User
Pass
2FA

Interviu Carlos Mencia: “Viața e frumoasã și mult prea scurtã pentru a o irosi cu lu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music
Author Message463
Fair

[^^ Events MC ^^]

Status: Offline
(since 28-08-2022 08:30)

Votes: 414

Post Posted: 03-11-2014, 00:13:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu o nouã eticã a vieții, mult optimism și forțe proaspete, cunoscutul comediant Carlos Mencia va poposi pentru prima oarã la București pe 27 septembrie 2014. Debutul sãu pe o scenã din România va avea loc în cadrul Bucharest Comedy Week, primul festival internațional de comedie organizat în capitalã. Detalii despre pregãtirile pentru spectacolul de la Sala Palatului gãsiți în interviul acordat InfoMusic.
[img]http://www.infomusic.ro/wp-content/themes/weekly/timthumb.php?src=http://static.infomusic.ro/media/2014/08/Carlos-Mencia.jpg&h=533&w=800&zc=1[/img]
1. Bunã, Carlos! Primul tãu show în România va coincide cu prima ediție a unui festival internațional de comedie organizat în București. Ai ceva special pregãtit pentru Bucharest Comedy Week?

Da. Voi ajunge devreme în România pentru a avea timp sã absorb cultura țãrii. Aceasta va fi sursa mea de inspirație pentru show-ul de comedie pe care îl voi prezenta.

2. Ce ți se pare mai interesant: sã prezinți un spectacol unui public nou sau sã revii pe scenele pe care ai mai susținut show-uri?

Iubesc sã prestez în ambele cazuri. A te întoarce undeva și a spune oamenilor cã îi iubești e grozav, dar la fel de grozav e și sã gãsești pe cineva nou cãruia sã-i spui ”te iubesc”.

3. De-a lungul carierei ai avut parte de urcușuri și coborâșuri. În ce fel te-au influențat criticile din perspectiva show-urilor de comedie și a vieții în general?

Am realizat cã nu vreau sã mã mai axez niciodatã pe partea negativã. Viața e frumoasã și mult prea scurtã pentru a o irosi cu lucruri negative. De ce sã-mi concentrez atenția asupra urii, când pot iubi în schimb?

4. Vorbește-mi puțin despre noul Carlos Mencia, cel pe care l-ai prezentat publicului odatã cu noul show de stand-up “New Territory”.

Nu pot, pentru cã nu vreau sã judec pe nimeni: nici pe mine, nici pe alții. Exist, reacționez și acționez doar în momentul prezent. Dau tot ce pot și fac asta cu iubire. Oamenii pot crede, simți și spune ce vor.

5. Noile show-uri au și glume contextuale? În România, de exemplu, politicienii vor începe în curând campaniile pentru alegerile prezidențiale și știu cã în trecut show-urile tale aveau referințe politice. Ne putem aștepta la glume pe acest subiect?

Sper ca atunci când voi ajunge în România sã-i aud pe oameni discutând despre ceea ce îi frãmântã și este important pentru ei. În felul acesta mã voi putea raporta la context pentru a reacționa apoi pe scenã.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music  

The time now is 31-01-2025, 08:15:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x