User
Pass
2FA

In Privinta Donatiilor
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message10062
depresie
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-07-2015 09:40)

Votes: 2

Post Posted: 16-07-2015, 22:06:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna, stiu ca s-a mai discutat acest subiect, si anume donatiile pentru gradele de admin, insa in nici un caz nu am vazut o dezbatere cu argumente solide atat pro cat si contra in aceasta privinta.

La inceput, am fost total de acord cu aceasta regula, nici in ruptul capului nu as fi oferit aceste grade in schimbul unei donatii, in principal pentru a evita adminii neseriosi sau care fac abuzuri.

Intamplare face ca in ultima vreme am inceput sa "vizitez" diverse servere de cs 1.6, si am observat ca pe serverele unde adminele sunt obtinute in schimbul unor donatii, stafful este mult mai serios si responsabil decat pe serverele unde adminele sunt obtinute doar prin cerere.

De asemenea, consider ca inlaturarea acestei reguli, ar avea un impact pozitiv asupra dezvoltarii comunitatii, multi dintre detinatorii de servere refuzand sa faca acest compromis, aleg sa se alature altor comunitati.

Totodata aceste donatii extra, ar ajuta detinatorii care nu prea au posibilitati financiare, sa tina serverele actuale online o vreme mai indelungata, astfel reducanduse numarul serverelor fantoma, care dispar intr-un interval de 1-2 luni din diverse motive.

Un alt beneficiu ar fi popularea serverelor, dupa cum se vede sunt foarte putine servere freakz care pot sa zici ca sunt "populate", ideea e ca pentru a tine un server populat e nevoie de boosturi, iar aceste donatii pentru accese ar ajuta foarte mult la acest capitol.

Totusi, sa nu credem ca totul e roz in in privinta acestei situatii, desigur ca exista si aspecte negative.
Dupa cum a spus si avioane, vom avea parte si de abuzuri intr-o oarecare masura, ca doar na, traim in romanica, iar melteneala e ridicata la rang de arta.

Oricum, jucatorii care doneaza pentru un server, trebuie sa inteleaga, ca accesul nu se cumpara, accesul primit, nu este un drept, ci un privilegiu oferit in schimbul acelei donatii, iar in cazul in care acesta incalca regulile serverului, poate fi privat de acest privilegiu.

La randul lor si detinatorii de servere trebuie sa inteleaga la randul lor ca comunitatea freakz nu are nici o obligatie fata de ei, ci este tot un privilegiu ca ei fac parte din aceasta comunitate, iar acest privilegiu vine in schimbul unor obligatii fata de comunitate, iar in cazul in care se fac abuzuri asupra donatorilor sau jucatorilor, sau se savarsesc orice alte actiuni care afecteaza in mod direct sau indirect imaginea comunitatii, conducerea freakz are mai mult decat tot dreptul sa le baneze serverul din comunitate !

Eu propun eliminarea acestei reguli, dat fiind faptul ca aceasta actiune are mai multe aspecte pozitive decat negative, totusi propun o sectiune unde jucatorii sa poata posta reclamatii in privinta serverelor din comunitate !

Desigur, hotararea le apartine lui shoker si avioane, as dori totusi sa se aduca si argumente in privinta deciziei..

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
destroi112

[DEV]

(since 12-03-2020 22:13)

Votes: 118

Post Posted: 16-07-2015, 22:24:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Accepti regula bine daca nu pa,nu te tine nimeni cu forta aici dar odata ce ti-ai asumat ceva trebuie sa fii responsabil si sa nu arunci pisica moarta in ograda altuia ! Orice pustan poate sa isi dea alocatia pe 1 luna pentru un grad si sa fie "ZEU" iar reclamatiile o sa fie degeaba vine cu alt nume da iar banii si iar ia grad ,ti se pare corect? + Admin pe un server se ia pe anumite criterii (un numar considerabil de ore | un comportament ok pe server | cat mai de ajutor playerilor noi ,etc) . Mai pe scurt nu , s-a mai dezbatut subiectul asta de mai mult ori iar raspunsul a ramas acelasi si cred ca va ramane tot acelasi.

