User
Pass
2FA
 
 

INTERVIU | CFR

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message854
Spartans.

[<®>]



Status: Offline
(since 29-04-2019 17:53)
Joined: 23 Feb 2016
Posts: 7113, Topics: 1016
Location: Buzau

Reputation: -356.8
Votes: 203

 
Post Posted: 05-02-2017, 12:11:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CFR a câºtigat toate amicalele jucate în Cipru ºi Iuliu Mureºan laudã forma echipei lui Miriuþã.
Preºedintele echipei clujene a fãcut calculele pentru intrarea în play-off ºi spune cã echipa are nevoie de 4 victorii din 5 meciuri pentru a ajunge în primele 6.
Formaþia clujeanã are moral excelent, înainte de primul derby din 2017, cu Steaua. CFR a câºtigat cele 5 partide amicale din aceastã iarnã, iar Iuliu Mureºan spune cã omogenitatea, automatismele ºi agresivitatea vor fi de partea lor în jocul cu Steaua, de sâmbãtã. ªeful din Gruia vrea 12 puncte din partidele cu Steaua, Gaz Metan, ASA, CSM Iaºi ºi Viitorul, pentru ca prezenþa în play-off sã nu fie periclitatã. Iuliu Mureºan a mai vorbit despre câºtigul Deac ºi despre noua echipã a Stelei, dupã transferurile lui Alibec ºi Gnohere, dar ºi dupã pierderile lui Adi Popa ºi Toºca. Clujenii nu-ºi fac probleme pentru starea gazonului, la meciul de sâmbãtã. Investesc peste 20.000 de euro pentru a avea un teren perfect, la meciul cu Steaua.

Betano.com: Pariazã live în timpul meciului echipei tale favorite! Intrã în joc pe Betano.com! (18+, Licența ONJN L1170664W000663) https://ro.betano.com
CFR a câºtigat toate amicalele. Cât de important este acest lucru?
E important pentru cã victoriile aduc victorii, dar mai important pentru cã au fost obþinute dupã un joc bun ºi consistent. Echipa este foarte bine pregãtitã. A fost un cantonament perfect, vreme foarte bunã, temperaturi de peste 14-15 grade, terenuri bune.
Terenul la meciul cu Steaua cum va fi?
Am dat drumul la încãlzire de câteva zile ca sã fie terenul bun. Am discutat cu specialiºtii noºtri de la stadion ºi am decis sã dãm drumul la încãlzire cu 11 zile înainte de meci.
Câºtiguri: "Joc consistent, trasee clare ºi Deac"
Care sunt câºtigurile acestei ierni pentru CFR?
Câºtigul este echipa. Jocul foarte cosistent prestat, echipa este arþãgoasã, avem atacuri multe, trasee foarte clare. Sper sã vedem ºi la meciul cu Steaua asta. Cele 5 victorii din amicale nu ar valora cât o victorie cu Steaua. Desigur ºi Ciprian Deac este un câºtig. E în formã bunã, are clarviziune ºi o formã fizicã bunã.
CFR, un club în insolvenþã, nu a vândut niciun jucãtor. Asta pentru cã simþiti cã e un moment bun sã realizaþi un obiectiv important?
Trebuia sã pãstrãm ce avem pentru a ne îndeplini obiectivul de a intrat în play-off. Dupã aceea vom vedea.

"Steaua nu e o echipã mai grea decât în 2016"
Câte puncte trebuie sã câºtige CFR pentru a fi sigurã de locul de play-off?
Nu va fi deloc uºor. Avem meciuri grele, 3 dintre ele cu echipe care sunt deasupra noastrã ºi cred cã din 15 puncte trebuie sã obþinem cel puþin 12 ca sã nu depindem de alþii. Faptul cã avem un punct în plus faþã de Astra e ºi el un avantaj important pentru noi.
Cum va fi meciul cu Steaua? E o echipa mai “grea” decât în 2016?
Greu, foarte greu, pentru cã Steaua este o echipã bunã. Nu o vãd mai “grea”, dar vom vedea sâmbãtã. E un meci imporant, dar nu vrem sã punem presiune prea mare pe jucãtorii noºtri.
Ce atuuri are CFR, în acest meci?
Faptul cã jucãm acasã, avem omogenitate pentru cã nu am pierdut jucãtori, lucru care nu cred cã se poate face la alte echipe, care au pierdut jucãtori.
Vã temeþi de Alibec? E un jucãtor care vã place.
Îmi place, pentru cã e un tip simpatic, pe lângã faptul cã e un jucãtor bun, dar nu mã tem de el.
CFR în amicale:
CFR - UFA 2-0
CFR - Mezokovesd-Zsory 4-1
CFR - Arka 2-1
CFR - Korona Kielce 1-0
Program CFR în Liga 1:
Acasã: Steaua, ASA, Viitorul
Deplasare: Gaz Metan, CSM Poli Iaºi
Sursã : ProSport.Ro



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 29-09-2024, 19:50:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x