User
Pass
2FA

ICC on?
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message5069
Georgy

[Chieftain]

Status: Offline
(since 10-02-2025 16:41)

Votes: 35

Post Posted: 04-12-2011, 16:39:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum de este icc on? dupa spusele lui Zohl, trebuia sa fim anuntati cand se va redeschide.
Bun, este on si se poate face numai Marrowgar, probabil asta a fost si ideea, dar!
-Ca sa se poata intra in instanta pentru unii este nevoie de relog inainte
-Unii mobi din trash nu pot fi atacati
-Pe langa faptul ca mi se schimba imaginea ca si cum as fi sub harta cand da spike pe mine, daca incerc sa folosesc vreun spell, primesc eroare la wow(si nu e de la mine, au primit si ceilalti din raid).
Astept o explicatie daca se poate -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
UserBanat
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2011 01:06)

Votes: 5

Post Posted: 04-12-2011, 16:44:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba is scripturile vechi.. vai de capu lor..care nu merg de nici un fel, sper ca azi sau maine sa le bage pe alea facute de ei din wotlk.
0 0

Back to top
Sambu

[Y u no fix?!]

(since 05-02-2017 14:01)

Votes: 18

Post Posted: 04-12-2011, 17:42:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rugam sa nu intrati in Icecrown Citadel pana nu anunta Shocker ca a rezolvat cu crashurile. Scriptul este unul mai vechi, care creeaza destul de multe probleme si in consecinta, crashuri.

Quote:
Icecrown Citadel e inca in pioneze, cel mai indicat ar fi sa iesiti din el pana rezolv cu crashurile

-.-
0 0

Back to top
mouty123

[Mentally Stable]

(since 15-07-2020 14:37)

Votes: 11

Post Posted: 04-12-2011, 17:48:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UserBanat wrote:
Ba is scripturile vechi.. vai de capu lor..care nu merg de nici un fel, sper ca azi sau maine sa le bage pe alea facute de ei din wotlk.

hmm..am facut si eu azi pe la 15;00, si a mers doar Lord care avea script destul de ok ( pe wotlk era doar tank-spank)..restu n-am putut trece mai departe, ce scripturi 'vai de capul lor' ai vazut ?:<

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 04-12-2011, 19:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da , dar de ex nu putem intra in camera la Lady whisper , noroc ca am avut hunter + mage , si la DeathBringer nu facea nimica , nu putea fi atacat , nu ataca etc. - anyway multumim Shocker ca te ocupi

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 04-12-2011, 20:18:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am bagat scripturile de la trinity/skyfire ca alea puteam sa le bag direct fara modificari. Dar, cum era de asteptat, erori, crashuri, probleme, etc. Inca o dovada ca scripturile publice sunt useless pe servere mari si ca trebuie sa le fac eu.
O sa incerc zilele astea sa bag scripturile facute de mine pe wotlk, singura problema e ca la o mare parte din ele trebuie sa adaptez anumite chestii ca sa mearga pe emulatorul de cataclysm... iar asta consuma timp

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
m1RacLe

[The Real Miracle]

(since 05-01-2024 18:12)

Votes: 32

Post Posted: 04-12-2011, 20:23:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Am bagat scripturile de la trinity/skyfire ca alea puteam sa le bag direct fara modificari. Dar, cum era de asteptat, erori, crashuri, probleme, etc. Inca o dovada ca scripturile publice sunt useless pe servere mari si ca trebuie sa le fac eu.
O sa incerc zilele astea sa bag scripturile facute de mine pe wotlk, singura problema e ca la o mare parte din ele trebuie sa adaptez anumite chestii ca sa mearga pe emulatorul de cataclysm... iar asta consuma timp

De ce nu îți iei o echipa de oameni care stiu sa facã scripturi sau sa te ajute? Oameni de incredere, ofc.

0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 04-12-2011, 20:27:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m1RacLe wrote:
De ce nu îți iei o echipa de oameni care stiu sa facã scripturi sau sa te ajute? Oameni de incredere, ofc.