Retired from Amxmodx

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 16-07-2015, 22:26:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

depresie wrote:
am observat ca pe serverele unde adminele sunt obtinute in schimbul unor donatii, stafful este mult mai serios si responsabil decat pe serverele unde adminele sunt obtinute doar prin cerere.
Ma indoiesc ca asa sta situatia, eu consider ca e de fapt invers: "am platit pentru admin, fac ce vreau ma doare la basca". Insa cand stii ca ai adminul datorita comportamentului tau si activitatii tale, esti mai atent ce faci

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 16-07-2015, 22:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^Corect...mereu va fi asa! Dar daca intr-adevar sunt donatori dornici, felicitari voua! Asta nu inseamna ca veti primi si ceva la schimb (acces, functie, rank).

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
depresie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-07-2015, 01:10:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu sunt de parere ca din moment ce platesti pentru un lucru, esti mult mai atent la ceea ce faci, decat daca primesti gratuit acel beneficiu..

nu cred ca cineva si-ar permite sa dea in fiecare luna o anumita suma de bani pentru grad, iar dupa sa il piarda in cateva zile...

m-am gandit ca se subintelege ca cei neseriosi si cu o atitudine nepotrivita sa nu fie acceptati de catre detinatori, pe scurt se nu se ia in calcul doar donatiile, eu sincer nu as accepta donatii pentru admin din partea unor persoane neserioase sau cu o atitudine nepotrivita
iar daca donorii incalca regulile sa fie sanctiunati in aceeasi masura si dupa aceleasi criterii ca ceilalti admini..
in cazul in care detinatorii vor face discriminari in privinta sanctiunilor pe baza donatiilor, jucatorii vor putea face reclamatie intr-o sectiune globala, report server, iar detinatorii sa fie sanctionati

De asemenea, referitor la ce ati spus tu si shocker in privinta adminelor primite in schimbul unor donatii.
In cazul in care adminele sunt gratuite:

1. Apar multi admini neseriosi, sau cu accese pe alte servere
2. Apar admini cu accese pe alte servere, care dupa ce primesc gradul se apuca sa faca reclama
3. Apar admini care dupa ce primesc gradul se apuca sa dea ban/kick constant la toti jucatorii

in cazul in care adminele ar fi primite si in schimbul unei donatii:

1. Apar admini care are avea o atitudine nepotrivita, gen vorba lui shocker, "am donat, ma doare-n basca, fac ce vreau"

Ideea e ca, in primele 3 cazuri, nu prea ai cum sa ii sanctionezi din moment ce nu ii intereseaza adminul si l-au primit gratuit
in al 4 lea caz, nu cred ca si-ar permite daca ar sti ca sunt sanctionati, iar in joc sunt banii lor

totusi,

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 17-07-2015, 02:02:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pana la urma pentru ce vreti donatiile? Pentru plata hostului sau pentru profit propriu? Daca ar fi pentru plata hostului, ati fi de acord sa nu mai permiteti donatii odata ce suma de plata pentru host s-a adunat pentru luna respectiva?

In cel mai rau caz daca chiar ar fi sa se faca asa ceva atunci ar fi printr-o metoda controlata de staff-ul administrativ al Freakz-ului si nicidecum de fiecare server owner in parte. Mai exact, banii sa nu mearga direct la server owner ci la un administrator (sau mod/smod cu functia asta) care mai departe sa trimita banii la owneri sa-si plateasca hostul si etc. Ar fi si avantajul ca site-ul are deja o groaza de metode de plata.

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
depresie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-07-2015, 03:04:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, nu cred ca se mai poate face "profit" din asa ceva, si in nici un caz nu urmaresc sa ma "imbogatesc" de pe urma acesteui lucru

Dupa cum se vede si din preturile acceselor VIP de pe serveru nostru, desi costurile sunt destul de semnificative ( host + boost lunar )

As fi de acord ca aceste donatii sa fie facute printr-o metoda controlata de staff ul administrativ freakz, si sa existe o limita lunara care sa nu depaseasca o anumita suma

Oricum, nu stiu cat eficienta ar fi aceasta metoda, pentru ca sigur se vor da admine "pe sub mana" ca pe banda.

Pe mine sincer nu m-ar deranja nici sa se ia un "comision" din aceste donatii pentru a ajuta la costurile suportate pentru intretinerea forumului..

