User
Pass
2FA

Informatii shaman elemental
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3018
Atlantis1207

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-09-2015 12:19)

Votes: 2

Post Posted: 08-08-2015, 20:20:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce parere aveti despre shamanul elemental in PVP, dar in PVE? Cum se descurca care e main stat de ce ala o rotatie pt pve anumite tactici pt pvp orice poate ajuta un incepator. Ma intereseaza in mod special ce parere aveti de specul in sine. Multumesc pentru timpul acordat!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Orga

[Ataraxia]

(since 29-06-2024 18:45)

Votes: 872

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  https://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ItsOrga/ 
Post Posted: 12-08-2015, 17:47:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Erudax , @Helena , @Odysei , @Magic or anyone else that's playing elemental and can answear this guy .

0 0

Back to top
Erudax

[Spear of the Church]

(since 08-09-2022 17:57)

Votes: 211

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-08-2015, 18:11:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elemental damage is the closest to Blizz I believe, as far as I know only Echoes vs Elemental Overload (aka mastery) doesn't work, (also 4P) but it isn't a huge DPS loss (for our attainable mastery level). Just so you know, Elemental requires high item levels to perform "well" - and by well, I mean mid/mid-top of the recount.
Don't consider me some sort of elemental god, I am merely a full BIS donor. But if you want advice, I can surely give.

0 0

Back to top
Orga

[Ataraxia]

(since 29-06-2024 18:45)

Votes: 872

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  https://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ItsOrga/ 
Post Posted: 12-08-2015, 18:13:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Imba aswell i guess , since OP asked in romanian just answear him in romanian guys thats perfectly fine.

1 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 12-08-2015, 19:54:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa-ti raspund pt specul in sine.

Pe latura PvP:
-E un spec de bgs super fun
-E un spec de arena foarte bun, mai ales in 3v3 este cel mai bun spec din MOP alaturi de affliction.

Pe latura PvE:
-E un spec decent, mid/top acolo, depinde de fight-ul boss-ului.
-Daca vrei top in PvE poti juca enhancement.

Overall, elem e dependent de gear.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
1 0

Back to top
Atlantis1207

[Mentally Stable]

(since 23-09-2015 12:19)

Votes: 2

Post Posted: 13-08-2015, 19:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc pentru timpul acordat, as dori niste sfaturi, rotatii etc. Oricine este dispus sa ma invete puteti posta aici sau imi puteti da un whisper ingame Hellcatt.
0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 15-08-2015, 20:17:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elementalul nu mai este dependent de gear . Haideti sa tinem un moment de liniste si sa ne aducem aminte ca jucam pe MoP nu pe Cataclysm cand la 395 plangeai langa char sa faca o minune si nimic.

In PvP : poti sa dai join full Contender daca iti cunosti specul si partenerul tau la fel ,faceti usor raiting. Eu in BG-uri intram full Contender si nu era nicio problema

In PvE : ai 470 ilvl si scoti cel putin 60k intr-un rdf . Enha nu mai e ce a fost pe patch-ul trecut . Nu stiu ce recounts aveti unii dar eu pe al meu vad Mage in top (asta asa ca fapt divers ) . Repet,sa tinem un moment de liniste pentru acest patch si sa ne aducem aminte schimbarea de la Cataclysm la MoP

Nu exista clase dependente de gear.Daca tu cunosti specul ala bine poti sa dai duel full contender cu unu full malev si sa-l bati pe ala sa nu mai stie de el sau in cazul unui raid poti sa scoti un DPS decent fara sa te injure tot serverul

Nu sunt mare experta in Elemental,dar macar daca e sa joc la Horde imi fac Troll si la Alliance imi fac Draenei (oare de ce,gladiatorilor? )

Also, mai nou nu se numeste rotatie ci prioritate a spell-urilor (acelasi lucru dar na,patch nou,cuvinte noi ) [Lighntining Shield tot timpul activat - Flame Shock,Lava Burst,Lightning Bolt,Earth Shock ( la 7 charges @ Lightning Shield-aici ai 2 optiuni ori o iei babeste/corect si dai cu Lightning Bolt ori faci spam pe single target cu Chain Lightning desi cred ca toata lumea stie ca ala e spell AoE,dar cui ii pasa ? faci mai repede alea 7 charges si rade tot serverul de tine) , Elemental Blast / la AoE ai Earthquake si Chain Lightning]

In concluzie , o sa-ti placa Elementalul

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
0 1

Back to top
zazarSm

[Mentally Stable]

(since 16-11-2016 16:38)

Votes: 10

Post Posted: 15-08-2015, 21:55:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Helena wrote:
Elementalul nu mai este dependent de gear . Haideti sa tinem un moment de liniste si sa ne aducem aminte ca jucam pe MoP nu pe Cataclysm cand la 395 plangeai langa char sa faca o minune si nimic.