Dap, ca o guilda.. Ce zici de HKP? - Jk. Ideea e ca tre anuntat inainte. Vreau sa il dau jos pe LK acum daca pe 3.3.5a nu am avut ocazia :p

0 0

Back to top
m1RacLe

[The Real Miracle]

Post Posted: 04-12-2011, 20:47:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

muthambals wrote:
m1RacLe wrote:

Dap, ca o guilda.. Ce zici de HKP? - Jk. Ideea e ca tre anuntat inainte. Vreau sa il dau jos pe LK acum daca pe 3.3.5a nu am avut ocazia :p

m-am referit la altceva...anyway -

0 0

Back to top
Pewbear
[Banned user]

Banned

(since 14-12-2011 19:54)

Votes: 16

Post Posted: 04-12-2011, 20:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand am intrat si eu pe Molten ... am vrut sa vad cum e , am spus Freakz>Molten si mi-au dat ban pt Racism. -

Anyway , Shokeru va face totul ... like everytime .

"Lumea a ramas la fel de mare , dar ca acum gandesti mai putin in ea.”
0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 04-12-2011, 21:41:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci in cateva zile vor merge toti bossi calumea ? btw cu Gunship battle ce se aude ? macar primim achv daca nu merge ?

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
oMSQo

[Freakazoid]

(since 22-04-2024 18:54)

Votes: 92

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-12-2011, 22:08:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m1RacLe wrote:
Shocker wrote:

Dap niste developeri dastia mai de doamne ajuta -

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 04-12-2011, 22:12:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

m1RacLe wrote:

Interesanta propunere, dar greu de pus in practica.

1. Daca te referi la scripting, mai mult de incurca sa lucrezi cu altcineva, face ala script aiurea ca nu stie sa-l faca cum trebuie si tre sa stai sa-l peticesti tu si pana la urma ajungi la concluzia ca tre luat de la 0 = fail.
2. Daca te referi la testatul scripturilor ar fi o idee sa faca un realm separat de test (ceea ce cred ca este deja si a fost de mult timp), sa ia vreo 25 de playeri care au totusi o treaba cu pve-ul (cel mai probabil o guilda), sa le dea pre-raid BiS si sa ii puna sa testeze.

Si totusi... asa ati/am plans ca nu avem LK, ca nu avem ICC, si tot am avut pe WotLK... si pana la urma am avut.... si nu doar ca am avut, am si avut, daca intelegeti ideea. Asa o sa fie si cu cataclysmul, chiar daca mai lent (scripturile sunt muuuult mai complexe si vor deveni din ce in ce mai complexe si mai greu de reprodus pe un server privat), vom avea pana la urma.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
m1RacLe

[The Real Miracle]

Post Posted: 05-12-2011, 15:33:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
m1RacLe wrote:

Interesanta propunere, dar greu de pus in practica.

1. Daca te referi la scripting, mai mult de incurca sa lucrezi cu altcineva, face ala script aiurea ca nu stie sa-l faca cum trebuie si tre sa stai sa-l peticesti tu si pana la urma ajungi la concluzia ca tre luat de la 0 = fail.
2. Daca te referi la testatul scripturilor ar fi o idee sa faca un realm separat de test (ceea ce cred ca este deja si a fost de mult timp), sa ia vreo 25 de playeri care au totusi o treaba cu pve-ul (cel mai probabil o guilda), sa le dea pre-raid BiS si sa ii puna sa testeze.

Si totusi... asa ati/am plans ca nu avem LK, ca nu avem ICC, si tot am avut pe WotLK... si pana la urma am avut.... si nu doar ca am avut, am si avut, daca intelegeti ideea. Asa o sa fie si cu cataclysmul, chiar daca mai lent (scripturile sunt muuuult mai complexe si vor deveni din ce in ce mai complexe si mai greu de reprodus pe un server privat), vom avea pana la urma.

Ce vrei tati, așa se fac performanțe mari + ca munca este împarțitã.

0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 05-12-2011, 17:38:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Sovereign: Se gasesc 2-3 in toata comunitatea asta care sa stie sa faca un script cat o fii el de greu sau usor - . Dar daca omul vrea sa fie "doar" svrul lui si sa lucreze doar el la el ,adica daca face ceva gresit sa faca el nu altu` -

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 24-08-2025, 17:18:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password