Doar ca in cazul asta, cum traim in romania, si toti vor ca unul sa munceasca si sa plateasca pentru a putea avea ei totul pe gratis, ne-am alege cu diverse povesti si "scandaluri"

Ar mai putea fi o optiune, si ca aceste donatii sa nu fie permise, ci doar tolerate, si asta doar in cazul serverelor cu detinatori seriosi si cu o anumita vechime in comunitate, desi asta ar ajuta doar serverele "mari" si ar rezolva problemele mentionate mai sus doar pe jumatate.

Eu zic ca cea mai decenta optiune ar fi sa fie permise donarile pentru accese, dar sa fie acel topic report server facut, pentru a ne asigura ca nu se vor face abuzuri.

Pentru ca dupa cum am mentionat si mai sus, nu cred ca se mai poate scoate profit din asta, si sincer, daca s-ar putea, in primul rand nu ar fi sume substantiale, si atata timp cat nu ar exista abuzuri, nu vad care ar fi problema, din moment ce serverele respective vor fi mai "ingrijite" si mai populate

0 0

Back to top
destroi112

[DEV]

Post Posted: 17-07-2015, 09:08:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
Pana la urma pentru ce vreti donatiile? Pentru plata hostului sau pentru profit propriu? Daca ar fi pentru plata hostului, ati fi de acord sa nu mai permiteti donatii odata ce suma de plata pentru host s-a adunat pentru luna respectiva?

In cel mai rau caz daca chiar ar fi sa se faca asa ceva atunci ar fi printr-o metoda controlata de staff-ul administrativ al Freakz-ului si nicidecum de fiecare server owner in parte. Mai exact, banii sa nu mearga direct la server owner ci la un administrator (sau mod/smod cu functia asta) care mai departe sa trimita banii la owneri sa-si plateasca hostul si etc. Ar fi si avantajul ca site-ul are deja o groaza de metode de plata.

Stim cu totii ca chiar si asa o sa fie si unele "uscaturi"care cum aud de s-a ridicat regula cu donatiile nu se mai uita si la acest detaliu iar multi ii favorizeaza pe cei ce doneaza cu gandul.("Ba ,asta mi-a donat 15e luna asta daca mai doneaza si pentru up m-am scos").Si cred ca asa o sa se ajunga la trade cu reputatia pe admin (Imi dai 100 reputatie iti dau helper pe server-ul meu) deci mai bine o lasam asa deoarece se scot bani si din GoldMember | Vip | etc. nu a pus nimeni o limita poti avea 10 grade de gold member daca esti istet si stii cum sa le pui beneficiile. Iar daca ai svr de cs trebuie sa te asiguri ca ai cu ce platii hostul in fiecare luna .Nu iei host ca ti-o dat tata 1 milion de ziua ta si te-ai gandit tu sa iti faci server de cs iar daca stam sa o luam asa mai e si varsta owneri-lor unii care nici macar nu au buletin ,poate ar fii si asta un criteriu sa de a fii acceptat cu svr in comunitate(da nu cred ca sta cineva sa verifice toti owneri o sa mai rasara unu ca si-a pierdut buletinul si asa se ajung la alte drame...) ,orice pusti isi poate deschide acum server de cs de cand s-au marit alocatiile.

Retired from Amxmodx

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 17-07-2015, 12:00:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca stii ca pe serverul x se iau bani pentru admine si ai dovada pune aici te rog si se vor lua masuri. De asemenea daca cineva cumpara un admin si abuzeaza ii este scos si incepe scandalul pe motiv ca el a platit pentru admin si face ce vrea etc si va fi o bila neagra pentru comunitate. Cand deschizi un server nu il deschizi pentru a incepe o mica afacere din vanzarea adminelor ci 4fun, ai un server, intri si te relaxezi.
Quote:
Pe mine sincer nu m-ar deranja nici sa se ia un "comision" din aceste donatii pentru a ajuta la costurile suportate pentru intretinerea forumului..
cum am spus, tii un server de distractie nu pentru a castiga bani de la altii.

pentru forum nu, pentru server.
Quote:
Doar ca in cazul asta, cum traim in Romania, si toti vor ca unul sa munceasca si sa plateasca pentru a putea avea ei totul pe gratis, ne-am alege cu diverse povesti si "scandaluri"

Daca te deranjeaza asa tare nu mai tine nici un server si joaca pe altele.

