constanta

Reputation: 226.9
Votes: 173

              Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-04-2013, 19:18:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felicitari bine structurat. Asta inseamna ca poate fi facut? (adica s-au fixat ce mai erau de fixat si l-ati dat jos pe ptr) ?


,,Angel Among demons"

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MindBreaker

[Metamorphosed]



Status: Offline
(since 04-02-2018 20:37)
Joined: 16 Jul 2010
Posts: 1320, Topics: 143
Location: Romania

Reputation: 564.8
Votes: 40

 
Post Posted: 09-04-2013, 21:19:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna treaba si mersi pentru acele adoane am vazut ca ultimul e foarte destept, tine-o tot asa.


4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
skyreaker24

[Faraon intergalactic]



Status: Offline
(since 21-01-2023 19:17)
Joined: 09 Nov 2011
Posts: 4193, Topics: 363
Location: timisoara

Reputation: 123.5
Votes: 90

  Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-04-2013, 22:57:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

complicat ca drak cel putin pt raid leader ca tre sa tina minte toate combinatiile si sa coordoneze raidu pe ce globula sa dea in functie de combinatie -


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
MindBreaker

[Metamorphosed]



Status: Offline
(since 04-02-2018 20:37)
Joined: 16 Jul 2010
Posts: 1320, Topics: 143
Location: Romania

Reputation: 564.8
Votes: 40

 
Post Posted: 09-04-2013, 23:02:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ai addon e foarte simplu.


4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
@ulica

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 29-12-2013 21:53)
Joined: 04 Nov 2012
Posts: 147, Topics: 13
Location: Panama

Reputation: -30.5
Votes: 6

 
Post Posted: 10-04-2013, 00:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frumos facut gg -



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
rea

[tu dã bi dã best]



Status: Offline
(since 23-01-2018 15:18)
Joined: 16 May 2011
Posts: 2299, Topics: 41
Location: sector 2 bucuresti

Reputation: 275.1
Votes: 67

   
Post Posted: 10-04-2013, 01:35:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Asta inseamna ca poate fi facut? (adica s-au fixat ce mai erau de fixat si l-ati dat jos pe ptr) ?


da



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
WtbtongueFTW

[Creep]



Status: Offline
(since 06-07-2022 17:36)
Joined: 15 Oct 2011
Posts: 904, Topics: 32
Location: Langa Vecini

Reputation: 15.3
Votes: 30

Post Posted: 10-04-2013, 04:12:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mondial





0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]



Status: Offline
(since 18-10-2019 11:54)
Joined: 12 Jun 2012
Posts: 7694, Topics: 102
Location: Retired

Reputation: 395.4
Votes: 92

 
Post Posted: 10-04-2013, 12:36:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo ba dorule -
Keep it up!!


So many words untold...

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
ovidiu_2311

[Mentally unStable]



Status: Offline
(since 13-08-2019 10:46)
Joined: 30 May 2010
Posts: 1326, Topics: 65
Location: Medias

Reputation: 438.7
Votes: 41

 
Post Posted: 10-04-2013, 12:43:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo, foarte bun ca intotdeauna, dar totusi ti-as sugera sa schimbi culoarea la "Globulele Negre" ca nu se vede bine pe fundalul site-ului -


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
duss

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 18-05-2017 13:31)
Joined: 09 Oct 2012
Posts: 36, Topics: 1
Location: Romania

Reputation: 32.5
Votes: 5

 
Post Posted: 10-04-2013, 14:38:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti dai seama ce cosmar e bosu asta pentru daltonisti
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Knivez

[The imba Tank]



Status: Offline
(since 02-01-2021 13:00)
Joined: 20 Mar 2010
Posts: 320, Topics: 31
Location: Romania

Reputation: -232.8
Votes: 20

 
Post Posted: 10-04-2013, 14:50:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alegetiva cu grija healeri .. ca la bosu asta asta conteaza



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
heeals23

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 05-11-2013 16:37)
Joined: 01 Jul 2012
Posts: 81, Topics: 8
Location: Acasa

Reputation: -29.4
Votes: 6

 
Post Posted: 10-04-2013, 15:30:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari pentru guide foarte useful.


Leave nothing behind
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
valyvortex

[Death's Demise]



Status: Offline
(since 01-10-2019 20:14)
Joined: 28 Mar 2012
Posts: 289, Topics: 29
Location: Brasov

Reputation: 236.7
Votes: 15

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-04-2013, 15:37:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este foarte bun si explica detaliat fiecare parte , deci, este perfect , ca intotdeauna


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Clubber

[Zis si Stalkeru']



Status: Offline
(since 12-12-2020 14:23)
Joined: 19 Nov 2011
Posts: 500, Topics: 25
Location: Tuzla City

Reputation: 122.6
Votes: 22

   
Post Posted: 10-04-2013, 17:48:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari pentru guide doru.Nu stim ce ne-am face fara tine - +rep
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next    


The time now is 29-03-2024, 08:47:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x