In PvP : poti sa dai join full Contender daca iti cunosti specul si partenerul tau la fel ,faceti usor raiting. Eu in BG-uri intram full Contender si nu era nicio problema

In PvE : ai 470 ilvl si scoti cel putin 60k intr-un rdf . Enha nu mai e ce a fost pe patch-ul trecut . Nu stiu ce recounts aveti unii dar eu pe al meu vad Mage in top (asta asa ca fapt divers ) . Repet,sa tinem un moment de liniste pentru acest patch si sa ne aducem aminte schimbarea de la Cataclysm la MoP

Nu exista clase dependente de gear.Daca tu cunosti specul ala bine poti sa dai duel full contender cu unu full malev si sa-l bati pe ala sa nu mai stie de el sau in cazul unui raid poti sa scoti un DPS decent fara sa te injure tot serverul

Nu sunt mare experta in Elemental,dar macar daca e sa joc la Horde imi fac Troll si la Alliance imi fac Draenei (oare de ce,gladiatorilor? )

Also, mai nou nu se numeste rotatie ci prioritate a spell-urilor (acelasi lucru dar na,patch nou,cuvinte noi ) [Lighntining Shield tot timpul activat - Flame Shock,Lava Burst,Lightning Bolt,Earth Shock ( la 7 charges @ Lightning Shield-aici ai 2 optiuni ori o iei babeste/corect si dai cu Lightning Bolt ori faci spam pe single target cu Chain Lightning desi cred ca toata lumea stie ca ala e spell AoE,dar cui ii pasa ? faci mai repede alea 7 charges si rade tot serverul de tine) , Elemental Blast / la AoE ai Earthquake si Chain Lightning]

Pe mop in PVP esti gear dependent maxim.Mult mai mult decat pe cataclysm sau alte patchuri.

0 0

Back to top
christyanho

[Mentally Stable]

(since 24-02-2017 23:43)

Votes: 5

Post Posted: 15-08-2015, 23:00:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In momentul de fata elementalul e prastie in PvP daca te focuseaza cineva (de cele mai multe ori vei fi focusat, cel putin in arena esti target #1).
E damage mult prea mare din cauza la stadiul serverului iar ca shaman nu ai nicio defensiva care sa te salveze (gen Ice Block, Divine Shield etc; chestii care chiar te tin in viata).
Faptul ca nu avem acces la destul haste din cauza la itemele existente e o alta problema deoarece shamanul cred ca e singurul caster care inca trebuie sa casteze ceva ca sa dea damage. Ori joci la noroc si te bazezi pe instant lava burst procs dar si cand nu prinzi un singur proc e groaznic.
Thunderstorm e destul de meh chiar si cu 17 sec cd deoarece sunt extrem de multe gap closers (2 charge@warr, 2x death grip@dk, perma 70% speed la rogue, you see where this is going).
Ce pot sa zic, e amuzant in BG-uri cand nu da nimeni pe tine si intri turret mode dar in final iti recomand sa joci enha in pvp pana cand vom avea acces la gear mai bun.

0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

Post Posted: 16-08-2015, 09:23:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in ultima luna am jucat pe un char la H , cand l-am primit era level 85 BiS pe patchul trecut . l-am crescut la 90 si am facut 480 pe el ,cum imi explica si mie cineva de ce dadeam 150k cu lava in conditiile in care aveam un gear lesinat (+ ca lava burst nu e reparat 100% din cate am inteles ) sau cum dadeam chiar foarte bine cu alte spelluri? aveam noroc la ele sau cum? orice clasa e pamant cand nu stai s-o testezi . pe orice clasa ati juca voi tot dependenti de gear sunteti . am 5 ani de shaman si primele luni la fiecare expansion am stat pe un shaman cu foaie si pix langa mine sa vad ce sa-i mai modific la rotatii , talente , iteme si altele . cat am stat la H am vazut zeci de shamani elemental care dadeau si 100k dps la 490 ilvl maxim

0 0

Back to top
b0gd4n90

[Mentally Stable]

(since 30-04-2018 21:42)

Votes: 29

Post Posted: 16-08-2015, 10:38:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zazarSm wrote:
Helena wrote:

Pe mop in PVP esti gear dependent maxim.Mult mai mult decat pe cataclysm sau alte patchuri.