Quote:
Ar mai putea fi o optiune, si ca aceste donatii sa nu fie permise, ci doar tolerate, si asta doar in cazul serverelor cu detinatori seriosi si cu o anumita vechime in comunitate, desi asta ar ajuta doar serverele "mari" si ar rezolva problemele mentionate mai sus doar pe jumatate.

ori sunt interzise ori sunt tolerate? ambele nu merg.

Quote:
Eu zic ca cea mai decenta optiune ar fi sa fie permise donarile pentru accese, dar sa fie acel topic report server facut, pentru a ne asigura ca nu se vor face abuzuri.

nu, cine vrea acces il poate lua pe ore, activitate etc.

0 0

Back to top
BeBe;x

[>>>Mannschaft]

(since 18-02-2018 12:03)

Votes: 149

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-07-2015, 13:03:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://forum.wow-freakz.com/Admine-pe-bani-Admine-trial-t365255.html
Zici ca n-ai gasit, uite ca exista, citeste topicul.
Foloseste zona aia cu incredere de aia e doar pentru owneri.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
depresie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-07-2015, 14:51:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci dupa cum am mentionat, adminele primite de jucatori nu sunt un DREPT, ci un privilegiu oferit in schimbul donatie, ei vor fi automat privati de acest privilegiul in cazul in care vor abuza de aceasta functie sau in cazul in care nu isi vor face treaba

@destroi112

Hai sa iti explic eu de ce nu ar merge ideea ta cu 10 grade de VIP..
In primul rand, s-ar ajunge ca undeva din jumatatea contentului ( ba chiar mai mult ) de pe server sa fie exclusiv pentru vip..
Asta nu e WoW, sa poti da sute de iteme in schimbul unor donatii..
Plus pentru a avea 10 tipuri de vip ai nevoie de plugin uri, care bineinteles daca nu ai cunostinte bune in scripting, vor fi costisitoare...

In al doilea rand gradele mai mari de VIP, si normal ca vor fi overpowered, din acest motiv, juatorii fara vip, vor pleca, iar cei cu grade de vip mare se vor plictisi..

Avand in vedere costurile intretinerii unui server, ca tot veni vorba, ca sa stii si tu, pe langa acel host lunar, te costa boostul, ca bine inteles ce rost are sa platesti host pentru un server gol sau cu 5 jucatori
Si asa sari lunar pana aici de 70 euro in cel mai fericit caz

Pe deasupra, ai nevoie de addons si plugins, si de bug fixuri, care bine inteles, daca nu stii scripting te costa si alea
Pe langa asta, iti mai si mananca tot timpul liber...

In plus dupa cum am zis te trezesti cu o multime de admini neseriosi, cu accese pe alte servere, si care vor face reclama pe la spatele staff ului... ( in 2 saptamani am patit de 2 ori faza cu reclamele + inca 3 admini cu accese pe alte servere ) fara sa pun la socoteala cererile respinse.

Dupa cum am zis, daca aceasta regula va fi scoasa, sa exista si acel topic cu Report Server, pentru a ne asigura ca detinatorii nu voar face discriminari si abuzuri !

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 17-07-2015, 18:07:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

depresie wrote:
Deci dupa cum am mentionat, adminele primite de jucatori nu sunt un DREPT, ci un privilegiu oferit in schimbul donatie, ei vor fi automat privati de acest privilegiul in cazul in care vor abuza de aceasta functie sau in cazul in care nu isi vor face treaba

Da dar daca vor abuza si li se va scoate adminul tot vor fi suparati si vor aparea comentarii.

Quote:
daca nu ai cunostinte bune in scripting, vor fi costisitoare...

se pot face cereri pentru pluginuri si se rezolva, nu costa nimic.

Quote:
Avand in vedere costurile intretinerii unui server, ca tot veni vorba, ca sa stii si tu, pe langa acel host lunar, te costa boostul, ca bine inteles ce rost are sa platesti host pentru un server gol sau cu 5 jucatori
Si asa sari lunar pana aici de 70 euro in cel mai fericit caz

Un host bun si un boost costa mult mai putin de atat dar repet, o faci pentru tine, 4 fun, nu trebuie sa astepti la alte persoane sa iti plateasca boostul si hostul.

Quote:
Pe deasupra, ai nevoie de addons si plugins, si de bug fixuri, care bine inteles, daca nu stii scripting te costa si alea
Pe langa asta, iti mai si mananca tot timpul liber...

Sunt gratis toate pe net, nu iti cere nimeni bani. Daca nu ai timp de ce mai iti faci server? Pentru a castiga bani din donatii? Nu!

Quote:
In plus dupa cum am zis te trezesti cu o multime de admini neseriosi, cu accese pe alte servere, si care vor face reclama pe la spatele staff ului... ( in 2 saptamani am patit de 2 ori faza cu reclamele + inca 3 admini cu accese pe alte servere ) fara sa pun la socoteala cererile respinse.

Pentru a iti forma un staff ai nevoie de mult timp, nu se poate face totul intr-o luna, e nevoie de timp.

Quote:
Dupa cum am zis, daca aceasta regula va fi scoasa, sa exista si acel topic cu Report Server, pentru a ne asigura ca detinatorii nu voar face discriminari si abuzuri !

Daca nu se fac abzuri din partea ownerilor exista riscul sa se faca abuzuri din partea adminilor care platesc pentru acel grad si nu tin cont de reguli, asadar nu are rost.

0 0

Back to top
depresie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-07-2015, 19:24:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la fel se pot supara si ceilalti admini care primesc adminul prin cerere si au primit sanctiuni din cauza comportamentului, problema lor, din moment ce au luat la cunostinta regulamentul inainte de a dona, nu vad care ar fi problema
plus ca donatia.. e donatie, nu e vanzare cumparare

nu o sa iti faca nimeni pluginuri de genul gratuit, plus ca o sa ai nevoie de multe..

in caz ca iei boost de 1 euro, si ala te tine 3 ore si agheti 1 jucator
eu vorbesc de a popula un server cu boost, iar singura optiune disponibila e boostul lunar, boosturi saptamanale nu mai gasesti...

da, sunt gratis, ia fa server cu addonurile acelea... sa vezi ce iese, plus ca te trezesti cu buguri de iti pica serverul si redirecte prin ele, adio jucatori, adio boost si adio bani

in plus abuzurile pot aparea si asa cu admine date pe cerere, sau prietenii, sau cu donatii facute ulterior.. deci nu consider asta ca fiind un motiv destul de intemeiat avand in vedere aspectele pozitive in urma eliminarii acestei reguli

0 0

Back to top
destroi112

[DEV]

Post Posted: 17-07-2015, 19:40:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^Boostul nu e obligatoriu server-ul poate creste usor in o luna sa ajunga la 24/32 dacai ai un addons decent care sa atraga .Iar in legatura cu scripturile daca nu stii intrebi din cate vezi pe forum sunt oameni dispusi sa ajute free.(nici un addons intreg de la 0 sa nu ceri dar daca se poate face nu e problema de aia exista Sectiunea Ajutor Tehnic pentru owneri de cs + sectiunea plugins care e deschisa tuturor).
Iar gradul VIP nu trebuie sa fie OP ,cum am zis daca esti inteligent si stii sa iti organizezi fiecare grad poti face ca jocul sa fie ok si pentru cel cu vip si pentru jucatorii normali.

Retired from Amxmodx

0 0

Back to top
depresie
[Banned user]

Banned

Post Posted: 17-07-2015, 20:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@destroi112, vad ca vorbesti mult in necunostinta de cauza..

Pentru ca tu le stii pe toate, o sa facem in felul urmator

Quote:
Boostul nu e obligatoriu server-ul poate creste usor in o luna sa ajunga la 24/32

Iti dau host, gratuit, si 2 luni la dispozitie sa tii nu 20 ci 10 jucatori constant pe server fara nici un boost...
In caz ca reusesti, eu platesc acel host pe un an intreg, si ti-l las tie, in caz contrar, imi platesti tu mie host si boost timp de 1 an..

Quote:

Iar in legatura cu scripturile daca nu stii intrebi din cate vezi pe forum sunt oameni dispusi sa ajute free

vrei sa iti demonstrez ca postez 3 cereri simple, si nu o sa le rezolve nici un scripter de pe freakz.ro ?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 24 July 2015 15:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next    

The time now is 18-06-2025, 03:41:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password