Te-ai dat pe elemental Alin? Kappa
@zazarSm

Ontopic. Incepand din Wotlk shamanul elemental a dat cel mai bun randament la endgear. Dmg ul dar si survival vor creste considerabil atunci cand vor implementa Prideful .Mai aveti rabdare. Dar asta nu inseamna ca nu puteti juca elemental shaman si acum la un nivel bun daca intr-adevar stiti cu ce se mananca specul.

http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Szublime
0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

Post Posted: 16-08-2015, 11:22:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

b0gd4n90 wrote:
Mai aveti rabdare. Dar asta nu inseamna ca nu puteti juca elemental shaman si acum la un nivel bun daca intr-adevar stiti cu ce se mananca specul.

Multumesc !!!!!!!!

0 0

Back to top
frid@y

[shamaniancutotemqtro]

(since 13-06-2020 22:18)

Votes: 125

Post Posted: 17-08-2015, 18:01:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Atlantis1207

Elementalul merge foarte bine (Atat in PvP cat si in PvE) in comparatie cum mergea pe 4.3.4.
Cum a spus si Magicqtz este foarte util in 3s si battlegrounds.
Principalul avantaj este masa FOARTE MARE de damage care o da si dezavantajul ca este "tinta" in arene/bgs.Acest dezavantaj nu este chiar asa de rau pentru ca elementalul se bucura de o multime de spell uri ce ii ofera o canitate destul de mare de heal.
Elemental PvE pe acest patch nu am jucat foarte mult (doar sha&gal / rdf) dar cum am spus este un spec foarte ok acum in comparatie cu 4.3.4.

Helpful tips Elemental:
-Tine mereu Lightning Shield pe tine.
-Enchantul (Fiecare spec de shaman se joaca cu un enchant *unic al clasei*) care-l tii mereu pe tine trebuie sa fie Flametongue Weaponp
-Cand folosesti Lightning Bolt sau Chain Lightning se stacheaza Lightning Shield si trebuie sa foloseste Earth Shock pentru Fulmination.
-Tine Flame shockINTOTDEAUNA pe target, iti ofera 100% crit la Lava Burst + alte avantaje.
-Talentul la 90 ( da si in pvp si pve) trebuie sa fie Unleashed Fury , da stiu, foate multi folosesc Elemental Blastul ceea ce NU recomand.Acest talent (Unleashed Fury) iti ofera un increase damage de 30% pentru Lightning Bolt si 19% pentru Lava Burst , se activeaza prin Unleash Elements , talentul nu functioneaza fara unul din enchanturile shamanului.Acest talent este flexibil(pvp) deoarece in timpul unei arene (nu neaparat arena dar aici este cel mai folosit) impreuna cu Earthliving Weapon si Healing Surge
prin 2 casturi putem ajunge de la 10% HP la 95% , tocmai din acest motiv am spus mai sus , elementalul este principala tinta dar daca folosim acest macro+earthbind+hs totem ne vom recupera HP ul usor.
-O sa iti dau /w ingame pentru AoE sau eventualele intrebari.
=========
Cateva lucruri de mai sus sunt aberatii.
Helena wrote:
Elementalul nu mai este dependent de gear .

Srsly ? Cum a spus si b0gd4n90 endgear ftw cand vine vorba de elemental.

Helena wrote:
am 5 ani de shaman si primele luni la fiecare expansion am stat pe un shaman cu foaie si pix langa mine sa vad ce sa-i mai modific la rotatii , talente , iteme si altele

@Atlantis Ce doresti sa faci , PvE sau PvP ?
Cum a mai spus cineva mai sus acum (MoP) e undeva la jumatatea recountului deci e ok sa faci PvE fata de CATA cand elementalul era folositor doar in battlegrounds.

Helena wrote:
.....dar macar daca e sa joc la Horde imi fac Troll si la Alliance imi fac Draenei (oare de ce,gladiatorilor? )

- Ce vrea sa insemne asta ? Dafuq ?

Edit:
Wrathy wrote:
Pro's Elemental:
- ranged dps (my groups have mostly way more melee)
- can cast when walking
- standard shaman utility in terms of suplementing healing
- good AoE with chain lightning
- got good sustained boss dps / options to burst

Music

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Helena

[The wild one]

Post Posted: 17-08-2015, 19:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iancule sa-mi activezi casuta cand nu mai dai chain lightning pe single target

0 0

Back to top
frid@y

[shamaniancutotemqtro]

(since 13-06-2020 22:18)

Votes: 125

Post Posted: 17-08-2015, 19:34:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e relevant ce spui , nu am postat aici pentru +1.
Nu vreau sa te simti jignita pentu ce am spus,nu asta e intentia mea dar esti pe langa(si tu si sagat ca tot venii vorba de CL pe single target) .

".....dar macar daca e sa joc la Horde imi fac Troll si la Alliance imi fac Draenei (oare de ce,gladiatorilor? )"
Cred ca ai interpretat gresit asta,chiar nu inteleg ce ai vrut sa spui aici.

Music

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 01 February 2016 00:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 01-03-2025, 19:50:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x